ברגר קינג נפתחה לקהל הרחב
לאחר שסגרה את כל סניפיה בארץ לפני כ-6 שנים, ברגר קינג מנסה את מזלה שוב. וגם: מידן סיבוני מתארח בהרברט סמואל, ארוחת חברים במטבח לילה וערב ספרדי במסעדת טורקיז
לאחר שסגרה את כל סניפיה בארץ לפני כ-6 שנים, ברגר קינג מנסה את מזלה שוב. וגם: מידן סיבוני מתארח בהרברט סמואל, ארוחת חברים במטבח לילה וערב ספרדי במסעדת טורקיז
הדבר הכי טוב שצרפת כנראה ייצאה לעולם הוא קרואסון החמאה. לא פשוט למצוא קרואסון טוב, כזה שהוא פריך מבחוץ ואוורירי כענן מבפנים, ועשוי משכבות דקות של בצק המופרדות זו מזו בהמון חמאה. חסכנו לכם כולסטרול מיותר, וריכזנו עבורכם את 10 הקרואסונים שאתם חייבים לטעום
הלל תווקולי ממסעדת פאסטל בסדרת מתכונים שיהפכו את המנות הישראליות המוכרות לנו למנות ביסטרו מושקעות בלי הרבה מאמץ. השבוע הוא עוטף קבבים שמנמנים בעלי גפן ומגיש עם טחינה, סלט ישראלי של חצילים וגרגרי חומוס, וחופן גדוש של ירוקים רעננים
פתחתם שקית צ'יפס גדולה ובאופן מוזר שבעתם באמצע? מה תעשו עם החלק שנשאר בשקית ובכל שניה שעוברת מאבד את טריותו? הנה לכם טריק קטן ופשוט שיסגור לכם את השקית בלי שום אביזרים נלווים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי שלקחה יום חופש עם הילדים לפסגת החרמון המושלגת, חוזרת נעמה נויהאוז עם רעיונות חדשים למאפים חורפיים ואופה לשבת פאי בצק פריך עדין במילוי קרם קלמנטינות חמצמץ
לאחר שמועות בנושא, המסעדה האיטלקית הירושלמית הודיעה הערב על הסרוויס האחרון שלה, זאת לאור המצב הביטחוני הקשה השורר בבירה. בכך היא מצטרפת לשורה ארוכה של מסעדות נוספות בירושלים אשר נסגרו בחודשים האחרונים
אחרי שבוע של צריכה מוגברת של פירות מיובשים, כדורי תמרים, חטיפי גרנולה ומרציפנים מתוקים, הגיע הזמן לפסק זמן קל מן המתוק וקפיצה קטנה וקלילה אל המלוח
מסעדת מול ים המיתולוגית, אולי היחידה בארץ שעבדה בסטנדרטים של מישלן, נחרבה בקיץ האחרון. הסו שף שלה, נדב שיר, ממשיך את דרכה דווקא על החופים השלווים של גואה
אבי ביטון מבקר הפעם במסעדת הטאפאסים הוותיקה טפאו, שמחליפה את התפריט אחרי 15 שנה, ומקפיץ בהשראת מנת הפילה החדשה שטעם- נתחי פילה בקר בסגנון ספרדי עם פלפלים צרובים, זיתי קלמטה וירוקים טריים
אמנם מדובר במזללה אסייתית לכל המשפחה, בתמחור שעל פניו הוא הוגן למדי, אבל אבי אפרתי סבור שזוזוברה מתנהלת כפס ייצור נע שזקוק לניעור רציני
בואו נודה על האמת, לאמסטרדם לא נוסעים בשביל חוויות קולינריות. לא פשוט למצוא מסעדה ראויה, ולכן ההמלצה העיקרית של השף גיא גמזו ממסעדת אריא היא להתמקד באוכל הרחוב שיש לעיר הזו להציע
האם ייתכן כי עשרות מסעדות בסין הוסיפו אופיום למנות שלהם על מנת לגרום ללקוחות להתמכר לאוכל שהם מגישים ולחזור אליהם שוב ושוב?
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד לבן בלי קמח וב-15 דקות הכנה בלבד - כנראה שהעוגיות האלה באמת מושלמות
שניצל תמיר המפורסם מגבעתיים חוזר לשכונה עם פיתה טריה מלאה בערימת שניצלים שחומים, דקים וחמים, שדורשים שיטרפו אותם במקום
בשורות מרגשות במיוחד: אם עד היום נאלצנו לחצות את האוקיינוס האטלנטי כדי לאכול את הקרונאט האמיתי, הרי שבקרוב מאוד יהיה הרבה יותר קל לשים עליו את היד
כשקר מידי לצאת מהבית, מתחממים עם מנה תאילנדית חצופה, שמקפיצים ברגע עם המון שום, ג'ינג'ר, בזיליקום ורוטב חריף. עורמים מעל מנת אורז ומתחממים
קערת מרק ענקית עם כיסוני וואן טון, עוף נימוח ונודלס אלוהי בהכנה מסורתית, שנפתח ונמתח בכל בוקר מחדש. הקור השורר בחוץ מחזיר את המונה אל קערת המרק האהובה עליו ביותר בעיר כבר 15 שנה
העליה הרוסית התרחשה כבר לפני 25 שנים, אבל רק בקרוב עומד לצאת ספר אוכל בעברית שמביא כבוד למטבח הסובייטי היהודי. מחברי הספר בשיחה מיוחדת באולפן של וואלה!NEWS
התמר הוא אולי הפרי המיובש הכי ישראלי שיש, ולכבוד חג האילנות החלטנו להכין ממנו קינוח מתוק וטבעוני על פי מתכון מלפני לא פחות מ-3000 שנים. איך יצא לנו?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בצק פריך בהחלט עלול להרתיע רבים, אבל אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים בזריזות בצק פריך על בסיס שמן זית והופכים אותו למאפים אישיים ממולאים בכרישה, גבינת פטה וקייל שזוכה לטיפול מעושן
השף ניר צוק סוגר את מתחם קורדיליה ביפו לאחר 17 שנים, במהלכן סגר גם את הג'אפה בר ונועה ביסטרו שהיו חלק מאותו מתחם. לדבריו, הסיבה נעוצה במעבר למיקום חדש, אך לדברי העובדים במקום הנסיבות לכך אחרות
"הן אוכלות עשב בשביל שאתה לא תצטרך"- היא רק אחת מסיסמאות הפרסומת של רשת ההמבורגרים הבריטית "גורמה בורגר קיטשן". הקהילה השיבה מלחמה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
את המקומות הכי שווים בשוק מכירות רק הסבתות. לכן כשיצא עז תלם לסיור בשוק של נתניה הוא בחר את המדריכה הטובה ביותר -סבתא שלו. יחד הם מגלים לנו את כל הסודות הקולינרים שיש לשוק להציע, ולא תאמינו עד כמה הם נפלאים ומעוררי תאווה
כל מי שקצת מבשל בבית, יודע שיצירתיות היא תכונה נדרשת במטבח. עם זאת, נראה שיש כמה מעצבים שלקחו את העניין רחוק ומופרע מדי. האם אתם מצליחים לזהות למה משמשים המכשירים המוזרים שבתמונות?
תדמיינו שהוזמנתם לתה אצל המלכה ואל השולחן מוגשות עוגיות נסיכה מלכותיות. נעמה נויהאוז מתרגשת לקראת שבת ולקראתו של החג האהוב עליה, ט"ו בשבט, עם עוגיות חגיגיות במיוחד בשני צבעים
פסטיבל הכלניות בהחלט מהווה סיבה ראויה להתניע את האוטו עם כל המשפחה, ולהגיע לדרום. אבל אז עולה השאלה, מה אוכלים? ובכן, בשביל זה אנחנו פה
האם אפשר להנות מתוצרת חקלאית טריה היישר מאדן החלון? לכבוד ט"ו בשבט מוכרים חקלאי שוק הנמל ערכות זרעים לגידול ביתי. החלטנו להתנסות ולספר לכם אם זה באמת עובד
לאחר ציפייה ארוכה, מיכל אנסקי חשפה היום את הבייבי החדש שלה: שוק צפון ברמת החייל, אשר מצטרף למיזמים אחרים שלה כמו שוק הנמל בתל אביב והשוק העתידי בניו יורק. בשיחה עם וואלה! אוכל היא גם מתייחסת לשנה האחרונה והלא פשוטה שעברה
מיירב שיינר מקווה לקצת פתיתי שלג בסוף השבוע ולכבודו היא מצפה את עוגת הבננות החורפית שלה בציפוי לבן, חגיגי ורומנטי מעוטר במשמשים מיובשים חמצמצים לכבוד ט"ו בשבט
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי שטעם את הקובה הממיסה של מסעדת עזורה, מכין אבי ביטון בהשראתה קובה עם טריק. במקום סיר מלא קובות - מאפה קובה ממכר וזהוב בסגנון סינייה שמכינים בתנור ברגע
אוכל יפני כשר? תתפלאו, אבל אבי אפרתי משוכנע שלא מדובר בדיסוננס, ולמזלו מסעדת ניני האצ'י מוכיחה זאת היטב עם סושי מדויק, טרי ומבוצע כהלכה
למרות שהרבה יותר קל לגדל זנים אדומים בארץ, יקב הבוטיק ספרה בעמק האלה מייצר אך ורק יינות לבנים, תופעה נדירה למדי אפילו בקנה מידה עולמי. אבי אפרתי לגם והתרשם לטובה
מאפיית אנג'ל משיקה רוגלכים חדשים, יד מרדכי מוציאה סירופ מייפל אמיתי וגם לאנרג'י יש חטיפי שוקולד חדשים. מה אהבנו ומה חשבנו שעדיף להשאיר על המדף?
כל פעם שחשבנו שכבר ראינו כל דבר אפשרי במזרח הרחוק, אבל המדינות שם עדיין מצליחות להפתיע. הפעם מדובר בזוג טבחים המגישים מרקי ראמן ב-90 שניות. מה מוזר בסיפור הזה? הטבחים בכלל לא אנושיים
לכבוד חגיגות היובל למשכן בגבעת רם, הכנסת יזמה היום (יום ג') מגוון אירועים בהם חברי הכנסת נפגשים עם הציבור הרחב. במסגרת האירועים, ח"כ אילן גילאון מסיעת מרצ, הידוע בהכנת הריבות שלו, מלמד כיצד מכינים ריבת אגסים
מאיר אדוני סוגר את המסעדה החדשה שלו - סזרינה, תוך שלושה חודשים בלבד מרגע פתיחתה. בפוסט קודר באינסטגרם הוא מרמז על פרשת הונאה, אך מנגד הבעלים של המסעדה מעמיד בספק את אמינותה של קבוצת כתית
השבוע המונה טועם החליט לחשוף בצעד אמיץ את המקום הקבוע שלו בשכונת התקווה: הקבב של עדל. שיפודייה ותיקה ששבה לחיים עם טאבון שמוציא לאפות טריות ושיפודים שכבר לא מוצאים היום
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות פריכות וממכרות שמכינים בקלי קלות עם תוספת חצילים קלויים שמבטיחה תוצאה עסיסית במיוחד ועשירה בטעמים. אפשר לטגן ואפשר גם לאפות
מסתבר שהאוכל הוא השגריר הטוב ביותר שלנו- פרוייקט וייב ישראל דאג להכיר למשלחת של שישה מובילי דעת קהל מרחבי העולם את ישראל כמו שרק אנחנו יודעים לחוות אותה: עם הרבה אוכל, מוזיקה ואלכוהול. עכשיו נשאר להם רק לספר לחבר'ה
האם תהיו מוכנים לשלם 100 דולר עבור פיצה? מאסטר הפיצות העולמי, טוני ג'מיניאני, טרח על הפינוק המושלם לחגיגות הסופרבול הקרבות- פיצת סופר גולד מטורפת
ארוחה שלמה ומטריפה בטורטיה שתפעיל אצלכם עם כל ביס את כל בלוטות הטעם. אפשר להכין בכמה רגעים ממה שיש במקרר או להשקיע קצת יותר ולהכין את המרכיבים בנפרד- בכל מקרה זה תמיד טעים ומרשים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תבשיל ראגו טבעוני עשיר בעדשים וירקות שורש צבעוניים מכוסים בשמיכה זהובה ופריכה של בצק פילאס. אפשר להגיש עם כוס יין ולהתפנק בארוחת ערב חגיגית גם באמצע השבוע
זופה עם ערכת עזרה ראשונה לחולי שפעת ומצוננים שכוללת קצת יותר מרק מרק, תפריט חורף בפינגווין, הרבה תותים ושוקולד במקס ברנר והסביח של עובד מתרחב עם סניף נוסף
אספרסו בעמידה ב-5 שקלים, פרושוטו באופן קבוע ופסטות של מאריו בטאלי: מעדניה איטלקית חדשה עתידה להיפתח במרכז תל אביב ומבטיחה פרודוקטים ממיטב היצרנים האיטלקים
אנחנו משתמשים בהם כמעט בכל מתכון, אבל האם אנחנו באמת יודעים איך הכי נכון להשתמש בהם? מהן תכונותיהם? ואיך שומרים עליהן בבישול? כל השאלות והתשובות על שום ובצל במטבח
נעמה נויהאוז מפנקת אותנו לשבת במאפינס שמנמנים ונימוחים עם בננות והמון הפתעות קטנות של שוקולד צ'יפס, קוקוס וחמאת בוטנים
עם מסעדת שף חלבית בירושלים ותכנית אוכל ברדיו עם אלפי מאזינים, יוחנן למביאסי הוא אבי מהפכת הגורמה החרדי. בזמן שהוא מנסה להנחיל לחרדים את תפיסת המטבח הבריטי שעליה התחנך, הוא מסביר למה בסופו של דבר פודיס חילונים וחרדים לא כל כך שונים
מדוע הוציאו הייניקן פרסומת חדשה עם מסר אשר קורא לגברים לשתות פחות בירה?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הפעם השף אבי ביטון מצפין לחיפה להתנחם בתבשיל בקר עם שעועיות במוסד הקולינרי הותיק מעיין הבירה, ומכין בהשראתו מרק חורפי וסמיך עם ברוסקטת בשרים מעושנים
ארבע שנים מפתיחת המסעדה יפו תל אביב של השף הותיק חיים כהן, אבי אפרתי חוזר אליה ומוצא אווירה נעימה, שירות מדויק ואוכל "בסדר". האם זה מספיק?