משקשקים את פורים
בטאפאס בר פרידה קאלו לא מפסיקים לחגוג, ומשקים אתכם בשלושה קוקטיילים צבעוניים שמתאימים גם ליום שאחרי פורים
בטאפאס בר פרידה קאלו לא מפסיקים לחגוג, ומשקים אתכם בשלושה קוקטיילים צבעוניים שמתאימים גם ליום שאחרי פורים
הייצוא החקלאי מס' 1 של ישראל, האבוקדו, משתדך לשני סלטים שמתחברים נפלא לכל ירק שמוסיף קריספיות וקונטרה לרכות
ישי רוזנבאום מגבעתיים יצא למדבר לשתות קפה של בוקר וזכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
קפה אמיליה כבר לא בתחילת דרכו, למרות שנשאר נעים איבד עם הרעננות גם לא מעט מחנו
חגיגות פורים, וברדק הכנת תחפושות הביאו את דנה מלמד לקרוא לחברה טובה, ולתומר שרון שיכינו משתה עד דלא ידע
עם מוזיקה צוענית, בעלים תוניסאי ואניס בלקני, נפתח בר-חמארה בולגרי על ידי אושיות האלכוהול בתל אביב
השחיתות המוקרנת בדרך כלל מפנקייק עוברת טרנפורמציה לגרסה נטולת ביצים. אורן גולדפינגר מערבב ומטגן
אבי אפרתי מציץ על הבחור החדש בשכונה ואפילו מפרגן. הנה שני יינות ספיישל רזרב של רקנאטי שישדרגו לכם את החגים
המולטי טאלנט שגם משחקת וגם שרה היא טיפוס של שחור חזק, ככה אנחנו אוהבים אותן
המבקר אבי אפרתי נפל בעת מילוי תפקידו, כשאכל במסעדת כרמים במושב סגולה. המנות מרכינות ראש לאות הזדהות
אלפי אוסטרלים נענו לקריאה למחות על מקרי האלימות נגד ההודים שמתגוררים במדינה והשתתפו בסעודות על טהרת המטבח הידוע בטעמו החריף
לכל העצלנים, וחסרי היכולת במטבח, שרוצים להרשים במשלוח מנות מושקע, קבלו את מגוון אוזני ההמן שתוכלו לקנות
הילה קריב שונאת את ריח הטיגון, אבל יש לה יוצא מן הכלל - ארטישוקים גדולים בסגנון רומאי שאפשר לטגן ברגע ולטבול באיולי
במרכז אזור התעשייה ברמת השרון, נפתחה לאחרונה קונדיטוריית בוטיק עם עוגיות סחלב
דנה מלמד מקבלת ניתוח בקלפי טארוט בתמורה לתבשיל אורז הודי עם קארי, ואנחנו מקבלים את המתכון
תושבי שכונת כוכב הצפון החדשה בתל אביב גילו בוקר אחד את אסטראה, קפה שכונתי עם אג'נדה אורגנית ותפריט אפריקאי
לאורי שפט ממאפיית לחמים נמאס מהפרג. היום הוא מדגים הכנת אוזני המן במילוי סלק ובמילוי שוקולד ופטיסייר
קפה בשטח אמור להיות צ'ופר ולא עונש. גזיה קלת משקל תנסה לגרום לטורקי להרגיש מתוק יותר
השף אבי ביטון מתכונן לפורים ומשכנע אתכם להכין אוזני המן במילוי אגוזים וצימוקים, במקום לקנות אותם בקונדיטוריה
עופרי זוטא אופה שלישיית מתכוני פרג טריים וריחניים, שתוכלו לארוז למשלוח מנות אלטרנטיבי ובריאותי
דור יערי עצר להפסקת קפה באלסקה, ובגלל הקיץ השמש לא שקעה גם בחצות. והוא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
מעבר לישבנים מקפצים ומוזיקת סמבה, תוכלו להתנסות במאכלים ברזילאים של השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה
עם שגרה של נסיעות להאיטי ומרוקו, מכין הכתב הצבאי רוני דניאל, ארוחת עוף איטלקית-ערבית לדנה מלמד
במקום לחזור לאחור לאקסים, מתקדמת ת"נ לעלמה - בית קפה יפואי שמחזיר את האמונה בסופים טובים
לכבוד חזרתה של מסעדת צ'ימיצ'נגה, לסוף שבוע קצר, חילצנו מהשף אבי קונפורטי את הגרסה שלו לטורטייה אל קרבון
בסגנון עיראקי או איטלקי, הכינו סנדוויצ'ים טבעוניים שלא כוללים רק ירקות. אורן גולדפינגר מורח ונוגס
אבי אפרתי בודק את יינות הקברנה סובניון של יקב בזלת הגולן שהתגלו כסימפטיים אבל בתמחור גבוה מדי
אם כבר לשבת בחושך לבד, אז למה לא עם כוס קפה? שרה לוין טורקיה חמה
אבי אפרתי מבקר במסעדת ליליות הכשרה ומוצא שהשף נועם דקרס המוכשר לא מצליח להגיע לרמה אחידה בכל המנות
כמו שפריץ של בושם, פירות יבשים מעניקים סקס אפיל גם לבשר פשוט יחסית. שף אבי ביטון עם שני מתכונים ריחניים מהמטבח המרוקאי
הילה קריב מכנסת במטבח מפגש משמח בין בצק פיצה, בצל, בייבי פורטובלו וקרם פרש ביתי
פסטיבל האוכל בחבל יואב-יהודה יוצא לדרך ביום חמישי. זה הזמן לקפוץ ראש לסירים של בשלניות ולטייל עם עדר עיזים
דנה מלמד מתמלאת תובנות חדשות על ריקנות, ריגושים ואריזות גוגו'ז, ופונה לרוקן פלפלים ולמלא אותם בבורגול, טלה וצנוברים
ספרי הבישול ואביזרי המטבח הנחשקים של Sonoma Williams נוחתים בארץ. בין העולים החדשים: סבון לכלים מפונקים בניחוח בזיליקום ויוז'ו
שף אבי ביטון מזמין אתכם לכדרר כדורי ריזוטו פריכים וזהובים עם גבינת מוצרלה ועשבי תיבול
פגישה אחת, קפה אחד ושיחה על אמנות - דור גז משוחח על חורבות ושורשים
כבר מעכשיו מודיע השף פראן אדריה על סגירת אחת המסעדות הטובות בעולם בסוף דצמבר 2011. אל תבנו על שולחן פנוי
יקיר כפיר שלח לנו תמונה של הפסקת טורקי במהלך סיורים צבאיים, וזכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
לרגל יום המשפחה, עופרי זוטא מכנסת את הכנופייה הפרטית במטבח להכנת בורקס שכיף להנדס ביחד
מסעדות ברחבי הארץ מנסות לפתות אתכם לאהוב, עם תפריטים חושניים לרגל הוולנטנייז שיתקיים ביום ראשון - הצעות לארוחה זוגית בהחלט
לשם שינוי יוצאת דנה מלמד מדירתה הקטנה ומתקבלת אצל נדרה העיראקית, שם הן מכינות קובה סטייל אור יהודה
הילה קריב מציירת במטבחה שבברקלי לבבות לבנים על עוגיות בראוניז חומות, ומנסה להפיץ קצת ריח אפייה ביתי בחג שהפך למחול קניות מטורף
עם נוכחות חזקה לצד סטייק איכותי, המבקר אבי אפרתי נהנה מיינות הרזרב החדשים של יקב טפרברג
בלי טייקונים ויזמי ענק, עומדת מסעדת מל ומישל בסטנדרטים אירופאים של אסתטיקה וטעם. המבקר אבי אפרתי רושם הצלחה
נסו להכין סנדוויצ'ים מחומרים המגיעים רק מהצומח - בלי ביצה, בלי פסטרמה ובלי גבינה. אורן גולדפינגר ישכנע אתכם שיש אינספור אפשרויות
השף בועז קויטנר מלמד איך מכינים ניוקי בתמונות, שלב אחרי שלב ומוסיף גם מתכונים של רטבים פשוטים ומנצחים
אחרי שתפתח השנה 20 סניפים נוספים מחוץ לתל אביב, תהפוך רשת 'קפה קפה' לגדולה בישראל
בלי להזכיר את צמד המילים אוכל מנחם, דנה מלמד מכינה תבשיל עדשים ובשר שתרצו לקחת ישר אל תוך הפוך, גם אם לא קר