יש חברים - יש 50%
הרבה אלכוהול זול בסרגוס, תפריטים נטולי גלוטן במשק ברזילי ופיאסטה מקסיקנית בפרידה קאלו. כל התפריטים הקולינריים השבוע
הרבה אלכוהול זול בסרגוס, תפריטים נטולי גלוטן במשק ברזילי ופיאסטה מקסיקנית בפרידה קאלו. כל התפריטים הקולינריים השבוע
הלוקוס הוא האליטה של הדגים ונחשב בעל הטעם המשובח ביותר מביניהם. עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו משתף בשני מתכונים
אם הילדים שלכם הם סרבני ירקות, הכירו את הקציצות הבריאות שהם בטוח יאהבו. המדור הבריא אופה את הקציצות ומשאיר אותן עסיסיות
בימי הקיץ אין כמעט משפחה שלא נוסעת לכנרת. פרויקט מיוחד סוקר את ההמלצות למסעדות הכי טובות סביב הימה הלאומית
שלושה גברים שלהם היסטוריה ארוכה עם צה"ל נפגשים פעם בשבוע לכוס קפה ומשתדלים בעיקר לקשקש על גאדג'טים
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים מבוכרה והיום הם מכינים מרקים כמו שהסבתות היו מכינות. כתבת מתכונים שלישית
קפה זליק בגבעתיים מנסה לחזור לעבר ומתאים בדיוק כדי לקחת את סבתא לטיול רטרו בשנות ה-70
ההמבורגרים של מוזס יורדים לאילת, חבורת ארמדילו פותחת באר הופעות חדש ובהרצליה יש כשרה חדשה - המקומות החדשים של השבוע
מעדניות חדשות מבית היוצר של מסעדת PRONTO ועוד אחת של נובה ג'ויה הן סיבה מספיק טובה למצוא אילו עוד מסעדות מציעות את הפינוק
לינוי ששון עוזבת את הווילה ומשתפת בהרגלי הקפה שלה שחזרו לעצמם רק כשיצאה מן הבית. וואלה! קפה בעודף קפאין
אבי אפרתי מוצא את סבסטיאן כאחת המסעדות היחידות ששווה להגיע אליהן באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח
אבי אפרתי לוגם את שני היינות החדשים של סדרת ירדן מיקבי רמת הגולן ומוצא סוס עבודה מוצלח במיוחד
ריחות קיגל, גפילטע פיש ותבשילים עולים מן המעדניות המיוחדות בשכונת מאה שערים בירושלים. שימו כיסוי ראש והכנסו לעולם אחר
כשבא לכם קבב אבל אין לכם חשק לעמוד ולהכין קציצות - הכינו קבב מפורק לפי מתכון מושלם של השף אסף גרניט
אם כבר קיץ אז חו"ל. אם כבר חו"ל אז מוזיאון. אם כבר מוזיאון אז מה, לא תשבו לקפה? שלושה בתי קפה במוזיאונים שווים בעולם
כדי שלא ישרפו לכם העוגיות ויהיו מושלמות כמו בקונדיטוריה, מסביר הקונדיטור ברי סייג מ"טאטי לחם" את כל התורה
המונה טועם זלביה עמוסה כל טוב במאפיה קטנה של תימניות בבני ברק והוא מבטיח שלאחר מכן לא תצאו רעבים
הוא זמין, זול ובעל פריכות יוצאת מן הכלל. הגזר חוזר לצלחת בדיוק כשכבר נמאס מכל שאר הירקות. שאול בן אדרת נותן מתכונים
במקום לשלם מחיר מופקע על סלסלת פירות יער, זו בדיוק העונה לקחת את האוטו ולנסוע לקטיפים במושבים השונים. רק אל תשכחו סלסלה
כדי להגיע למרקם קרמי ומעניין אבל ללא שימוש בשמנת, מראה נועם דקרס טכניקה המותאמת לשומרי הכשרות
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קציצה מושלמת לילדים: שופעת דגנים ומלאה עסיסיות ובריאות. והכל בפחות מחצי שעה
בקיץ הזה לא תאכלו עוד טוסט או סלט מדובלל ושמנוני. בתי הקפה מחליטים לאמץ את תפריטי הבריאות המושקעים
מסעדה חדשה במלון הבוטיק גורדון היא רק תירוץ למצוא את חמשת המסעדות הכי טובות במלונות בוטיק בארץ
אם אתם מחפשים תבשיל לארוחה חגיגית, לעומר עילואן, ממסעדת חג' כחיל ביפו, יש את התשובה - צוואר טלה ממולא אורז ותבלינים
כרמלה בנחלה כבר חוגגת עשור וגואטה בר מצווה והמרקייה Zuppa נערכת לקיץ. כל אירועי האוכל הכי טובים השבוע
עמית גנאינסקי מציץ בשף הבשלן ניב כהן שלא יכול בלי שלוק קפה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
בלי גרם אחד של קמח ועם פטנט מנצח מכינה אולגה יסובסקי פשטידת כרובית וקוואקר פשוטה וטעימה רצח
אם מיציתם את האבטיח והענבים בחוף הים ובא לכם לשבת במסעדה משודרגת על חוף הים - המלצות למסעדות עם הנוף הכי טוב לים
מכירים מגיל 16 ולא מדברים על פוליטיקה. תומר עפרון ואודי כהן נפגשים על כוס קפה ומקשקשים בלי סוף על בחורות
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים מבוכרה והיום הם מכינים סלטים ולחם כמו שהסבתות היו מכינות. כתבת מתכונים שניה
בנקודה הכי חמה בירושלים, נפתחה לפני מספר שבועות גלידריית כדורים שמגישה גלידה בתוצרת עצמית ויוגורט קפוא מלא תוספות
מסעדה איטלקית סיציליאנית ומסעדת פועלים משודרגת בניחוח פרסי נפתחו השבוע בתל אביב. הכל במחירים שפויים
לירון פלדמן שעזבה השבוע את וילת הרווקות, אוהבת מים עם נענע, אבל מכורה לאייס קפה ושותה אותו בארומה
אבי אפרתי יוצא לאכול בג'ירף, אחת ממזללות הנודלס הוותיקות, ויוצא עם מסקנה נחרצת שמשהו רע מאוד עובר על הרשת
אבי אפרתי לוגם 4 יינות של יקבי כרמל ומסמן את אחת המהפכות הגדולות ביותר בעולם היין בשנים האחרונות
האם חריף הוא טעם או הרגשה? ולמה ישנן מדינות בעולם שמכינות רק אוכל חריף? כל ההיסטוריה מאחורי הפלפל שמוציא לכם עשן מהאוזניים
אם מיציתם את הריזוטו הסטנדרטי ובא לכם להוסיף לו מרקם וטעם קצת שונה, נסו ריזוטו עם פול קטן של השף אסף גרניט
10 צלחות עוגה מעוצבות שיעשו לכם חשק לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. וואלה! קפה מוציאה אתכם לשופינג
הראפר המפורסם, שרגיל לקשט את השורות הראשונות בכל תצוגת אופנה נחשבת, ישיק בשבוע האופנה הקרוב של ניו יורק לייבל חדש בשיתוף מעצבת בריטית
במהלך החופש הגדול, אין מי שלא מבלה ואוכל בקניון. פרויקט מיוחד סוקר עבורכם את 10 מתחמי המזון הטובים בקניונים
דגים נאים הם מעדן, אבל אם אתם נרתעים מהם, איל לביא ממסעדת רוקח 73 מכין עבורכם 3 מתכוני דגים שעוברים צריבה או כבישה קלה
המונה טועם גוז'גיזה - מאפה בוכרי מלא בשר שיטפטף עליכם כל טוב ושומן עסיסי במאפיית מרכז אסיה בדרום תל אביב
סלטי הקיץ, שמתאימים לארוחות בשריות או חלביות הם המרעננים הרשמיים של הארוחה. נועם דקרס נותן 5 מתכונים צמחוניים
עונת הדובדבנים היא קצרה ולכן מומלץ לשמר אותה לשאר ימות השנה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קונפיטורת דובדבנים ויין בפחות מ-20 דקות
איתן אורבך יושב בקפה "מובינג", נופר מור ב"קקאו" ומנחם בן ב"סופרישמן". לפני שחמש עשרה דקות התהילה יחלפו, יצאנו לבדוק אילו בתי קפה מעדיפים פליטי הריאליטי. לחצו על כוסות הקפה
פסטיבל ארוחות ב-69 שקלים, תפריטי קיץ במסעדות ופתיחתה המחודשת של חצר הטבחים של כתית. כל אירועי הקולינריה השבוע
רגע לפני תחילתו של צום הרמדאן, השף עומר עילואן מחג' כחיל ביפו נותן מתכון לממתק שאוכלים בסוף הצום, העטייף
ארתור אלוני פותח לרווחה את פק"ל הקפה במהלך טיול בחורשת טל וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee