ההמבורגר שקטל את טראמפ
הבחירות הסוערות בארצות הברית מעודדות את המסעדות באמריקה ומחוצה לה להגיש מנות שמתכתבות עם ההתרחשויות. לא תאמינו כמה התחכמויות אפשר לדחוס לתוך המבורגר על שם קלינטון או טראמפ
הבחירות הסוערות בארצות הברית מעודדות את המסעדות באמריקה ומחוצה לה להגיש מנות שמתכתבות עם ההתרחשויות. לא תאמינו כמה התחכמויות אפשר לדחוס לתוך המבורגר על שם קלינטון או טראמפ
שעון החורף שנכנס אתמול בלילה לתוקף הוא האישור הרשמי שלנו להכנס לפוך ולא לצאת מהבית עד שהקיץ יחזור. בדיוק בשביל זה אספנו עבורכם 10 משלוחי אוכל חדשים באזור ת"א, שכדאי להכיר, כי תכף יתחיל לטפטף
אנחנו רוצים אותו וול דאן: פרנקו נורייגה, שף ודוגמן מפרו, כובש את הרשת עם סרטון הדרכה להכנת פודינג זרעי צ'יה, אותו הוא מכין כשהוא לבוש בתחתוני בוקסר בלבד. נראה אתכם מצליחים להתרכז במתכון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין כמו שקשוקה לארוחת בוקר, על אחת כמה וכמה אם היא נכנסת לתוך מאפה חצ'פורי גיאורגי, רך וזהוב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לאלה המתעקשים להוסיף עוד רוטב למוקפץ המתכון לפאד קי מאו הוא פתרון אלגנטי. אטריות האורז והעוף או הבקר מקבלים את נוזלי הרוטב בשלוש פעימות, וסופגים היטב את כל הטעמים
חגיגות סוף שבוע בשוק צפון, ליל כל הקדושים ב-OCD, תפריטי סתיו חדשים במסעדות וארוחת טעימות מיוחדת בעלה גפן. פותחים שבוע ראשון של חורף
בשורות קשות לחובבי העיר רומא: רבע מהמסעדות בעיר עלולות להסגר בקרוב, בשל עבורות תברואה קשות, בין הממצאים מכת ג'וקים וצואת עכברים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין אם כחלק מארוחה או כנשנוש, סמבוסק עיראקי הוא תמיד קונצנזוס. אורלי פלאי מזרזת תהליכים בדרך לבצק הנכסף ובעזרת עוד זוג ידיים במטבח מטגנת כיסונים פריכים במילוי מחית חומוס מתובלת
מחר בערב יחגגו הנוצרים את ליל כל הקדושים, החג המזוהה יותר מכל עם הדלעת. אנחנו, מצד שני, חוגגים את שעון החורף שנכנס הלילה לתוקף, עם הירק החורפי והכתום שעושה לנו חשק להתכרבל מתחת לשמיכה. 5 מתכונים שכדאי לאמץ
הוא אחר מהמזונות הבסיסיים הפופולריים ביותר, משתלב נהדר בכל מטבח עדתי ויש לו אינספור זנים ודרכי הכנה. ביחנו את עצמכם - כמה אתם באמת מכירים את כוכב המזווה שלכם, האורז?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למרות שאנחנו לא חוגגים את האלווין, זאת סיבה מספקת להכנס למטבח ולהכין ממתק ברגע. ליאור משיח עושה קסמים עם שוקולד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
החגים הסתיימו ואתם גם התירוצים והזלילות המתמשכות של ארוחות חג מושחתות - אז קבלו מתכון קליל: פסטה ללא גלוטן עם טונה, פלפלים קלויים ולימון כבוש
קוקטיילים הם כבר מזמן לא מילה גסה או משקה לבחורות - אלא שילוב של מנת גורמה משובחת ויצירת אמנות. הצצה לסצינת הקוקטיילים המסעירה של לונדון
רחוב אבן גבירול ממשיך לייצר בשורות ומסעדות, והפעם: מתחם אוכל ענק בהשראת התרבות האמריקאית עם מסעדת סול פוד, קיוסק טאקוס ועוד
מגמת הנקסט דור מתרחבת לשוק הפשפשים: אנשי קבוצת דה לוקס פותחים את סטלאר, בר אוכל המתמקד בבשרים, דגים, גבינות והרבה אלכוהול
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שווארמה היא אחת ממנות הדגל האהובות ביותר בישראל, ותופתעו לגלות שממש לא מסובך להכין אותה בבית. אבי ביטון מתקתק שווארמה פרגית תוך דקות ספורות עם אותו טעם מתובל, חרוך וממכר
בעיר בה הכל מרגיש כה ממוצע ושבלוני, נעים להגיע למסעדה שמעוררת אהדה, בתנאי שהיא מצליחה גם במבחן התוצאה. למרות ההבטחה, הגלגול התל אביבי של טופולינו הירושלמית טעון שיפור ורחוק מלממש את הפוטנציאל. אבי אפרתי מבקר בלוקה ולינו
הוא טעים, מזין, קל לעבודה ויכול לעבוד נפלא במנות, ראשונות, עיקריות, ארוחות בוקר וסלטים כאחד, ואפילו בקינוחים. האבוקדו נמצא עכשיו בשיאו - קבלו 10 טיפים פשוטים שיקלו על העבודה אתו במטבח
בטעימת השבוע מבקרות בלוטות הטעם באיזור פריולי שבצפון מזרח איטליה, הנושק לגבול עם סלובניה. היינות הללו פחות מוכרים בארץ וחבל - מדובר בלבנים יחודיים ומרתקים משני יקבים מרשימים - לה טונלה ו-ויה די רומאנז
חובבי ממתקים אקזוטיים מחו"ל או חובבי נוסטלגיה מושבעים, מצאנו עבורכם את המפתחות לגן עדן: ביקרנו ברשת שוויצירה הקטנה, ובסיבוב קטן ליקטנו כמה אוצרות שווים במיוחד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למה להסתפק במרק עוף רגיל כשאפשר לשדרג גרסה בלי הרבה מאמץ? חיבור של מרק רותח ומתובל, ירקות טריים ואטריות אורז, יוצר ארוחה מחממת ומשביעה בניחוח אסיאתי
לבליינים הרעבים של שכונת פלורנטין יש מקום חדש שמציע שלל וריאציות על מנה אחת: דדה - חביתה מקופלת עם שלל תוספות יצירתיות
פסטה קצרה או ארוכה, מחיטה מלאה, עם רוטב או בלי גלוטן. כנסו וספרו לנו איך אתם אוהבים לאכול את הפסטה שלכם
הייתם מוכנים לשלם קרוב ל-100 שקלים על בצק עם רוטב עגבניות שעליו חתום אייל שני? רעות סהר נשלחה לטעום את הפיצה החדשה של התדר בגרסה הרגילה והטבעונית, וחזרה עם מסקנה נחרצת
אתמול נפתחה המסעדה הראשונה של קבוצת בנדיקט מחוץ לתל אביב בגרמניה - מעתה יוכלו גם תושבי ברלין לאכול ארוחות בוקר מושחתות מרחבי העולם
המונה מגיע לצפת ונתקל שם בסנדביץ' טוניסאי טעים מאין כמוהו אצל זהבה: לחמניית פריקסה מטוגנת עם לימון כבוש, טירשי, טונה, חצילים וביצה וחווה גן עדן אמיתי תמורת 20 שקלים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סוף סוף חוזרים לשיגרה- לעבודה, ללימודים וגם לכריכים. לאורלי פלאי יש מתכון פשוט במיוחד ללחמניות, שקל יותר להכין מאשר לצאת לקניות ומה שבטוח, בזכות שילוב של קמח מלא, הן גם יותר בריאות
כולם טסו בסוכות ורק אתם נשארתם בארץ? לפחות תנצלו את הזמן להגדלת ההשכלה הקולינרית שלכם באוכל בינלאומי, לטובת הנסיעה הבאה. חידון המאכלים הגדול
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חשבתם שאתם יודעים איך לאכול ספגטי? יש לנו בשבילכם הפתעה טעימה, פריכה וממכרת במיוחד שדורשת רק מטבל פיקנטי ליד ואתם מסודרים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך משדרגים נשנוש ממכר ומוכר לדרגת להיט? ליאור משיח מוסיפה מיסו למקלות הגבינה, המשחה מעניקה טעם אוממי אשר לא ניתן לעמוד בפניו
בין אם הם טבעונים מילדות, קצבים שחזרו בתשובה או הפחיתו באכילת בשר, העבודה במסעדה טבעונית משפיעה על כל מי שלוקח בה חלק. הכרות עם האנשים שמבשלים לכם את האוכל במסעדות הטבעוניות. אורי שביט עורכת אורחת בוואלה אוכל
מסעדת קונטיינר, חומוסייה חדשה בתל אביב, מציעה מלבד השילוש הקדוש של חומוס צ'יפס סלט גם תפריט צמחוני עשיר בפיתה
שניה לפני שתגמר השחיתות של חגי תשרי ויתחילו הדיאטות, קבלו מתכון לפינוק אחרון שהוא תרועת סיום מפנקת לעונה החגיגית - טוויל זהוב במילוי קרם גבינה לימוני
מהסוכה הכי דרומית במדינה מקבל אבי ביטון השראה למנת מוסקה, רק בסגנון צמחוני - מאפה שכבות של ירקות צלויים עם רוטב עגבניות שהוא מצפה ברוטב בשמל
במסעדת דקא הכשרה בתל אביב לא תאכלו ארוחה רעה, אבל ממסעדה חלבית שיודעת להפגיז בשלב הקינוחים, מצופה קצת יותר גם בחלקים האחרים של הארוחה
איזה יין אתם מחפשים? פירותי ופרחוני שמתאים לפיקניק או מאסיבי, גס ומלא אופי? אבי אפרתי טועם יינות חדשים - מאיה וסומק
חג הסוכות השומרוני חל השנה בסמוך לחג הסוכות היהודי. הצצה נדירה לסוכה השומרונית המקושטת שבתוכה ממתינים מסורות עתיקות ומאכלים בני אלפי שנים העוברים מדור לדור
רשת שמונה המתפתחת שחרטה על דגלה להגיש כריכי בשר בשמונה שקלים בלבד, מגייסת לשורותיה את השף-כוכב מושיק רוט ומבטיחה תפריט חדש ומשודרג
השמן הוא חומר הגלם הכי חשוב במטבח שלנו: הוא זה שמוסיף טעם ארומתי לאוכל ומשדרג מיידית כל מנה שאנחנו מכינים. אבל יש כמה דברים שאתם חייבים לדעת כדי להשתמש בו נכון
איזו מערכת יחסים אתם מנהלים עם בשר, מהי ארוחת החלומות שלכם ומה הסיכוי שלכם לעבור לטבעונות? ענו על השאלון ותגלו. אורי שביט עורכת אורחת
לקראת פסטיבל עכו, אספנו בשבילכם חמישה מקומות מהטובים בעיר הצפונית, בשביל שלא תצטרכו לכתת רגליכם ולחפש בין ההמון מקום טוב לאכול בו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בהשראת מרק המינסטרונה המפורסם, רקח עז תלם רוטב עשיר לפסטה מחומרי גלם קלילים וזמינים, בהם תרד, חומוס ורוטב עגבניות שעוטף את הכל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למי שקצר בזמן בין כל הפעילויות וצריך להעמיד ארוחת חג, זה המתכון המושלם לאירוח בסוכה: אצבעות פילו פריכות במילוי חצילים שמתקתקים בפחות מ-10 דקות
מסתבר שילדים יכולים לגדול ולהתפתח יפה גם בלי בשר - התזונאית טל חייקין מעניקה טיפים שיפיגו את כל החששות ויש גם מתכון לשניצל טבעוני מושלם. אורי שביט עורכת אורחת בסוכה של וואלה אוכל
בועז פלד, פעם שף תל אביבי ושהעתיק את חייו לרמת הגולן מגיש 5 מתכוני שטח טבעוניים ומשגעים, שכל אחד יכול ליישם, רק תדליקו מדורה, אנחנו בדרך. אורי שביט עורכת אורחת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
זה הזמן לנצל את מזג האוויר הנפלא וחופשת החג לטיולים או רביצה בסוכה. אורלי פלאי מכינה סלט צבעוני של פסטה עם רצועות עוף, עגבניות שרי ובזיליקום, שאפשר להכין מראש, לארוז ולאכול בכיף מחוץ לבית
סוכות כאן ואיתו שלל אירועים קולינריים: מסעדת דלאל ידידותית לילדים, פסטיבל אוכל בגליל, חגיגות אוקטוברפסט ברחבי הארץ ומי השף הגלילי שמגיע לשוק לווינסקי? פתוחים שבוע טעים במיוחד
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בהשראת המנה הנהדרת של מסעדת עזבה, מציע עז תלם קובה סינייה בטוויסט ללא בשר. בין אם כתוספת ובין אם כמנה עיקרית לסעודה טבעונית - מדובר בלהיט למרכז שולחן החג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם אתם הוזמנתם לארוחה באחד מימי החג, השפית אביבית פריאל מאוזריה ואוזריה נקסט דור עם 5 מנות לאירוח שכל אחת מהן מוגשת באופן אחר. כולן פוטוגניות, לא דורשות הרבה עבודה ובעיקר קלות לשינוע והגשה
אורי שביט, עורכת אורחת בסוכה של וואלה אוכל וממובילות המהפיכה הטבעונית בישראל, מסבירה איך הפכה מדינה קטנה במזרח התיכון לאור טבעוני לגויים