השלישיה: טלה קופץ בראש
השף שאול בן אדרת מתלבש על טלה ומכין ממנו שלוש מנות עיקריות שעושות הרבה שואו ולא מסובכות להכנה
השף שאול בן אדרת מתלבש על טלה ומכין ממנו שלוש מנות עיקריות שעושות הרבה שואו ולא מסובכות להכנה
המונה טועם סמבוסק וקובה במזנון הצהובים בהדר יוסף שבתל אביב ומוצא את המקום היחיד שבאמת אפשר לאכול בו בעיר
לא כל נקניקיה טובה היא לא כשרה. מדור האוכל הכשר של השף נועם דקרס מלמד איך עושים נקניקיות מצוינות וכשרות בבית
נועם סולד מטיילת בעולם ומגיעה לליברפול, אוכלת סקאוס ומבינה ששם המבטא כבד יותר והאוכל חם כמו אצל אמא
מכונות קפה חסכוניות בחשמל, שאריות קפה שזוכות לשימוש חוזר וצנצנות קפה אקולוגי שמיובאות בסחר הוגן. האם הקפה הירוק בדרכו לשנות את העולם? תלוי בצרכן
במדור חדש מכין השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל מנות מהמטבח הערבי. הפעם מככבים חצילונים קטנים מהשוק
פירות ים בג'וצה, טאפאס באחד העם, ארוחות בוקר בנובה ג'ויה או ארוחה אימהית אצל צ'רלי פדידה. כל האירועים הקולינריים השווים של השבוע
במהלכו של פיקניק אינטימי בחיק הטבע, טל שושני מתעדת את כוסות הקפה חולקות גם הן רגע רומנטי, וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
כשיש חשק לעוגיות, אבל אין רצון לעבוד קשה מדי, מכינים עוגיות גרנולה עם תמרים ומרציפן, שכולן קיצור דרך אחד גדול
עונת התיירות האילתית נפתחה רשמית. למי שמתכונן לרדת דרומה הקיץ, ולא רוצה לאכול רק במלון - 10 מסעדות בולטות באילת
סמבוסק גבינה אפוי, שזוף וסקסי. מיקי שמו מכין את הגירסה השפויה של המעדן הפריך שאוכלים בביס
בתור שלגון, קרחון או טילון ואפילו באריזה משפחתית - כל טעמי הגלידה החדשים נטעמו ונבדקו כדי שלא תוציאו קלוריות לשווא - פרויקט מיוחד
בחודש באחרון נפתחו שני מקומות בבעלות נשית מובהקת. ביסטרו עלמה במזכרת בתיה וקונדיטוריה בייקברי בתל אביב
כשמדובר בקפה, ליהיא גרינר, פליטת הריאליטי תוצרת חו"ל של "האח הגדול", אינה בררנית. לגלות נאמנות גבוהה לבית קפה קבוע זה אמנם נחמד, אבל היא אוהבת לגוון
לה מייזון התל אביבית היא כל מה שגרגרן צריך: תפריט שרקוטרי מפנק. רק חבל שלא כל המנות ברמה גבוהה. אבי אפרתי מפרגן ומוסיף הצעות לשיפור
איזה יין תשתו לצד הגבינה? אבי אפרתי בוחר יינות לבנים מוצלחים שילוו את ארוחת שבועות הקרובה. חלק ראשון בסקירה
ל"ג בעומר שנחגג השבוע ציין את יריית הפתיחה לעונת החתונות, האולמות וגני האירועים. אף על פי כן יש כאלו שמעדיפים לוותר עליהם, ובוחרים להתחתן דווקא בבית קפה
תוכלו לקרוא לזה קבב, אבל קובה שיפטה היא הדבר הכי קרוב לבגדד שיהיה לכם אי פעם. הטור העיראקי מקבב
ישראל אהרוני מספק את הסודות והדרכים להכנת הדים סאם המושלם, לצד מתכון של וילמה מגפנשתאי מהדים סאם סטיישן
מיוחד לוואלה! אוכל: הרחק מזרקורי התקשורת התל אביביים, נפתחת היום מסעדת גוז' ודניאל במושב בני ציון. על הייעוץ הקולינרי - האחים ירזין
המונה טועם מנה בחומוס פאפא, היכן שמתקבצים כל נהגי המשאיות לאכול את המנה היומית שלהם בכניסה לטירת יהודה
עם הרבה חשק לאוכל מיוחד, מתארת נועם סולד ארוחה היסטרית באטלייה קרן בסן פרנסיסקו - מקום שבו הדימיון עובד שעות נוספות
פרויקט השכרת האופניים של תל אביב יוצא לדרך. כדי שלא תלכו יותר מדי, הנה 5 המלצות לבתי קפה בקרבת נקודות האופניים
נעם אמיתי מישיר מבט אל הפינג'אן המונח על הדשא, בשקט שאחרי הרתיחה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
מדור האוכל הכשר החדש יתן בכל שבוע מתכון והסברים איך לשמור על השפיות והטעם, וגם על הכשרות. נועם דקרס ממסעדת ליליות יוצא לדרך
שפים מובילים מבשלים ארוחת גאלה התנדבותית לפרויקט "מבשלים הזדמנויות". קבלו 3 מתכונים פשוטים וטובים מהתפריט
המבורגר יוקרתי ב-NG, תפריט חדש של השף אבי ביטון באדורה והפנינג אוכל הודי. האירועים הקולינריים הכי שווים השבוע
לכבוד חגם של הפירומנים, יצאנו לבדוק איך מכינים קפה על מדורה, באילו אביזרים כדאי להצטייד, ובאותה הזדמנות ציידנו אתכם במתכון חם לשוקולטה תוצרת הטבע
אם פיספסתם במקרה את ל"ג בעומר, אורן גולדפינגר נותן הסבר איך מכינים בבית תפו"א כמו במדורה ומצרף 3 רטבים
בזמן שאתם מחכים שהמים בקומקום הפרטי שלכם ירתחו, קבלו הצצה לקומקומים מעוצבים של אחרים. וואלה! קפה מוציאה אתכם לשופינג
כשמגיעים אורחים מחו"ל, בין אם אנשי עסקים או משפחה והם מחפשים אוכל ישראלי אמיתי. המסעדות המומלצות הכי ישראליות
בל"ג בעומר הקרוב לא אוכלים מרשמלו משקית. ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל מכין מרשמלו ונותן טיפים להצלחה
מאפיית "רד וולוט" מרימה את הכפפה, או יותר נכון את המדפסת, ומציעה למכירה קאפקייקס מודפסים בשילוב עם תמונה אישית. המלצה אחת בשבוע
קטנים קטנים אבל ממזריים. נגיסי הגבינה של מיקי לא דורשים הרבה עבודה ונגמרים נורא מהר
במונחי סצינה תל אביבית זוהי מסעדה בינונית אבל לסצנה הירושלמית זהו זהב טהור. אבי אפרתי אוכל במסעדת Zuni בירושלים
שיפודיית האחים של יותם ואסף דוקטור שנפתחה השבוע בתל אביב מנסה לתת מענה למי שרוצה לאכול לאפה בסטייל
במקום להכין רק פסטה ופשטידות, מכינה השפית שלי לרון ממשק ברזילי שלושה מתכונים צמחוניים ומזינים במיוחד
חולמים לפתוח בית קפה? כנראה שהוא יסגר לאחר שנה. לעזרת העקשנים שלא מוותרים על הפנטזיה, באים יועצים מקצועיים סטייל אלון גל, המתמחים בהקמת מקום משלך
בדעלק, מדור האוכל העיראקי, מתכונן לטיגוני סוף השבוע המתקרבים ומכין קובה פטטה הממולאת בשר טחון וריחני
המונה טועם בריק במילוי ביצה, צלפים, טונה וקצת חריף. מדור חדש של נהג מונית מעביר ביקורת על אוכל רחוב
אשת התקשורת, אושרת קוטלר-בנגל, שותה קפה בדיוק של שעון שוויצרי בצירוף הוראות מפורטות. זה לא מפריע לה לטעון שדווקא למכונות אספרסו היא מתמסרת בקלילות
גבינת עמק הוותיקה כבר מזמן הוחלפה על ידי גבינה צרפתית. שתי מעדניות חדשות נפתחו השבוע בתל אביב ומאיימות להחליף את המכולת
נקניקים מטוגנים, לחמניות רכות והמון סוכר היו בארוחת הבוקר המסורתית בנאשוויל, טנסי. נועם סולד מתיישבת לארוחה דרומית טיפוסית
כרטיסיית ההחתמות של בית הקפה עושה רילוקיישן לאייפון: אפליקציה חדשה שפיתחה חברת "Rewardy" מאפשרת להחתים את הטלפון הסלולרי
בר יין ענק בנמל תל אביב וארוחת שחיתות של הילה אלפרט ביועזר בר יין. כל האירועים הקולינריים השווים השבוע
הרצאות מפי שאול אברון, אייל שני ומיכל אנסקי יתקיימו בפסטיבל דוקאביב לצד סרטים דוקומנטריים קולינריים
שני מקומות שכונתיים חדשים נפתחו לאחרונה בתל אביב, כששני המנהלים, צעירים בני 24. החלום האמריקאי עושה עלייה?
אסף יפה מתעקש על מזיגה כפולה ומכנית גם בחיק הטבע וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee