9 מסעדות כשרות ומומלצות בתל אביב
תל אביב היא גן עדן לאוכלי כל, אבל לקהל שומרי הכשרות לא תמיד קל למצוא מסעדה מוצלחת. מאוכל אסיאתי ועד בשרים, לחגיגת יום הולדת, ארוחת צהריים עם ההורים - לפניכם 9 מסעדות כשרות ומומלצות
תל אביב היא גן עדן לאוכלי כל, אבל לקהל שומרי הכשרות לא תמיד קל למצוא מסעדה מוצלחת. מאוכל אסיאתי ועד בשרים, לחגיגת יום הולדת, ארוחת צהריים עם ההורים - לפניכם 9 מסעדות כשרות ומומלצות
המסעדות העיראקיות ממשיכות להיעלם מהנוף המקומי. מסעדת דוד חביב בשוק התקווה שבתל אביב עומדת סגורה מזה כחודשיים, האם איבדנו עוד מוסד ותיק?
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחת מהערים הכי מעניינות בארץ מבחינה קולינרית היא עכו. אבי ביטון מסייר בשוק שלה ומגיע למסעדה קטנה ומיוחדת שמעניקה לו מתכון למנה עכואית מסורתית
בזמן שהאינסטגרם מקדש את הצבעוניות והאסתטיקה ומשלב נצנצים מרנג וצ'ורוס עם קרואסון, אופים ותיקים יצאו במחאה נגד ההרס של המאפה הקלאסי מכולם
אם אתם מתגעגעים לשוק של פעם, החוויה הכי אותנטית שתוכלו למצוא מסתתרת דווקא בתל אביב, בשוק התקווה שמציע טעמים מסחררים ממטבחי טורקיה, תימן ובוכרה
חג פורים שבפתח מעורר בתום פרנץ געגועים לעוגה גרמנית חגיגית- עוגת שטרויזל עם תחתית קריספית, במלית נהדרת של פודינג פרג וניל
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
חדשות מסעירות למעריצי המוקפץ בכלל ורשת ווק טו ווק בפרט: היום נפתח הסניף הראשון של אימפריית המוקפצים בישראל
מזג האוויר שבחוץ מזמין לצאת החוצה, לטייל ולנשום את האוויר הנקי של יום חורף שטוף שמש. עכשיו רק אורזים ארוחה קלילה ומוצאים מיקום טוב לפרוס בו את המחצלת
עקב "משבר העופות" של KFC, שנוצר בשל תקלה במשלוח העופות לסניפים - סניפי רשת המזון המהיר בממלכה המאוחדת נותרו סגורים לשבוע נוסף - והבריטים בהיסטריה. מתכון - המתיימר להיות הדבר האמיתי - דלף לרשת כדי להרגיע את הציבור הזועם
גם אם אתם לא יושבים כל החורף מול האח הבוער ומפצחים אגוזים כשבחוץ יורד השלג, עדיין מגיע לכן פינוק חורפי נוסח שוויץ. מירב שיינר מכינה בצק פריך עמוס באגוזים וברוטב טופי סמיך וענוג
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם מתחשק לכם תבשיל עם רוטב שמנגבים עם פרוסת חלה או לחם אחיד, לאבי ביטון יש את הפתרון - קדירת דגים שמכינים בתוך חצי שעה
צ'אקרת הפיצות נפתחה לאחרונה בתל אביב, עם שלל מקומות חדשים שמתמחים במנה האהובה. תכירו את טרטוריה, המצטרפת הטרייה למועדון, שמציעה לא רק פיצות במיקום הכי מסקרן בתל אביב ושוברת את השוק במחירים לילדים
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מחפשים מתכון זריז לסוף השבוע שיחסוך לכם זמן והתעסקות? אבי ביטון מתקתק קדירת פרגיות טעימה ועסיסית עם עגבניות וזיתי קלמטה
השף אייל שני ושותפו שחר סגל יפתחו בקרוב את מסעדת ליליות בתל אביב במתכונת חדשה. שם הם ימשיכו לעבוד עם נוער בסיכון ולראשונה גם יגישו אוכל כשר עם תעודה
אם כבר משקיעים כסף וקונים אוזני המן - כדאי שהן יהיו שוות את זה, אז טעמנו בשבילכם שלל משולשי בצק ממולאים כדי שאתם לא תצטרכו. פורים 2018 - איפה הכי טעים?
זו שיאה של עונת הארטישוקים, הקוץ הכי טעים בצלחת וחוץ מממולאים, יש עוד הרבה מנות נפלאות שאפשר להכין מהם. עומר אבישר ממסעדת קלארו מסביר לכם איך לקלף ארטישוק בקלות ומה מכינים מכאן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מדי יום שלישי שרונה מרקט הופך למרכז של אוכל, מוזיקה ואמנות, ובמסגרת פסטיבל Love TLV פגש גיא הוכמן את הילד הנצחי של הרוקנרול המקומי, ושמע ממנו למה הוא אוהב להופיע מול אנשים שאוכלים ומה הוא אוהב לטרוף אחרי הופעה
המונה מתרגז למראה מאפים קפואים מחוממים במחיר מופקע. ולכן היה משמח לגלות אי שם בשרון, מאפייה קסומה ומוצלחת המגישה מאפים איכותיים וטריים במחיר ללא תחרות
השבוע נפתח בתל אביב פופ אפ של מנות בסגנון צרפתי שמספק הזדמנות לאכול מנות שף מעשה ידיו של יונתן רושפלד. לכל הפרטים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לארוחה מזינה של אמצע השבוע מכינה אורלי פלאי מנה צמחונית של בצלים ממולאים באורז אדום המשתכשכים ברוטב חמוץ מתוק. ויש גם אופציה בשרית
סניף חדש בדיזנגוף סנטר לצ'יזקייק פקטורי, ארז קומרובסקי מתארח באותו השבוע אצל אביב משה במסה ובמסעדת יריחו ביפו, מושיק רוט פותח סניף של שמונה בבאקה אל גרבייה ועוד חדשות אוכל לוהטות
יותר מ-3 מיליון אנשים כבר צפו בסרטון המטריד של מנת סושי - עם צדפה "חיה" - שזזה בצלחת ומנופפת לשלום לסועד שלה. ברשת משבחים את המסעדה בהגשת מנות טריות במיוחד - אבל האם זה באמת העניין?
היום נחשף כי השף הכריזמטי והאהוב ג'יימי אוליבר חייב עשרות רבות של מיליוני ליש"ט. עיתון הסאן הבריטי פרסם היום פרומו לתחקיר המלא שיתפרסם בו בסוף השבוע שחושף את היקף הקשיים אליו נקלעה רשת המסעדות שלו בבריטניה
מדי שנה בחודש פברואר מרימה בנדיקט תפריט ובו מספר ארוחות בוקר חובקות עולם מיוון דרך צרפת וספרד ועד ארה"ב ואינדונזיה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם מתחשק לכם להביא את הניחוחות של רחובות פריז הגשומים למטבח הביתי, כל מה שצריך לעשות הוא להעמיד סיר עם ביף בורגניון, להזמין חברים, לחלוץ בקבוק יין ואתם מסודרים
כולם מכירים את פסקדו, גמברינוס ואידי, אבל לאשדוד יש עוד הרבה סודות טעימים שמחכים להתגלות. ממסעדה בוכרית, דרך סטודיו שף ועד לצ'יפס הכי טוב בארץ- מגלים את המקומות הכי שווים באשדוד
השבוע נפתח להרצה הסניף הראשון של דוניא, רשת האוכל המהיר החדשה של השף מאיר אדוני. אז איך האוכל?
לבבות שוקולד, רולדה עם קצפת ותותים או משקה שוקולד עם ברנדי - 5 קינוחים מתוקים וזריזים למי שנזכר להשקיע ברגע האחרון לרגל יום האהבה שחל היום
הממתקים הביתיים של הילה הוכמן הם תאווה לעיניים. מסוכריות תרנגול לילדים ועד לקוליסון - ממתק מרציפן צרפתי משגע, הצצה לגן עדן אמיתי לממתקים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם יום קר וגשום היא להעמיד סיר ריחני ואדום של חריימה מתובל בכמון ושום וחלה טריה
השף הבכיר סטיב סמית' חושף 3 טעויות שמכיני הפנקייקים למיניהם עושים באופן קבוע - ומתברר שזה לגמרי תלוי בבלילה שלכם. לימדו מטעויות והכינו את הפנקייק המושלם
אנשי ה-OCD ודאי מצאו עצמם מתלבטים קשות בסוגיה הכול כך מוזרה הזאת - שגרפה השבוע יותר מ-400 תגובות ואפילו סרטון הדגמה מפורט. אתם לא תאמינו מה יצר את הבלגאן הזה
גלידת "נשימת השטן" חריפה פי 500 מרוטב הטבסקו הרגיל ותדרוש מכם לחתום על כתב ויתור שמסיר אחריות ממוות אפשרי. עובדי הגלידריה נאלצים ללבוש כפפות כדי לא להיכוות
פירות וירקות עבשים ומקומטים שנזרקים לפח הם מציאות יומיומית עבור כולנו. איך נמנעים מזה? קבלו את המדריך לאחסון נכון שיאריך את חייהם וטריותם
לבשל ארוחה דשנה ומזינה עשוי להיות עניין סיזיפי ומתיש. אבל אם תיישמו את הטיפים הבאים של גורו הבישול האוסטרלית, תוכלו לעשות זאת במינימום זמן ועם מקסימום טעם
על פי ניתוח נתוני הפוסטים הכי מדוברים ב"פינטרסט" בשנת 2017, קבלו את רשימת המאכלים שיפרצו ב-12 החודשים הקרובים. בתפריט: קפה עם תוספת בריאות, "טיגון אוויר" וגם חזרה למרקים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לסוף השבוע הקרוב מכין אבי ביטון תבשיל טורקי זריז עם חצילים, עגבניות ופלפלים שמשתדכים לעוף. רק אל תשכחו את החלה הטרייה בצד