צלי ביין אדום ופירות יבשים
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
הקיץ הנצחי של תל אביב עוד אתנו, קבלו את שתי המצטרפות החדשות לצי הגלידריות בעיר ללא הפסקה (מגלידות): דולצ'ה ופעם שלישית גלידה
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
אחרי סגירתה של מסעדת רפאל נודע כי ויקטור גלוגר, שף מסעדת קלואליס, יפתח שם מסעדה חדשה. מסעדת קלואליס הוותיקה ברמת גן תיסגר לצמיתות
בלגימה השבועית בוחן אבי אפרתי את החדשים של יקב בנימינה, ומאתר יין מצוין שניתן לקנות ממנו 5 בקבוקים במחיר 100 שקלים
שלושה דורות של אוכל תימני מוגשים במסעדת יאמן סטריט החדשה והחלוצית, שמעוררת לחיים את שוק רחובות. בתפריט אוכל תימני מסורתי כמו ג'חנון ומרק רגל לצד פיוז'ן עצבני כמו לזניה מעלי סבאייה, איולי חילבה ועוד שפע מטעמים
למי ששכח לקנות לחם לפני שהאורחים באים, מציע ארז קומרובסקי פתרון אפייה מהיר עם קראסט: לחם זריז בלי התפחה, שתענוג לאכול עם חמאה וסלמון מעושן
עוגיית שוקולד צ'יפס מושלמת היא לא עניין של מה בכך. טובי המומחים נתנו את הטיפים שלהם שחיוניים להצלחה בדרך לערימת עוגיות חמה ופריכה
הרגע הזה בסוף היום שבו יושבים על הספה בלי כוח לקום עומד להפוך למתוק יותר - מיזם נייט קוקי יביא לכם משלוח עוגיות חמות וטריות עד מפתן הבית
בביקור חוזר, שנה מפתיחתה, מאייאר בתל אביב מתגלה כמסעדה מוצלחת, אורגינלית באמת, שמתבססת על האוכל העכואי המסורתי, בשיתוף טכניקות גבוהות ונגיעה אישית מגובשת
אם כבר לוקחים 18 שקלים על מנת פלאפל צריך לפרגן ללקוחות חזרה. המונה נתקל בשיטת מצליח במלוא תפארתה כשהוא מקבל פיתה זעירה במחיר מופקע
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
טכניקת הבישול בוואקום (סו-וויד) פופלארית מאוד בקרב שפים ובשלנים מומחים שטוענים שהיא מעניקה למזון טעמים משובחים יותר, אולם מדענים שבחנו את המנות מזהירים - זה מלא בחיידקים
עונת החגים לא שלמה בלי דג חגיגי למרכז השולחן- מגישים אמנון אפוי עם לימון כבוש ודלעת לטוויסט מרגש
כריכים מטורפים במלגו ומלבר, בראנץ' חול המועד מפנק בקלארו, חפלה גדולה ביפו ועוד אירועי אוכל טעימים שקורים השבוע
רק חזרתם וכבר מתגעגעים לטיול בכרתים או רודוס? תכירו את סופלקי, מסעדה יוונית חדשה שנפתחה בחוף הים של נתניה
גם אתם יכולים להכין לחוח בבית. הבשלנית שושי יעקב מגלה את הטריק שמבדיל בינו לבין פנקייק, ומעניקה מתכון למרק זום תימני, שניהם מאכלים אידיאליים לשבירת הצום של יום כיפור
מומחים טוענים שהמרכיב המוזר והלא צפוי הזה הופך את הקינוח המסורתי ל"קרמי ונימוח ובעל מרקם חלומי", גולשים שניסו את המתכון טוענים כי מדובר בעוגה הטובה שאי פעם אכלו
מירב שיינר ממנפת את אווירת ראש השנה ומכינה פאי תפוחים הונגרי, שרק נעשה טעים יום ביום שאחרי
בין אם ייחלתם לזה או לא, הקיץ מאחורינו. רגע לפני שפירות הקיץ מפנים את מקומם, הנה המנות הכי שוות שאתם חייבים לטעום עוד פעם אחת
בין אם ייחלתם לזה או לא, הקיץ מאחורינו. רגע לפני שפירות הקיץ מפנים את מקומם, הנה המנות הכי שוות שאתם חייבים לטעום עוד פעם אחת
בלי מסעדת השנה, עם שלל סגירות מבאסות, שפע של ארוחות רעות ושממה בתחום הפיין דיינינג - סיכום שנת תשע"ז במסעדות של אבי אפרתי יצא עגום במיוחד. איפה בכל זאת מצאנו נקודות אור השנה?
ראש השנה של אבי ביטון לא שלם בלי המנה הראשונה הזאת - סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר. ויש לו גם טריק שיהפוך את הבשר לעדין במיוחד
שף בעל כוכב מישלן חושף את המתכון המיוחד שלו לביצים המקושקשות המושלמות, וזה ייקח לכם גג 40 שניות עבודה ולא תצטרכו מחבת
מסלט אפיו, וסלט קלמה חצילים ופלפלים, דג חגיגי למנה העיקרית וגם קינוח סוטלאץ' - השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה מבשל לכם ארוחת ראש השנה במלואה
סמבוסק במילוי בשר, תחתיות ארטישוק ממולאות וחלת כדורים חגיגית. הבשלנית סוליקה בוסקילה שאחראית על המטעמים במסעדת אווה סאפי מתחילה את השנה ברגל ימין עם מנות ראשונות למרכז השולחן שיעשו הרבה שמח
עוגת שמרים קקאו-קינמון של סבתא פלה היא מהעוגות האלה שרצים להכין ברגע שרואים את המתכון. מאסטר האפייה ארז קומרובסקי מסביר איך עושים את זה נכון, מהר וטעים
איזה דג מתאים לאפייה? אילו דגים מומלצים להכנת קציצות? ומיהו הדג שלא משנה באיזו דרך תכינו אותו ייצא פשוט טעים? תקופת החגים היא הזדמנות מצוינת להכיר את הדגים הכי נפוצים אצל מוכרי הדגים וברשתות השיווק, ומה מומלץ להכין מהם
מסעדת קפה אל נור נסגרת, הפופ אפ הקייצי של מקונג ימשיך לרוץ לאורך כל השנה וברלין מגיעה למסעדה התאילנדית ניטן תאי. פותחים שבוע חג
מחפשים בנרות מתנה לחג? קבלו את רשימת ספרי הבישול החדשים, החל מהספר החדש של שי-לי שמנגיש את הטרנד הלוהט מניו יורק, דרך ספרים המוקדשים כל כולם לחמין, כרובית ומקסיקו ועד לאסופת המתכונים המושלמת לשבת
לשנה מתוקה במיוחד מגישים לאורחים שלכם קינוח מפנק של טארט דבש ותפוחים, עשיר בממרח חמאה, ששווה להשקיע עבורו
שנהיה לראש ולא לזנב: בחג הזה נכין תבשיל מרוקאי עשיר של לחי בקר עם גרגרי חומוס עשוי מאחד הנתחים הכי נימוחים ונוחים לבישול
המטבח הצה"לי הוא אולי לא מסעדת שף אבל עם קצת יצירתיות הוא יפתיע גם אתכם. החיילת יערה טרסטין השתמשה ב-4 מרכיבים מחדר האוכל הצבאי ליצירת עוגת מילקי ושוקולד השחר שהפכה לוויראלית ותמתיק את החג עבור החיילים שסוגרים אותו בצבא
נמאס לכם לתזז לפני ארוחת החג? הפתרון פשוט - שמישהו אחר יבשל במקומכם ואתם תקבלו את כל המחמאות. רק לחמם ולהגיש
בראש השנה הולכים על בטוח עם מנת דגים מנצחת: סלמון אפוי בתנור שלשנה מתוקה משתדך אליו רוטב לימון ודבש
כמה אוכל להכין לאורחים ואיזה מנות להגיש? אבי ביטון עושה סדר עם טיפים מועילים לאירוח שיקלו עליכם את החיים ויאפשרו לכם לשבת עם האורחים בשולחן החג ולא לתזז
מסעדה אסיאתית מוצלחת מחוץ לעיר, זה לא דבר של מה בכך. במסעדת טאיה שפועלת בשקט בשקט בצורן, מוגשות מנות שעשויות ללא דופי, ומספקות את מלוא הסחורה
מה תלגמו בחג, את היין הישראלי הכי משתלם מתחת ל-100 שקלים, או היין שיעניק לכם חוויה דרום צרפתית אמיתית? אבי אפרתי מגיש לכם את 13 היינות הישראלים הכי מומלצים לארוחת ראש השנה תשע"ח
טארט במילוי קרם שקדים, משובץ תאנים מקורמלות. קינוח חגיגי, מרשים ועונתי. סיום מושלם לארוחת החג
הסוד למג'דרה הוא הרבה בצל מטוגן ושחום. השף תומר אגאי מוסיף לה גם משמשים אוזבקיים מיובשים וקצוצים לטעמים מתוקים- חמצמצים ולמראה חגיגי במיוחד
בערב ראש השנה מזמינים אתכם המסעדות ובתי המלון לארוחת חג מפנקת שתחסוך לכם את כל התיזוזים, ההתארגנויות וערימות הכלים בכיור
קוסה מחשי: קישואים קטנים ממולאים בחיטה ובשר טלה, מתובלים בבהרט ומבושלים ברוטב עגבניות פיקטני. מנה חגיגית ואלגנטית שמאפיינת את המטבח המקומי שלנו
נתח בשר חגיגי ברכז רימונים לצד ירקות שורש שחומים - השף והקצב ירון קסטנבוים מקצביית מיט מרקט בשוק הכרמל מעניק את המתכון המנצח שלו לארוחת ראש השנה
החזרה לבית הספר מרגשת ובתוך השגרה החדשה-ישנה משתלבות להן כמובן גם הארוחות. קבלו הצעת הגשה לחמש מנות צבעוניות ועשירות בחלבון שכל המשפחה תשמח לאכול
לחמניה שמנמנה ורכה ממולאת בחלקי פנים צלויים עם פטל מיובש מוגשת בתוך קערה עם מעט טחינה. השף תומר אגאי הצליח להפוך את השילוב המושלם שנוצר בין לחם ובשר אפילו למושלם יותר
קצפת היא תוספת נהדרת כמעט עבור כל קינוח, אך לפעמים נדמה שמסובך מידי להכין אותה. קבלו את הטריק שיפיק עבורכם קצפת קרמית ונימוחה תוך דקה בלבד, ואפילו תעזור לכם לעבוד על השרירים
בכדי לשדרג מנת דגים סטנדרטית אופים אותה בתוך נייר אפייה ומגישים כמעטפות קטנות לאורחים. את בשר הדג משדרגים עם יין, שמן זית ומילוי של ארבעה בצלים צבעוניים שיוסיפו טעם
צלי אסדו וירקות שורש, פילה דניס שמוגש מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתיבול ים תיכוני, שעועית מעל טפנד שום וטרייפל שוקולד לבן עם פירות יער. קבלו את המתכונים שירכיבו לכם ארוחת חג טעימה ומגוונת
הפינה של אלי בת"א מייצגת עבור המונה את האושר בהתגלמותו: צלחת עצומה המתפקעת מכמויות נדיבות של בחש - אורז בוכרי, עם שפע כוסברה, סלט, וצ'יפס ביתי במחיר המדהים של 24 שקלים
תפוחים מסוכרים על מקל בירידים הם הזיכרון הנוסטלגי הכי מתוק שיש. לכבוד החג הקונדיטורית ענבר אטיס מלמדת להכין את הפינוק המושלם שהקרובים לכם מאוד ישמחו לקבל. מי שמחפש קיצורי דרך יוכל לרכוש את המארזים המתוקים של אטיס בשוק הנמל