פותחים פה: אביב משה
אביב משה מ'מסה' היה שחקן כדורגל אם לא היה שף, לא נוגע במיונז ולאי בודד היה לוקח אישה אחת ושתי עגבניות
אביב משה מ'מסה' היה שחקן כדורגל אם לא היה שף, לא נוגע במיונז ולאי בודד היה לוקח אישה אחת ושתי עגבניות
פסטיבל הרנסנס ייפתח היום בארוחה לאור לפידים סביב שולחן אבירים עם בישולי קדרה וסירי בשר
סוכות הוא לא חג מחייב מבחינת הרכב הארוחות - מה שמשביע ובעונה וגם קצת מרשים הולך. נסו את המרק הקצת מקסיקני ואת הסלט עם התמרים הצהובים של איילת הירשמן
לא ברור אם אלו הזיכרונות המתוקים מדיניץ, הסתיו העומד בפתח או ריבוי ערבי החג, אבל הביקור ב-Soleil הותיר בעיקר תחושה של פספוס
שתי מאפיות חדשות מאששות את הטרנד החדש בעולם הלחמים: הסגנון האירופי-ניו יורקי. בתפריט: קראנץ' פררו רושה וכריך ריקוטה עם תאנים ודבש
דנה מלמד מפנקת במוס שוקולד לבן ופסיפלורה ובמקלות בצק עלים במקום כפיות. יש גם חטיף מלוח לצד הבירה
מסורת הקפה הטורקי המבושל בפינג'ן החלה אמנם בטורקיה, אבל היום שותים במדינה בעיקר תה וקשה למצוא קפה טורקי איכותי ועל אחת כמה וכמה כזה טעים. הכל על טורקי
בספר המתכונים החדש של ליהיא לפיד תמצאו אולי תובנות קשקשניות פרי עטה, אבל אף לא מתכון אחד. חוצפה? ברור! רב מכר? ברור! הרי כישרון צריך גם כשמעתיקים מאחרים
כל ה"סלטים" החדשים בשוק מרמזים שעם ישראל אכן ממנגל ומפקנק יותר בחג האסיף מאשר בחג הלאומי
אם תטעמו את נקניקיות הגורמה שמכין אלן טלמור - מובטח לכם שגם אתם תפסיקו לחשוב שנקניקייה היא מוצר נחות. נקניקיית הטולוז הלבנה עם בצל ירוק וגבינת פקורינו היא כוכבת הקולקציה
אם טרם יצא לכם להכיר את דלעת הספגטי צבי טריגר פה בשביל לערוך היכרות עם החוטים העדינים ולהציע מתכון פשוט ומופלא לרווקים
נפתלי ברנר יצא לחפש מעיין אבל במקום הצטרף לחפלה ערבית ודפק קפה שחור כמו שצריך. המשיכו לשלוח לנו צילומי קפה
הבייבי כרישה יכולה להחליף את האספרגוס או הבצל הירוק כסוחטת ה-וואו על הצלחת שלכם
מנת הדגל של מסעדת 'מסה' זכתה לשאפו מהשף הראשי של שוקולד 'ולרונה' וסללה את דרכה ובצדק, לרשימת הבלתי מנוצחות שלנו
יעל עמית נחתה בלונדון כדי ללמוד בישול וכבר עושה ג'וגינג עם אשתו של ג'יימי אוליבר. מחיר הקורסים של ה'קורדון בלו' כמעט וגרם לה להתקף לב, אבל בקרוב גם היא תחבוש כובע לבן
למרות שהכל נעים, נוח ונינוח - משהו באווירה של קפה הלל ביהודה הלוי נותר סטרילי ולא שכונתי. בכל זאת אם אתם לפטופיסטים או זקוקים להפסקה מתודית תוכלו למצוא שם כל מה שתצטרכו
יש מסעדה אחת בר"ג שחושבת שבסוכה שלכם חסרים קישוטים עשויים מאצות ומוכנה ללמד את הילדים שלכם איך מכינים אותם. אתם רק צריכים לאכול בשקט
גרסת הביסטרו של 'טשרניחובסקי 6' מעניינת, מאוזנת ומעוררת התפעלות. תפריט הערב (עכשיו ב-20% הנחה) כולל ניצחונות כמו דואט סלמון עם סורבה סלק וסלט פירות ים במשחק טמפרטורות
ב'גורדו' בחוף גורדון ניסו לעשות משהו נחמד ליום כיפור - ספיישל אפטר-צום שתל אביביים רחוקים מבית אמא היו יכולים לאמץ בחום. כמה חבל שהביצוע כושל
יש מי שבכוונה אוהב לערוך סעודות מגרות דווקא ביום כיפור ויש מי שאוכל בסתר מבלי לעצבן את השכנים עם ריח של מנגל. הנה כמה מתכונים לכולם. צמים? האייטם הזה לא בשבילכם
הוא שותה 4 כוסות טורקי ברצף והיא הורסת אותו עם חלב וסוכר. מדור חדש בוואלה קפה! שנכנס אליכם הביתה כדי לברר מקרוב איך אתם אוהבים את הקפה הביתי שלכם. רוצים להופיע במדור? כתבו לנו!
למרות עיטורי המדליות וודקה קרמליובסקיה החדשה בישראל לא הצטיינה בירידה חלקה אל הגרון. מה שכן, גם כשהוודקה בינונית היא עדיין מנחמת נהדר
ב'ליקר' בדיזנגוף מקיימים שיתוף פעולה גאוני עם ה'קופי בר' ו'הבראסרי'. לצד מוחיטו ג'ינג'ר ושאר קוקטיילים איכותיים מגישים את ההמבורגר, הכבד הקצוץ ונקניקיות המרגז של שני המוסדות
זה ש"הדירה" בדיזנגוף היא בית קפה למתוסכלים שמחפשים מעון בת"א - אתם כבר יודעים, אבל על הקרואסונים המענגים שלהם ועל השירות המופתי לא בטוח ששמעתם
איתי להט לא מבין למה אהרוני היה צריך ללכלך את הידיים שלו בספרון מתכונים שיווקי ונחות להחריד שכל עניינו הוא פרסומת. והמוזיקה שמקסס בדיסק המצורף? נו, עדיף שיבשל
משום מה, פסטות בשמן זית - קלילות ומתאימות כמו כפפה לימים מיוזעים - לא זוכות פה לפופולריות כמו אלה המתבוססות בשמנת ולא בצדק. צריכים עזרה? רועי ירושלמי עם מנות האליו אוליו השוות
בשדרות מוכת הקאסמים קפה יע"ל הוא לא סתם עוד בית קפה, אלא צורך קיומי ומסגרת טיפולית של עמותת "על"ם" שתומכת בנוער שנפלט ממערכת החינוך. עכשיו יש שם גם חיבור אלחוטי לאינטרנט
צבי טריגר משביע תשוקה לכבד עוף במנה ביתית מושקעת אבל לא מסובכת של כבדים ביין אדום עם גריסי פנינה במקום פירה. התוצאה - החסכנית בכולסטרול - מפתיעה
רגע לפני שסטפן פרואה-דה-וואה משחיז את הסכין לקראת "קרב סכינים" הערב, תפסנו אותו לשיחה על מגה שפים, על סביח ועל הפסד אחד מתורץ כראוי
מסננת הכיור המתקפלת היא אחד הדברים הכי שימושיים שהמטבח שלכם יכול להתאבזר בו
יעל עמית, בת 30, עזבה משרה נחשקת במשרד פרסום לטובת לימודי קונדיטוריה ב'קורדון בלו' בלונדון. מדי שבוע היא תכתוב כאן על הלימודים במוסד הנחשב, והפעם איך בכלל קרה כל הטירוף הזה
שיר נוסצקי במפגש סקסי נוסף עם בשר נא. יענקלה שיין, האיש מאחורי ה"מיטבר", הראה לה איך הוא מכין את מנת הדגל הדקה-דקה הזו
כמה פעמים שאלו אותנו את השאלה: "הגאדג'ט שלכם, קפה הוא עושה?" ובכן, הפעם התשובה היא: כן!
ב"ללה" בעפולה מצליחים לתמרן בהצלחה בין מנות איכותיות ובין דרישת הקהל המקומי לכמות נאה על הצלחת. לא סתם המקום ראוי להפוך למוקד עלייה לרגל לבני העמק ולמצפינים
יצרנית היין E. & J. Gallo Winery תשווק יין בשם "מרתה סטיוארט ווינטאג'" בשש ערים בארה"ב
אליעד שמואלי שלח לנו צילום של כוס הקפה שכיכבה במשמרת לילה במפעל בו הוא עובד
טחנתם בשיגעון ארבעה ימים? עכשיו תירגעו "במנות קטנות". קריאת ביאליק מדווחת על ספר בישול שהוא יותר ספר רעיונות למארחים כבדים ולנשות שגרירים
איילת הירשמן, המקסימה והמרגיזה - נייג'לה לוסון הישראלית בשבילכם, בספרון חדש של מתכוני תשרי. הנה שני מתכונים שיכולים להתאים תמיד
במקום להגיד את המשפט הזה בסוף הארוחה ולזרוק שאריות אפשר לתרום למי שאין לו. יש עמותות שיאספו שאריות ישר מביתכם וכולן מחפשות עוד מתנדבים
לא משעמם בממלכת האיטריות: מחירי הקמח עלו והציבור חושש שבקרוב לא יוכל להרשות לעצמו צלחת ספגטי אל דנטה
דנה מלמד מתגייסת למחויבויות החג ומכינה טארט שמנת דבש וצנוברים, דבש מבושם ומיני מאפינס תפוח בדבש במיוחד לילדים
מי שחושש משביעית או עורלה יוכל לעשות את החג עם היינות של יקב ציון וטפרברג שגם מחיריהם סבירים
אם תרצו אפשר לקרוא להם "המסחריים" אבל השם לאו דווקא יעשה איתם חסד. הנה כמה המלצות
המגוון מבלבל וגם ההגדרה בוטיק לא תמיד ברורה. הנה כמה שטעמנו ומצאנו לנכון להמליץ עליהם