אוכלים הולכים
קודם כל המבורגר מעולה. אחר כך נשתולל
המגדלים פורקו, הגיע הזמן ליסודות
המגדלים פורקו, הגיע הזמן ליסודות
כי פסטיבל סרטים זה חמוד, אבל כולנו יודעים איפה פה השואו האמיתי
עומר לגזיאל בא לעזרת כל מי שמחפש קצת מנוחה לפני הארוחה
אחת מהצפון, אחת מהחומה ואחת היישר מתנומת הצהריים שלנו. כי מישהו צריך לעשות פה קצת סדר לפני שפותחים שולחן
דלת הגיהנום של המסעדות והמילים שעושות צמרמורת, שקרים שאנחנו מסכימים לקבל וקפה שלא מגיע לאף אחד לשתות. כי מגיע לנו תיקון יסודי, גם פה
הטבית העיראקי, מעין עוגה יפה ושחומה עם אורז, עוף ותבלינים, היא מנה שתמיד טוב לארח אתה בבית. ותתפלאו, היא מתאימה גם לאמצע השבוע. הבשלנית חן מזרחי מגלה לכם את הסודות
לא צריכים מכונה מיוחדת בשביל "עוגיות מכונה מרוקאיות", לפעמים מגיעים אל מתכונים שווים במקרה