הציפור סגרה עשור
השף אבי קונפורטי מסכם את העשור שבו גדלו גיבורי תרבות חדשים, וסועדים למדו לטעום דברים שלא הכירו
השף אבי קונפורטי מסכם את העשור שבו גדלו גיבורי תרבות חדשים, וסועדים למדו לטעום דברים שלא הכירו
כדי לשרוד צריך לעבוד. הילה וליטל מספרות איך מתמודדים עם האוכל הסיני בעזרת עבודת נמלים בהכנת דמפלינג
לעסנו אותם עד שמאסנו - קבלו את הטרנדים המשפיעים, המבאסים והמוצלחים של עולם הקולינריה בעשור האחרון
לכל מי שמחליט להעביר את הסילבסטר על הגג עם בקבוקי בירה, הנה שלושה מתכונים של השף אסף דוקטור מקרפצ'יו בר
עשרת המסעדנים של המסעדות ששרדו את העשור, וכנראה שגם ישרדו את העשור הבא, מספרים את סוד ההישרדות
לכל מי שמחליט להכין בבית מסיבת קוקטייל לסילבסטר, הנה שלושה מתכונים של השף אביב משה ממסעדת מסה
אחרי סוף שבוע עמוס בקלוריות, עופרי זוטא נותנת שלושה מתכונים שיעזרו להתחיל את הדיאטה בקלות
הקונדיטורית מירי ארזי ממתוקה מכינה פירמידות שוקולד ואגוזי לוז, שאפשר להכין בבית. מתכון שוקולד אחרון
דנה מלמד מחליטה לבדוק את מפת האסטרולוגיה שלה ומרוויחה בישול בארבע ידיים של עלי גפן יוונים
הקונדיטורית מירי ארזי מכינה ענני שוקולד כדוריים עם וישניאק ודובדבנים שקל להכין בבית. מתכון שני מתוך שלושה
ריח המנגל הצליח להגיע גם לדוכני הרחוב בסין. הילה וליטל דוחפות את האף ומוצאות ריחות כמו בבית
השף שרון כהן ממסעדת שילה, מנדב מידע על ההמצאה ששינתה והקסימה לו את החיים: הפלנצ'ה. כאן חורכים בכיף שרימפס וקלמרי
הקונדיטורית מירי ארזי ממתוקה מכינה פינוקים קטנים מחמאת בוטנים ושוקולד, שאפשר להכין גם בבית. מתכון ראשון מתוך שלושה
כשמגיע סוף חנוכה, כולם נכנסים למשטר קלורי יבשושי. עופרי זוטא צובעת את האוכל כדי שלא יהיה לכם משעמם מדי
שמונה ימים אכלתם תפוחי אדמה בתור לביבה. עכשיו קחו את השאריות ועשו מהן מנות מרגשות יותר
דנה מלמד מארחת את הקונדיטור ההורס שי דובלרו לטארט תפוחים שמצליח להוציא ממנה את המרה השחורה
במבט קורץ של פלרטוט, הופך התות ללהיט החורפי המפתה. במקום קצפת, מיקי שמו מכין שלושה קינוחים ממזריים
הילה וליטל חשות קרבה קולינרית לארצן השכנה, קוריאה, ולא מבינות למה עדיין אין שם הסכם שלום שיביא יותר קימצ'י לעולם
השף ניצן רז ממסעדת סושי סמבה לא מניח לשמן הרותח להתקרר לרגע ומביא מתכונים מטוגנים בבלילת טמפורה
במקום סופגניה מתוקה מריבה, פנקו את הבצק שלכם במתכון של הקונדיטור אורי שפט לסופגניה מלוחה עם פטריות
בטור החדש מנסה עופרי זוטא לחסוך לכם קלוריות ולפתוח את יום ראשון בהבטחה חדשה לחיים בלי חמאה והרבה בריאות
קינוח עם גלידה הוא לא רק פונץ' בננה. לירן גרודה וניר צוק חונכים תפריט חדש ומכינים מנת מוס שוקולד וגלידת פופקורן
ניר צוק ולירן גרודה חנכו תפריט קינוחים חדש לביסטרו נועה. הפעם פרפה בננה על בראוניז שוקולד וגלידת שוקולד תה
במקום לביבות מטוגנות מתפוחי אדמה, השף אורן לוקסנבורג הולך על כאלה מחומרי גלם שונים, שאופים בתנור
גם בסין ניסו הילה וליטל לחפש את הסופגניה ומצאו אותה בדמות ארוחת בוקר שלא תבייש אף קונדיטוריה
המדריך שילווה אתכם כל הדרך עד ללביבה המושלמת, וגם יסביר באיזה תפוח אדמה כדאי להשתמש
ניר צוק ולירן גרודה חנכו תפריט קינוחים חדש לביסטרו נועה. הפעם מוס יוגורט ורימונים - הראשון מתוך שלושה מתכונים
דנה מלמד נזכרת בימים שבהם אהבה מתופפים ומזמינה את ירמי קפלן שיבשל לה אוכל בריאות פדנטי במיוחד
לכבוד יום העצמאות הרומני החלטנו להשתלט על מתכוני העם ולשחרר את הקלסיקות של מסעדת חיים נלו הוותיקה
הילה וליטל מקנאות לרגע בחורף הצפוני בסין ומנסות להתחקות אחרי המאכלים שלהם ולהכין חצילים במראה צבעוני