זהב של שותים: חנות יין אינטרנטית חדשה
במקום לכתת רגליים לחנות המשקאות הקרובה, הכירו את הוויין מרקט - חנות אלכוהול מקוונת שתקל על סחיבת הבקבוקים לקראת החג
במקום לכתת רגליים לחנות המשקאות הקרובה, הכירו את הוויין מרקט - חנות אלכוהול מקוונת שתקל על סחיבת הבקבוקים לקראת החג
ארוחת הבוקר הטבעונית של קפה לנדוור הייתה אמנם מפנקת וטעימה ברובה, אבל אם בעדשים וטחינה עסקינן - למה אי אפשר להוריד את המחיר?
מנהג הארוחה האחרונה לפני ההוצאה להורג מקובל בכל רחבי העולם. מה המקור שלו, מה הוגש לאדולף אייכמן ומה אכל סדאם חוסיין לארוחה האחרונה?
ירוקות, אביביות וקלות לעיכול אורלי פלאי ברונשטיין רוקחת תוך דקות קציצות אביביות חלביות בלי מאמץ, ומציעה טוויסט שיוסיף אווריריות במקום פירורי לחם
ארוחות בוקר חדשות במעדניית צוק בתל אביב, בופה סוף שבוע במסעדות אדום הירושלמית ופסטיבל יין בנמל תל אביב. מה ואיפה נאכל השבוע
ימי פסח הם שעתה היפה של החזרת. בין אם כממרח שמלווה את הגפילטע או כתרופה למחלות רבות, מהחריפות והנוכחות המיוחדת שלה קשה להתעלם
השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ואונזה מגיש מתכון חגיגי ללזניה עם טוויסט: דפי פסטה פתוחים ועליהם ראגו בשר עסיסי בציפוי רוטב בשמל
השף שלום קדוש ושפים מובילים נוספים ארגנו אירוע התרמה במלון לאונרדו פלאזה בירושלים למען עמותת "עזרת אבות". הטקס היה בחסותה ובנוכחותה של רעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו
דמיינו את עצמכם מדפדפים באייפד, בוחרים קינוח של שף בפריז, מדפיסים אותו בבית בישראל ואוכלים. זה אולי נשמע עתידני, אבל הטכנולוגיה קיימת ובקרוב תיכנס בסערה לתוך המטבח שלנו
עם כל הכבוד לקפה ב-5 שקלים, במיזם הקולינרי החדש חברותא - יגישו לכם אותו ב-4.5 שקלים. תכירו את המיזם הקולינרי החדש שמאיים להוריד את המחירים ברחוב דיזנגף בת"א
אבי אפרתי שמח לפגוש במסעדה שמגישה מנות טובות בקו פשוט ושמרני בלי מסיבות אסיד בצלחת, אבל חוויית שירות לקויה מאד במסעדת בינדלה החדשה קלקלה לו את החגיגה
במדור ביקורת טבעוני ראשון, נבחן המבורגר העדשים של בודהה בורגרס. האם נמצאה טוענת לכתר בירת הטבעונים במסעדות ומה, אם בכלל, יש לאכול למי שאינו טבעוני?
אתמול הצטרפה גם ניו יורק לערים האמריקאיות שנוטלות חלק בטירוף החדש - בעיר נחנך כספומט קאפקייקס ורוד של חברת ספרינקלס המאפשר משיכה של מאפים טריים 24/7. התורים כבר משתרכים בתפוח הגדול
השניצל יוצא יבש מדי? מתלבטים כמה שמן לשים? לא יודעים מה עדיף לציפוי פריך - פנקו או פירורי לחם? מאמן המטבח עונה על שאלות הגולשים וחושף את הטריקים לשניצל מושלם
אין שילוב מנצח יותר מבצק ושוקולד. השף שף יואב בלימן רוקח קינוח עם המיטב משני העולמות - רביולי עם שני סוגי שוקולד שהילדים יאהבו לאכול ולהשתתף בהכנתו
מחר יצא לדרך אירוע סופו השלישי, שמחבר בין בשלנים ואופים פופולריים שמצלמים את יצירותיהם ומעלים לאינסטגרם, לבין העוקבים האדוקים שלהם
בסנהדרינק- אתר האלכוהול החדש, מנסים אבירם כץ וחבריו לגרום לכם להבין שהם לא סתם חבורת שיכורים. בשיחה על כוס בירה במנזר מסביר כץ על המסלול המהיר להפיכת היין לדרינק סקסי ולגיטימי
רוצים להפטר משאריות משלוח המנות ולתרום לנקיון פסח? מירב שיינר תופסת שתי ציפורים במכה ומכינה קינוח טרייפל שכבות חגיגי שמנצל את המיטב מהמתוקים שנותרו מיותמים במזווה
בטור האחרון נפרדים איציק ופיני לוי מהחורף ומעניקים מתכון לתבשיל תפוחי אדמה משודרג: תפוחי אדמה ממולאים בבשר טחון מתובל, שנאפים בתנור ברוטב עגבניות
אבי אפרתי טועם את יינות יקב אורטל הלא מוכר ויקבי רמת הגולן, המוכרים מאד. נחשו את מי הוא אהב יותר?
כחלק מהניסיון לצמצם בצריכת מוצרי חלב פרה, מוותרת רוני קדר על היוגורטים בסופר ומכינה פינוק סטייל מעדן דניאלה על בסיס גבינות צאן. נוסטלגיה בגביע
המטבח הרוסי הוא הרבה יותר מבורשט ודג מלוח. הבשלנית ילנה זפסקי מלמדת להכין אוכל רוסי מסורתי עם מנות מופלאות כמו בליני, לביבות גבינת עם צימוקים ופירושקי
מיד כשנגמר החורף מתעורר החשק לאוכל קליל ועתיר ירקות. השף יניב עדן מרשת בתי הקפה פרש קיטשן, מעניק 3 מתכונים לסלטים אסיתיים קלילים עם טופו
קצת לפני שיגיע פסח ונצטרך להיפרד מכל זכר לבצק, קבלו המלצה על שמונה בורקסיות מעולות ברחבי הארץ ששכללו את קיפול ופריכות עלי הבצק לדרגת אמנות
קובי רובין מתבאס מתכניות אוכל מפתות שמציעות מנות מתוחכמות שהוא בחיים לא יאכל ומתנחם בסנדביץ' חביתה וקפה שחור ב-8 שקלים בלבד ליד צומת טורעאן בצפון
אורלי פלאי שוברת את המוסכמות ומוכיחה שפשטידה טעימה לא חייבת לכלול קמח. מתכון לפשטידת ברוקולי מהירה בלי קמח שמתאימה גם לפסח
מיקי שמו ושגב מבשלים למען ניצולי שואה בדופלקס בהרצליה, ערב הודי במסעדת טאיזו בתל אביב, וקינוח השוקופאי קם לתחיה ברשת בורגר ראנץ'. כל מה שטעים השבוע
במערה מרהיבה מתחת לאדמה נפתחה השבוע מסעדת ז'אז'ו בר יין, שמביאה תפריט קלאסי מוקפד עם נגיעות מתוחכמות למתחם שרונה
מאחורי הסלט שאתם מנשנשים מהצלחת עשוי להסתתר סיפור. היכרות עם 3 סלטים היסטוריים מפורסמים במיוחד - וולדורף, קפרזה וסלט קיסר
אם מאסתם בעוגת השוקולד הסטנדרטית, השפית טליה פבזנר מזמינה אתכם לאמץ שתי קלאסיקות מתוקות מהמטבח הבריטי: מוס לימון קטיפתי ופודינג זהוב עם סירופ גולדן
מה ההבדל בין פיצה רומאית לנאפוליטנית? למה האיטלקים שמים מעט תוספות? ואיך נולדה הפיצה מרגריטה? מאסטר הפיצה האיטלקי אלסנדרו לו סטוקו, מרביץ בישראלים את תורת הבצק
שי דובלרו מפיאצה קפה משתעשע עם קמח כוסמין ומכין ממנו ארוחה איטלקית מזינה לתפארת: לזניה פתוחה, רביולי במילוי ריקוטה ותרד ופוקאצ'ה
האם הטבעונות היא טרנד או מגמה? האם התופעה כה פופולרית גם מחוץ לתל אביב? השפים יענקלה שיין, גיא פרץ ועמית שמי מספרים על תגובות הלקוחות וחושפים טיפים לבישול טבעוני וטעים בבית
זהובות, תפוחות וקוצרות אינספור מחמאות מהאורחים מירב שיינר דנצ'נקו עושה לכם היכרות עם בואיקוס, לחמניות גבינה בולגריות שקלות במיוחד להכנה
במלון מנדלי בת"א מוגשת ארוחת בוקר מענגת במיוחד אבי אפרתי נהנה מבופה עליו חתום השף רפי כהן, שמגיש חגיגה של איכות שכמותה לא פגשנו עד היום
אבי אפרתי לוגם יינות מיקב הרצוג האמריקאי. יש שיאשימו אותם בטכניות על חשבון אופי אבל הם רוויי מקצועיות חד משמעית ומעל לכל - כשרים לפסח
בלי מוצרים מן החי,סוכר או קמח לבן, במסעדת אבא גיל מוכיחים שבריאות וטעם יכולים ללכת ביחד. מי שפתח את החומוסיה האורגנית הראשונה בת"א מגיש היום תבשילים ביתיים מחומרים טבעיים
לכבוד האביב שבפתח מכינה נעמה נויהאוז, קונדיטורית ומומחית לבצק סוכר, קאפקייק אביבי - תלולית צבעונית מצופה שוקולד ועליה משובצת חיפושית משה רבנו
מדף מוצרי הקוקוס בסופר עשוי לבלבל את הבשלן המתחיל. מאמן המטבח עושה סדר פעם אחת ולתמיד על ההבדלים שבין חלב, קרם ונוזל מי הקוקוס
צפוף במתחם רחוב הארבעה: לצד הפתיחה של מתחם שרונה, בקרוב תפתח קבוצת המסעדות טפאו -אונמי מסעדה שלישית ברחוב. בניגוד לפרסומים, שף ערן שרויטמן נפרד מהקבוצה ויפתח מקום חדש משלו
עוד לפני שבכל בתי הקפה צצו מנות טבעוניות, ברשת קפה לואיז כבר שמו דגש על אוכל בריא ומזין. אורי שביט קפצה לשם לנסות ולהבין איך רשת בתי קפה בריאותית יכולה להצליח?
לקראת שובה של האפרוריות החורפית מכינים פיני ואיציק לוי תבשיל ריחני של פירות יבשים במילוי בשר טחון, לצד אורז חגיגי
המונית תופסת שתי ציפורים במכה בדרך החומוס בגדרה: חומוס משחתי בטעם מיוחד ותבשיל גולאש מתקתק עם פיסות בשר עסיסיות שנמסות בפה
שלל מאפיות נפתחו לאחרונה ברחבי הארץ. ממלכת הפחמימות הבאה היא מאפיית בייקרס של הקונדיטור אלכס לביד, שפותחת סניף שני
אין תרוץ טוב מסנט פטריקס דיי להתחבר לשתיין הפנימי ולהתחיל לשתות וויסקי. רשמים אפופים באדי אלכוהול מתערוכת הוויסקי הראשונה בישראל
לא צריך לפשוט על חנויות טבע כדי להכין לילדים אוכל טעים ולא מתועש. רוני קדר לא מוותרת על קמח לבן וסוכר, מעניקה מתכון ביתי שפוי לפתי בר ומזכירה לכם שהכל במידה
אורלי פלאי ברונשטיין נפרדת מפורים עם מנת הדגל המפוארת של המטבח הפרסי קוקו סבזי, פריטטה שנמצאת על הסקאלה שבין חביתה ופשטידה
חיים כהן חוגג את יום עצמאות איטליה, מיטב השפים מתארחים לארוחת בשרים חגיגית בצפון ובבנדיקט משיקים מנות חדשות - מה ואיפה נאכל השבוע?
היום אנחנו מתחפשים, בולסים אוזני המן ומרעישים ברעשנים, אבל במרכז העלילה של מגילת אסתר, חגגו יהודי פרס את הפורים שלהם קצת אחרת