אוכלים הולכים
אין כמוה בתל אביב. עד עכשיו
לא משאירים קצוות פתוחים. אף פעם

לא משאירים קצוות פתוחים. אף פעם
קערות גדולות, וטמפרטורות גבוהות: החדשות הטעימות של ישראל
ככה זה כשאוהבים
הארוחות המשתלמות ביותר של היום, ועוד קצת
הביתה, הכי טעים בבית
הפעם הראשונה בהיסטוריה שבה טייסי חיל האוויר שלנו מקנאים בבני התמותה שעל הקרקע
ברוח חג האורים אופה מירב שיינר לביבות בטטה עם עקצוץ של גבינת גאודה ומרווה, ונזכרת בפעם הראשונה שבה ניסתה להכין לביבות
בשיתוף חקלאי גרנות, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.