אוזן קשבת: מתכון לאוזני המן מנצחות
בטעימת אוזני ההמן השנתית של וואלה! אוכל, אוזני ההמן שוקולד של דלאל היו קונצנזוס, והתגלו כמובחרות ביותר. מתכון למנה המנצחת של פורים, ששווה את המאמץ
בטעימת אוזני ההמן השנתית של וואלה! אוכל, אוזני ההמן שוקולד של דלאל היו קונצנזוס, והתגלו כמובחרות ביותר. מתכון למנה המנצחת של פורים, ששווה את המאמץ
הוא היה טבח כל ימי חייו, מכור לסמים קשים שחזר בתשובה ופתח מקום משלו. הוא מספר על מסלול חייו המטלטל, השיקום, הגמילה והחזרה לחיק האמונה על כל שלל מצוותיה ואיסוריה כמו גם ניהול מסעדה לאור עברו
המסעדה הבווארית ביירן תפתח בקרוב דוכן גרמני בשרונה מרקט בת"א, בפורמט שונה המותאם לשוק - בתכנון שלל סוגי נקניקיות, צ'יפס ומטבלים מיוחדים מגרמניה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין ישראלי שלא אוהב סביח בפיתה וכאן אבי ביטון אופה גירסה בריאה יותר ואופה עם מילוי תפוחי האדמה, הביצה והחצילים לבצק פילו
הבשר במסעדת הדסון בת"א היה כל כך מדהים, שלא נותר לאבי אפרתי אלא לצבוט את עצמו. לא בטוח שאי פעם, לאורך מאות ביקורות, הוא כתב את המשפט הבא שמככב בגוף הכתבה: הסטייק היה מושלם!
אבי אפרתי נהנה מיינות סדרת ה"רזרב" הים תיכונית החדשה של רקנאטי, כמו גם את יין ה"גרי דה מרסלאן" החדש של היקב, ומאתר קלאסיקה מקומית
אחרי תקופה לא פשוטה בנמל תל אביב, מעביר גילי פפרמן את מסעדת גיליז המיתולוגית לרחוב החשמונאים בת"א ועושה לה מתיחת פנים קלה. האם הלקוחות הוותיקים יחזרו?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי מארחת את שי לי ליפא והשתיים מתקתקות מתכון אורז בלקני במרקם קטיפתי, עם טעמים עדינים של עגבניה ותרד, מתוך הספר "המטבח הבלקני שלי"
הטור שמפגיש בין בישולים ופוליטיקאים מארח השבוע את תמר זנדברג ממרצ, שמעניקה את המתכון של אמה, אסתר, לקציצות פראסה טבעוניות
איך עובדים נכון עם מלית פרג ביתית? מה אפשר לאלתר אם נמאס לכם מהמליות הסטנדרטיות לאוזני המן? מאמן המטבח בספיישל פורימי
תחרות סטארט אפים בעולם האוכל הביאה טעימה מהעתיד: האחד יאפשר למכור קופסאות אוכל שקיבלתם מההורים, השני יעזור לפיצריות קטנות להבין מה הן עושות לא בסדר ועוד רעיונות שישדרגו את חוויית האכילה
אדומות, צהובות ואפילו שחורות - פיליס גלזר מספרת לכם על סוגי הצנוניות השונים שאתם חייבים להתחיל להכיר ומעניקה רעיונות למתכונים חרפרפים
אוזני המן לא חייבים להיות מתוקים. לחובבי המלוחים שביניכם מגיש רם ענתבי, שף קפה ג'ו , אוזני המן במליות של בטטה ותרד
המונית עולה לירושלים כדי לרדת על פיתה ענקית עם מעורב ירושלמי מפנק ב-20 שקלים בלבד
עשרות רבות של משולשי בצק וקלוריות נצרכו במערכת וואלה! אוכל כדי לברור את אוזני ההמן הטובות ביותר. קבלו את 12 הנבחרות שלנו
השף ניר צוק פותח את מזללת הגארדן בדיזנגוף סנטר, שמציעה שלל סוגי צ'יפס, המבורגרים ועוף אורגני בגריל
סערת השוקולדים במטוס גרמה לנו להצהיר קבל עם ועדה - למה בכלל להביא מחו"ל את השוקולדים הגנריים שיש בכל פיצוצייה? קבלו רשימת 6 שוקולדים מיושנים, שפשוט מביך להביא מחו"ל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הרבה לפני ההתחכמויות והשדרוגים, הייתה השקשוקה האותנטית עם מינימום מרכיבים ומקסימום טעם. אורלי פלאי חוזרת לבסיס ומכינה את המנה האולטימטיבית לכל שלב של היום
מסעדת צ'ימיצ'נגה חוזרת לחיים בטופולופמפו , ארוחה שחורה לזכר מבקר המסעדות הראשון בהיסטוריה, סדנת צילום חוויתית אצל מאיר אדוני בכתית ושלל ארוחות בשרים מפתות. איפה נאכל השבוע?
המנה הזו היא ההוכחה לכך שגם חזה עוף פשוט יכול להפוך לארוחת שחיתות. ממלאים אותו בגבינה עתירת אחוזי שומן ובפרוסות כתף בקר, מוסיפים לחגיגה חמאה, פירורי לחם ופרמזן ופותחים כפתור
תרסיס חדש וחגיגי במיוחד מבטיח לצבוע מוזרי מזון בשלל צבעים מנצנצים ללא תופעות או טעם לוואי. האם הוא מצליח לקיים את הבטחתו?
הוא אחד מסמליה שלך צרפת, נמצא בשיאו רק שעות ספורות, נאפה מקמח מיוחד עם מעט גלוטן ולפי החוק הצרפתי אסור להוסיף לו משפרי אפייה. כל מה שרציתם לדעת על הבאגט
נסעתם צפונה לחפש אחר השלג או לבקר בצימר מפנק? קבלו המלצה ל-7 מסעדות טובות ומאפייה משובחת אחת שאסור להחמיץ בדרך לגליל העליון והגולן
במקום לזרוק לפח את הבננות העייפות שאף אחד מבני הבית לא מעוניין בהן יותר, אופה מהן מירב שיינר קינוח מופלא שבשילוב עם תמרים ואגוזים מוציא מהן את המיטב
לראשונה התארח במסעדה ישראלית שף עם 3 כוכבי מישלן. רשמים מביקורו של השף ג'ראלד פסאדה במסעדת מול ים ועל ההבדלים שבין המטבח הצרפתי לישראלי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לבראנץ' מפנק או כארוחת ערב קלילה אבי ביטון מתקתק ברוסקטות ים תיכוניות עם טוויסט, שקשה להפסיק לכרסם
אבי אפרתי טועם את יינות אנטינורי מטוסקנה, איטליה, ומותח קווים לסינתיזה המרשימה בין עבר להווה של היקב הנודע
טור הבחירות מגיע השבוע למפלגת ש"ס, ומתארח אצל יפה דרעי. שם הוא טועם תבשיל טלה בערמונים וקינמון שאריה אוהב במיוחד
לאחר העדרות ארוכה ערן שרויטמן חזר עם בית העם בת"א - פיצריה יומיומית עם ערך מוסף, שאפשר לאכול בה ארוחה חביבה בפחות מ-80 שקל לאדם. ככזו, אבי אפרתי מוצא אותה סימפטית וראויה
השבוע נפתחו בת"א דור ההמשך לבכור את שושי - הטריפוליטאית של בכור אקספרס, ולמאפיית הסאלוף משוק התקווה - סאלוף ובניו. אוכל תימני וטריפוליטאי, גרסת 2015
שכבות של בצל מטוגן, חצילים, קציצות ועגבניות מרכיבות את הגירסה העיראקית למוסקה - הבשלנית העיראקית אתי זיו מלמדת להכין תבשיל אינגרי לקראת שובה של הסערה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ארז קומרובסקי במתכון ללחם קראנצ'י, מתקתק ומתובל שמשלב בתוכו מרכיב מפתיע - דלעת צלויה ורכה שמוסיפה צבע ועניין
המונה טועם לראשונה את האוכל המקסיקני ומתאהב במנות הזולות והטעימות שמתחבאות בתוך הטורטיות של אל טאקו בתל אביב
תרגיל 3 השניות המטורף הזה יראה לכם עד כמה זה קל לקלף ביצה קשה - ואנחנו תוהים למה רק עכשיו מישהו עלה על זה
הוא עוזר לכאבי בטן וקשיי עיכול, במיטבו כשהוא שלם וירוק ומושלם למשקאות חמים, קאפקייקס ותיבול בשר ועוף. פיליס גלזר מחממת לכם את השבוע עם מתכוני הל
פיצה היא אחד מהגעגועים הגדולים של אלה שנטשו את מוצרי החלב למען עתיד טוב יותר, במיוחד שעד כה לא נמצא תחליף ראוי לגבינה. ב"חתול הירוק", הפיצריה הטבעונית הראשונה בישראל, מצאו נוסחה מנצחת
קונדיטוריה צרפתית חדשה של אמיל אוחיון, המכונה "הקונדיטור הסודי", נפתחה בסופשבוע האחרון להרצה בתל אביב. תכירו את ההתמכרות הבאה שלכם - אמיל פטיסרי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי ממלאת עלי סיגר בחציל קלוי וחלמון נוזלי ומייצרת בוריק טריפוליטאי פריך עם סינרגיה מופלאה של טעמים, בהשראת המנה הממכרת של פלאפל "הקוסם"
חגיגות שנתיים לפופינה, פסטיבל מסיכות בקמפנלו בת"א, פסטיבל אוכל בעמק יזרעאל ושבוע האוכל הצרפתי. כל האירועים הכי טעימים במסעדות
הוא שחקן חשוב בליווי הארוחה כבר אלפי שנים, וכבר בתקופה הרומאית נהנו הסועדים מטעמו החריף והדומיננטי. סיפורו של גרגיר החרדל
כחלק ממחקר חשוב על המסת מוצקים בנוזל - בדקו החוקרים כמה פעמים צריך ללקק סוכרייה על מקל כדי לסיים אותה. התשובה תפתיע גם אתכם
מיקלה פררו, האיש שהמתיק את חיינו עם ממרח נוטלה, ביצת ההפתעה של קינדר ופררו רושה, הלך לעולמו
תערוכה חדשה ומעניינת במיוחד מציגה מנות קרב של שלל צבאות מסביב לעולם. איפה אוכלים רביולי ברוטב פטריות ומה מקבלים אסטרונאוטים? (וכמובן שגם צה"ל נמצא פה)
הרבה לפני תכניות הריאליטי בישול ומתכונים באינטרנט, נעזרו עקרות הבית בישראל בספר אחד ויחיד - מהמטבח באהבה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מזג האוויר עושה לרות אוליבר חשק לקדירה חורפית עם בשר וחומוס, שמתבשלת במשך שעות על אש קטנה, והופכת לתבשיל סמיך ומלא בטעמים
לאחר שניצח מחלה קשה, עבר השף-קונדיטור גולן סגל לאורך השנים בכל נקודות הציון החשובות במטבח הישראלי והגיש בהן את מיטב קינוחי הגורמה - ממסעדת קרן המיתולוגית דרך לחם ארז ועד צפרה וטופולופומפו
טעמה של פיתה ביתית שרק נאפתה, ספוגה בשמן זית טרי ומעט מריר, היא מבחינתו מעדן שעולה על כל מסעדת מישלן. המדור שמשלב אוכל ובחירות מגיע לאכול עם אחמד טיבי מהרשימה הערבית המאוחדת
רוב הזמן האוכל במסעדת דיינינגס החדשה והיוקרתית בת"א היה לא רע, אבל ממש לא מצדיק את 1,036 השקלים לזוג שהשאיר שם אבי אפרתי השבוע, לא כולל שירות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למי שרוצה לפנק בוולנטיינס אבל לא מרבה לבשל ולאפות, מציע אוראל קמחי מתכון פשוט לסופלה שוקולד משובח בטעם מתובל
אבי אפרתי מתענג על יינות הריזלינג המצוינים של יקב דונהוף - בטעימת השבוע יינות לבנים נהדרים במיוחד