עיצרו הכל: יש גלידה בלחמניית המבורגר
קיץ 2017 מגשים עבורנו לא מעט חלומות מושחתים הכוללים שילובים של גלידה, מאפים ושלל תוספות מתוקות. הצצה שומטת לסתות לקינוחים המשגעים של גלידיום בחיפה
קיץ 2017 מגשים עבורנו לא מעט חלומות מושחתים הכוללים שילובים של גלידה, מאפים ושלל תוספות מתוקות. הצצה שומטת לסתות לקינוחים המשגעים של גלידיום בחיפה
אם חשקה נפשכם בארוחה קצת שונה, גיא רובננקו מהפופ אפ האסיאתי מקונג, מגלה לכם את הסודות לממרחים המשגעים של צפון לאוס ותאילנד
הם טעימים, בריאים מאוד ויכולים להשתלב במגוון רחב של מנות. בזכות המקפיא אנחנו יכולים ליהנות מפירות היער כל השנה, אפילו בקיץ הישראלי, אז יש לנו חמישה דברים שממש כדאי לכם לדעת עליהם
הקונדיטורית ליאור משיח, לוקחת את עוגת השיש הבחושה והאהובה לטיול ביפן ויוצרת משחק טעמים וצבעים מטריף בין שומשום שחור לאבקת מאצ'ה ירוקה
המסעדה האיטלקית האהובה בקאפיקו פותחת סניף משלוחים, בהוד השרון יש בית קפה צמחוני חדש מבית אוהד אמזלג שנקרא ברבאטוב, ומסעדת אוקינאווה משיקה בראנץ' אסיאתי חדשני. מה אוכלים השבוע?
כשכבר נפתח התאבון בקיץ מתחשק לאכול משהו קליל ובריא. עם עדשים שחורות, מנגו או בכל גרגיר נחלים - קבלו רעיונות לסלטי קיץ קלילים
אבי ביטון מרכיב ארוחה מזינה וטעימה של סטייק דלעת עסיסי וצמחוני, על מצע של עדשים שחורות וירקות שורש. ואף מילה על בשר
קשה שלא לאהוב אננס, פרי מתוק שמתאים בול לימי הקיץ החמים ולישיבה על חוף הים. הבעיה היחידה היא שלוקח נצח לקלף אותו, וזה פשוט לא שווה את המאמץ. קבלו את הפיתרון המושלם
קניתם אשכול בננות ואתם רוצים לאכול, או לאפות איזו עוגה טובה, אבל הבננות עדיין לא בשלות? קבלו מספר טיפים פשוטים שיעזרו לכם להאיץ את התהליך וליהנות במהרה מפצצת האנרגיה הצהובה
כשמירב שיינר מכינה עוגה עם תחתית על בסיס בייגלה, ומלית קפואה עם שמנת ומלון טרי - מה יכול להיות רע? הקינוח המרגש של סוף השבוע
חג האהבה כבר בפתח, ומצפון ועד דרום המסעדות ברחבי הארץ חוגגות ט"ו באב עם הרבה שמפניה ותפריטי טעימות מפתים. מהרו להזמין מקומות
מהו אושר? עוגה אישית רכה ועסיסית שמכינים בתבנית מאפינס ובתוכה מסתתר אננס, לצד כדור גלידה או תלולית קצפת - והכל תוך פחות משעת הכנה
כל אכלן בורקסים יודע שבשוק רמלה מסתתרת גרסה מושלמת של המאפה האהוב. אבי ביטון מבקר בשוק ומלמד אתכם להכין בבית בורקס מנגולד עם טריק
לא תקבלו בגריג צ'ייסרים ולא תשבו באפלולית עם מוסיקה שנותנת בראש, אבל מדובר במסעדה עם אוכל פשוט מעולה שכדאי מאד להכיר. אבי אפרתי כבר מתכנן את הביקור הבא
אבי אפרתי לוגם את החדשים והחביבים של יקב אבידן בהם גם בקבוק יין אחד שהתעלה על כל השאר
במלאת 25 שנים למוסד השנקינאי, המדור ביקר במסעדת אורנה ואלה בתל אביב וגילה שהזמן שם כמו קפא מלכת. ומה לגבי לביבות הבטטה המיתולוגיות?
טרנד משאיות האוכל צובר תאוצה עם פסטיבל חדש שהתחיל השבוע בעיר חיפה ויעבור בערים נוספות ברחבי הארץ. הצצה טעימה פנימה
בלי סוכר לבן, בלי צבע מאכל, בלי חומרים מלאכותיים. קבלו שלושה מתכונים מצוינים לשלגונים טבעוניים, כאלה שגם יצננו וגם ישאירו אתכם נקיים מרעלים
אבי ביטון מתקתק עבורכם קבב דגים ביתי ועסיסי על מצע קרם עגבניות, ממש כמו במסעדה. רק אל תשכחו להגיש עם טחינה
המסעדה הכי אהובה בארץ חושפת את הסוד שלה לפאד תאי מנצח. אז איך מכינים את המוקפץ המושלם של מסעדת סוהו בראשון לציון?
על חורבות מסעדת גדרה 26 נפתחה בימים האחרונים מסעדת עמליה. הקונספט: בית קפה בשעות הבוקר, מסעדה ישראלית עם אוכל ביתי בשעות הצהריים ובר עם נשנושים בשעות הערב
החצילים שנמצאים בשיאם ישתלבו נפלא בארוחת קארי עוף, שטעמיה ישגרו אתכם היישר לחופשה האחרונה במזרח. גיא רובננקו מהפופ אפ האסיאתי מקונג, מביא רוח חדשה לארוחת הקיץ
קבלו עשרה טיפים קלים שיהפכו את שגרת הבישול והאכילה שלכם לקצת בריאה יותר
קיץ ישראלי, הוא לא הדבר האמיתי בלי המלבי. ענבל לביא משאירה את סירופ הפטל התעשייתי בצד ומוסיפה לקרם הקר והאהוב רוטב פירות יער עז בטעמים ובצבע
השבוע מתארח אבי ביטון במוסד הווותיק של מתי ורותי ברודו, הקופי בר, ומכין בהשראתו סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני
הפסקת פרסומות? הפסטה מתחממת? לא צריך לפנות זמן מיוחד לפעילות גופנית ואפשר לשלב אותה בחיי היום יום בקלות. קבלו מספר טיפים לאימונים בייתיים
מה גורם לאנשים שפויים לעמוד בתור בשיא השרב ולחכות בשמש הקופחת לסביח? המונה מגלה שהתשובה נמצאת בתוך הפיתה אצל סומך, שרק נראית קטנה
ציוץ אחד קטן, של צילום מסך מתוך מילון מקוון, גרם לחובבי אוכל איטלקי להביט במסך בתדהמה ולא להאמין. החשיפה של המידע הובילה לחשיפות נוספות - בין היתר על הסלמי והביסקוטי
לא מעט ספורטאים בוחרים לוותר על מוצרים מן החי בתפריטיהם ועוברים לתזונה טבעונית. גם במכביה משתתפים אתלטים שהעדיפו ברוקולי וחומוס על פני טונה וביצים, ולא מרגישים שמשהו חסר להם. אז מה הם אוכלים? בונוס: מתכון לכדורי חלבון טבעוניים
2 קילו מלח גס שעוטפים את דג הסלמון במהלך האפייה הופכים אותו לרך ועסיסי מאין כמוהו. אבי ביטון מעניק לכם את פטנט השנה לדג הכי אהוב בתנור
בלי שמרים ותנור, האריפה היא התשובה הדרום אמריקאית לפיתה, אבל הרבה יותר פשוטה להכנה וטעימה לא פחות. פותחים ומכניסים פנימה את כל העולם - מתכון פשוט ליום המשפחה
מכירים את השפים שמייצגים את ישראל בחו"ל? לכבוד עונת הנסיעות הגיע הזמן לגלות עד כמה אתם בקיאים בסצנת השפים הישראלים שעושים לנו שם טוב בתפוצות והופכים את המטבח הישראלי לדבר החם בעולם
המסעדה הערבית הכי מפורסמת בארץ פותחת סניף בפריז, דייגו סאן ממשיכים במסורת קרבות המזון שלהם, פיצות חדשות בגרינברג ועוד חדשות טעימות
את הרוטב האהוב והמוכר של הרוסטביף משדך הפעם אבי ביטון דווקא לנתח הסלמון, ומבשל רוסטפיש עסיסי שכל אחד יכול להכין בבית
אין עיראקי שלא נזכר בגעגוע בטעמן של עוגיות הקעקע של סבתא. הבשלנית חן מזרחי מלמדת אותנו את הסוד לעוגיות הכעכים בעלות המתיקות עדינה. רמז: הסוד הוא בתערובת התבלינים
העונה החמה היא תקופה של בילויים ומסיבות, וכדי להשלים את ההנאה רצוי להצטייד במשקה הנכון. מקנקן תה קר ועד לקאפיריניה אלה המשקאות שישפיעו על האווירה ויהפכו בילוי שקט במרפסת או ארוחה עם חברים למהנה יותר
רוצים ללמוד להכין עוף פריך, מלוח ומטוגן עם החלק הקריספי המגרה שהפך את ה-KFC למותג? כימאים עלו על הסיבה מדוע אנחנו כל כך אוהבים עוף מטוגן - וגם מדוע לפעמים עוף מריח לנו כמו דג?
הוויטמינים והמינרלים חשובים לבריאות, אבל לא תמיד אנחנו זוכרים לשמור על תזונה המכילה את כל החומרים הדרושים. הנה כמה מאכלים המכילים את מה שדרוש לנו - חלקם מפתיעים לטובה
שף אמריקאי עלה על דרך קלילה ופשוטה להתמודד עם קליפת התירס המעצבנת. כל מה שצריך זה מיקרוגל, ולהתחיל לפתח תיאבון
ליאור משיח משלבת את שני התענוגות הגדולים של הקיץ - חיתוכיות מתוקות וקוקטייל מרענן ומגישה אצבעות מוחיטו שיגנבו את ההצגה
השף תומר אגאי מסנטה קתרינה לא נח על זרי הדפנה. הערב תיפתח מסעדת יריחו ביפו בה הוא מבשל ביחד עם שף עידן פרץ מפופינה ובהמשך, יפתח מסעדה גם באמסטרדם
מסעדת הטחנה בצפון חוגגת כבר 15 שנות קיום, במהלכן הפכה להיות אחד ממוקדי הבשר השווים ביותר בצפון הארץ. ביקרנו שם ושמענו משף המקום מה היתרון של שימוש בבקר ישראלי טרי ומה הסוד לפריים ריב המושלם
המנגו הוא אחד מפירות הקיץ האהובים ביותר, במתכון הנוכחי הם הופכים למוס מרענן המוגש בטארטלט ללא אפייה, עם קצפת מלמעלה. תענוג מושלם ומרענן
הטכניקות והאסתטיקה במסעדת OCD בתל אביב אולי מרשימות, אבל האוכל מלא יומרות ומתפקע מריבוי מרכיבים שפשוט לא מצליחים להגיע לכדי איזון
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב הבוטיק האיכותי ויתקין, החל מרוזה קיצי ומצוין, דרך לבן יבש ים תיכוני מורכב, ועד יין אדום שאפשר לשתות גם בקיץ
שוק שרונה מרקט מציע לא מעט שפע קולינרי. למעט הדוכנים המפורסמים שלו, יש עוד כמה מקומות ששווה להכיר שיהיו עבורכם מפלט מושלם וטעים לימי החופש הגדול
ישראל היא לא ניו יורק, בה אנשים מוכנים לעמוד שעות בתור גם בשביל סתם גלידה. אצלנו התורים מוקדשים לרוב למקום הטרנדי התורן אבל יש 10 מסעדות שתמיד יהיו מלאות, אז אל תשכחו להזמין מקום
קציצות זה החיים, אבל איך הופכים אותן למנה מנצחת? השף אבי ביטון מכניס את קציצות הבקר למחבת עם רוטב עגבניות שרי מנומרות וחצילים שרופים. כל מה שצריך ליד זה טחינה ולחם טרי
קונדיטורית ה-Back Door בחצר האחורית של מסעדת ניטן תאי, ידועה בזכות המאפים המיוחדים שלה. השף-קונדיטור שלה עופר בן נתן פרגן לנו במתכון למקלוני גבינה שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש
מסעדת שקשוקרייה שנפתחה לא מזמן בברלין מצטרפת לשורה ארוכה של מסעדות ישראליות שהפכו לחביבות הקהל המקומי