גורמה בשחקים
השפים אביב משה ומאיר אדוני בנו את התפריט החדש בחברת יונייטד איירליינס שמוגש על קו תל אביב - ניו יורק. ומספרים איך שומרים על הטעם והסקס אפיל של האוכל גם בשחקים
השפים אביב משה ומאיר אדוני בנו את התפריט החדש בחברת יונייטד איירליינס שמוגש על קו תל אביב - ניו יורק. ומספרים איך שומרים על הטעם והסקס אפיל של האוכל גם בשחקים
מחקר חדש בדק ומצא מהיכן הגיעו החורים בגבינה השוויצרית ולאן הם נעלמו. עד כה רבים האמינו שאלו החיידקים שמייצרים את החורים המפורסמים בגבינה - אך מתברר שהפתרון נמצא בכלל בדלי. להלן ההסבר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
דגי ים פריכים בציפוי קארי אדום, שומשום וקוקוס עם סלט כרוב סיני, סלרי, למון גראס, פלפל חריף, שומר ורוטב סויה מתוקה. מנה שכיף ובריא לכרסם
מסעדת מחניודה מתארחת בבאר שבע, ארוחות מהספרים לרגל שבוע הספר, פיצרוי ומינה טומיי חוגגות ימי הולדת ותפריטי קיץ חדשים בשלל מסעדות - איפה זוללים השבוע?
מתי הכי מומלץ לאכול את המלון? איך יודעים שהוא בשל? למה חשוב לבחור מלון שאין עליו פגיעות ומה עושים עם הזרעים שלו? כל הסודות של פרי הקיץ הריחני
אברהם הרצליך הוא רועה צאן 'צעיר' בן 75, שעבר כברת דרך מנעוריו הפרועים בניו יורק, דרך העלייה לארץ, רצח בתו ובעלה ועד לימים אלו בהם הוא מטפל בשלווה בעדר של עשרות עיזים יפהפיות
שגב משה לא נח לרגע ויפתח בשבועות הקרובים מקום חדש בהוד השרון בקניון שרונים. בתכנון - אוכל מהיר אך מוקפד
כשמתחשק נשנוש כייפי ומשמין - לא חייבים לוותר, אפשר פשוט להקטין. במקום עוגת פאי פקאן מירב שייינר מכינה גירסה מוקטנת של עוגיות שחובה להגיש עם כוס חלב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה ראשונה קלילה להכנה וקלילה על הבטן. יוגב ירוס מכין את הסרדינים של סילוואנה פלאדינו, "צ'יפס" של סרדינים מטוגנים בשמן קנולה עם סלט שומר והדרים
הוסטל 51 בתל אביב עושים אוכל פשוט וטוב מסוגו. על הבלטה בה הוא משחק, מדובר בהחלט באחד המקומות היותר מוצלחים בשטח נכון לעכשיו. אבי אפרתי ישמח לחזור
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קינוח יפהפה שהאפייה שלו כיפית כמו אכילתו. נעמה נויהאוז אופה פאי תות אישי על מקל מבצק פריך במילוי ריבת תות
האם חייבים להסיר את הקצף בשעולה בתבשילים ובמרקם, ומה הדרך הכי טובה להוציא את כל השומן ממרק העוף?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ג'קי אזולאי מחברת בין בצק פריך מתוק לבין שכבה לימונית חמצמצה ומרעננת. את השילוב המנצח הזה היא מכסה בענני מרנג אוורירי ומגישה לכם פאי לימון ממכר
הוצאתם את הגלידה מהמקפיא והיא קפואה לגמרי? לפני שאתם שוברים את הידיים בניסיון לחלץ קמצוץ גלידה מהמארז - כדאי שתלמדו איך עושים את זה בקלות בשיטה שלא תאמינו שלא עליתם עליה עד היום
בשבועות האחרונים נפתח מקום חדש בבירה שנקרא נמל ירושלים, ותופס שתי ציפורים במכה: אוכל מושקע וכשר של השף אריאל כהן (פויקה) וחלל מעוצב להופעות
אבי אפרתי נותן סימנים ביינות החדשים של רמת נגב וכרמי יוסף
וופל פריך וקריספי ממולא בגלידה, כדורי שוקולד, בציפוי סירופ שוקולד וקצפת. המונה מחליף את המונית באופן חד פעמי באופניים ומרשה לעצמו לפתוח כפתור ולהסתער על הר של שחיתות
תמיד טוב שיש קופסה מוכנה מראש לאורחים במקרר- מתכון לחטיפי פצפוצי אורז עם הפתעה בטעם טוויקס קרמלי ושוקולד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שלושה רעיונות לטוסטים טעימים ופשוטים להכנה, של השף יוגב ירוס ממסעדת ליטל איטלי
אחרי 8 שנות עבודה משותפת, שף יונתן רושפלד וקבוצת עדיס לייף סטייל נפרדים. הקבוצה תמשיך לנהל את מסעדות הרברט סמואל, טאפאס אחד העם ומלון עלמה ואילו רושפלד יבשל במסעדת ארוחת ערב בת"א
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עד אתמול קנינו ואגרנו במקרר גבינות בהתלהבות. עכשיו הגיע הזמן לחשוב מה עושים עם כל השאריות, והינה רעיון - מתכון לעוגיות שורטברד
הטריק הבא ילמד אתכם איך לקלף שום במהירות ובלי שום מאמץ. זאת אומרת, יש סיכוי שהיד שלכם תתלש ממקומה בדרך אבל זה עדיין עדיף על האנרגיות שאנחנו משקיעים בזה כרגע. צפו ולמדו
יצאנו להציץ בעגלות הקניות של הישראלים לקראת שבועות ולברר אם הם יודעים למה בעצם אוכלים מאכלי חלב בחג. התשובה תדהים אתכם
לבראנץ' פסטורלי בחיק הטבע שווה לקפוץ למחלבות השונות ברחבי הארץ, ולטעום גבינות צאן טריות. 11 המלצות ברחבי הארץ למקומות שמציעים גם ארוחה דשנה על בסיס התוצרת המקומית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למה לקנות בורקס לשולחן החג אם אפשר להכין בבית במהירות האור? נעמה נויהאוז אופה בורקיטס פריכים לשבועות עם גבינה בולגרית ועוד הפתעה קטנה
התבלינים, הניחוחות והאוירה הבלקנית - ים תיכונית של שוק לוינסקי היא גם חלק מהדי אן איי של שבועות. ביקשנו מארבעה בתי אוכל מרכזיים בשוק להכין לנו מתכון שבועות בהשראה מקומית. התוצאה -ארוחת שבועות מלאה בטעמים
השפית שירה בן שטרית וזוגתה-שותפתה העסקית דורית קפליצר פתחו בברצלונה את מסעדת a tu bola, שציר ספרד-ישראל-צרפת-איטליה, זוכה בה לייצוג משמעותי, תוך ניצול העובדה שעלות הקמה של מסעדה בברצלונה, זולה משמעותית מהעלות בארץ
בחג השבועות המסעדות מחכות לכם עם גבינות, פשטידות, תפריטים מיוחדים, עוגות גבינה והרבה יין. המדינה עוטה לבן מצפון ועד דרום
נמאס לכם מסלט ירקות סטנדרטי? מסעדת שותא מקיבוץ שמרת מגישה 5 מתכונים לסלטים מקוריים וטעימים במיוחד בסגנון גרוזיני, שנהוג לפתוח אתם ארוחות חגיגיות
לכבוד שבועות מארחת מירב שיינר את הבלוגרית אינס שילת ינאי עם מתכון מיוחד לרוטולו, לזניה מגולגלת מבצק פסטה, גבינות וירקות קלויים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לוקחים את החומרים הכי פשוטים - כיכר לחם, גבינות, תרד ופטריות - ומכינים מהם נפלאות. אבי ביטון משחק בלחם וממלא אותו בגבינות שנשארו מהחג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השילוב בין הקרם המשובח והבצק הפריך הוא מושלם. עוגה חגיגית וקלאסית, שמתחננת לתותים או כל פרי אהוב אחר
את הארוחה במסעדת בינדלה - שנה אחרי הפתיחה - סיים אבי אפרתי בתחושת חמצמצות קלה, בהשוואה לפאזת הפתיחה המוצלחת
אבי אפרתי ממליץ על עשרה יינות רוזה ולבנים, מקומיים ומיובאים, לארוחות החג הלבנות
הכנה מראש תמיד מבורכת כשמתכוננים לארוחות חג גדולות. מסתבר, שלא רק פשטידות וקישים אלא גם חלק מהסלטים משתבחים עם הזמן
היום מתקיים בשוק הנמל הפנינג ענק למען העלאת המודעות בנושא בזבוז המזון בישראל שיגרום לכם לשנות את כל מה שאתם חושבים על אוכל
לקינוחים משמחים של שבועות ממש לא חייבים להתמקד בעוגות גבינה. הקונדיטורית מיכל מנדלסון ממאפיית לחמים מציעה 3 קינוחי גבינה לאירוח- קסטה עוגיות, כוסות פנקוטה וטרייפל חגיגי עם פירות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארז קומורובסקי מאוהב בלחמניות האלה דווקא מאז שהרופא אמר לו שהרבה גבינה זה הרבה כולסטרול. לחמניות חלב וקשקבל קלות לחג
מה משותף בין כדורגל למסעדת דגים חלבית? פיש מרקט, מסעדה חדשה בתל אביב שאחד מבעליה הוא כדורגלן העבר ניר סביליה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא במקרה כרובית וברוקולי מככבים בארוחת חג שבועות. הם מתמזגים בצורה מושלמת במאפי גבינות, כמו למשל בקיש החגיגי והיפהפה הזה שנמס בפה
עוגת גבינה בהרכבה עצמית ועוד עוגה לעצלנים, ממרח גבינה עם פלפל שחור, פתי בר בטעמים מתוחכמים ועוד שלל מוצרים לחג השבועות. במה כדאי לכם להצטייד בחג הנוכחי בסופר?
ברוח חג השבועות מגישה פיליס גלזר ארוחה לבנה ובריאה שכוללת מרק אטריות תאילנדי, קבב דגים ורוטב ווסאבי וסלט גריסי פנינה מזין
במקום עוד קופסת שימורים צה"לית, בזמן המילואים המונה חומק למזנון יאלי כדי להתפנק בארוחה דשנה שכוללת שניצל טרי עם צ'יפס וחריף בבאגט
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סלט מנגו עם שקדים קצוצים, רוטב שזיפים, רוטב צ'ילי חריף, מיץ תפוזים וכוסברה, או בשמו התאילנדי "סום טאם", הוא תוספת קלילה ונהדרת למנה עיקרית
לאירוח שבועות אלגנטי ואסתטי, מתווספת לקישים ולעוגות גם פלטת גבינות מרשימה ועזת טעם. גיא פולק מ-R2M, מסביר איך מרכיבים מנה שעולה על סך חלקיה
עבודות הרכבת הקלה בתל אביב מתחילות, ועד לקידמה ולרווחה צפויות כמה שנים לא קלות לבעלי העסקים. סיור בעקבות תוואי הרכבת מעלה שלא מעט מבעלי העסקים מודאגים. "אם ללקוחות שלי לא תהיה גישה - מה אני אמור לעשות?"
קשה עד בלתי אפשרי להכריע איזו עוגה טעימה יותר - עוגת גבינה אפויה או קרה עם פירורים, אך העוגה הבאה מהווה טיעון מוחץ לטובת מחנה עוגות הגבינה הלא-אפויות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש מאכלים שמתקשרים לארועים מיוחדים. כזה הוא בורקס הגבינות של סבתא מריקה של אורלי פלאי-ברונשטיין. כעת היא מלמדת גם אתכם איך להכין אותו
מסיבת פתיחה מחודשת בפיר 23, ערב ויסקי בפופינה, יריד ביכורי גבינות ויין בחיפה וערב ברביקיו בטראק דה לוקס. כל מה שטעים השבוע
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מי יכול לאכול אוכל חם כשהטמפרטורות עולות? רות אוליבר מכינה סלט קר של פסטה עם פסטו תרד עגבניות שרי ובטטה. מהיר, פשוט, טעים וצונן