אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקב כישור
בטעימה השבוע היינות של יקב כישור, המעניק תעסוקה לבעלי צרכים מיוחדים. עבור חובבי הז'אנר המתון, היינות האדומים שלו שווים רכישה בארגזים
בטעימה השבוע היינות של יקב כישור, המעניק תעסוקה לבעלי צרכים מיוחדים. עבור חובבי הז'אנר המתון, היינות האדומים שלו שווים רכישה בארגזים
מסעדת הבשרים המוערכת NG שבנווה צדק בת"א, עתידה להשיק בקרוב רשת המבורגרים חדשה בפריסה ארצית שתתבסס על בשר איכותי כחול לבן ברוח המסעדה, ומבטיחים "המבורגרים מדהימים שטרם נראו כמותם בארץ"
ברחבי העולם פועלות שלל מסעדות של בתי ספר לבישול. בנובמבר הקרוב תפתח גם בישראל מסעדת פופ אפ כזו, כחלק מבית הספר לבישול דנון בנמל ת"א
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ביקור במסעדת טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק שק"מ הכי פשוט שיש
מפגש חד פעמי בוואלה אוכל בין השפים דיויד פרנקל ויובל בן נריה, הוליד מנה מפוצצת בטעמים: פוקאצ'ה טרייה ובתוכה שיפודים מתובלים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחד הקינוחים האהובים ביותר הוא ללא ספק הכנאפה. שף עדנאן דאהר ממסעדת מעדל'ה בעכו, מעניק את המתכון שלו לכנאפה חמה ומתוקה שבה הסולת מחליפה את שערות הקדאיף
בלבו של שוק לוינסקי נפתח בימים האחרונים אוזריה נקסט דור, שיחליף את הקוק בוק קפה. בתפריט: מנות שכיף לנשנש ליד אלכוהול
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה צבעונית ופרחונית שמשלבת בין שתי אהבות מאוד גדולות- פסטה וכרובית. לחגיגה מצטרפים בצל סגול, צלפים ומיץ לימון וגם טיפ שישדרג את המנה
מסעדת ננוצ'קה של המסעדנית ננה שרייר משיקה פרסומת חדשה ופרובוקטיבית להמבורגר הטבעוני שלה, שמעוררת לא מעט תהודה ברחבי הרשת
חברה יפנית מקווה לשנות את הדרך שבה אתם קמים בבוקר, על ידי שעון מעורר שמייצר רעשים של בישול ביתי שיפתחו לכם את היום ברגל ימין
מסעדת הצועניה מיפו מלמדת את הדרך הטובה ביותר להרים ארוחה במחבת: נתחי פרגיות צלויות מתובלות לצד פיתות חמות וטריות
אחרי שחלש על חורים נידחים ברחבי הארץ, דווקא במעדניה בלב העיר בת ים, מוצא קובי רובין סנדביץ' פסטרמה משתלם בתוך באגט ענק
בעלי מסעדת TYO היוקרתית פותחים רשת אוכל יפנית חדשה, AMAMA, במחירים נגישים. הסניף הראשון יפתח בקרוב ברמת החייל בת"א
חוות צוק מתארחת בברוט עם חגיגה של טלאים וירקות טריים, תפריט קיץ באגאדיר , פתיחתם של הבורגר פקטורי ופיצה ברוקלין בת"א ופרידה מפטיסרי ג'ראלד וגוצ'ה נחמני - מה קורה השבוע במסעדות?
אחרי תקופה לא פשוטה, השף יונתן רושפלד חוזר ללב הקולינריה הגבוהה ורוכש מקבוצת עדיס לייף סטייל את חלל מסעדת הרברט סמואל בתל אביב, ויפתח בה מסעדה חדשה אחרי החגים
אין ספק שהמלכה של הקיץ היא הגלידה. מתוקה, רכה וקרירה היא מצליחה לספק לנו רגעים של אושר גם כשבחוץ 42 מעלות בצל. אולם לפעמים המציאות מכה בחוזקה ומצליחה להרוס בצורה קורעת את התענוג הקטן הזה
האוכל האיטלקי הוא מהמטבחים האהובים ביותר בארץ ובמרכזו שתי מנות הדגל שאנחנו מכורים להן - פיצה ופסטה. הגיע הזמן להכריע בסוגייה - מה יותר טעים?
הוא הדבר הראשון שאתם שומעים על מסעדה, יכול להיות מתחכם, פרובוקטיבי או מסקרן, לפזר סקס אפיל או לבאס. מ"בוריטו חי" ועד "דג-דגן", איך בוחרים שמות למסעדות והאם פיצוח של שם מוצלח הוא סגולה להצלחה?
שנה וחצי אחרי שסגר את המסעדה שלו ביפו והשתתף במשחקי השף, חוזר השף סאלח כורדי לאותו חלל בשוק הפשפשים ופותח את מסעדת אל עאשי: "הבנתי שאני לא יכול לוותר על החלום והמורשת שלי"
אחרי שנה וחצי חוזר אבי אפרתי לסנטה קתרינה ומגלה כי מאז ביקורו הקודם רמת האוכל ירדה בחצי קומה. האם אלו אילוצי העומס העצום בו נתון המטבח או שמא בחירה מודעת?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שוק מחנה יהודה בבירה לא מפסיק להפתיע והפעם עם דוכן בוריטו כשר. אבי ביטון מפרגן ומגלגל בקלי קלות טורטיה עם פרגית, שעועית שחורה וגוואקמולי
האם ניתן לבשל פסטה גם במים קרים? מתי מוסיפים את השמן? ואיך מכינים פסטה כמו במסעדות? כל הטיפים להכנה מוצלחת של פסטה, כולל כמה קיצורי דרך שעובדים מצוין
הקנטינה סושיאל, בר יין ואוכל חדש שנפתח בחיפה חרט על דגלו מטרה ברורה: לגרום לאנשים להתאהב ביין מבלי לבזבז חצי משכורת
רחוב בן יהודה הקוסמופוליטי התחדש באחרונה במסעדה-מעדניה איטלקית ייחודית שמביאה לצד אוכל איטלקי קלאסי גם קינוחים מפתים ואלמוניים יחסית מארץ המגף
ג'אנפרנקו ויסאני, אחד השפים ומבקרים האוכל הפופולריים ביותר באיטליה, אמר בתכנית טלוויזיה כי "טבעונים הם כמו חברים בכת", וחולל סערה. "הוא ההוכחה שבשר עושה לאנשים רע", אמר אחד ממבקריו
טסים לניו יורק אבל לא אוכלים גלוטן? דביר בר נותן לכם את רשימת המקומות והמנות שאסור לכם לפספס בנסיעה הבאה לתפוח הגדול, שיגרמו לכם ללכת עם ולאכול בלי
השף ניר צוק שסגר השנה את כל המסעדות שלו חוזר בשינוי אדרת. הצצה למסעדת מאפו החדשה שלו שמגישה אוכל כשר במלון בוטיק תל אביבי
הקיץ הוא שעתה היפה של העגבניה הבשלה. איך שומרים על הטעם לאורך זמן והאם עדיף לאחסן במקרר או מחוצה לו? כל העובדות שחייבים לדעת על עגבניות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשבא לכם להשוויץ במנה מעשה ידיכם מול האורחים ואין לכם הרבה זמן, מתקתקים מאפה קנלוני עשיר שהוא הצלחה מסחררת, במילוי של ראגו חצילים, בקר ועגבניות
אצל גב בנתניה מוצא המונה שקשוקה צפון אפריקאית אמיתית, עם טעמים של חריימה ועושר של תבלינים ומקבל ארוחה משביעה פלוס חומוס ונוסטלגיה ב-33 שקלים בלבד
השפית תמר כהן-צדק מהס 4 עושה לשורשים כבוד עם סלט צבעוני ועשיר בטעמים ומרקמים בזכות השילוב בין עלי החסה הרכים לירקות השורש המתפצחים ותיבול עדין
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
דוכנים שעוברים במשפחה ביחד עם הרבה ידע, תבלינים ריחניים מהודו, קצביה שמתמחה בחלקים ייחודיים וכריך טוניסאי עמוס בכל טוב, הם רק חלק קטן ממה שיש לשוק של באר שבע להציע לכל מי שיגיע להיווכח בקסמו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הן ורודות, יפות, ויש להן סטייל. אורלי פלאי מכינה קציצות סלמון נהדרות עם תפוחי אדמה ותירס, שבתוך כריך הופכות לארוחה מעולה לילדים בחופש, כזו שבה השלם עולה על סך חלקיו
הסניף של חומוסיית אבו חסן במתחם שרונה מרקט יסגר, אימפריית הבשרים B12 מגיעה לת"א, תפריט פיצות חדש ברוברטה וינצ'י, כרכור ועוד אירועי אוכל. איפה כדאי לאכול השבוע?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת הצועניה מיפו משתפת אותנו במתכון מנצח למוסקה עם חצילים, תפוחי אדמה ורוטב בשמל, שכל המשפחה תתענג עליה. מה שנאשר זה להגיש עם סלט יווני חתוך גס
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נראה שהקיץ לא יעזוב אותנו בקרוב וזו סיבה לנצל את היתרון הכי גדול שלו - הענבים. מוסיפים לסלט ירוק עם חסה, תרד, עלי נענע רעננים, אגוזים ורוטב ויניגרט עם תיבול סודי
אוכל רחוב יבוא וילך אבל התאווה לקציצה מושחתת בין שתי לחמניות תשאר. הגיע הזמן שתכריעו ותדרגו- איפה נמצא ההמבורגר הכי טעים בארץ
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגיות השוקולד צ'יפס המסורתיות הופכות במתכון הזה לספלונים אפויים, שלתוכם נמזג קרם סמיך של שוקולד לבן. נעמה נויהאוז מרגישה מושחתת וטובלת בתוך הקרם עוגיות קטנות משאריות הבצק
מאחורי המסעדה הישראלית המצליחה ביותר בלונדון עומדת לא רק קבוצת מחניודה, אלא זוג ישראלי שחי ונושם מסעדנות. איך מצליחים לעשות סרוויסים ביחד ומה גרם ללקוחה מאיראן לבכות?
האמרה, "ברומא התנהג כרומאי", מאוד שימושית גם כשאתם בארץ ורוצים להכין ניוקי. אחרי שביקר בניוקי שופ שבשכונת פלורנטין, מלמד אבי ביטון איך להכין אותם בבית בגירסה הרומאית- כל כך פשוט וכל כך טעים
במסעדת פבלה באשדוד מוצא אבי אפרתי את כל להיטי הרגע במיינסטרים: כרובית בטחינה, חציל שרוף, קרפצ'יו וסביצ'ה. אולי לא מדובר במקום הכי מקורי, אבל הוא יעיל וחיובי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כדי לתת לרוטב הרוזה המוכר קצת יותר אופי, מוסיפים תרד טרי בשני סבבים, וכך תקבלו מנה טעימה בשני מרקמים שונים. עכשיו רק משדכים לקונכיות פסטה שישתו את הרוטב וזוללים
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב אסף מרמת הגולן, יינות "עולם חדש" עשויים היטב, שיש בהם מידה של מעוגלות ונימה של מתיקות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בישורת האחרונה של החופש הגדול פותחים סניף של בנדיקט בבית ומכינים לילדים פנקייק בננות שמנמן ומושחת בדיוק כמו במסעדה
3 זוגות שמשתפים פעולה במטבח מספרים על מערכת יחסים בצל הסירים ומבשלים לכם ארוחה זוגית: סלט שורשים, סינטה עם פירה וקרפ סוזט לקינוח
מסתמן שרעננה היא הבירה הקולינרית החדשה של השרון - רק השבוע נפתח בעיר פאצו, בר פיצה חדש, שמציע לצד הקלאסיקות פיצות משוגעות
המסעדות האיטלקיות הפשוטות חוזרות ובגדול. בפאטי ויני החדשה שנפתחה בקריות משלבים בין הדיינר האמריקאי למנות איטלקיות, ומצהירים - פה לא תצטרכו להזמין מקום
טוסטרויד הוא טוסטר חכם שמתחבר לסמארטפון ומאפשר לצלות על הלחם תמונות ועיצובים לפי דרישתנו. אחת האפשרויות המגניבות היא הדפסת תחזית מזג האוויר על הלחם, כך שתדעו מה הטמפרטורות אפילו בלי לפתוח חלון
פאדג' בראוניז, עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות, קאפקייקס רד וולווט או עוגת בבקה - תכירו את סוויט בוקס בייקשופ, מקום החדש בשוק לוינסקי שלא תוכלו לסרב לו
בשוק הכרמל המונה מגשים חלום ונוגס בבריקה מטוגנת עם ביצה ותפוח אדמה בתוך פיתה, במחיר מצחיק של 15 שקלים. אל תחשבו שזה מנע ממנו לדפוק ספינג' אחרי ספינג'