גם ברחוב הסואן בת"א, הציפורים ממשיכות לרחף
להיות חלק אינטגרלי מהעולם הזה, שוב
להיות חלק אינטגרלי מהעולם הזה, שוב
יש עוד עבודה
יום הולדת שמח, מדור לדור
זהובה, רכה, ובעלת יכולות מופלאות לספוג את נוזלי הרוטב מהצלחות והמרקים מהקעריות. גם לכם מגיעה קובנה
אין צורך להמשיך לזרוק את שאריות הצ'יפס שנותרו לאחר ששבעתם. מתברר שיש דרך להפוך צ'יפס ישן לקריספי וטעים - כאילו טוגן הרגע. כך תעשו זאת
השפית נירו קורן מחממת אותנו עם 3 מתכונים למרק אפונה עם שומר ונענע, שורבה מקרונה טריפולטאית וקובה סלק כמו של סבתא
דמיון ומעוף, אתגרים ומכשולים, בדרך לצלחת מגוונת יותר