משחק וידאו חדש יאפשר לכם להיות בעלים של מסעדה
אחרי שניהלנו משק בית וגם הפעלנו לונה פארק, סדרת משחקי המחשב סימס חוזרת עם להיט חדש: משחק מחשב שבו תוכלו לנהל מסעדה, כולל יצירת תפריט יצירתי וניהול משמעת העובדים
אחרי שניהלנו משק בית וגם הפעלנו לונה פארק, סדרת משחקי המחשב סימס חוזרת עם להיט חדש: משחק מחשב שבו תוכלו לנהל מסעדה, כולל יצירת תפריט יצירתי וניהול משמעת העובדים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכי ביתי שיש: מי לא אוהב קונכיות פסטה ברוטב עגבניות? במתכון הנוכחי, הרוטב הקלאסי מקבל תפנית פיקנטית עם שבבי צ'ילי וטוויסט קראנצ'י עם פירורי לחם פריכים
לא קל לרצות את המונה טועם, במיוחד כשזה מגיע לנקניקיות מרגז. מאז שהיה ילד, הוא לא הצליח למצוא הרבה מקומות שיודעים לתבל אותן ברמת החריפות המדויקת. הפעם הוא מצא מקום, שלא רק שעושה את זה נכון, הוא גם מגיש אותן בפרנה מרוקאית חמה
כנראה שלאמריקאים יש יותר מדי זמן פנוי: מלחמת רשת ויראלית במיוחד פצחה לאחר שאתר גדול כלל נקניקיה בלחמניה ברשימת 10 הכריכים המומלצים ליום חופש
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
אמנם באר שבע עלתה לכותרות לאחרונה בזכות האליפות המרגשת שקבוצתה קטפה, אבל אנחנו פה בשביל לדבר על הרחוב הבאר שבעי שמסתמן כפנינה קולינרית של אוכל רחוב - כולל המלצה על אחד הסנדוויצ'ים הכי טעימים שאכלנו
מה קורה כשהשפים הגדולים פושטים את המדים ונעמדים במטבח הביתי שלהם? השף אביב משה (המנצח על המסעדות: מסה, קוואטרו ויאסו) מכין לנו את אחת המנות האהובות עליו ועל בני ביתו: תבשיל שכבות עם חצילים, בשר, עגבניות והמון בצל מטוגן
בחלק השני של התחרות הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, התבשרנו על זכיות מרגשות נוספות בקטגוריות המטבח הים-תיכוני, המטבח היהודי והמטבח הצרפתי
פותחים שבוע נוסף עם חגיגת בשרים, והפעם של מסעדות דה לוקס. בנוסף: פסטיבל טעם הגליל יוצא לדרך, שוק אוכל ברכבת העמק וגם ארוחת טעימות שווה בשוק הטורקי של עכו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה קלילה שמתאימה בדיוק לימים החמים שעומדים להשתלט עלינו בחודשים הקרובים. טורטיות צמחוניות במילוי מהיר הכנה של מנגולד ושעועית, אפויות ברוטב חריף עם גבינה
טבעונים, כך תשרדו את שבועות: זיו סנדלר מהקונדיטוריה הטבעונית סידס מסביר כיצד ממירים מתכון רגיל לטבעוני, ומקנח בבונוס - עוגת מוס גבינה טבעונית, ללא תוספת סוכר או קמח
הכרמים והגפנים בגינות מוריקים עכשיו וזה זמן מצוין ללקט ולמלא את העלים הטריים במילוי של אורז עגול, שמיר, פטרוזיליה ומיץ לימון. מגישים לצד צזיקי עיזים חמצמץ ומרגישים בחופשה יוונית
גאווה ישראלית: בתחרות העולמית הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, הספר הישראלי "שעות שמחות" מאת מירה איתן זכה במקום הראשון בקטגוריית ספר הקוקטיילים הטוב ביותר בעולם לשנת 2016
מי מאיתנו לא סבל לפחות פעם אחת מהאנגאובר שריתק אותנו למיטה? כעת, במקום לסבול ולהמתין בעינויים עד שיעבור כאב הראש, יש פתרון חדש: גלידה
מדוע מגישים ג'ינג'ר עם סושי, מהו ההבדל בין נאן לצ'פאטי ומה כל כך מיוחד בגבינת הקאסו מארצו? חידון הטריוויה הבא יבדוק עד כמה אתם מבינים באוכל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נעמה נויהאוז אופה השבוע לחמניות חמאה נימוחות עם מילוי כייפי של שוקולד חלב ובננות: מושלם לשבת בבוקר בבית או לארוז ולקחת לפיקניק - פשוט לתלוש ולנשנש
זה אולי נשמע כמו עוד אחת מהדרמות של הסדרה שמסרבת להסתיים - היפים והאמיצים, אך הפעם מדובר בהסתבכות אמיתית לחלוטין: חברת גבינות החליטה לתבוע את יוצרי הסדרה אחרי שאלו צחקו על המוצר שלהם
הן פריכות, שבריריות, ובעיקר תענוג אמיתי למלא איתן את קופסאת העוגיות ולשלוף ליד הקפה. מירב שיינר אופה עוגיות שפריץ קקאו ומצפה בשוקולד לבן מעוטר בשברי פולי קקאו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה פשוטה וקלה שתהפוך את מדורת ל"ג בעומר לחגיגה אמיתית. אחרי שחזר מביקור במסעדת נמסטה, אבי ביטון אופה במדורה נאן עם תפוח אדמה לוהט מפורק עם עלי זעתר טריים ושמנת חמוצה
3 וחצי שנים עברו מאז אבי אפרתי ביקר בחלוצים 3, וכמה הוא שמח לגלות שהמקום הזה כאן כדי להישאר בזכות פשטות נטולת יומרות, אוירה ביתית וחומרי גלם איכותיים המתחברים באמצעות מחשבה עמוקה
אבי אפרתי לוגם את היינות של פלם, היקב מהרי יהודה שהפך עם השנים מבוטיק לייצור המוני. למרות המעבר לייצור 150 אלף בקבוקים בשנה, אבי אפרתי סבור שהיקב מצליח לשמור על איכויות ברורות
התגעגעתם לטעם העיר? אחרי 4 שנים ללא הפסטיבל האהוב, הגרסה החדשה, העדכנית והמשודרגת יצאה לדרך תחת השם תל אביב EAT: פסטיבל אוכל רחוב של מיטב המסעדות אשר נמשך 3 ימים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הם דורשים קצת יותר טיפול מאורז, אבל מבחינת ערכים תזונתיים הם עולים עליו בהרבה. נסו להכין מגריסים ממולאים, סלטים, דייסה בריאה ואפילו ריזוטו ותגלו דגן עם קסם רב ומאוד שימושי במטבח
השף יוסי אסרף מוכיח של"ג בעומר הוא לא רק מרשמלו על האש, ומכין לחם אלוהי על מחבת בגחלים לוחשות שאפשר למלא אותו בכל דבר שאוהבים
אחרי שהעלה על המפה הקולינרית את ירושלים, כבש את לונדון בסערה ושבה את לב הצופים בטלוויזיה, השף אסף גרניט, יחד עם שותפו השף אורי נבון, מציג את הפרויקט החדש שלו
מתגעגעים לטעם המעושן והמתקתק של בצלים במדורה, אבל הדבר האחרון שמתחשק לכם הוא לצאת החוצה? השפיות ממסעדת רינה ואליס מציעות לכם את הפתרון המושלם
חשבתם שהויטרינה באבן גבירול היא המקום הכי מגניב בת"א? זה רק בגלל שעוד לא ביקרתם בויטרינה לילי. הצצת וידאו ראשונה למקום שהפך למוסד ההמבורגרים של תל אביב - תתכוננו להתאהב
לפני שהפך להיות השף של מסעדת אריא, לגיא גמזו היה דוכן בורקסים לא הרחק מהמסעדה היום. זה היה רק עניין של זמן עד שהגענו אליו הביתה שילמד אותנו את הקסם, והופתענו לגלות עד כמה פשוט להכין אפילו את הבצק לבד בבית
המונה טועם זיהה מקום חדש עם רעיון טוב והמון פוטנציאל, אבל ביצוע גרוע שיוביל אותו לרשימת החיסול - אם לא יעשה מקצה שיפורים באופן מיידי
המטבח האיטלקי נשען על מתכונים קלאסיים ונוקשים, אבל לפעמים שווה לבעוט במוסכמות, והמאפה הבא הוא בדיוק כזה: מאפה רולים של דפי לזניה עם רוטב עגבניות עשיר ומושחת עם מוצרלה, פרמז'ן ורוטב בשמל. פשוט להגיש למרכז השולחן, ולתלוש עם היד
הערב (יום ב') ישודר הגמר של משחקי השף, אליו הגיעו הפיינליסטים סבינה ולדמן, נופר זוהר ואור גינסברג. הצלחנו להסתנן לצילום תוכנית הגמר, ושמענו מהמתמודדים מה הם הכינו ומהשופטים האורחים איך היה להם (רמז: מדהים)
מתכוננים למדורה של ל"ג בעומר או סתם על האש בסופ"ש? השף רגב יחזקאל (מסעדת פיקניק במתחם ליטל איטלי) מביא לכם מתכונים משגעים לממרחים שיוסיפו המון טעם וצבע
מה אוכלים השבוע? בר חדש נפתח למסעדת הצוענייה, בתל אביב יתקיים פסטיבל אוכל מסקרן והשף חיים כהן מתכנן חגיגה מושחתת של בשר במסעדת דיקסי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השוק המנומנם של חיפה, שלא רבים מחוץ לעיר יודעים כלל על קיומו, התעורר ממש לאחרונה מתנומתו בזכות דוכנים צבעוניים, רוח צעירה וחדשה ומאכלים שכבר תור ארוך משתרך כדי לזכות להתענג על טעמם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פחות מחצי שעה, כולל אפייה ושטיפת כלים, ויש לכם עוגת רולדה ממיסה במילוי קצפת עוגיות. אם בא לכם להרשים עוד יותר, קשטו אותה בקצפת ובעוגיות שלמות מלמעלה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בזכות מתיקותה ומרקמה רכשה לה הבטטה אוהדים רבים. עם בוא הקיץ, שילובה בסלט ירוק ומרענן בתוספת אגוזי פקאן וגבינה מלוחה יהפכו אותה לחגיגה צבעונית וקלילה
בעוד מסעדות רבות נאבקות להשיג כוכב מישלן, טבחית צעירה שלמדה לבשל בכלל מיו טיוב כבשה את המבקרים והציבור הרחב כאחד דווקא בשל גישתה הלא מתאמצת. אבל העניין האמיתי הוא הלוקיישן המפתיע של המסעדה
סוף השבוע ומזג האוויר הנפלא הם תירוץ מצויין לצאת מהבית ולהגיע לפסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה, ליהנות מהנוף המקסים, המרחבים הפתוחים וכמובן מהאוכל המקומי
המטבח האיטלקי ידוע בפחמימות ובצקים, אבל גם בשימוש בגבינות ושמנת. השף אילן חפץ ממסעדת פורטו מביא לכם 4 מתכונים איטלקיים עם טוויסט שיהפכו כל שולחן לחגיגה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי חזרה משיגרת החגים ההוללת, נעמה נויהאוז נרגעת עם עוגיות ארוגות שתי וערב מבצק פילאס במילוי מרציפן וריבת פובידל, שקשה שלא להתמכר אליהן
מוקדם יותר היום, השף ניר צוק הודיע כי מסעדתו הגארדן בדיזינגוף סנטר נסגרה לצורך מעבר למיקום חדש שעוד לא נחשף. כמו כן, נודע כי בקרוב מאוד צוק יארח סועדים לארוחות בביתו הפרטי
למרות התקופה הקשה שחווה עיר הבירה, מסעדות חדשות ממשיכות להיפתח בה. האחרונה היא אנה, מסעדה איטלקית כשרה ומסקרנת עם אג'נדה חברתית למען נוער בסיכון
יש טעמים שלוקחים אותנו בבת אחת אל העבר. מירב שיינר נזכרת ברגעי האושר של ילדותה עם מאפה עגול ומושלם של בצק עלים הנכרך מעל מילוי עשיר של פטריות וגבינות ומנקדת אותו בזרעי שומשום זהובים
לפני מספר חודשים התבשרנו על כניסתו של השף יורם ניצן, אשר כיהן כשף של מול ים למעלה מ-20 שנה, למסעדת בינדלה, במקומו של השף רועי סופר. האם המעבר ממסעדת עילית למסעדת פיין קז'ואל עושה טוב לשני הצדדים? אבי אפרתי הלך לבדוק
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון ביקר בצפון אברקסס, ריגש את אייל שני והכין בהשראתו מפרום מפרחי כרובית ברוטב עגבניות שימלא את המטבח בריח של בית
אם בעבר יקב בנימינה נתפס כבנאלי, הרי שלאחרונה מתחולל שם שינוי מרענן. אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של היקב ומתרשם גם מהטעם וגם מהמחיר
ההמבורגר שיגרום לכם להזיע: אחד הסניפים של ברגר קינג בפינלנד החליט להתחדש ולהוסיף לעצמו סאונה וספא על מנת שקבוצות יוכלו להתכנס שם למפגש חברתי. אנחנו יכולים לחשוב על רעיונות טובים לשדרוג עיצוב הפנים
בשיתוף אוראו, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שחיתות אמיתית היא קינוח מושלם שלא דורש מאמץ ואפילו לא אפייה. כזה הוא בדיוק הקינוח הבא: פאי שוקולד שוקולדי במיוחד עם תוספת נפלאה של חמאת בוטנים. מבטיחים לכם שלא תצליחו להפסיק ליישר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היא מכונה" כדור ברזל" בזכות ערכיה התזונתיים ומעשירה ומסמיכה תבשילים ומרקים. האפונה היבשה היא מסוג חומרי הגלם שתמיד כדאי להחזיק במזווה, אבל איך הכי נכון לאחסן אותה? ואיך צריך לבשל אותה? כל התשובות בפנים
פריחת הדובדבן היא אחד הדברים הכי רומנטים, אבל הפרי האדום הזועק שקורץ עכשיו מכל הדוכנים ומדפי הסופר, הוא הדבר הכי מפתה שיש עכשיו בשוק. לכבוד העונה האדומה אספנו עבורכם מתכונים עם דובדבנים, רק תזהרו לא להתפתות לחסל את כל החבילה כבר בדרך הביתה