שופליי פאי: עוגה עם היסטוריה
עוגה מסורתית זו, המבוססת על מולסה, פופולרית בקרב קהילות האמיש המתגוררות בארץ ההולנדית של פנסילווניה, ארצות הברית, ויש גם הסבר משעשע לשמה
עוגה מסורתית זו, המבוססת על מולסה, פופולרית בקרב קהילות האמיש המתגוררות בארץ ההולנדית של פנסילווניה, ארצות הברית, ויש גם הסבר משעשע לשמה
גרנולה היא אחד מהמאכלים האלה שאי אפשר להפסיק לנשנש עד שהקערה נותרת ריקה, וגם אז היד עוד ממשיכה לחפש אחר פירורים. אורלי פלאי משדרגת את הקראנץ'
כשבצק עוגיות מתוק פוגש שכבת שוקולד מריר נוצר בפה שילוב משגע. מיכל בוטון אופה עוגיות דבש פשוטות להכנה עם ציפוי מענג
את המעטפות האלה אין צורך לפתוח כדי לגלות את תוכנן המתוק. מספיק לתת ביס או שניים. נעמה נויהאוז מכינה עוגיות עדינות במילוי ממרח שוקולד
כנאפה מתוקה שטובעת במי סוכר ומעוטרת בשיערות קדאיף פריכות היא סיום מושלם לזלילה של יום העצמאות. מירב שיינר מכינה את כנאפה על המנגל
המנגל שלכם לא יהיה שלם בלי פיתות חמות וטריות מהתנור הביתי - חמיס אבולעפיה מלמד את כל הטריקים לבסיס של כל יום עצמאות מוצלח
פוקאצ'ה היא אחת המנות עם מקדם הרושם הגבוה ביותר ועם זאת דורשת תחכום ומאמץ מינימליים. לפתיחת כל ארוחה או לארוחה בפני עצמה
תפוחים עם בצק וקינמון הם תמיד שילוב מנצח. במקרה הזה משבצת נעמה נויהאוז את התפוחים בבצק עלים ומגישה בצורת שושנים ענוגות
השילוב הנהדר בין הבצק השוקולדי לפירות חמצמצים וקרם שמנת מפנק, הוא ככל הנראה התענוג המושלם בעולם - מירב שיינר מגישה מתכון שהוא געגוע לקאפקייקס היער השחור
המטרה: להכין משהו מרשים וטעים בדקה, כשבדלת עוד רגע מופעים אורחים רעבים. האמצעי: בצק עלים ממולא בכל טוב
ימי חול המועד הם זמן מושלם לטיולים אביביים. שף קונדיטור עופר גל מבוטיק סנטרל מצייד אתכם במאפים כשרים לפסח שאמנם דורשים מאמץ אבל יעשו פלאים בסלסלת הפיקניק
שכבות של ביסקוויט שקדים, גנאש מוקצף, קראמבל קקאו מלוח ואוכמניות. נשמע כמו גורמה אגדי מהקונדיטוריה הכי יוקרתית בעיר? תתפלאו לגלות שמדובר בקינוח לא מסובך והאורחים לא יאמינו שהיא כשרה לפסח
אם עדיין לא מצאתם קינוח לחג, מירב שיינר אופה עוגה בחושה, מהקלות שיש, אשר מעוטרת בציפוי תותים חגיגי ומלאה בניחוחות וטעמים אביביים. ויש גם גרסת פרווה