צפו: ככה הופכים צמר גפן מתוק ליצירת אמנות שכואב לאכול
רוכל סיני הוסיף נגיעה אמנותית יוצאת דופן לצמר הגפן המתוק הסטנדרטי ויצר מאכל רחוב כה מרהיב - שפשוט כואב לאכול ממנו. תראו איך הוא הופך צמר גפן מתוק לפרח סגנוני בכל צבעי הקשת
רוכל סיני הוסיף נגיעה אמנותית יוצאת דופן לצמר הגפן המתוק הסטנדרטי ויצר מאכל רחוב כה מרהיב - שפשוט כואב לאכול ממנו. תראו איך הוא הופך צמר גפן מתוק לפרח סגנוני בכל צבעי הקשת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במזג אוויר סגרירי אין כמו מאפה שמרים לוהט לסוף שבוע שימלא את הבית בניחוחות. נעמה נויהאוז מטמינה שוקולד בכדורי שמרים תפוחים, ומצפה אותם בקרמל
מרק דלעת כתום עם טוויסט אסייתי, ברולה דלעת ערמונים מושחת עם פטריות צרובות או סלט דלעת עשיר ומתקתק: לכבוד ההלואין, השף אלון ליפינסקי מ-Brown מביא 3 מתכונים כתומים שיחממו לכם את הלב
הישראלים מטורפים על אוכל אסיאתי, אבל עד כמה זה קרוב לדבר האמיתי? 4 טועמות מהודו, תאילנד, סין ויפן ביקרו, כל אחת במסעדה ישראלית שמתמחה באוכל שלה. התוצאות מעוררות מחשבה
כמחווה לליל כל הקדושים האמריקאי אופה מירב שיינר את השחיתות האמריקאית האולטימטיבית של כל הזמנים: פאי בטטה עם קרמל
הקרב בין הטבעונים למסעדנים העלה השבוע הילוך באירלנד, כאשר לאחר התגוששות ממושכת עם הטבעונים שביקרו במסעדה שלו, הצהיר השף כי כל טבעוני שייכנס למקום יומת בירייה
לאבי אפרתי יש סימפטיה לבראסרי, אבל גם בביקור הנוכחי היה פער משמעותי בין רמת האוכל לבין האווירה והשירות. בבראסרי כמו בבראסרי, ממשיכים בגישת ה"סוס מנצח לא מחליפים"
מדי שבוע, השף אבי ביטון יוצא לפגוש את השפים שמאחורי המסעדות הישראליות שאנחנו כל כך אוהבים ומבשל לכם מנה בהשראתן. המסעדה הראשונה בה הוא מבקר היא 25M בשוק הכרמל שמלמדים אותו איך להכין עראייס מושלם
קבוצת רוביקון וקרן קלע, אשר בין השקעותיהן אפשר למנות את מסעדת אחד העם 1 ושוק הצפון של מיכל אנסקי קיבלו צו פירוק. עקב כך הבוקר הודיעה מיכל אנסקי כי מסעדת אחד העם אחד נסגרת עד למציאת פתרון חלופי
אבי אפרתי לוגם יינות מוושינגטון, ארה"ב. לא מדובר ביינות זולים אבל חלקם בהחלט שווים את ההשקעה
גורדון רמזי מנחה מטבחי הגיהנום וגם מאסטר שף לילדים. כשהשף-כוכב הבריטי שידוע בפה המלוכלך שלו, זוכה למיקס וולגרי במיוחד, התוצאה משעשעת למדי
מאיר אדוני פותח את סזרינה, מסעדת שף חדשה בקיסריה, מגיש בה כמה ממנות הדגל של המזללה כמו קרואסון מוח וטרטר פלשתיני ומכריז: "אני רוצה שכל עם ישראל יבוא לכאן"
ביסקוויט בן 103 שנים, שנמצא על אחת מסירות ההצלה של הטיטניק, נמכר במכירה פומבית לאספן יווני שהעניק לו באופן רשמי את תואר "הביסקוויט היקר ביותר בעולם". לא תאמינו כמה כסף הוא שילם עליו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהגשם לא מפסיק לרדת סיר מרק סמיך הוא בגדר חובה. ישראל שחר, שף מסעדת ראצ'ה הירושלמית, מגיש מתכון למרק המנצח של המטבח הגרוזיני, עם שעועית אדומה והרבה ירוקים
בדיוק בזמן, רגע לפני שהטמפרטורות צונחות, נפתחה בגבול יפו תל אביב מסעדה בוכרית חדשה - קניאל בשרים. בתפריט שלל כיסונים ממולאים בבשר, תבשילים מסורתיים ושיפודים עסיסיים
אחת מהשאלות הנצחיות של עולם האוכל היא איך לבשל אורז לבן. אין סוף תאוריות ושיטות שונות הומצאו, אבל עדיין נותרת שאלה אחת - מה הסוג הכי טוב לבשל אתו?
קסטות ביתיות שמכינים תוך דקות, מקפיאים, שולפים בכל פעם שהאורחים מגיעים ומשמינים מנחת. זהירות זה ממכר
החברה היפנית "סנריו" שעומדת מאחורי המותג הלו קיטי השיקה קינוח חדש של דמות צהובה וחביבה - שעושה את הצרכים שלה בפה של הסועד
כשטוניסאים אורגינל מכינים פריקסה, רק טוב יוצא מזה. המונה מתמוגג מיצירת המופת של מזוז ברעננה, שמתפקעת מטריות וסלטים משובחים. רק אל תשכחו לנמנם אחרי
אחרי מסעדת שף נוצצת במרכז תל אביב, פתחו צמד השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית מסעדת אוכל רחוב ביתית בבמתחם הבורסה ברמת גן. בהמשך - מתוכננות מסעדות נוספות בז'אנר
כשזה מגיע לאוכל באינסטגרם, לסלבס אין בעיה לשתף את העוקבים בחיי המשפחה. איזו בת משפחת קרדשיאן משקיעה בקינוחים ומי הזוג המלכותי שמסתפק באוטו גלידה?הסלבס מפנקים את יוצאי חלציהם בעוגות מושקעות
קבוצת רוביקון וקרן קלע, אשר בין השקעותיהן אפשר למנות את מסעדת אחד העם 1 ושוק הצפון של מיכל אנסקי וכן את רשת בתי הקפה אתנחתא, קיבלה צו פירוק. מה יעלה בגורל העסקים?
נלה זיסר, דוגמנית ניו זילנדית בת 23, הצליחה "לחסל" 50 כיסוני שרימפס בקצת יותר משלוש דקות, והותירה מיליונים עם פה פעור. היעד הבא: תחרות אכילת הנקניקיות המפורסמת בניו יורק
על הטיילת הצפונית, מול המפרץ, נפתח דוכן דגים ופירות ים בשם פינה בים שמבטיח אוירה ספרדית קלילה עם מנות נדיבות במחירים שפויים
חגיגות 75 שנה לפינגווין בנהריה, ארוחה בלי סכינים בעכו, ארוחות ילדים במקסיקלי הרצליה וסגירתו של פטיסרי קארם המופלא בגבעתיים. חדשות האוכל
חדשות טובות לחובבי הנוסטלגיה - בית קפה צבעוני עם כמויות מטורפות של קשתות ונצנצים נפתח בהשראת התכנית "פוני קטן"
זו כנראה ההתערבות הטיפשית ביותר אי פעם: שני אחים דנים החליטו לטעום את סוגי הצ'ילי החריפים ביותר - והכול בשביל סכום זעום. התוצאה: צרחות, דמעות, נזלות ותגובות זועמות של גולשים
טסים לחופשת חורף? רשימת המסעדות הבאה היא בדיוק מה שאתם זקוקים לו. איפה תאכלו את ההמבורגר הכי מושחת בניו יורק, איזו גלידה פריזאית תגרום לכם לזנוח את המקרונים של פייר הרמה ואיזו מסעדה לונדונית תמצאו בסוהו מאחורי שלטים פרובוקטיביים?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קחו עוגת גבינה הכי פשוטה שיש ותחביאו אותה בתוך תפוח. התוצאה - לא פחות ממלבבת. נעמה נויהאוז אופה מעדן סתווי מקסים לאירוח שמשלב בין שתי אהבות גדולות
עוגה בחושה עם מרכיבים מפתיעים שמעניקים לה אווריריות ובריאות - רוויון, קמח תירס ואפילו, תחזיקו חזק, אבוקדו. לא תאמינו כמה מוצלחת התוצאה הסופית
מאפייה ניו יורקית הגשימה לנו את כל הפנטזיות עם בייגל שצבוע בכל צבעי הקשת, ונמרח בנוטלה או בגבינת שמנת, בסוכריות צבעוניות, צמר גפן מתוק, או תערובת עוגה. או הכל ביחד
לראות ולבכות: סועדים תיעדו דג חצי אכול שהחל לזוז ולנשום בצלחת. אחרי מספר שניות שנראו כמו נצח החל הדג לקפוץ באגרסיביות
פושון המרגשת במתחם שרונה בת"א סיפקה לאבי אפרתי חוויה מוזרה ורחוקה מהמקבילה הצרפתית. בשביל אוכל כזה - אנחנו לא באמת זקוקים לפושון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שוקיים הולכות נהדר עם טעמים מתקתקים. רות אוליבר עוטפת אותן בדלעת, דבש ותפוחים ומכינה תבשיל לסופשבוע שלא מותיר אפשרות אחרת מלבד ללקק את הצלחת
יתכן שנמאס לנו ממסעדות? לפי מחקר חדש שבוצע בפריז מתגלה שהפודיז ברחבי העולם מעדיפים להשאר בבית ולהתמסר לניסויים במטבח הביתי
דווקא עכשיו, יש סיבה נהדרת להגיע לירושלים: תכירו את מסעדת רובע 5 של השף אוהד אמזלג שמגישה מנות עדתיות בגרסה עכשווית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסבחה בדרך כלל עושים מגרגרי חומוס, אבל במסעדת "זכאים" הטבעונית בתל אביב של שף הראל זכאים מכינים אותה מפול מצרי ושעועית לימה ועם הרבה חריף
יותר מ-70 נתחי בשר ממדינות שונות התחרו ביניהן בתחרות רשמית על התואר הסטייק הטוב בעולם. המנצחת המפתיעה של אתגר הבשר הייתה דווקא אוסטרליה
פרנץ' 57, בר קוקטיילים חדש בהשראת ניו אורלינס נפתח בימים אלו בתל אביב ומביא טעימה מהמאכלים והמשקאות של המטבח הקריאולי שייחודי לדרום ארה"ב
במה שנראה כמו מכולת קטנה, מגלה המונה גן עדן לזללנים, שותה קפה שחור בחינם ויורד על באגט נקניק משובח עם רעב שלא ידע שקיים על הבוקר
לא ברור מי ואיפה בדיוק בהודו הומצא הקינוח הזה, אבל זה לא באמת משנה. שלום למלכה הוא קינוח מלא תאווה, ורונית אבידן שיינפלד מעניקה לו שדרוג מושחת עם גלידת קרמל בייתית. קדימה, לתפוס כפית ולצלול פנימה
עוגיות קרמל מושלמות לבוקר, מסטיק ביזארי בטעם קרמל מלוח , גבינה טבעונית מפוקפקת וגלידה חדשה לבן אנד ג'ריז - כל מה שחדש על המדף
ארוחת דו קיום בעכו, חומוס מוזל ליהודים וערבים בכפר ויתקין, האוקטוברפסט מגיע לבאר שבע וכל מה שאתם צריכים לדעת על המסעדות שנפתחו ונסגרו. פותחים שבוע
חוסיין שאקרה התחיל השבוע לימודי קונדיטוריה , אבל ההתרגשות התחלפה במהרה בחשש כאשר התברר שעליו, כמו שאר התלמידים בקורס, לשאת ערכת סכינים בדרך לבית הספר ובחזרה. בית הספר מצא פתרון יצירתי למצב
בניגוד לרשימות אליטיסטיות מפונפנות, פרסם השבוע אתר טריפאדווייזר את המסעדות הטובות בעולם כפי שבחרו הגולשים שלו. התוצאה שונה לחלוטין מהרשימות המוכרות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הריזוטו הטעים הזה הוא הוכחה לכך שתמיד אפשר להכין אוכל טוב, בכל מצב. אורלי פלאי מלמדת להכין מנה שאפשר להכין גם בתנור המיקרוגל שבעבודה
הם זן התפוחים שסובלים מהדימוי הכי בעייתי, אבל אל תחמיצו בחודשים הקרובים את הגולדן דלישס הזהובים. ארז קומרובסקי מפציר בכם לאפות אתם חלות מתוקות, להכין מהן ברד פודינג, לשלב בסנדביץ' חרפרף ואפילו לשדך אותם לרוטב של קציצות עוף
בעוד מספר שבועות תיפתח לראשונה מסעדת גורמה אתיופית בת"א. מאחורי המסעדה עומדים הדוגמנית ועורכת הדין פנטה פראדה והסטנדאפיסט שמואל ברו
אנשים אנטי-סוציאליים ברחבי העולם התכוננו לפגוש את הסיוט הגדול ביותר שלכם. מסעדה קוריאנית מסדרת לסועדים בודדים בליינד דייט בהפתעה
חצי שנה לאחר שסגרו את שערי המסעדה המיוחדת המסגר 5, בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל פתחו את ליוויתן, המסעדה החדשה שתנסה להחזיר את העיר אילת מתהומות הנשיה הקולינריים