ארז קומרובסקי מארח חברים ומבשל מטעמים
ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בצפון, מעניק מתכונים לפריקסה, דגים וקינוח של תפוחים ממולאים ומחלק לכם כרטיס זוגי לסדנה בגליל
ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בצפון, מעניק מתכונים לפריקסה, דגים וקינוח של תפוחים ממולאים ומחלק לכם כרטיס זוגי לסדנה בגליל
סרטון חדש ילמד אתכם להכין ברבורים דקורטיביים יפהפיים מתפוחי עץ בלבד. ניסינו בעצמנו ולהלן התוצאות
עולם הקייטרינג לא מפסיק להשתכלל, והדבר הגדול הבא הוא מזנון קייטרינג נייד של השף יוסי שרף, המציע טריילר נייד שמעשן הכל, מבשרים ועד ירקות
מתלבטים אם לבשל עם בקבוק היין הישן שעמד חצי פתוח במקרר? מאמן המטבח מעניק תשובה לבשלן המתחבט בטור בישול אלכוהולי במיוחד
הם מכתתים רגליהם ממסעדה למסעדה, מחפשים אחר טעמים ומרקמים חמושים בפנקס וזוכים לתואר מבקרי המסעדות החדשים. שיחה עם 6 בלוגרים מקומיים בעיצומה של ביקורת
כרכור מתחדשת במקום חדש שנקרא המזווה - טאפאס בר בסגנון ברצלונאי. בתפריט: מנות קלילות על קיסם, וקונספט תמחור יוצא דופן
מעוניינים לחגוג את השנה החדשה בחוץ מבלי להוציא סכומי עתק במסעדות? קבלו רשימה של המסעדות ברחבי הארץ שמגישות ארוחה משתלמת במחיר של עד 100 שקלים
אין כמו לחגוג את ערב השנה החדשה בבית, עם חברים קרובים. פיליס גלזר מכינה נשנושים בריאים ומפנקים של ארטישוקים ממולאים, ספרינג רולס עם סלמון ויין חם מסורתי
יותר מ-14 כדורי פלאפל זהובים נכנסו לתוך הפיתה של המונה עד שהוא הפסיק לספור. המונית עוצרת אצל עידן ביקנעם עלית לפלאפל חלומי
יש אין סוף פטנטים וטריקים לבישול אורז לבן. אבל איך מכינים אותו כדי שיצא אחד אחד, כמו אצל השפים? כך תעשו זאת נכון
כל כך הרבה מלים נכתבו על גלגוליה של טוטו בשנה האחרונה שלא נותר אלא לגייס 6 כותבות ממערכת הלייף סטייל של וואלה כדי לבדוק את הסוגייה: האם המסעדה המחודשת של ירון שלו עומדת בציפיות?
ליאור גרטי הוא לא רק אח של נטע ואיש תיאטרון , אלא גם בעליה של מסעדה חדשה ביפו - הצועניה. המקום החדש בשוק היוווני נפתח על חורבות מסעדת אבטליון ויציע תפריט ואווירה בנוסח הבלקן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי מבשלת פודינג חם, סמיך ומתובל שעושה חם ונעים בחורף. אז בפעם הבאה שיש אורחים, תחליפו את הקפה ועוגה בסיר סחלב מהביל
מחפשים אוכל ישראלי בטוקיו? מסעדה חדשה שנפתחה ביפן ונקראת "המטבח של חנה" מציעה אוכל ישראלי, קישקע ומרק עוף גם בקצה השני של העולם
אבי אפרתי לגם יינות מבעבעים ושמפניות מכל קצות קשת המחירים ומגיש את רשימת מומלצי וואלה! לסילבסטר 2015. טעימה מוגזת וסטייליסטית.
לא רק סושי - המטבח היהודי-ישראלי מגיע ליפן, ולא רק בשביל התיירים הישראלים. מתוך המהדורה
המסעדות מתהדרות בתפריטי חורף חדשים: מאיר אדוני מרענן את השורות בכתית, אוראל קמחי משדרג את התפריט של פופינה וגם במטבח לילה עוברים למתכונת חורף חדשה
תכירו את אלכסנדר גרשברג, שף ישראלי בהולנד שמבשל גורמה טבעוני מאקרוביוטי. דרך הבישול שלו הוא מנסה להראות להולנדים שתזונה בריאה ואוכל טעים ויפהפה הם לא ערכים מנוגדים
עוגת הקוזונק המפוארת נולדה כשניסו לשפר את הלחם היומיומי למאפה חגיגי עם סוכר ופירות יבשים. סיפורה של עוגת השמרים החמאתית שמככבת בתקופת החגים האירופית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בכל גודל או צורה, חציל בשרני ועסיסי תמיד יסחט חיוכים מהאורחים שלכם. רות אוליבר אופה אותם בתנור ועוטפת ברוטב צ'רמלה מרוקאי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם קצת השקעה תוכלו לייצר מנה מתוקה כמו של קונדיטוריה:הקונדיטורית מירי ארזי ממתוקה מלמדת להכין קינוח שכבות שוקולד נוגט ומוס, שמספק התרגשות בכל ביס
אוכל של פועלים מסתבר זו ממש לא קלישאה. הצצה לחברת הבנייה הטורקית שבונה בניינים מפלצתיים בגוש דן ומעניקה לאלף פועלים תפריט המתבסס על מטעמים אותנטיים מהכפרים בטורקיה
אווירה רומנטית, תפריטי טעימות, כוסות שמפניה ושנה חדשה אחת. ליל הסילבסטר 2015 נחגג עם שלל אירועים במסעדות מצפון ועד דרום
הטרנד המקסיקני ששוטף את תל אביב לא פוסק. תכירו את לוס ברנינג טאקוס, מסעדה מקסיקנית חדשה עם בשורה: המנה היקרה ביותר בתפריט תעלה 47 שקלים
וניה ביסטרו היא מסעדה סימפטית שמגישה אוכל נטול פוזות, כזה שבא מאהבה. אבי אפרתי ממליץ על אופציה ראויה למי שמזדמן לחיפה ומחפש לאכול ארוחה נחמדה ושפויה
לאן נעלם הפלאפל בסלטים החדשים של צבר, חטיף אנרגיה שסוף סוף מצליחה לחדש ומה עשה מילוי החלבה לכריות הישנות והטובות? כל מה שחדש על המדף
מתגעגעים לארוחות החג של ראש השנה ופסח בחורף, או מחפשים סיבה לארוחה חורפית רבת משתתפים? השפית טליה פבזנר מגישה ארוחת כריסמס בריטית מסורתית עם כל כללי הטקס
הקרמול מוסיף טעם ועניין בכל מנה החל מבשר, דרך פופקורן ועד לקינוחים. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים נכון ומה צריך לעשות כדי לא לשרוף את הקרמל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אופים קצת אחרת: ארז קומרובסקי מכין לחם שבדי שטוח מצופה בשומשום מלא, כשכמיטב המסורת הסקנדינבית - אפשר לתלות אותו במזווה במשך כל החורף
העיר הדרומית אילת מתחדשת במסעדה שהיא על טהרת הקובה: תכירו את הקובה של לילך, המציעה את הכופתאה האהובה בשלל צורות, גדלים וטעמים
חיתוך של עגבניה אולי נראה כמו הדבר הכי קל בעולם, אבל למעשה יש דרך נכונה ומהירה לעשות זאת. כך תחתכו אותה כמו מקצוענים
לביבות דלעת עם הל, לביבות זוקיני אפויות ולחמניות קראמפט אנגליות - השף תום פישר ממסעדת עלמה לאונג' נפרד מחנוכה עם סטייל
גולשים קיבלו משימה לצלם ארוחה שהכינו בדרך הכי מקורית שעולה על דעתם והצליחו להפיק סרטונים יצירתיים במיוחד שאסור לכם לפספס. תראו
המונית מתגעגעת לימים זולים יותר באור יהודה ומתנחמת בבגטיקס, מקום שמציע באגט עם קציצות וצ'יפס ב-15 ש"ח שהגודל שלו משפר את הטעם
כנאפה, חומוס, שיפודים וויכוח עתיק יומין על מיהו אבו שוקרי המקורי. סיור טעמים וריחות ברחובות אבו גוש
הגשם חוזר ועושה חשק לתבשיל חם בסגנון מזרח אירופאי. מסעדת פראג הקטנה מציעה מתכונים ל-3 קדירות עם בשר שיפיצו ניחוחות מושלמים ברחבי הבית
רוצים לגוון בסופגניות החג המסורתיות? אורלי פלאי-ברונשטיין במתכון לצ'ורוס טבעוני - סופגניות ספרדיות קריספיות הנפוצות בדרום אמריקה
ארוחת נזירים במטבח של רמה, שרקוטרי חדש במתחם התחנה בת"א והמון תפריטים חדשים בניחוח חורפי. פותחים שבוע נטול סופגניות
מאפייה בברוקלין, ניו יורק, הוסיפה מנה חדשה לתפריט חג המולד שלה: לזנייה בשילוב נוטלה ומרשמלו. חברי Epic Meal ניסו להכין את זה בעצמם ויצאה להם מנה עם לא פחות מ-44 אלף קלוריות. שיהיה לכם בתיאבון
מבחינת עוצמה וכוח כלכלי וצבאי האי השכן הוא כבר לא מה שהיה בתקופת בית שני, אבל מבחינת אוכל זה כבר סיפור אחר. פשטידת תרד, שיפודי סופלקי, יוגורט צזיקי ואפילו סופגניות יווניות - המאכלים הכי טעימים שיצאו מיוון
אם נמאס לכם לספור קלוריות, טור ג'אנק חדש יעזור לכם לפרוק כל עול בלי להתנצל . לכבוד חג הג'אנק פוד היהודי, חנוכה, המדור נחנך עם סופגניית מרשמלו אימתנית, ללא עכבות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מחפשים מנה טעימה ומרשימה אבל כזאת שלא תגרום לכם לייסורי מצפון? רות אוליבר מנצלת את בצק העלים שבמקפיא ומצרפת אליו סלמון, בטטה ותרד
מסעדת פאלומר נפתחה רק לפני חצי שנה וכבר הפכה ליקירת הבריטים. כעת המסעדה קיבלה אישוש נוסף למעמדה כאשר נבחרה למקום הכי לוהט בלונדון לשנת 2014
לכבוד חג החנוכה אייל לביא מכניס את בנו דוד למטבח של מסעדת רוקח 73 ויחד הם מכינים לביבות שף משודרגות עם תירס ושרימפס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למי שחושק במנה נוסטלגית לסוף השבוע הקרוב, מכינה הקונדיטורית מירי ארזי עוגת קצף נוגט ואגוזים מעוצבת, מעוטרת בנשיקות מרנג עדינות
בן, אדם, וסופיה קונפורטי מצטרפים לאבא - אבי קונפורטי (צפרה, טופולופומפו, זוזוברה) במטבח ומכינים לביבות שורשים ייחודיות, כמו שרק אבא יודע, לכבוד חנוכה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
אם הארוחה שאכל אבי אפרתי השבוע במלון נורמן של השף ברק אהרוני מעידה על הכלל, הרי שהוא הולך להיות המקום שאליו מגיעים בידיעה שתקבלו אוכל יציב, מוקפד, נטול גרנדיוזיות ושטיקים
מתחם שרונה מרקט ממשיך להתמלא בדוכנים איכותיים ומסקרנים. הצצה למקום העתידי של איש האוכל הוותיק דרור פילץ, שיכלול חנות ובר אוכל עם מנות על טהרת דגי פורל איכותיים מנחל הדן
אבי אפרתי טועם את יינות יקבי הגראז' הזעירים לוינסון, מיה לוצ'ה ולהט ומתענג על יינות ים תיכוניים של מיטב הכשרונות בארץ: עידו לוינסון, איתי להט וקובי ארביב