מה יגיש פול אסנהיים בביקורו של אובמה?
השף פול אסנהיים, בעליו של קייטרינג היוקרה, הוא שאחראי על הכנת הארוחות הרשמיות בבית הנשיא. ובקרוב, לראשונה, הוא גם פותח מסעדה: בראסרי קלאסי בהשפעות ים תיכוניות
השף פול אסנהיים, בעליו של קייטרינג היוקרה, הוא שאחראי על הכנת הארוחות הרשמיות בבית הנשיא. ובקרוב, לראשונה, הוא גם פותח מסעדה: בראסרי קלאסי בהשפעות ים תיכוניות
צחי בוקששתר יתארח בסטודיו פיינקוק של השף יאיר פיינברג, ישחזר עימו מנות מיתולוגיות, וינסה להרגיש איך זה להיות מסעדת שף לפני 20 שנה
גולשת וואלה! אוכל בפייסבוק התלהבה מסלט קפה קפה, עם בטטות, אגוזי מלך, קשיו מסוכר ועוד. חילצנו עבורה את המתכון משף הרשת צחי אורן
רעננות, שמחות, חכמות ולא מכבידות המנות שמגיש השף יוסי שטרית בקיטשן מרקט בנמל תל אביב הן הדבר הכי נכון שאפשר לבקש מול הים התיכון. אבי אפרתי מוקסם
אבי אפרתי לוגם 5 סוגי אדומים מקומיים, מיקבי טוליפ, הרי גליל וססלוב, ומוצא יינות המספקים תמורה טובה לכסף
מנת הדגל של הברזילאים היא הפיג'ואדה תבשיל קדירה בסיסי ומנחם. השפית אביבית פריאל ממסעדת אוזריה בתל אביב מלמדת איך מכינים אותה נכון
באתיופיה אין שימוש בסוכר, האינג'רה נטולת גלוטן, והירקות והקטניות מככבים. כל מה שרציתם לדעת על המטבח הצנוע, החברתי והבריא הזה
גם הרגישים או הנמנעים מגלוטן יכולים ליהנות. השפית עינת מזור מגישה מתכון קל ופשוט לקוגלהוף תפוחים, שממלא את הבית בניחוח משגע
שילוב של בשר טלה עם פירות מיובשים תמיד גורף תשואות, וכשמגישים הכל על שיפודוני עץ קטנים, זו בכלל חגיגה. השף צחי בוקששתר מרשת בלאק ממשמש משמשים
המונית של קובי רובין נעצרת בשוק הכרמל ונהגה יורד לשיטוט רגלי בין הדוכנים. דוכן המעורב התל אביבי שהוא מוצא שם גורם לו להתלהב ממנה מקורית ולא יקרה
ארנסט אופנהיימר פתח בנהריה קיוסק, וקרא לו פינגווין. השנים חלפו, הקיוסק הפך למסעדה מצליחה, אחת מסמליה של נהריה, שמנוהלת על ידי בן הדור השלישי. מדור המוסד קפץ לביקור
לא תאמינו איזה עונג אפשר להפיק מעוף המתבשל בשומן אווז, עם פטריות ותפוחי אדמה זעירים. השף אבי ביטון מגיש: ארוחה שלמה בסיר אחד
סיפודפדיה, מדריך הדגים ופירות הים של מסעדת מול ים בתל אביב, גרף הישג מרשים כשזכה בתחרות החשובה בעולם לספרי בישול, שהתקיימה במוזיאון הלובר בפריז
נשאר לכם פרג טחון מפורים? במקום להניח לו להתקלקל בארון, אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת מאפינס נהדרים, שהם גירסה משודרגת לעוגת השוקולית המיתולוגית
סיגרים אכילים באלמה דה קובה, פסטיבל אוכל כפרי במטה יהודה וחגיגות מולים ובירה במזללה. כל אירועי האוכל הטעימים של השבוע
מה היינו עושים בלי גזר? חבר של כבוד בסלט מלוח או מתוק, בנזידים, תבשילים ואפילו עוגות. זמי שרייבר ממסעדת סנדר והחקלאי אורי רבינוביץ מספרים על מושא תשוקתו של באגס באני
הירק הכי צנוע במגירת הירקות יכול לחולל פלאים, אם רק נשכיל לנצל את יתרונותיו. השף ליאור קדוש ממסעדת סיטארה בתל אביב מגיש מתכוני ריזוטו, ניוקי וסלט עם גזר
הצעות מעניינות לאוזני המן מלוחות, למי שכל המתוק הזה של פורים הגיע לו עד כאן. את מקום החלבה והשוקולד תופסים סלק, מנגולד וגבינות עזים
פורים לא מסתכם באוזני המן. לעיראקים יש את הבעבע בתמר, למרוקאים קוסקוס חלבי, לטריפוליטאים דבלה, ולכורדים זלובי. מגוון מאכלי עדות ישראל, שאפילו אחשוורוש לא הכיר
למה להסתפק באוזני המן אם אפשר לקחת את המילויים המסורתיים שלהם, ולהפוך אותם לעוגה מעולה? קבלו עוגות בחושות מפרג, תמרים וחלבה מהקונדיטור של לחם יין ביהוד
המדריך הוותיק פרסם השבוע את מהדורת צרפת 2013, והתמונה העולה ממנו בלתי מפתיעה בעליל: צרפת עדיין שומרת על מעמדה בפסגת הסצנה הגסטרונומית בעולם
נכון שהאוזן הכי מבוקשת בפורים עשויה מבצק פריך וממולאת בפרג. מיקי שמו מלמד איך מכינים אותה, ומציג עוד שתי גרסאות אלטרנטיביות: מבצק שמרים ומפילו
מנות מחופשות, ספיישלים מעניינים, משתאות מושחתים והרבה הרבה אלכוהול. אירועי פורים במסעדות ברחבי הארץ
זה לא שרע בשגב אקספרס, אבל גם לא טוב במיוחד. רק חלק מהמנות נותנות תמורה לכסף, ובתוך מסך האווירה המצועצעת, החושים הופכים פחות חדים. אבי אפרתי נזכר בבתי הקזינו בלאס וגאס
לקראת משתאות העדלאידע לוגם אבי אפרתי יינות מחוזקים, מתוקים ועתירי אלכוהול - שרי ופורט - ומגלה אוצרות נהדרים
פחות משנה מאז רכשה הקבוצה את מונא הירושלמית, וכבר רכש נוסף באמתחתה: הסדנא, בדרך חברון, שבעליה החליטו להיפרד מהנכס. השף אסף גרניט: נהפוך אותה לדיינר אמריקאי מוקפד
במקום לגלגל עלי גפן כסבתא דרוזית, השף צחי בוקששתר מרשת בלאק משטח את העלים בתוך סירים, ומכין עוגה מרשימה עם בשר טחון, במינימום מאמץ
סובלים ממחסור באנרגיה? השפית אביבית פריאל-אביחי מכינה טראפלס תמרים ושוקולד, שיתנו לכם כוח לעבור בין כל מסיבות החג
חודשים ספורים חלפו מאז הלך לעולמו המסעדן שאול אברון ונראה כי מסעדת יועזר ביפו מתקשה להתגבר. מקור מתוך המסעדה מסר כי המוסד היפואי הוותיק סגר את שעריו לצמיתות
היין מעשיר את טעם האוסובוקו, הירקות מלווים אותו נאמנה, והקוסקוס מעניק לכל התבשיל ממד מנחם במיוחד
מנה קלילה ורעננה עם אטריות אורז שחורות ברוטב אסייתי, שאפשר להכין בתוך דקות ספורות בלבד. השפית עינת מזור מבשלת ארוחת צהריים בריאה ללא גלוטן
במקום להסתפק במשלוח מנות סתמי, למה שלא תכינו מטעמים בעצמכם? איתי אלמוג, קונדיטור בייקרי מבית R2M, מכין שזיפים בברנדי, עוגיות פאדג' ומרשמלו ב-3 דרגות קושי שונות
לצד ארוחות מסורתיות בבתי התושבים, תוכלו ליהנות ממבשלות בירה עדכניות, יקבים, יצרני גבינות ושוקולד. והשנה יש גם יזמים חדשים
מה שנתפס בבירות אירופיות כממתק רחוב שגרתי, נחשב אצלנו כקינוח המפנק האולטימטיבי. איתי רוגוזינסקי מרשת וניליה מעניק מתכון לגרסה ביתית. אפילו לא מוכרחים מכשיר
קובי רובין לא תמיד מסתדר עם ירושלמים. אבל כשהמונית שלו מעפילה לצומת שורש, הוא מאושר למצוא שם באגט מצוין, עם חביתת ירק שמנמנה, ב-23 שקלים בלבד
מעוניינים לשדרג את משלוח המנות ולהוסיף לו כוכבות אמיתיות? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה עוגיות, שהתחפשו לאוזניים מתוקות. ויש גם גרסה מלוחה
ארומה ישראל משיקה תפריט סנדביצ'ים בפיתה, צ'ימיצ'נגה חוזרת ל-3 ימים בצפרה, וכתית מציגה תפריטים חדשים. כל אירועי האוכל המרגשים של השבוע
הבצק של איזו קונדיטוריה יבש ומתפורר? אצל מי הפרג טרי ואוורירי? המילוי של מי דחוס וכבד? ומי אפה אוזניים בטעם תעשייתי? צוות הטועמים שלנו חירף נפשו לקראת פורים
אי אפשר לאכול אותו ללא תהליך של הבחלה, אך אחריו הוא הופך רך, עסיסי ומתוק. בסלטים, במאפינס ואפילו בלביבות - דוד גרויסמן ממסעדת לוקה בהרצליה מספר על האפרסמון
בלינצ'ס במילוי אפרסמון, ברולה אפרסמון, וגם פנקוטה עם קוביות כתומות. שמעון לוי מקונדיטוריית cake art משתעשע עם הפרי הג'ינג'י של החורף
השירות בישראל השתפר לאין ערוך בעשור האחרון, אך העיסוק בנושא לא מפסיק להעסיק את המסעדנים. האם על המלצר להיות שקוף או חבר? תתפלאו, התשובה אינה ברורה כל כך
הדרך היחידה להרגיע את פחדני האפייה היא להציע להם להכין עוגה בחושה. לאורך כל החודש נגיש לכם מתכונים לעוגות מצוינות ופשוטות לביצוע. והשבוע: מתכוני בחושות עם פירות
הוויכוח בין החמין הספרדי לאשכנזי טרם הוכרע, אבל היום נציע כיוון הודי דווקא, עם חמין קשמירי מבושם. השפית מינה קומארי, ממסעדת אינדירה בתל אביב, מעניקה מתכון
תשכחו רגע מהקלוריות - ביום האהבה לא כדאי לחשבן. השוקולטייר גל קזס מדן גורמה מנצל את שבוע השוקולד הישראלי ומכין משקאות מעוררי תשוקה
שבת נאה שילחה את אבי אפרתי לעמק יזרעאל. בבלה בבית שערים הוא קיווה למצוא מסעדת שף מתוקתקת, אולם התאכזב לגלות אוכל של פונדק דרכים
קציצות ברוטב, עם קוסקוס ומרק ירקות השף צחי בוקששתר מרשת בלאק מתחפש לסבתא צפון אפריקאית ומכין מנה ביתית להפליא. אל תיבהלו מריבוי השלבים
רוצים לפנק את בן הזוג אבל לא הזמנתם מקום במסעדה? השף יואב בלימן ממטבח לילה בתל אביב, מציע שלושה מתכונים, ששווה להכין למי שאוהבים באמת