הלם: מסעדת ננוצ'קה נסגרת
16 שנה אחרי שנפתחה בתל אביב ועברה תהפוכות רבות, סוגרת מסעדת ננוצ'קה הטבעונית האהובה של ננה שרייר את שעריה
16 שנה אחרי שנפתחה בתל אביב ועברה תהפוכות רבות, סוגרת מסעדת ננוצ'קה הטבעונית האהובה של ננה שרייר את שעריה
באילו ימים כדאי להימנע מאכילת דגים? מה הסוד של ה"ספיישלים" במסעדות, איך כדאי לשתות סודה ומה הצמחוניים חייבים לדעת? עובדי מסעדות לשעבר קיבצו לכם טיפים שקריאה שלהם עשויה להציל אתכם מארוחת בלהות ולשמור על בריאותכם
כששף צרפתי, פוגש פיציולו איטלקי בלוקיישן תל אביבי לוהט, התוצאה חייבת להיות מבטיחה. כל הפרטים על מסעדת ניצה החדשה
פסטיבל תלאביבeat חוזר הערב לטיילת של תל אביב ומציע מנות של שפים נחשבים כמו חיים כהן, יוסי שטרית ויובל בן נריה במחירים נגישים. כדי שלא תלכו לאיבוד בין הניחוחות מצאנו עבורכם את 7 המנות השוות שהכי כדאי לפנות עבורן מקום בבטן
כמה הייתם מוכנים לשלם תמורת כנפי עוף שהושרו בחמאת קוקוס, צ'יפוטלה ובלילת דבש למשך 24 שעות ואז הותבלו באבקת זהב טהור 24 קראט?
קוביות הג'נגה מהילדות חוזרות היישר לתוך המטבח. תכירו את טרנד האינטסגרם החדש שגורם לאנשים לעשות דברים מאוד מוזרים עם האוכל שלהם
קציצה בין שתי לחמניות היא ללא ספק השליטה הבלתי מעורער של עולם האוכל ועושה רושם שהיא לא הולכת לשום מקום. לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי קיבצנו עבורכם את ההמבורגריות החדשות שנפתחו כאן בשנה האחרונה
המבורגר מבצק דונאט, על מקל, עם חמאת בוטנים ופופקורן וגם בגרסה טבעונית שיחולקו חינם - חגיגות יום ההמבורגר בעיצומן. פותחים שבוע
הגשת טעימות של יין, פיתוי על ידי הצגת קינוחים, הצעה של מנה יקרה ואי ציון העובדה שיש קפה קטן יותר שאתם יכולים להזמין. צוות הגשה במסעדות חושף: כך נגרום לכם לאכול ולשתות יותר ממה שתכננתם
אחד הוויכוחים המוכרים במטבח הוא לגבי אחסון של החמאה הביתית. מה ההבדל בין חמאות מלוחות לחמאות לא מלוחות, ומתי כדאי לקרר ומתי לא? הנה כמה דברים שכדאי שתדעו לפני המריחה
קדחת הבצקים והפחמימות מגיעה להרצליה, שבה נפתח השבוע בר פיצה חדש שנקרא פיצה פוזה שמגיש את המנה האהובה עם תוספות מפתיעות
אתם עושים הכול כמעט לגמרי נכון - אבל אם תעזרו בטיפ הבא תוכלו להכין את הצ'יפס הקריספי הטעים והמושלם ביותר שהכנתם אי פעם. הסוד הוא בסבלנות
בית קפה חדש בניחוח ארגנטינאי מגיש לתושבי עמק חפר, סלטים מגרים וארוחות בוקר מושקעות. כל מה שצריך לדעת על אלמגרו - הפנינה של חיבת ציון
הן קרירות, הן פוטוגניות והן גם בריאות. כך הפכו קערות הסופר פוד (סופר-בולס) לטרנד החם - קר של הקיץ התל אביבי. איפה תוכלו לאכול ולצלם? כל הפרטים
את סצנת הבילויים המנומנמת של עיר החוף הדרומית במדינה, מאיים להעיר מגה בר חדש באווירה ניו יורקית עם קוקטיילים מושקעים, מנות טאפאס ובמת הופעות. קפצנו לקצה הארץ לבדוק במה מדובר
הנסיך הארי ומייגן מרקל החליטו לוותר על עוגת הפירות המסורתית ובחרו בעוגה לימונית ואורגנית של קונדיטורית אנונימית יחסית. כמה זה עלה ואיך תוכלו להכין אותה בעצמכם אם ממש תרצו. כל הפרטים
בריאן מקלינטיק, מומחה יין בריטי, מצא פתרון לבעיה שבוודאי גם אתם נתקלתם בה. כל מה שצריך הוא קרח, ומצרך פשוט אחד שיש לכולכם במטבח, ולא הייתם חושבים עליו בהקשר הזה
בא לכם להכין בבית נגיסי עוף בטעם המקורי של מקדונלד'ס? עמוד הפייסבוק שמציע מתכונים להכנת מנות השחיתות של מקדונלד'ס חושף את המתכון הסודי להכנת נאגטס - והסוד הוא בכלל בהקפאה
עוגת גבינה ופירורים, תמיד אהובה על כולם. אסטלה, בעלת אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה ושופטת בתכנית בייק אוף, מכינה לחג עוגת גבינה עשירה שטעמה רק משתבח בזכות השימוש בפודינג וניל עם גרגרי וניל
אם לא מתחשק לכם לבשל, שפע של יקבים, מסעדות, ומחלבות מצפון ועד דרום מציעים לכם שלל בילויים לחג. אז איפה אתם בשבועות?
חשבון הטוויטר הרשמי של שבדיה בווידוי מפתיע: מנת הדגל של המדינה כולה הגיעה בכלל ממולדת אחרת. בשתי המדינות התקשו להתמודד עם הבשורה, ואיך כל זה קשור לזלאטן איברהימוביץ'?
המסעדה המדוברת שחיכינו לה מעל לשנה נפתחת סוף סוף. כל מה שצריך לדעת על דיסקו טוקיו, היפנית החדשה של המסעדנים המנוסים מתי ורותי ברודו
אחרי שבשבוע שעבר עלה לכותרות בעקבות הארוחה שבישל לראש ממשלת יפן, בישל אמש שגב את הארוחה הרשמית לאיוונקה טראמפ וג'ארד קושניר ולראש הממשלה ורעייתו. הפעם במוקד הארוחה - זכייתה של נטע ברזילי באירוויזיון
לרגל השקת בצירים חדשים של יינות מסדרת Selected ו-Private Collection, קיימו יקבי כרמל הפקה מיוחדת לקראת שבועות הכוללת המלצות יינות ומנות המתאימות לכל כיס ולאירוח מושלם. צפו
ארוחת צהריים חדשה אצל שף חיים כהן ביפו תל אביב, במסעדת אואזיס חוגגים יום הולדת, מסעדת בשרים חדשה נפתחה, שבוע הקוקטיילים הראשון יוצא לדרך והמסעדות שנסגרו השבוע. כל מה שקורה בעולם האוכל
מחוברים באג'נדה משותפת של קיימות, נפגשו שני יקבים ושף ישראלי אחד בשוק האוכל בפירנצה וזעזעו את האיטלקים עם גרסת כחול לבן למעדן המקומי
אחרי ההצלחה האדירה בתל אביב ובניו יורק, מאפיית לחמים של אורי שפט מתרחבת גם לערים נוספות בארץ ופותחת סניף ראשון ברמת השרון
שוק הפשפשים ביפו מתחדש במסעדת דגים ופירות ים בשם מרקו, הנותנת גוון קולינרי חדש שהיה חסר מאוד באזור. בקרוב תצטרף אליה גם מעדניה איטלקית מבית אותם בעלים
אחד מהסודות הגדולים של המנות האחרונות הוא קינוח בכוס שיוצא טעים, מרשים ובו זמנית גם קל להכנה. אסטלה, בעלת ומנהלת אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה ושופטת בתכנית בייק אוף, מעניקה מתכון שמשלב קרם גבינה וקדאיף שסוד ההצלחה שלו הוא בפודינג המנוקד בווניל אמיתי
השף אבי ביטון חוזר לתחום המסעדנות ופותח את מסעדת קפה פופולר בתל אביב. אז מה מחכה לכם שם?
הרשת ממשיכה לסעור מקינוח הנעליים שהגיש השף שגב לראש ממשלת יפן, אספנו כמה תגובות נבחרות
גם הילד שלכם מבקש עוגה מעוצבת? כדאי לבדוק ממי אתם מבקשים כדי שלא יקרה לכם מקרה כזה -מעוגת אולף נמסה לעוגת בת הים המעוותת: אלה הם עוגות יום ההולדת שהשתבשו בדרך
יובל בן נריה, מאיר אדוני ועוד שפים בכירים פותחים את המטבח הפרטי והסלון שלהם לאירוח, אסף גרניט בשיתוף פעולה עם שלומי שבן, פופ אפ תאילנדי בשוק הכרמל ועוד חדשות אוכל מסעירות
בקיבוץ עברון שבגליל המערבי נפתחה לפני מספר שבועות קונדיטוריה צרפתית שווה ומושקעת. תכירו את קורון פטיסרי שמגישה עוגות, עוגיות ומאפים מגרים
הן לא פתוחות כל השבוע, הארוחות בהן נקבעות על ידי השפים ופורצות את הגבולות של המסעדה. 4 שפים מספרים על הדרך היצירתית שבה אפשר לפתוח ולקיים מסעדה מסעירה מזן אחר בשנת 2018
בתוך עולם המסעדנות הגברי יש מסעדות ספורות שבהן הדמויות הנשיות עומדות בפרונט. לא נתנו לסגירה של אורנה ואלה לשבור אותנו - הינה 4 מקומות משובחים שבהם הרוח הנשית מנשבת
חברים יצאו לקמפינג ביער מלווים באלכוהול וגילו לאכזבתם שיאלצו להישאר פיכחים כי שכחו את חולץ הפקקים בבית. הם חשבו על דרך מאוד מטופשת לפתוח את בקבוק היין שהביאו עמם - וזה כצפוי נגמר רע מאוד
אין כמו ארוחה ביתית טעימה, אבל אף פעם לא מזיק לשמור במקפיא כמה פריטים לעת צורך ופיצה היא פיתרון מהיר ופשוט. מרגישים שהתוצאות לא תמיד משביעות רצון? הטיפ הבא עומד לשנות את זה