מדריך הבישול: פסטה למתקדמים
במדור מדריך הבישול מסביר השף יוגב ירוס איך מכינים פסטה טריה ומושקעת, פסטה ממולאת ובצק פסטה ירוק ואדום
במדור מדריך הבישול מסביר השף יוגב ירוס איך מכינים פסטה טריה ומושקעת, פסטה ממולאת ובצק פסטה ירוק ואדום
בשבוע שעבר למדתם איך לגרום לעוגה להתרומם ומה תפקידן של הביצים והשבוע לירן גרודה נותן מתכונים לעוגות בחושות
הקונדיטור לירן גרודה מסביר את תורת העוגות הבחושות על מנת שלא יקרה מצב ותיפול העוגה רגע לפני שהאורחים באים
אחרי שלמדתם להכין לחם משמרים ומשאור, מגיע שלב המתכונים. הנה שלושה מתכוני לחם של האופה אורי שפט
בפרק השלישי של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך עוברים את מחסום השמרים ומתחילים לאפות לחם עם שאור