אביב משה מציג: מנות קרב משודרגות
לכבוד עונת הגיוס שבפתח, אביב משה לוקח את מנות הקרב המבאסות והופך אותן לארוחת גורמה שלא היה מתבייש להגיש במסעדה שלו. הצופים מתבקשים לעבור להקשב
לכבוד עונת הגיוס שבפתח, אביב משה לוקח את מנות הקרב המבאסות והופך אותן לארוחת גורמה שלא היה מתבייש להגיש במסעדה שלו. הצופים מתבקשים לעבור להקשב
הוריו של מתיו צ'או בן השנתיים פיצחו את הנוסחה והפכו אותו לכוכב אינסטגרם ניו יורקי: בפרופיל הפופולרי שלו פוד בייבי הם משלבים בין שתי האהבות הגדולות של עוקבי האינסטגרם - אוכל וילדים
המונה מצפין לעכו, ואחרי נהיגה ממושכת ושעות של ציפייה הוא נאלץ להודיע בתדהמה - אין יותר חומוס מדהים בעכו. מה קרה לחומוס סעיד?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
דג לבן, ברוקולי ירוק ורטבים כתומים-אדומים יוצרים מנה יפה מלאה בצבעים וטעמים, המתאימה בדיוק לקיץ בשל קלילות חומריה
מסעדה חדשה ולוהטת על חוף הים, משלוח מוצלח שנותן פייט לג'ירף, מסעדה רוסית נסתרת, קטיף דובדבנים משפחתי וקייטרינג יצירתי - כל המקומות שעשו לנו את זה החודש
חובבי החמארה השמחה משוק לוינסקי ודאי ישמחו לשמוע שבצמוד אליה ייפתח בקרוב בית קפה שכונתי חדש, שיאפשר ליהנות מהאווירה השמחה של המקום על כוס קפה
מסתבר שיש טריק ממש פשוט שיעזור לכם לקבוע האם האבוקדו שבסל הקניות שלכם בשל ומוכן לאכילה - וזאת כמעט מבלי לגעת בו. תראו כמה זה קל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין הרבה מנות שתוכלו להשקיע כל כך מעט בהכנתן ולהשוויץ איתן כל כך הרבה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלמון צלוי בצ'ילי ודבש בקלי קלות ובמהירות
ניר צוק מרים את הכפפה לחולי הצליאק ומגיש, ביחד עם שי תשובה, אבא לילדה חולת צליאק את בראנץ' החלומות ללא גלוטן
אחרי שזכה בעונה הראשונה של מאסטר שף, פתח 2 מקומות מצליחים בירושלים והכיר לעולם את האוכל האלג'יראי במלוא תפארתו, המאסטר שף אבי לוי מגיע הערב לתל אביב
ארוחות בשרים מושחתות לרגל הרביעי ביולי - יום העצמאות האמריקאי, תפריט חדש בתמול שלשום הירושלמית, קייטנות לילדים בלגעת באוכל לקראת החופש הגדול ועוד אירועי אוכל טעימים שחלים השבוע
מבלים שעות במטבח, אוהבים תכניות בישול ומסעדות? זה הזמן לבחון את עצמכם - עד כמה אתם מבינים באוכל? נסו להתאים את המאכלים הלאומיים מרחבי הגלובוס לארץ המוצא שלהם
בין אם אתם טסים הקיץ לפריז או סתם רוצים לשטוף את העיניים ולפתוח את התיאבון- כל פריזאי אמיתי יגיד לכם שאת חמש הקונדיטוריות החלומיות האלה פשוט אסור לפספס
תשכחו מחומוס -צ'יפס - סלט. 3 מתכונים מהמטבח הערבי גלילי - קובה בורגול במילוי בשר, החומוס של דוחול וסלט חצילים של נוף יעניקו אופציה לבישולים מפתים מתוך ספר בישול חדש
לקראת החופש הגדול מירב שיינר מלמדת להכין עוגיות צבעוניות ומשמחות בצורת מקל סבא - מחווה לילדים שהיום הם כבר הורים לילדים אחרים
לא הכול כליל השלמות בדוק החדשה של האחים דוקטור בתל אביב, אבל חומרי הגלם נבחרים בבירור באהבה רבה וללא פשרות. ברגעים הטובים, ויש בהחלט מאלו, טעים כאן מאוד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סופסוף עוגת גבינה קרה ללא ג'לטין. מיקי שמו מכין קציפה קלילה ואוורירית המשתלבת בצורה נפלאה בין שכבות עוגת ספוג שהושקו ברוטב שוקולד חם
השף רן שמואלי ונוף עתאמנה איסמעיל, יגישו תפריט בהמתבסס על תוצרת מקומית וטרייה של מגדלים ויצרנים קטנים מכפרה של נוף. סיור בין המגדלים בבאקה אל גרבייה
אבי אפרתי טועם את היינות החדשים של יקבים מקומיים - שאטו גולן, טוליפ ועמק האלה
בר יין ואוכל חדש, האוס אוף קתרינה, נפתח במתחם שרונה בת"א. בקנה: חלל אינטימי, תפאורה רומנטית ונשנושים ליד כוס היין
אין קונצנזוס בינלאומי גדול יותר מנוטלה אבל במקום לשאוב אותו ישירות מהצנצנת - קבלו 28 רעיונות למתכונים שמקבלים בזכותו טוויסט משדרג
מה קורה כששף אייל שני, מלך הפיתות הבלתי מעורער של ישראל, מארח את השף הראשי של מוסד הפיש אנד צ'יפס הגדול ביותר בלונדון לערב של פחמימות?
לקראת הלילה הלבן 2015, המסעדות בתל אביב פותחות את שעריהן גם בשעות הקטנות ומציעות שלל מבצעים והנחות
אחרי המסעדה המפורסמת ברמת גן, תכירו את האחות הקטנה והכשרה - ויקטור גלוגר פתח היום את מסעדת קלואליס הכשרה בהילטון תל אביב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה שצועקת תאילנד לאוהבי חריף: אטריות אורז רחבות עם פטריות צלויות, שום, פלפל חריף, עלי בזיליקום ושקדים. טעים ומלא הפתעות בכל מזלג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מערבבים שלושה קמחים, מוסיפים שמרים, מים צימוקים ורוזמרין. מהבצק הנעים מלפפים ברגים. זה הכל. ארז קומרובסקי אופה לחם נהדר שמתחנן לגבינה טובה
אי שם, בקצה אזור המלאכה של רחובות נמצא מזנון התעשייה ובו אחד הסודות הטעימים ביותר שיש: נקניקיות מרגז מסחררות בטעמן שמסתתרות בהמוניהן בתוך באגט
מקדונלדס, ברגר קינג ועוד רשתות מזון מהיר כאילו לא שמעו על מהפיכת השומן טראנס, ומפיצים ברחבי העולם המבורגרים מושחתים וביזאריים, שהם אימת הקרדיולוגים
שוק אוכל ססגוני עם שלל ירקות בלאדי, חומוס טרי, שווארמה עסיסית וכנאפה. סיור טעימות מפתה במיוחד בעראבה שבגליל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המיצים הניגרים מהשזיפים העסיסיים, מתבלים את העוגה (וגם צובעים אותה) והופכים אותה מקינוח פשוט לעוגת קיץ אצילית וססגונית
העוגה הזו היא גן עדן לאוהבי חמאת בוטנים ושוקולד. רונית אבידן שיינפלד מכינה עוגת בראוניז עסיסית, שמעליה שכבת קרם חמאת בוטנים, ועל הכל סירופ שוקולד וקוביות סניקרס
פיצות חדשות בקמפנלו, אוכל הודי בראשון לציון, שבוע אוכל רחוב עם שיתופי פעולה מרגשים, תפריט חדש בטאיזו, חגיגות רמדאן במסעדות ועוד. כל המקומות שכדאי לאכול בהם השבוע
סרטון ויראלי שעלה על שיטה מפתיעה להחזיר בננה רקובה לחיים מעורר ויכוח נרחב ברשת בדבר אמינותו - ועכשיו יש מי שמצא הסבר הגיוני יותר למה שנראה בסרטון. אז האם זה אפשרי?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גספצ'ו הוא אחת המנות הקיציות האהובות במטבח הספרדי. רות אוליבר מכינה מרק עגבניות קר תוך כמה דקות בלבד
השף מוטי דורון מנהל בשותפות עם אהובתו לשעבר, פעילה חברתית מקסיקנית, מסעדה וחנות שמלמדים את המקסיקנים לאכול בריא. נשמע כמו התחלה של טלנובלה?
השף ג'וני גוריק הופך את מתכוני הרמדאן הפשוטים לחגיגה בצלחת ומגיש מתכונים למרק פריקי, סלט טחינה, מנסף וקטאייף
יכול להיות שסבתא שלכם היא ממרוקו וסבא מעיראק, אבל יש רק דרך אחת להכריע בסוגייה - מה המוצא האמיתי שלכם - לפי מה שאתם אוהבים לאכול. מלאו אתה סקר הבא ותגלו איזו עדה אתם בנשמה דרך הבטן
כשסוף השבוע מגיע ואין כח לאפייה מירב שיינר מחזיקה אצבעות שיש בצק עלים במקפיא ומתקתקת מאפים בצורת פרח במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ואורגנו אם לסבתא היה בצק עלים במקפיא
אחד מהחלקים המסורתיים שגם כך נמוג מהמסעדות, הביז, עשוי להיעלם גם מהשיפודיות והסטקיות בקרוב, עקב פסיקה חדשה של הרבנות
חבורת הסורה מארה והשף בנצי ארבל עושים זאת שוב ומביאה לכם להיט קיצי חדש: מסעדת הפופ אפ אספרנטו, שתגיש אוכל מרענן על חוף הים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תפוחי אדמה, בצלים חרוכים, שעועית ירוקה, אנשובי, עגבניות וזיתים - יוגב ירוס מכין סלט פלרמו איטלקי, שעם לחם טוב וגבינה, הוא ארוחה שלמה
מסעדת רמלה החדשה של שאול טבת שקמה על חורבות רדיו רוסקו, לא נפוחה מעצמה כמו מקומות אחרים בתל אביב, ואת הפשוט שהיא מגישה היא עושה טעים וטוב ובתמחור אנושי
הדרכון הספרדי הפך להיות נגיש מתמיד, ולכבודו אבי אפרתי לוגם שבעה יינות ספרדיים כשרים ומסמן את הטובים והמומלצים שבהם
גם לכם נמאס שכל סרטון תמים שעוסק בישראל הופך לזירת קרבות בתגובות בין תומכי ישראל למתנגדים? צפו בסרטון שישים לזה סוף - אמריקנים טועמים אוכל ישראלי עם אזהרה: מדברים על אוכל, לא על מדיניות החוץ של ישראל
אבי לוי, אייל שני ואהרוני עושים טיזינג - 6 מסעדות חדשות ומדוברות נמצאות בקנה, והאינסטגרם של השפים המובילים מסגיר קצת מהנעשה בהן ועושה לנו הכנה לבאות. קבלו טעימה
מרק המלוחיה הירוק העשוי מהעלים הבשרניים עשה עלייה לארץ ממצרים בשנות ה-30 של המאה ה-20. שף נאשת עבאס ממסעדת "אל באבור והים" בעכו מכין שלוש גרסאות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
החריפות של הלחם הזה מגיעה מהפלפל החריף אבל גם מגבינת הכבשים בעלת הטעם העוקץ. ארז קומרובסקי אופה לחם גבינות כבשים משובח
תותים ובלסמי, אבוקדו ושוקולד , דובדבנים ובשר - העולם מלא בשילובי אוכל לא הגיוניים שפשוט עובדים טוב ביחד. קבלו רשימה של 16 צמדים בלתי אפשריים שאמורים להיות לא פחות מדוחים על הנייר אבל הופכים לגן עדן בפה
האם שוקולד חלב ממולא בגלידה הוא המרענן הרשמי של הקיץ, כך תשדרגו את עוגיות השוקולד צ'יפס שלכם ומה הסוד של חטיף רבע לשבע החדש? כל מה שחדש על המדף
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מי שאוהב שומר יתאהב בסלט המקפיץ הזה,שמשלב עוף, תפוזים וירוקים לצד רטבים כיפיים. מנה קרה וקלה שהיא ארוחה בפני עצמה