קיצי ואקזוטי: מלבי קוקוס עם סירופ אננס
לצד עוגות הגבינה הכבדות נדרשת מנה מרעננת וקלילה, כמו הקינוח הבא: מסעדת דלי אסיאתי מהוד השרון מעניקה מתכון למלבי קוקוס עם סירופ אננס, שמושלם לחג ולמזג האוויר
לצד עוגות הגבינה הכבדות נדרשת מנה מרעננת וקלילה, כמו הקינוח הבא: מסעדת דלי אסיאתי מהוד השרון מעניקה מתכון למלבי קוקוס עם סירופ אננס, שמושלם לחג ולמזג האוויר
חג השבועות הוא קודם כל חג הביכורים ולצד שלל הגבינות והמאפים שממלאים את השולחן, חייבים לפחות שני סלטים צבעוניים וקלילים שיוסיפו לו צבע ורעננות. רגע לפני שהשולחן מתמלא קבלו את המתכונים לסלטים שיקפיצו לכם את הארוחה
החג הסתיים והמקרר עדיין מלא גבינות? רות אוליבר מציעה ארוחת גבינות עשירה עם מתכונים חובקי עולם: שושני שמרים במילוי קממבר וירקות קלויים, פירות קיץ מקורמלים עם גבינה כחולה ואגוזי מלך ופשטידה חגיגית עם גבינת עיזים ותרד
מהאוכל ועד ליציאה החוצה, המזללה של מאיר אדוני חיה ובועטת גלגולה החדש בניו יורק, אבל מתי תיפתח שם כתית? עמרי נחמיאס אכל במסעדת נור החדשה, וחזר לדווח
בעוד רוב עוגות הגבינה הטבעוניות מכילות כמויות עצומות של שומן, העוגה הזאת לא רק טעימה, אלא גם בעלת ערך תזונתי עשיר. קבלו מתכון עם הדבר הכי קרוב לדבר האמיתי
התירוץ המושלם להרחבת השכלת הגבינות שלכם הגיע - שבועות בפתח, זמן להעשיר את פלטת הגבינות הבסיסית בכמה יציאות מיוחדות
מה הקשר בין מלחמת ששת הימים לחומוס ומתי הוא הפך להיות חלק מהדי.אן.איי שלנו? מסתבר ששנת 1967 הייתה תקופה משמעותית מאד בדברי הימים של המאכל הלאומי של ישראל
בראנץ' חדש ולוהט בפרונטו, ערב הודי במונאר, קימל של שאול בן אדרת נסגרת אחרי 25 שנות פעילות ואיפה תאכלו היום המבורגר קרמל מלוח לכבוד יום ההמבורגר?
חג השבועות לא שלם בלעדיה- עוגת גבינה חגיגית וצחורה עם טעם עשיר של שמנת. יש לנו מתכון מנצח שלא דורש הרבה עבודה וגם טיפ להצלחה
בעת מילוי המרמלדה וקיפול הבצק נוצרת למאפה צורה מרהיבה של פרח. גלאדיס גוטנמכר מכינה פסטליטוס דה ממבריז'ו בסגנון ארגנטינאי, מאפה שושנים חגיגי שיפאר את שולחן שבועות
צמות מוצרלה, גבינות ריקוטה, ג'יבן עיראקי וצפתית, אלה רק חלק מהגבינות שמייצרים בחוות הבופאלו היחידה בארץ במושב ביצרון. ביקור באיטליה הקטנה של השפלה
מסתבר, שגלידה ביתית מרעננת ביום לוהט, לא דורשת מכונת גלידה. ליאור משיח מפגיזה בטעמי קפה ושוקולד שכל אחד יכול להכין, ומעניקה אופציה לרוטב קרמל מושחת
מסתבר שאפשר ליהנות בשבועות בלי ייסורי מצפון. מירב שיינר מגישה לכם נגיסי עוגת גבינה קטנים וממזריים עם גבינה רזה יותר וכמות סוכר מופחתת. והטעם? עדיין שגעון
הכנת עלי גפן ממולאים היא משימה שרבים מתרחקים ממנה, אבל עם הדרכה נכונה ייצא לכם מעדן שהאורחים לא יישארו אדישים אליו. קבלו מתכון מנצח, באדיבות עדי אברהם מעמוד הפייסבוק "טעמים"
אבי ביטון מבקר אצל דילק, שמכינה את הבורקס הטורקי ששיגע בחודשים האחרונים את אזור המרכז. בהשראתה הוא מכין מאפה פילו במילוי תרד וגבינות
בדיוק כמו בבופה במלון בווגאס מצליחים במסעדת סוהו להגשים את כל הפנטזיות של הלקוח הישראלי. מנות גדולות, מחירים הוגנים ושירות מתוקתק, לא פלא שהמסעדה המצליחה בתפוסה מלאה כל הזמן
אבי אפרתי טועם את יינות פול ז'אבולה אינה מדרום צרפת, מאתר את הטובים שלהם ומסמן יין לבן שהוא מופת של תמורה ל-65 שקלים
מנות חלביות לצד יינות במסעדות ברחבי הארץ, אירועים חגיגיים ביקבים, פלטות של גבינות והמון עוגות גבינה - כל אירועי שבועות במסעדות ברחבי הארץ
אחרי היעדרות של שלושה חודשים מרחוב אבן גבירול בתל אביב, ההמבורגר האהוב של הוויטרינה עושה בקרוב קאמבק לרחוב במיקום חדש עם יותר מקומות ישיבה. יש למה לחכות
לא צריך לטוס לחו"ל כדי ליהנות מפסטיבל אוכל רחוב עם דוכנים של המסעדות הכי שוות. פסטיבל תל אביב eat חוזר בפעם השנייה עם מבחר של אוכל טעים במחירים שווים לכל כיס. קפצנו לטעום
לא חייבים לאהוב גבינות כדי ליהנות משבועות שהשם השני שהענקנו לו הוא חג המאפים. נכנסנו למטבח של אמא וחזרנו עם כל הסודות לבורקס ושבלולים ביתיים ומושלמים
ממשיכים בהכנות לשבועות עם קיש בטטה וגבינת רוקפור של בית הקפה Buy the way שמכינים באמצעות טריק סודי שמקצר תהליכים. בונוס: אפשר לגוון עם איזה מילויים שרוצים
שכונת פלורנטין בת"א מתחדשת במסעדת פאפו מאמא, המגישה מאכלי עדות ים עם נגיעות שף, ונוגעות בשלל מטבחים מאזור הים התיכון, מרומניה ועד מרוקו
השילוב הנפלא של חציל עם גבינת שמנת יוצר את אחת המנות הטעימות של החג- פרוסות חציל ממולאות גבינת שמנת מתובלת שמוגשות עם סלסת עגבניות טריה
אביב משה נותן לנתח ההודו טוויסט מעניין עם טעמים של מעורב-ירושלמי, בזכות תבלינים כמו קארי וכמון ותוספת של כבדי עוף. תבשיל מהיר וקל להכנה שכל אחד יכול להכין
אמש נערכה ארוחת הערב החגיגית בבית ראש הממשלה. מה בישל השף שגב משה לבני הזוג טראמפ ולמשפחת נתניהו? לתפריט המלא
המונה מתרגש לגלות, אחרי תקופה ארוכה של געגועים, שהסנדביץ' האימתני של רובן חזר לחיינו. המלצה לכריך בשר מרגש בלב לבה של תל אביב ששווה כל שקל
פיצה מהטאבון ופסטות טריות כבר הפכו למראה שכיח ברחבי הארץ. כעת הבשורה האיטלקית מגיעה גם לעפולה עם מסעדת רינו מילאנו שתיפתח בעיר בשבוע הקרוב
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ לא מסתיר את חיבתו למאכלים כמו סטייק עם קטשופ או ביג מק ממקדונלד'ס, הנה 10 המלצות למסעדות שיגרמו לו להרגיש בבית
צחורות, אווריריות וקרמיות - עשרות עוגות גבינה נחתו במערכת כדי שנוכל לטעום עבורכם ולהכריע איזו עוגת גבינה אתם חייבים לקנות לשבועות?
מדובר כנראה באחד הקינוחים הישראלים האהובים ביותר של כל הזמנים - אורלי פלאי מכינה עוגת גבינה פירורים שרק עבורה מחכים לשבועות בציפייה
זה הזמן להעמיד דברים על דיוקם: הנוזל האדום שהסטייק מגיר אולי נראה לכם כמו דם, אבל כולנו יכולים להירגע - זה משהו אחר לגמרי
העיר חיפה ממשיכה לשגשג עם שני מקומות חדשים שייפתחו בה בקרוב: מסעדת הפיצות קרוסטה ובר הפסטה פסטה'לה מבנימינה מגיעים לשכונת דניה בעיר
אבי לוי מביא את המוציא לת"א, פסטיבל המבורגרים בבאר שבע, באמריקה חוגגים את בואו של טראמפ עם תפריט מושחת במיוחד ועוד חדשות אוכל חמות
סנדביץ' הצ'וריפאן הדרום אמריקאי מנקז אליו את שתי האהבות הכי גדולות של ארגנטינה - אוכל וכדורגל. הבשלנית גלאדיס גוטנמכר מעניקה את המתכונים לרטבים שיעיפו את הצ'וריסו לשמיים
עוגות הגבינה אמנם טעימות נורא, אבל רחוקות מלהיות דיאטטיות. אז כדי שלא תגידו 'לא ידענו', קבלו מתכונים ל-4 עוגות, מרזה ועד זו שעתירה באחוזי שומן, כולן יפות וממכרות, באדיבות קונדיטוריית ביסקוטי
שעועית המש משמשת את המטבח הטבעוני למאכלים רבים, וגם ללחמניות בעלות ריח משגע וטעם נפלא. קבלו מתכון מפורט להכנה
חג השבועות שיגיע בקרוב הוא רק תירוץ להיחשף לקונדיטוריות קטנות ומעולות שטרם הכרתם. 9 המלצות נוטפות סוכר מרחבי הארץ
פחזניות הן קינוח טעים, אבל כדי שיהיו מוצלחות ואיכותיות צריך לדייק באופן הכנתן. קבלו מתכון מנצח מבית היוצר של דף הפייסבוק "טעמים"
את סיר כדורי הבשר הבנאלי מחליף השף אביב משה בתבשיל חלב קוקוס עם קארי ירוק, תרד ואפונה שיקפיצו את הארוחה ויכניסו טעמים חדשים הביתה
אין משהו שיכול להתעלות על השילוב המושלם של דפי פילו דקיקים משוחים בחמאה מזוקקת, מלית מנחמת של גבינה וסולת, ושקדים בסירופ מי ורדים מלמעלה. קינוח ייחודי ועשיר לחג השבועות
בצק עלים, ירקות וגבינת עיזים - זה כל מה שצריך למאפה פריך לשבועות שלא ישאיר את האורחים אדישים. אבי ביטון מפרגן לקונדיטוריה מדלן במודיעין ומתקתק בהשראתה מאפה פריך
שבועיים אחרי פתיחתה מגיע אבי אפרתי למסעדת יא פאן המדוברת של השף יובל בן נריה, ומצא מקום מגניב ועדכני. אז למה בכל זאת זה לא מסוג המקומות שבהם תשמעו את המלאכים שרים?
אבי אפרתי לוגם שבעה יינות חדשים מהרי גליל ופסגות ומוצא את היין הישראלי המשתלם ביותר על המדף בחנויות
המטבח הגרוזיני מפורסם במבחר בצקים מרטיט. ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה הטבעונית, מעניקה מתכון משמח לחצ'פורי מנגולד שיככב בשבועות, לרגל פסטיבל אוכל וספרות שמתקיים בירושלים
הפיצה האהובה הפכה לאורחת כמעט קבועה על שולחן החג הלבן, בגרסה סגולה ומשגעת שתוסיף הרבה צבע וטעם. בר הוורמוטים La cotta, במתכון לפיצת סלקים, מוצרלה וגבינת גורגונזולה
בעולם זה להיט גדול ועכשיו גם בארץ: תכירו את שרקייה, בית קנדינוף וקן הקוקייה - 3 מסעדות חדשות שמגישות לצד האוכל גם אמנות בצלחת
סוד הקסם של הקסדייה המקסיקנית הוא שהיא אהובה במיוחד על כל בני המשפחה. עם גבינת שמנת בין השכבות וירקות, מדובר בארוחת ערב קלילה ומושלמת שמתאימה לכל יום בשבוע
המונה מרחיק עד טבריה בשביל לאכול קבב עסיסי ומושלם עם סוד כמוס ונקניקיות מרגז חריפות שאין בהרבה מקומות. שימו שיפודודו בווייז ותתחילו לנסוע
רוצים להכין ארוחת בוקר טעימה וייחודית שתצטלם יופי לאינסטגרם? הכירו את "ביצה על ענן" - המתכון המפנק והדיאטטי מהמטבח הצרפתי שיופיו המהפנט יקשה עליכם לנגוס בו