חברים מבשלים לעומר: אהרוני במטבח
עומר מילר מתארח במטבחים של השפים הכי טובים והחברים הכי קרובים, שגורמים לו ללקק את האצבעות - מדור חדש שמתחיל באהרוני
עומר מילר מתארח במטבחים של השפים הכי טובים והחברים הכי קרובים, שגורמים לו ללקק את האצבעות - מדור חדש שמתחיל באהרוני
ספק מרק, ספק תבשיל ריחני ומעושן. רות אוליבר מתעלמת מהשרב ומכינה מרק שעועית וחזה אווז מעושן בניחוחות מהפנטים
מיקום פרברי, ניחוח נוסטלגי וקפה אחד שחושב שהוא טאפס בר. "המלצה אחת בשבוע" על קפה "משורר" הרמת שרוני
הסניף המקומי של ל'אנטריקוט דה פריז בהרצליה כל כך גרוע עד שלא תאמינו שמנסים לשכנע אתכם שמרגרינה ברוטב זה לא נורא. אבי אפרתי מזדעזע
פסטיבל טעמים בעיר העתיקה בירושלים הביא את כל הפוליטיקאים לבשל (ולא שלום). מישהו אמר שרימפסים בכותל?
ארבעה יינות חדשים של יקב תבור חושפים איכויות לא אחידות, טעמים בנאליים ויין צדיק אחד בסדום. אבי אפרתי לוגם
המדור העיראקי ממלא עלי מנגולד בבשר טחון, קורא להם יפרא ומבשל אותם ברוטב חמוץ מתוק כמו שעיראקים אוהבים
יום השקר הבינלאומי הוא הזדמנות מצויינת לזכור שלא כל מה שנהוג לחשוב על כוס הקפה הוא בהכרח נכון. קבלו הצצה על מספר שקרים ואמיתות נבחרות
תמי טסקר, דוגמנית, שחקנית וקיבוצניקית מגבעת חיים, צורכת את הקפה שלה בגרסתו הצנועה - שחור ללא סוכר, בלי כלום ליד בבקשה.
אחרי שישה סניפים בישראל, עומדת לפתוח רשת ההמבורגרים מוזס שני סניפים בברצלונה ומדריד. החתול מחתים דרכון
במדור מדריך הבישול מסביר השף יוגב ירוס איך מכינים פסטה טריה ומושקעת, פסטה ממולאת ובצק פסטה ירוק ואדום
מסעדות השוק תופסות תאוצה ועושות קופי פייסט למצליחנית מחניהודה מירושלים. שתי מסעדות שוק חדשות קמות בתל אביב
כשהוא נזכר בתאילנד, אבל לא יוצא לו להגיע לשם, השף עומר מילר מכין מרק עגבניות חריף עם חלב קוקוס ואורז
פארו, חיטת כוסמין שרובכם לא מכירים, מאיימת להכנס אליכם בסערה. רון ביאלה מסביר מאיפה היא באה ונותן 3 מתכונים
נועם סולד נכנסת באמצע ריבים משפחתיים על זאכר טורט ומגלה את המקום האולטימטיבי לעוגה בלזצבורג שבאוסטריה
כוס קפה שמזינה כמו ארוחה שלמה או קפה שהופך למשקה אנרגיה ממריץ. היכרות עם הטעמים החדשים של הקפה המוכר
במקום להוסיף לפסטה רוטב מוכן מצנצנת, אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת שלושה מתכונים על בסיס חמאה בפחות מ-4 דקות
פיצה, פסטה ולמברוסקו חופשי, ארוחה סקוטית מסורתית, פסטיבל אוכל או פסטיבל קובה - מה כדאי לאכול השבוע
בלי סכין ומזלג, בעמידה, עם מעט השקעה כספית אבל הרבה אהבה בתמורה - דוכני הרחוב הכי טעימים בארץ
נועה נסטל מתעדת את הר הקצף שבספל, יחד עם הפרטנר לקפה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
המדור הטבעוני לוקח את הירק הפשוט, הזמין והזול והופך אותו לסלטים מושקעים ומלאי ויטמינים. אורן גולדפינגר ראש כרוב
לא רק נחלתם המלאה של אולמות האירועים. במדור הקבוע מכין השף אבי ביטון מכין מנה קלאסית ומודרנית. הפעם עם סיגר
המלצה אחת בשבוע מבקרת בסדנאות הקפה הטריות של רשת "קפה גרג", בהן לא מהססים להעביר לכוס הקפה וגם לקהל המבקרים סדרת חינוך
אם עוגה בחושה היא סיפור מוכר, חכו שתכירו את זו: בחושה עם מילוי קונפיטורת פירות יער ושטרויזל פריך. מיקי שמו אופה בשישי
אתם נמצאים בלילה בירושלים ונפל עליכם הרעב? הנה 6 מקומות שיסגרו לכם את הפינה למאנצ'יז של הלילה
רות אוליבר מעלה את הטמפרטורה במטבח ל-180 מעלות ומכניסה לתנור שטרודל תפוחים עם ריח משגע של קינמון ופינוקי וניל
המנות לא מצליחות להצטיין אבל יש בהן המון פוטנציאל. אבי אפרתי מגיע לקפה 48 בתל אביב ומחכה שמישהו יאזן את הטעמים
לירון שטראוס, מתמודד בעונה החמישית של התוכנית "הישרדות" וילד טוב כפר שמריהו, מקפיד לא רק על צחצוח שיניים, אלא גם על שתיית כוס קפה לאחר כל ארוחה
קציצות חצילים של ארז קומרובסקי, שוקולד חלבי לילדים, חטיף פיטנס שנותן אנרגיה ועוגיה חדשה ללא גלוטן. כל מה שחדש על המדף
מכל יקבי הבוטיק שאינם מספיק מקצועיים ורציניים בולט קלו דה גת, שמשיק שני יינות חדשים, שאחד מהם יפיל אתכם מהכסא
אם אתם לא בעניין של התעסקות עם הירק הרירי הזה, לכו על הקפוא שאיכותי באותה מידה. המדור העיראקי הולך בעקבות קובה במיה
לאחר פתיחתן של גלריות ה"פופ אפ", המסעדות הנודדות והפאבים הזמניים, כעת יפתח בתל אביב גם ה"פופ אפ" קפה, קפה חברתי שקופץ להתארח בבתי קפה ברחבי העיר
חומוס אגדי, בשרים שנצלים על האש ברחוב, איירן צונן וזינגולה נוטפת דבש. ברוכים הבאים לשוק רמלה
גולשת וואלה! אוכל, רחלי שפרעם היא טבעונית בעלת בלוג מצליח בתחום. היום היא מכינה פשטידת חצילים שגם אוכלי בשר יאהבו
עוגות בחושות הן סיפור די פשוט, והן שוות הרבה יותר מהזמן הקצר שצריך להשקיע בהן. דודו אוטמזגין נותן מתכונים מספרו החדש
מפורים היישר למארדי גרא בניו אורלינס, נועם סולד מחפשת בטורה השבועי את הקשר בין כישוף לאוכל ומוצאת אותו בתוך מרק גאמבו
במסיבת תה מסורתית לא סתם מתפננים על שתייה חמה ועוגיות. תמי לנצוט ליבוביץ, מומחית לנימוסים והליכות, מסבירה את כל הכללים לעריכת מסיבת תה כהלכתה
באפיה, על הגריל ואפילו באידוי. אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את עונת הבצל הירוק ומכינה שני מתכונים בפחות מ-20 דקות
תפריט שרקוטרי, בראנץ' עם גדולי השפים, ארוחת ערב וסיור ספארי ויינות בורגון בטשרניחובסקי וביועזר. המלצות קולינריות לשבוע הקרוב
סלסילה עם מתוק ומלוח, ממרח ומאפה. המדור הטבעוני מכין משלוח מנות בריא הכולל עוגת שוקולד בהכנה עצמית
הצרפתי החליט לעשות עליה בדיוק בפורים. המדור הקבוע של עומר מילר מתחפש ומכניס פרג גם לקרפ בננות עם קרמל
כמו בכל שבת, נותן אבי ביטון מתכון קלאסי ומתכון קצת יותר מתוחכם. הפעם, ברוח חג פורים, ביטון מכין מתכוני פרג
נמאס לכם משוקולד פרג וריבת חלב באוזני ההמן? רבע שעה בתנור ויש לכם את מאפה פורים המסורתי במילוי רחת לוקום מתקתק. מיקי שמו אופה לפורים
צמד נקניקיות לפתיחה, סלט גבינת עיזים להמשך ובוקר בלגי לקינוח. המלצה אחת בשבוע על השדרוגים בתפריט של קפה "ברנש" התל אביבי
השבוע נודע כי שף ישראלי עתיד להיבחר ולהשתתף בתכנית הבישול האמריקאית "איירון שף". מי לדעתכם השף שהכי מתאים לייצג את המדינה בכבוד?
האיירון שף האמריקאי עומד לקבל אליו נציג ישראלי שישתתף בעונה הקרובה של תוכנית הבישול הפופולרית
שעמום השניצלים הרגילים נגמר. רות אוליבר מכינה פרגיות עם ציפוי פריך בליווי תפוחי אדמה מהירים
ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל, נותן פרשנות משלו למשלוח מנות ומכין וריאציות של בראוניז ורוקי רואד ושולף את הבמבה האדומה מהבוידעם לטובת מיני מאפינס