מתכון לשנת ברכה ושפע: מופלטה מרוקאית
בצק בסיסי שעובר טיגון ומקבל תשומת לב מהדבש, הופך למעדן מרוקאי שאם לא יביא איתו שפע וברכה, לפחות ישאיר טעם טוב - מתכון למופלטה
בצק בסיסי שעובר טיגון ומקבל תשומת לב מהדבש, הופך למעדן מרוקאי שאם לא יביא איתו שפע וברכה, לפחות ישאיר טעם טוב - מתכון למופלטה
אוהבים גוואקאמולי אבל אף פעם לא מצליחים למצוא אבוקדו בשל במידה הנכונה? במיוחד בשבילכם ישנו פטנט מהיר בעזרתו תוכלו לגרום גם לאבוקדו הקשה ביותר להבשיל. צפו ותהנו
הביקורות הקשות שסופגת התוכנית בייק אוף בישראל, הביאו אותנו לתת לבריטים, שרואים בתוכנית הזו קודש הקודשים, לצפות בגרסה המקורית ולשפוך את חמתם על הישראלים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון אכל מנת עוף מושלמת במסעדת אורטוריו, וכשחזר הביתה החליט להכין בהשראתה מנה משלו עם עוף מגוהץ. על הדרך, הוא גם מלמד איך מעשנים אוכל במטבח הביתי
טריק יח"צני או אנטישמיות? לפני שבוע חל יום הולדתו של הצורר הנאצי אדולף היטלר, ויש בברלין, בירת גרמניה, מסעדה שחשבה שזהו מאורע ראוי לציון
חול המועד פסח הוא הזמן להיות יצירתיים, ולנסות להפוך את המצות ללימונדה. כלומר, למשהו שטעים לאכול. הפעם: איך מכינים מילפיי תותים כשר לפסח?
סודות מתוקים: לבשלנית קולט בן נעים מנתיבות יש לא רק מתכונים נפלאים למתוקים של החג, אלא גם טיפים חשובים שכדאי לאמץ לאירוח ולחיים בכלל
6 גברים מנסים להכריע בסוגיה הרת גורל: מה יותר טעים - אוכל לכלבים או אוכל לחתולים? אנחנו בעיקר הופתענו לגלות שעבור חלק מהטועמים, זו אינה היתה הפעם הראשונה בה הם מנסים לאכול לחיית המחמד שלהם את האוכל
קבוצת מחניודה עושה זאת שוב, מסעדה נוספת לקבוצה תיפתח בקרוב בלונדון. התחזית שלנו: האנגלים הולכים לעמוד בתור
אין על מצה בריי לארוחת בוקר או ערב במהלך ימי החג, אבל גם אותה נחמד לשדרג ולגוון מעט עם תוספות שיהפכו אותה לחגיגה של ממש
איך גורמים לילדים לאכול מאכל סיני מסורתי עתיק יומין? פשוט מאוד, הופכים אותו למפלצת צבעונית ש"מקיאה" את המילוי שבפנים. נשמע דוחה? ובכן, המסעדה שמגישה אותן הפכה ללהיט ברגע
לפעמים עוף מטוגן או רק עוף מטוגן ולפעמים הוא עילה לתביעה על סך עשרות אלפי שקלים: בית האופנה הצרפתי לואי ויטון תבע מוכר עוף מטוגן קטן בדרום קוריאה על כך שהעז להשתמש בשם החברה
מטבח מקומי אאוט, ליקוט ואיסוף אין? סיור ליקוט עשבי תיבול במדבר העוצמתי מנפץ את הרומנטיקה סביב הבישול המקומי הקדום
זה דומה לפנקייק וקצת לטוסט ובעיקר טעים בטירוף, ועל הדרך גם כשר לפסח. דליה אלחדף ממסעדת טוטומה עם מתכון לקצ'פה- פנקייק ונצלואני שמנמן עשוי תירס במילוי גבינה חמה נהדרת
אוהבים להיות מיוחדים ויש לכם המון זמן פנוי? סרטון חדש מראה כיצד אפשר להכין פופקורן ב-15 שניות בלבד באביזר שיש כמעט כל בית. כי פופפקורן מכינים באהבה או לא מכינים בכלל
לקוח אחד הזמין מנת צלופח במסעדה בסיאול, ואף שהחיה הגיעה מתה וללא עור לשולחן, שריריה המשיכה לתפקד והלחיצו את כל הסובבים, כולל את הצלם
נתנו לילדים בני 3 לאכול את אחד ממאכלי החג היותר שנויים במחלוקת - רגל קרושה - לראשונה בחייהם, והתגובה הלא-צפויה שלהם לא פחות מגאונית
היום מצוין ברחבי העלם יום הולדת ה-90 של המלכה אליזבת ה-2. לכבוד המאורע בחרנו את חמשת המקומות הלוהטים ביותר בלונדון לאכילת קינוחים, כי מגיע לה קצת יותר מסתם עוגת יום הולדת
בדיחה או הערה פוגענית? השף אסף גרניט הצליח לעצבן לא מעט צופים של התוכנית "משחקי השף" בעקבות אמירה אומללה בה השווה בין הנצרות לטרנד הטבעונות
חול המועד של פסח הוא חג הטיולים. בין אם אתם מטיילים עם חברים או משפחה וילדים, שווה לעצור באחד מבתי האוכל הפזורים במדבר ולהנות מחוויה קצת שונה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
האם גודלו של גרגיר האורז משפיע על טעמו? מה ההבדל בין לבן למלא? וכמה סוגי אורז בכלל קיימים בעולם? 10 עובדות על הדגן שמשמש כמזון העיקרי של יותר ממחצית אוכלוסיית העולם ובכל מקום נאכל קצת אחרת
הפוטוגניות מחפה על הטעם: אחרי 15 דקות התהילה של הבייגל הצבעוני, מגיע טוסט הגבינה הפסיכדלי שסודק את האינטרנט
כרמי יוסף, היישוב שמוקף בכלל בכרמים ובתי בד, מתהדר כעת בבית אוכל תאילנדי חדש השייך לזוג אחים תאומים בני 23 בלבד. מה נאכל שם?
אדמת הנגב החולית מצמיחה בלילות מלאי ברקים את פטריית הטרפש, המכונה גם הכמהין של הנגב. טעמה של הפטרייה, הצומחת גם בחולות המדבריים של מרוקו, הוא טעם הילדות של סוזן מיראה מנתיבות, וטעם תבשיל הכבש, שאמה הייתה מכינה בארוחת החג
מסעדת טוטומה מתגייסת לטובת הקהילה הגאה, מסעדת פאסטל משיקה תפריט אביבי חדש ומסעדת לה ביסטרו יוצאת עם תפריט המבורגרים. כל מה שקורה השבוע
פג תוקף? אל תזרקו! מתברר שיש לא מעט פריטי מזון (כגון אבוקדו, קפה ואפילו ביצים) שהקפאה שלהם לזמן של עד שישה חודשים אינה פוגעת באיכות ובטעם. עם זאת, חלקם יש להקפיא בטכניקות שונות - אז כדאי שתרשמו לעצמכם
מיוון השמחה ועד אירלנד הקרה: בחודשים האחרונים יצאו מספר ספרי בישול חדשים למדפים שיכולים להתאים לכל אחד, החל מאופה מתחיל או מגלה ארצות, דרך עקרת בית נואשת וכלה בטבחים עם רקורד מוכח בבישול
מצות לא צריכות להיות מאכל חג מבאס, להיפך. יש להן פוטנציאל להפוך למנות שוות במיוחד, כמו שברי מצות ממכרים במציפוי שוקולד מריר ובתוספת שוקולד לבן, חמוציות ותפוז
קרין גורן סותמת לכולם את הפה: מי שבעיקר ידועה במתכונים עתירי הסוכר והחמאה שלה, עלתה השבוע על המוקד לאחר שידור התוכנית בייק אוף בה היא מכהנת כשופטת, דווקא על רקע מבנה גופה. היא מצידה לא נשארה חייבת ואנחנו יצאנו לבדוק מה עומד מאחורי המותג "קרין גורן"
באופן מתריס ובניגוד לטרנד האוכל הבריא, יש מי שסבורים שאוכל צריך להיות מושחת ושמח. כזה הוא גורדוס, בורגר-בר חדש שהפך במהרה למקום הלוהט בזכות קינוחים מוגזמים והמבורגרים צבעוניים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסלט שכל ילד ירצה לקבל: אבי ביטון הלך לפרגן למסעדה החיפאית כולא של השף עודד חצבני וחזר משם עם רעיון למנה מושלמת, לחג הפסח ולשאר השנה: נתחי פרגיות צלויות עם סילאן וערמונים המוגשים על עלי חסה פריכים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היא הקטניה הכי מגוונת, מזינה ומלאה בחלבון, ובזכות אלו אפשר לשלב אותה כמעט בכל מנה ובכל פעם בצורה שונה. איך קונים, איך מבשלים ואיך מאחסנים? הכל על שעועית
לתימנים יש את הסחוג, ולטוניסאים את האריסה: ממרח פלפלים חריף שמוסיף עניין לכל מנה, בין אם מדובר בסנדוויץ' עם טונה ולימון כבוש או בתבשילים ארוכים
מי אמר שחסה לא גדלה על המדף בסופר? בברלין החליטו לקחת את נושא הפארם טו טייבל צעד אחד קדימה ולגדל שדה ירקות טריים בתוך הסופרמרקטים. קחו עגלה ותתחילו לקטוף
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתלבטים מה להביא לעל האש? השף שאול בן אדרת מביא את הפרשנות לשלו לחג המנגלים: תבשיל בשר בקר עם יין אדום, סילאן, לימון פרסי ואיך אפשר בלי - מלא שום
מעורר תיאבון: תערוכת צילום המזון "פוד פרוססור" מתקיימת זו השנה השלישית במתחם שרונה. לרגל פתיחתה, אוצרת התערוכה דלית מרחב הגיע לאולפן וואלה! NEWS לספר כיצד האוכל הוא הפסיפס שמרכיב את החברה הישראלית
מותג בירות מפולין פצח בקמפיין מימון המונים כדי להשיק את הבירה המיוחדת שלו. הטוויסט המפתיע הוא שהמשקה מותסס על ידי נוזלי גוף נשיים. ברשת לא מצליחים להכריע אם מדובר במתיחה של ה-1 באפריל או ביצרן בירות מקורי במיוחד
קינוחים מאכזבים או סלטים מעוררי תיאבון? בית קפה יפני החליט לקחת את הסלטים הבנאליים ולעשות להם מייק אובר שיהפוך אותם למעוררי חשק ותאווה
"אני גאה להחזיק את דגל החמאה, הסוכר והשוקולד", אומרת קארין גורן, אחת השופטות בתוכנית הריאלטי החדשה בייק אוף. רגע לפני עליית התוכנית, השופטים נותנים לנו הצצה למאחורי הקלעים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון הופך את הכנאפה הנפלאה של מסעדת רולא החיפאית, לארוחת ערב קלילה או מנה ראשונה מרשימה בגרסה המלוחה למאפה המפורסם, ומגיש לצדו סלט עגבניות חריף עם הרבה עשבי תיבול
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הוא אורח כמעט קבוע אצלנו במטבח ומשולב במנות רבות, אבל האם הוא בעל ערכים תזונתיים? ממה הוא מופק? מהם יתרונותיו הקולינריים? ואיזה גודל של בורגול יש להתאים לאיזו מנה? כל התשובות בפנים
לא, זה לא פיסטוק: המאצ'ה, אבקת תה ירוק יפני, הופכת ללהיט גם בארצנו הרחוקה. לכבוד הקיץ שמתקרב, גלידריית אייסברג מלמדת אותנו איך מכינים גלידה בטעם מאצ'ה במטבח הבייתי
עד לא מזמן, מסעדות בבתי מלון היו מוקצות, אבל לאחרונה אנחנו עדים לטרנד חדש: יותר ויותר שפים מוכרים ומסעדות נחשבות נפתחות בבתי מלון. מהן המסעדות החדשות שנפתחו לאחרונה?
הפרשה שחשפה כי מסעדות רבות ומוכרות רכשו בשר שהוברח מהשטחים שאיכותו לא בהכרח מובטח עוררה הדים רבים, אבל מה באמת עומד מאחוריה והאם בכלל יש דרך להבטיח או לזהות בשר איכותי באטליז ובעיקר - במסעדה?
מסתבר שהווניל הוא התבלין השני הכי יקר בעולם, וכעת הוא נמצא בסכנה קיומית. יצרני הגלידות כבר מודאגים, ומדווחים על התייקרות משמעותית של הטעם הכי נמכר
כתבה פרסומית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בא לכם ארוחה בכמה דקות בלי הרבה מאמץ? תבשיל מהיר ועמוס טעמים של בשר טחון עם בצל מטוגן, גרגרי חומוס, צנוברים ופטרוזיליה מוגש מעל חומוס, הוא פתרון מושלם שגם הילדים וגם המבוגרים יטרפו בהנאה
קדירה חגיגית ומלאה בטעמים שהאורחים ישמחו להתענג עליה בערב החג. השף שאול בן אדרת מכין קדירה מנתח שייטל ומעשיר את טעמה בעצמות מח, מנגולד, גרגרי חומוס ולימון כבוש
עד כמה הייתם מוכנים ללכת רחוק עם התוספות לפיצה שלכם? בעלים של פיצרייה בברזיל החליט שעל הפיצות שלו הכל אפשרי- מלובסטר ועד מכונת פופקרן וזה לא הכל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
העוגה המושלמת לרגע שבו אנחנו מסיימים עם כל הניקיונות והבישולים, מתרווחים על הספה ומתענגים על כוס קפה ופרוסת עוגה נימוחה ומתוקה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
החטא המושלם של חג הפסח עם הפתעה קראנצ'ית בתוכו: עוגת שוקלד מענגת במיוחד עם שבבי קורנפלקס שמוכיחה שלא באמת צריך קמח בחיים