הפיצה של ראשל"צ משתוללת, וזה מושלם
תנו לסינר של גלעד סולומון לדבר
תנו לסינר של גלעד סולומון לדבר
החיבור בין גולדיס ותום פרנץ יצר קיבוץ גלויות מלא טעם, ושולחן חג מושלם. והפעם: קערה שאין שולחן בלעדיה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בצק פריך, קרם שקדים עדין ותפוחים מקורמלים בדבש וסוכר חום - טארט חגיגי ומרשים שיבטיח סיום מתוק לארוחת החג
דגנית עמיחי ורונה פרדיס באות בטוב. כל השאר יסתדר
דאגתם שיהיו לכם את כל הירקות והפירות לברכות לשנה החדשה אבל אתם לא יודעים איך לשלב אותם בשולחן החג? אתם יכולים להיות רגועים, יש לנו מתכון חגיגי לכל ברכה
דף חדש, כף חדשה, וחגיגה
אם גם אתם רגילים לכרובית רכרוכית וחסרת טעם, אתם עושים את זה לא נכון. שינוי קטן בשיטת ההכנה יהפוך את הירק הפשוט למנת "סטייק" זהובה, פריכה זהובה ופריכה, עם טעם עשיר וקלוי שתגרום לכולם לבקש עוד (ויש גם מתכון מנצח)