9 מסעדות כשרות ומומלצות בתל אביב
תל אביב היא גן עדן לאוכלי כל, אבל לקהל שומרי הכשרות לא תמיד קל למצוא מסעדה מוצלחת. מאוכל אסיאתי ועד בשרים, לחגיגת יום הולדת, ארוחת צהריים עם ההורים - לפניכם 9 מסעדות כשרות ומומלצות
תל אביב היא גן עדן לאוכלי כל, אבל לקהל שומרי הכשרות לא תמיד קל למצוא מסעדה מוצלחת. מאוכל אסיאתי ועד בשרים, לחגיגת יום הולדת, ארוחת צהריים עם ההורים - לפניכם 9 מסעדות כשרות ומומלצות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא רק אוזני המן מככבות בפורים - לכל עדה יש את הממתקים שלה האופיינים לחג. במדור הסוגר של חודש האוכל הפרסי מעניקה ברכה ממן את המתכון של אמה לחלבה ברנג'י - כדורי תמרים וטחינה
המסעדות העיראקיות ממשיכות להיעלם מהנוף המקומי. מסעדת דוד חביב בשוק התקווה שבתל אביב עומדת סגורה מזה כחודשיים, האם איבדנו עוד מוסד ותיק?
אבי אפרתי לוגם את היינות הבסיסיים והמוצלחים של יקב גסאק מלנגדוק שבדרום מערב צרפת
בצק פריך ודקיק ומילוי עשיר של פרג וסולת מתובל בציפורן. במקום לקפל 'אוזניים', השף עומר עילואן ממסעדת גארדן בחיפה מכין לפורים עוגיות מקרוטה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הוא בשרני יותר מכל דג אבל קליל בהרבה מכל מנת בשר- סטייק טונה זו מנה מדהימה שאתם חייבים להכין בארוחה הבאה. איך לצלות, כיצד לתבל ומתי להגיש? יש לנו שישה טיפים לתוצאה מושלמת
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחת מהערים הכי מעניינות בארץ מבחינה קולינרית היא עכו. אבי ביטון מסייר בשוק שלה ומגיע למסעדה קטנה ומיוחדת שמעניקה לו מתכון למנה עכואית מסורתית
לרגל פורים נשלח מבקר אוכל הרחוב קובי רובין למסעדת אריא של השף גיא גמזו, כדי להתנסות לראשונה בחוויית גורמה מלאה ולגלות מה הוא מפסיד
בזמן שהאינסטגרם מקדש את הצבעוניות והאסתטיקה ומשלב נצנצים מרנג וצ'ורוס עם קרואסון, אופים ותיקים יצאו במחאה נגד ההרס של המאפה הקלאסי מכולם
אם אתם מתגעגעים לשוק של פעם, החוויה הכי אותנטית שתוכלו למצוא מסתתרת דווקא בתל אביב, בשוק התקווה שמציע טעמים מסחררים ממטבחי טורקיה, תימן ובוכרה
חג פורים שבפתח מעורר בתום פרנץ געגועים לעוגה גרמנית חגיגית- עוגת שטרויזל עם תחתית קריספית, במלית נהדרת של פודינג פרג וניל
מצפון ועד דרום המסעדות חוגגות את פורים עם משתים שונים, מנות מושקעות ושפע אלכוהול. איפה אוכלים השבוע, בסימן חג המסיכות
בהרבה מקומות ברחבי הארץ, חרדל בר, חוביזות ותרד בר מכסים בעונה זו את האדמה הלחה. בשידוך עם בצל מטוגן וגבינת מוצרלה הוא הופך למילוי מלוח מושלם בתוך מאפה שמרים
חדשות מסעירות למעריצי המוקפץ בכלל ורשת ווק טו ווק בפרט: היום נפתח הסניף הראשון של אימפריית המוקפצים בישראל
מזג האוויר שבחוץ מזמין לצאת החוצה, לטייל ולנשום את האוויר הנקי של יום חורף שטוף שמש. עכשיו רק אורזים ארוחה קלילה ומוצאים מיקום טוב לפרוס בו את המחצלת
עקב "משבר העופות" של KFC, שנוצר בשל תקלה במשלוח העופות לסניפים - סניפי רשת המזון המהיר בממלכה המאוחדת נותרו סגורים לשבוע נוסף - והבריטים בהיסטריה. מתכון - המתיימר להיות הדבר האמיתי - דלף לרשת כדי להרגיע את הציבור הזועם
גם אם אתם לא יושבים כל החורף מול האח הבוער ומפצחים אגוזים כשבחוץ יורד השלג, עדיין מגיע לכן פינוק חורפי נוסח שוויץ. מירב שיינר מכינה בצק פריך עמוס באגוזים וברוטב טופי סמיך וענוג
המסעדות ממשיכות להיסגר בקצב גם ב-2018. כעת הגיע תורה של מסעדת החלוצים 3 בתל אביב שהיום נודע שתיסגר בעוד מספר שבועות
ביף בורגיניון לא חייב להיות תבשיל שלוקח שעות. עינב ברמן ממסעדת איטלקי מקומי מגישה תבשיל ירקות שורש, פטריות והמון חמאה, ומשאירה את הבשר בחוץ
"אין יותר מקום בישראל לפיין דיינינג, התקופה הזאת חלפה", אומר ויקטור גלוגר. השף, שסגר את מסעדת קלואליס ברמת גן, פתח היום את מסעדת הולה החדשה, במקומה של רפאל בתל אביב
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם מתחשק לכם תבשיל עם רוטב שמנגבים עם פרוסת חלה או לחם אחיד, לאבי ביטון יש את הפתרון - קדירת דגים שמכינים בתוך חצי שעה
אבי אפרתי חזר למסעדת פרונטו בתל אביב ומגלה שהיא לא דורכת במקום, מתפתחת ללא הרף ומצליחה להחזיר את האמון בפיין דיינינג הישראלי
צ'אקרת הפיצות נפתחה לאחרונה בתל אביב, עם שלל מקומות חדשים שמתמחים במנה האהובה. תכירו את טרטוריה, המצטרפת הטרייה למועדון, שמציעה לא רק פיצות במיקום הכי מסקרן בתל אביב ושוברת את השוק במחירים לילדים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
האהבה לתבשיל ההונגרי המנחם העלתה לרשתות החברתיות שאלה מהותית: באיזה נתח הכי מומלץ להשתמש? יש לנו תשובה כולל טיפים שיבטיחו שהגולאש הבא ייצא עסיסי ורך
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מחפשים מתכון זריז לסוף השבוע שיחסוך לכם זמן והתעסקות? אבי ביטון מתקתק קדירת פרגיות טעימה ועסיסית עם עגבניות וזיתי קלמטה
תותים אדומים ובוהקים מציפים עכשיו את השווקים. אורלי פלאי-ברונשטיין מוסיפה להם צבע לבן, ומכינה ברבע שעה קינוח אולטימטיבי: תותים בשמנת. כמה פשוט, ככה טעים
אבי אפרתי לוגם את יינות דומיין ברוסה ודומיין דה לה סוליטיוד מעמק הרון ומגלה מידה של חספוס והרבה מאד אופי
השף אייל שני ושותפו שחר סגל יפתחו בקרוב את מסעדת ליליות בתל אביב במתכונת חדשה. שם הם ימשיכו לעבוד עם נוער בסיכון ולראשונה גם יגישו אוכל כשר עם תעודה
אם כבר משקיעים כסף וקונים אוזני המן - כדאי שהן יהיו שוות את זה, אז טעמנו בשבילכם שלל משולשי בצק ממולאים כדי שאתם לא תצטרכו. פורים 2018 - איפה הכי טעים?
זו שיאה של עונת הארטישוקים, הקוץ הכי טעים בצלחת וחוץ מממולאים, יש עוד הרבה מנות נפלאות שאפשר להכין מהם. עומר אבישר ממסעדת קלארו מסביר לכם איך לקלף ארטישוק בקלות ומה מכינים מכאן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם מי שלא נמנה מחסידי הדגים, יתקשה לעמוד בפני שניצל דג עסיסי ופריך, ועל אחת כמה וכמה כשאת הטיגון מחליפה האפייה בתנור
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מדי יום שלישי שרונה מרקט הופך למרכז של אוכל, מוזיקה ואמנות, ובמסגרת פסטיבל Love TLV פגש גיא הוכמן את הילד הנצחי של הרוקנרול המקומי, ושמע ממנו למה הוא אוהב להופיע מול אנשים שאוכלים ומה הוא אוהב לטרוף אחרי הופעה
המונה מתרגז למראה מאפים קפואים מחוממים במחיר מופקע. ולכן היה משמח לגלות אי שם בשרון, מאפייה קסומה ומוצלחת המגישה מאפים איכותיים וטריים במחיר ללא תחרות
השבוע נפתח בתל אביב פופ אפ של מנות בסגנון צרפתי שמספק הזדמנות לאכול מנות שף מעשה ידיו של יונתן רושפלד. לכל הפרטים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לארוחה מזינה של אמצע השבוע מכינה אורלי פלאי מנה צמחונית של בצלים ממולאים באורז אדום המשתכשכים ברוטב חמוץ מתוק. ויש גם אופציה בשרית
סניף חדש בדיזנגוף סנטר לצ'יזקייק פקטורי, ארז קומרובסקי מתארח באותו השבוע אצל אביב משה במסה ובמסעדת יריחו ביפו, מושיק רוט פותח סניף של שמונה בבאקה אל גרבייה ועוד חדשות אוכל לוהטות
מקום חדש בתל אביב מחבר את ז'אנר מסעדות השוק השמחות לסגנון הפותחים שולחן. כל מה שצריך לדעת על מסעדת שיק שאק שוק החדשה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אוסובוקו ביין לבן וירקות שורש בסגנון איטלקי שהכי כיף לאכול דווקא מעל קוסקוס שסופג אליו את כל טעמי התבשיל. ויש גם טריק קטן ומרענן שישדרג לכם כמעט כל תבשיל קדירה
יותר מ-3 מיליון אנשים כבר צפו בסרטון המטריד של מנת סושי - עם צדפה "חיה" - שזזה בצלחת ומנופפת לשלום לסועד שלה. ברשת משבחים את המסעדה בהגשת מנות טריות במיוחד - אבל האם זה באמת העניין?
מירב שיינר מפנקת בעוגה מוגזמת עשויה בלילת ספוג עשירה ודחוסה הנחתכת לשלוש שכבות וביניהן קרם עשיר והפתעות
היום נחשף כי השף הכריזמטי והאהוב ג'יימי אוליבר חייב עשרות רבות של מיליוני ליש"ט. עיתון הסאן הבריטי פרסם היום פרומו לתחקיר המלא שיתפרסם בו בסוף השבוע שחושף את היקף הקשיים אליו נקלעה רשת המסעדות שלו בבריטניה
בקבוצת נואר יודעים לעשות אוכל ראוי, כשבעבר הוגש אוכל מוקפד ותקין גם בבראסרי סבסטיאן בהרצליה. בביקורו הנוכחי אבי אפרתי מגלה שלאחרונה השתנו שם מספר דברים
יקב דומיין סרור הוא הדבר המעניין הבא בתעשיית היין הישראלית ותענוג יהיה לעקוב אחריו, כשבדרכו עומד רק התמחור
מדי שנה בחודש פברואר מרימה בנדיקט תפריט ובו מספר ארוחות בוקר חובקות עולם מיוון דרך צרפת וספרד ועד ארה"ב ואינדונזיה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם מתחשק לכם להביא את הניחוחות של רחובות פריז הגשומים למטבח הביתי, כל מה שצריך לעשות הוא להעמיד סיר עם ביף בורגניון, להזמין חברים, לחלוץ בקבוק יין ואתם מסודרים
כולם מכירים את פסקדו, גמברינוס ואידי, אבל לאשדוד יש עוד הרבה סודות טעימים שמחכים להתגלות. ממסעדה בוכרית, דרך סטודיו שף ועד לצ'יפס הכי טוב בארץ- מגלים את המקומות הכי שווים באשדוד
השבוע נפתח להרצה הסניף הראשון של דוניא, רשת האוכל המהיר החדשה של השף מאיר אדוני. אז איך האוכל?
לבבות שוקולד, רולדה עם קצפת ותותים או משקה שוקולד עם ברנדי - 5 קינוחים מתוקים וזריזים למי שנזכר להשקיע ברגע האחרון לרגל יום האהבה שחל היום
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מדי יום שלישי מתחם הבילוי והפנאי הפופולרי בתל אביב משלב אוכל ומוזיקה תחת הקונספט ZAPPA & SARONA MARKET- FOOD. MUSIC. ART. הערב שרונה מרקט מציע לקהל הרחב מנות גורמה של מיטב השפים, סדנאות מיוחדות והופעה של ירמי קפלן. הכניסה חופשית
הממתקים הביתיים של הילה הוכמן הם תאווה לעיניים. מסוכריות תרנגול לילדים ועד לקוליסון - ממתק מרציפן צרפתי משגע, הצצה לגן עדן אמיתי לממתקים