ההמבורגר הטבעוני שיחולל את המהפכה
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
שגב פותח מחדש את המסעדה בהרצליה אחרי השריפה ולחם בשר פותחת בעיר סניף כשר נוסף, אוסמה דלאל משיק להרצה את המסעדה המדוברת שלו בת"א, ובמסעדת השקד מתחדשים בערבי גריל דגים. כל מה שטעים השבוע
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בקיץ אין חשק לאכול מנות כבדות או לבלות שעות במטבח. בדיוק בשביל זה רות אוליבר מכינה לכם תוך 4 דקות קוביות סלמון צרובות בתנור עם סלט מנגו מעקצץ
השף ערן כהן, הזכור לנו מהעונה האחרונה של משחקי השף, הצטרף אלינו לשדה תירס, והכין לנו שלושה מתכונים שעושים הרבה כבוד לגרעינים המתוקים: ממליגה עם טוויסט תאילנדי, תירס על האש וגם סלט מרהיב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תשכחו מהשילוש הקדוש של פסטה, פטריות ושמנת: עז תלם מלמד איך מכינים בולונז טבעוני מבלי לוותר על הטעם העמוק של הבשר עם המון פטריות, יין לבן ומרכיב סודי שמקפיץ את המנה
אור גינסברג, זוכה משחקי השף, משיק קונספט ייחודי של הפלגות קולינריות במהלכן זורקים חכות וזוללים מנות גורמה דגים נאים טריים שאך נמשו מהים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לימוני הליים הריחניים ממלאים את השווקים ויכולים לעשות פלאים גם לעוגות בחושות כשמשודכים לפיסטוק. נעמה נויהאוז אופה בקלות עוגה חמצמצה-מתוקה במרקם אוורירי במיוחד
שני מקומות שיציתו את הדמיון של חובבי אוכל רחוב נפתחו השבוע בת"א. ביצים שלי - מזללת סנדביצ'ים על טהרת הביצים וברייק טיים שמתמחה בפרעצלים מתוקים ומלוחים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השבוע אבי ביטון מגיע למסעדה היוונית השמחה גרקו. שם הוא פוגש את השף מאיר קלדרון והבעלים צביקי עשת שמלמדים אותו להכין את הממרח המפורסם שאף טברנה אינה שלמה בלעדיו
התמחור הוגן, ההמבורגר מצוין, והאווירה עושה חשק לפרגן. אבל המטבח הסתמי של מסעדת סנטה רוזה החדשה בת"א זקוק לניעור, מיקוד ועידון
בטעימה השבועית אבי אפרתי נהנה מיינות סומור, סאנסר וקרמאן דה לואר, של דומאן לנגלואה-שאטו
היא מחזיקה 3 שנים מרגע הייצור מבלי להזדקק למקרר או מקפיא. הגלידה שלא נמסה היא כנראה המצאת המאה והיא יכולה להיות שלכם
קבוצת מחניודה לא מפסיקה לבעוט, גם בגזרה המקומית וגם בגזרה העולמית. לצד מסעדת הברברי החדשה והמצליחה בלונדון מספר אסף גרניט גם על בר היין החדש שנפתח בירושלים
מחנה יהודה מתחדש בווק מרקט, מזללה שמגישה אך ורק מוקפצים. המקום החדש הוא חלק ממתחם כולל של דוכנים אסיאתים בשוק הירושלמי שיפתחו בחודשים הקרובים ויציעו דים סאם, סושי ועוד
כבר שנים שהמונה זולל בקביעות בבורקס של אבא בדרום תל אביב. תכירו את הפנינה שפועלת מתחת לרדאר ומגישה בורקס קריספי מושלם במחיר מצחיק
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקיץ הישראלי קשה לרובנו, אבל בעונה הזו החצילים והעגבניות נמצאים בשיאם. עז תלם הופך אותם לרוטב פסטה ים תיכוני, ומשדך בנוסף גם זיתים וגבינה פטה
גם בטוסטים יש טרנדים: אחרי שטוסט האבוקדו הפך למתכון הפופולארי ביותר בפינטרסט, יש לו עכשיו מתחרה חדש שכבר מסתמן כמחליפו. מנחשים מהו?
מסעדה כשרה חדשה בנהריה מגשימה לנו חלום ומתמקדת אך ורק באנטריקוט. כשבתפריט רק מנה אחת, ההחלטה הכי קשה שתצטרכו לקבל כאן היא לגבי מידת העשייה של הבשר
במדור השחיתות השבועי משתלבת תחתית קראנצ'ית מלוחה של חמאה ובייגלה עם מילוי שוקולד עשיר. התוצאה - לא פחות מאלוהית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון הפסטה הזה כל כך פשוט להכנה, שילדים יכולים להכין אותו בעצמם, והוא לא דורש שום קנייה מיוחדת ומתבסס רק על מוצרי המזווה
חרדה חדשה: ספר חדש חושף את כל המאכלים המזוייפים שכנראה אכלנו לפחות פעם אחת בחיינו, החל משמן זית ודבש ועד בשר ואפילו אורז. האם יש פתרון?
לאחר שעזב את מגדלנה ליד הכנרת מגיע השף חמודי עוקלה ממשחקי השף לחיפה ופותח את מסעדה איטליאנו. בתפריט: מטבח פתוח, פיצות ונוף משגע לים
מסעדה מרוקאית חדשה, סניף נוסף לבנדיקט, פסטיבל המבורגרים בדיקסי, חגיגת קובה במבשרת ועוד שלל אירועי אוכל מפתים. איפה כדאי לכם לאכול השבוע?
מהפיכה באשדוד: במקום להוציא הון בכל יציאה מהבית עם הילדים, תוכלו לקנות קינוחים צבעוניים ב-5 שקלים בלבד, כמו גלידות, פרוזן יוגורט, קרפים ואפילו וופל בלגי. תכירו את הקופיקס של הקינוחים
מה ההבדל בין פלפל אדום, צהוב וירוק? איך לאחסן אותם כדי שיישמרו לשבועיים לפחות ומהו הסוג הכי טוב להכנת ממולאים? 10 עובדות שחייבים לדעת לפני שמתחילים לבשל עם פלפלים
באיחור אופנתי, חברת היינץ מגלה לנו איך להוציא את הקטשופ התקוע בבקבוק הזכוכית שלה - והפתרון מתברר היה לנו כל הזמן הזה מול העיניים. ידעתם את זה?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הנשנוש המושלם לסופ"ש: פריך, עשיר בתבלינים ואפילו בריא. השף יוסי שטרית מלמד איך מכינים קרקרים כייפים שאפשר לטבול בממרח או לאכול אותם ככה
החום הכבד השורר בחוץ דורש לרענן את הצלחת עם המון ירוק. הפעם נבחרה לטובת המשימה האפונה, שגם תקשט את המנה וגם תהפוך לרוטב פסטו משגע
פרויקט 'מסעדות פתוחות' של מרב אורן יתרחב בחודשים הקרובים ללונדון ואמסטרדם. לכבוד המאורע היא מספרת על האופן בו הופכים מיזם קטן לחובק עולם ומסבירה את הבעייתיות בשף שהוא גם מנהל מסעדה
אחרי שהביאה לנו את טעמן של העוגיות המסורתיות מיוון וספרד, מביאה לכם מירב שיינר מתכון של משפחה איטלקית לעוגיות קרוסטולי מתפצחות בניחוח תפוז שמזכירות בצורתן, איך לא, פסטה
לאחר שסגרו את מסעדת אדיסון ברעננה החליטו בעליה לפתוח במקומה את טבולה ראסה - מסעדת שף שכונתית המגישה תפריט ים תיכוני עם מטעמים מהטאבון ומנות לחלוקה במרכז השולחן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
העונה החמה דורשת כמה שינויים מתבקשים גם בהרגלי האכילה. מוותרים על הגבינות והנקניקים הבנאליים ומתמסרים לכריך טבעוני עם פרוסות סלק אפויות, טחינה ונבטים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע לפרגן למסעדת מגזינו בתל אביב. משם הוא חוזר עם הטיפ הכי קריטי לפיצה מושלמת וגם עם השראה למנה שתעיף אתכם: פיצה הפוכה
אבי אפרתי מגיע למסעדת מונא הירושלמית מלא ציפיות, שהתנפצו להן ביס אחר ביס ככל שהתקדמה הארוחה. לסועדים הירושלמים, ולא רק להם, מגיע הרבה יותר
אבי אפרתי לוגם יינות משני יקבי בוטיק ויקב גראז' מקומי השבוע בטעימה שישה יינות משלושה יקבי בוטיק קסטל, אורטל ולוינסון
סנונית נוספת בטרנד המסעדות בבתי מלון נחתה בתל אביב - תכירו את קלאש, המסעדה החדשה של השף חיים טיבי, שמתגאה בקולאז' של צבעים וטעמים
בתקופת החופש הגדול יש פוטנציאל אדיר לעוגמת נפש בבחירת מסעדה לכל המשפחה. בדיוק בגלל זה, אספנו עבורכם המלצות למקומות מוצלחים שיסבו נחת לקטנים ולגדולים
חצי שנה אחרי פתיחתה של יהלומה בנמל, השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן מכות שנית עם ביסטרו נח החדש בצפון תל אביב, על חורבותיה של מסעדת רוקח 73. הקונספט: אוכל מקומי בתמחור שפוי
ספר בישול חדש ומרגש במיוחד יצא השבוע לאור: סבתא בישלה גורמה, המאגד בתוכו מתכונים משותפים של שפים ישראלים מובילים ביחד עם קשישים ניצולי שואה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ביום שישי בערב כולם מחכים לדג של אמא, אבל השבוע השף יוסי שטרית מגלה לנו את המתכון הסודי שלו לדג של שבת עם המון שום, פלפלים מתוקים והפתעה - פולים. תתחילו לשנן: אין כמו הדג של אבא
השפים ברחבי העולם מסרבים להפנים שלא מומלץ להתעסק עם טבעונים ברשתות החברתיות- שף בריטי שניסה לצחוק עליהם באינסטגרם מצא את עצמו בלי עבודה
מאפייה בניו יורק השיקה קרואסון רד וולווט, שמזריק צבע אדום וטעמים חדשים לפחמימה האהובה. מסתמן שמדובר בסנסציית רשת חדשה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות עוף ממש לא חייבות לצאת יבשות. בטריק אחד פשוט אפשר להפוך אותן לקבב עסיסי שטורפים עם חומוס וערימות של בצל מטוגן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה עושים כשנמאס מהרטבים הארוכים לבישול, ועדיין רוצים להכניס עניין לפסטה? מוסיפים לה לימון, והמון. השבוע בת-חן דיאמנט צולה זוקיני ירוק, משדכת אותו לפסטה ומקפיצה ביחד עם כמות נדיבה של שמן זית, לימון ופרמזן
מעורב ירושלמי קצוץ דק עם שפע תבלינים, שנדחס בלי סוף לתוך באגט טרי, ומגיע עם צ'יפס בחינם. המונה מוצא את האושר במרכז מסחרי קטנטן בראשון לציון במחיר ידידותי
הדרישות התובעניות של הלקוח הישראלי הביאו לפתיחתה של פאזל, רשת סנדביצ'ים חדשה ויצירתית שמזמינה את הלקוח להיות השף ולהנדס את הכריך המושלם
המרענן הרשמי שלנו בקיץ הנוכחי הוא המנגו. קבלו 6 מתכונים קלילים ומהירים לסלט, שייק, מנגו לאסי ואפילו קינוח ברולה טבעוני
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך מנצחים את החיבה לשניצלים קפואים? אורלי פלאי מפתיעה עם שילוב קטלני שנחטף מיד: קציצות שניצל תירס ביתיות, שלא ישאירו את הילדים אדישים
מי צריך בכלל תקשורת בין אישית? מסעדת פופ-אפ חדשה מציעה תפריט שכתוב כולו באמצעות אימוג'יז. בהנחה שהצלחתם לפרש את שמות המנות, לא תאמינו איך מבצעים את ההזמנה
שיתוף הפעולה שכל כך חיכינו לו יוצא לאור השבוע: מאפיית לחמים וגלידריית בוזה חוברים יחד למיזם המתוק של הקיץ והשנה בכלל), וגם: חגיגת שקשוקה בכל הארץ, שיט קולינרי עם זוכה משחקי השף ותפריט טעימות חדש לפופינה