ליל כל הקדושים: חג כל הדלעות
ליל כל הקדושים המצויין בליל ה-31 באוקטובר, מביא עמו מסורות אוכל שונות ומשונות מפירה עם הפתעות ועד לקפה בטעם דלעת
ליל כל הקדושים המצויין בליל ה-31 באוקטובר, מביא עמו מסורות אוכל שונות ומשונות מפירה עם הפתעות ועד לקפה בטעם דלעת
סטודנטים תפרנים או עובדים במשרד ואוכלים סנדוויץ' כל יום? 3 ממרחים שישבו לכם במקרר ויהפכו כל סנדוויץ' משמים לגן עדן בין פרוסות
מדור חדש שמציץ לפינות קפה משרדיות, מחתים כרטיס לפני שהוא מכין את ההפוך. על תקן הספתח, הכרות אינטימית עם הסוכר והקפה ששותים בבית וואלה!
הקור הסתווי כבר כאן וזה זמן מצוין לפתוח את עונת המרקים עם מתכון למרק ארטישוק ירושלמי קטיפתי של אורלי פלאי-ברונשטיין
בתנובה אוכלים קלחי תירס ושניצל דג, באמדוקס יש פינה דיאטטית וברשות שדות התעופה אנטיפסטי. הצצה לקייטרינג שמאכיל אלפי עובדים מדי יום
הקרפצ'יו בר חוגג 5 שנים ועושה מסיבת רחוב עם מנת קרפצ'יו ענקית, ובמסעדת לבן החלה עונת הפטריות. האירועים הקולינריים השווים השבוע
במהלך טיול בן שבוע לפסגת הקילימנג'רו באפריקה, נועה פרק מצלמת הפסקת קפה חיונית להמשך המסע וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
זוהרה בן חמו מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה מנות עיקריות מסורתיות מהעדה המרוקאיות כמו קוסקוס וצלי בקר
רוצים להכין שמן זית מהזיתים שמסקתם? חוסם עבאס ממסעדת אל-באבור נותן טיפים להכנת שמן זית ביתי, מוצלח ואיכותי
הגשם והקור עושים חשק חזק למרק. איזה מרק הכי מחמם לכם את הקיבה ואת הלב? הצביעו לתשובה שלכם
בעלי מסעדת הקנטינה עומדים לפתוח מסעדה חדשה באבן גבירול, ואיל לביא מתכנן בר טפאס בנמל יפו. המקומות ששווה לחכות להם
מתכון לקציצות עוף עם שומר ולימון שמתאימות לארוחת ערב קלה של משפחה שמחפשת קצת בריאות
אבי אפרתי מגיע למונטנגרו בתל אביב כדי למצוא את אחד המקומות המוצלחים בז'אנר האוכל הפשוט והענייני
כשכדורסלן העבר, גילי מוסינזון, עוד קלע סלים, הוא שתה קפה מיד לאחר מנוחת הצהריים. היום הוא כבר לא מבזבז זמן על שלפשטונדה, אבל הרגל הקפה עדיין נשאר
אבי אפרתי לוגם 5 יינות של יקבי טוליפ וצ'ילאג ומצליח למצוא ליווי מוצלח לארוחת פירות ים ופסטה. וגם, איך שלא, אוכל ים תיכוני
השף עומר מילר עומד לפתוח בינואר את 'שולחן', מסעדה בשדרות רוטשילד בתל אביב. הקונספט: אוכל ישראלי איכותי
ארקדיה הירושלמית האכילה את גדולי העולם ב-17 השנים האחרונות. עזרא קדם מספר מהו הסוד מאחורי השף הקשוח, במסגרת המדור שמקנא במסעדות שמחזיקות מעמד
הם אוהבים אינטרקציה עם לקוחות, אבל גם עם נוסחאות בפזיקה ומשלבים משמרות ביחד עם מבחנים. לכבוד תחילת שנת הלימודים, סטודנטים בעלי ניסיון במלצרות מדברים
תחילת החורף מסמנת את בואן של הקדירות והתבשילים הארוכים. דיויד פרנקל מכין מתכון לאוסובוקו טלה עם גריסי פנינה
לכבוד חזרתה של הנשיקולדה למדפים, עולים זכרונות של חטיפים וממתקים שכבר נעלמו מהמדפים. מה היה פה פעם וחבל שנעלם?
המונה טועם עוצר בחריקת בלמים עם המונית ברחוב בן יהודה בתל אביב כדי לטעום פלאפל בשני מקומות, להתאהב באחד ולשנוא את השני
רוצים להכין סלט ירוק אבל משתעממים מהרוטב? יאיר פיינברג מכין סלט עלים ירוקים בוויניגרט רימונים שיוציא אתכם מהשיגרה
קישוטי שוקולד הם תמיד תוספת יצירתית לכל קינוח סטנדרטי. השוקולטיירית איקה כהן מראה איך מכינים סוכריות שוקולד על מקל
בקופסת מתכת, סגור בתוך ארון, או בכלל ישן את שנת החורף במקפיא. היכן הכי מומלץ לאחסן את הפולים ובאיזה כלי הם יחזיקו מעמד לאורך זמן? טיפים לשמירה על הקפה
קישוטי שוקולד הם תמיד תוספת יצירתית לכל קינוח סטנדרטי. השוקולטיירית איקה כהן מראה איך מכינים קעריות שוקולד בעזרת בלון בלבד
חזרה לשגרה מעולם לא נראתה טעימה יותר. אורלי פלאי ברונשטיין משדכת ירקות בתנור לבורגול בתור ארוחת ערב מתוקתקת
למי שמתגעגע לאוכל של החגים, מגיע אלינו מיקי שמו עם ספר אפייה חדש: שבתות וחגים, ומראה מיהו מלך האפייה האמיתי פה באיזור
קרן נהון מצלמת שלישיית עוגיות שוקולד צ'יפס שממתינות לתורן לטבול בקפה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
המסעדות מתחילות לרענן את התפריטים ומציעות מנות סתיו. האירועים הקולינריים השווים שכדאי לפקוד השבוע
זוהרה בן חמו מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה מנות ראשונות מסורתיות כמו דגים מרוקאים ולחם פרנה
אבי אפרתי הגיע לסיפו ביפו בעקבות הבאזז שסביבה אך ארוחה אחת גרמה לו להבין שזהו עוד מקום הרחוק מלספק את הסחורה
המרוקאים יכולים לחכות ולתת מקום לאיטלקים. דיויד פרנקל מכין קוסקוס סיציליאני עם ברבוניות טריות
המונה טועם פלאפל בדרום תל אביב ומבין שבמקום שבו אין חניה והתור ארוך - נמצא הפלאפל אולי הכי טעים בתל אביב
אם אתם מחפשים מנה מרכזית לארוחת חג, או ארוחת ערב קלילה שתוכלו לקחת את השאריות שלה ולחמם בעבודה - זה המתכון בשבילכם
כדורגלן העבר, שמעון גרשון, מפריד בין הקפה עם האישה לבין האספרסו של החברים. את מלי לוי והילדים הוא לוקח לארקפה. עם החבר'ה לעומת זאת הוא יוצא רק לבן עמי
סוף עונת העגבניות הוא תירוץ לחפש את שורשי הגספצ'ו ולהבין למה אנחנו מכורים לאדום הקריר ומלא הקרוטונים הזה
מגיעים אליכם אורחים ואתם כבר לא יודעים מה להכין? הפשירו בצק עלים מהפריזר ושחקו איתו. ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל שופע רעיונות מושלמים לאירוח
הזוג הנשוי, שושי ויובל מלכה, יוצאים לדייטים בבית קפה גם לאחר שני עשורים של חיים משותפים ושלושה ילדים. מדור נקודת מפגש דוגם רומנטיקה בטור זוגי ואחרון
אחרי שנרגעתם מהתפוחים, אפשר לפנות מקום לאגסים. אורלי פלאי-ברונשטיין מבשלת אותם ביין ומשדכת לכדי סלט נפלא
5 יינות ישראלים חדשים יערכו היכרות עם המבקרים בפסטיבל היין שייתקיים באשדוד. אבי אפרתי לגם כדי להכין אתכם
במהלך חודש אוקטובר חוגגים בעיר מינכן שבחבל בוואריה את פסטיבל הבירה הגרמני. גם בארץ תוכלו למצוא את החגיגות
השף נועם דקרס מכין דג סלמו צרוב וזריז המוגש עם קרם עדין ומיוחד של חיטה וחצילים. האירוח המושלם לחג
עידית גיל מצלמת את אלכס, הגיבור מכרזת הסרט "התפוז המכני", לוקח שלוק של קפה מציאותי וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
ימי חוה"מ סוכות הם אינטנסיביים בטיולים ונסיעות וחובה גם למלא את הבטן במשהו טעים. מסעדות ברחבי הארץ מציעות לכם להתארח עם תפריטים מיוחדים
זוהרה בן חמו חונכת את חודש הבישול המרוקאי בארבעה סלטים מרוקאיים מסורתיים בטעם של בית. מומלץ להכין מראש חלה לניגוב הרוטב
קטנות-קטנות וחוצפניות. פחזניות המוכרות מתמלאות בקרם גורגונזולה בעזרתו של השף דיויד פרנקל
לבוני גינצבורג, פרצוף מוכר ממשדרי הספורט ושוער נבחרת ישראל לשעבר, אין בית קפה אהוב. את המוטיבציה לקפאין הוא מעדיף להשקיע בכוס האספרסו של המכונה הביתית