שביל החלב
אירוע משמעותי כפרידה ממוצרי חלב מחייב סביבה הולמת, ופול'ס קפה היפואי אכן הוכיח שאין מושלם ממנו
אירוע משמעותי כפרידה ממוצרי חלב מחייב סביבה הולמת, ופול'ס קפה היפואי אכן הוכיח שאין מושלם ממנו
מבית הנשיא, היישר למטבח של דנה מלמד. שף רובי פורטנוי, שהתרגל לבשל לפרס, במפגן גורמה אצילי
קבלת שבת בסגנון גנון או בקצב הבוזוקי, בראנץ' סוציאלי או כפרי ולמיזנטרופים - ליין לחמים פנטסטי. חדשים בסופשבוע
מרק יוגורט חם של העדה הכורדית, עם המון עשבי תיבול, שמתאים מאוד לחג השבועות. המתכון הזוכה של כוכבה לוי מבאר שבע
לפני שנה וחצי התאהב אבי אפרתי ברונימוטי, המסעדניה האיטלקית בפיאצת ההיי-טק של רמת החי"ל. השבוע זה כבר לא היה זה
אם חשבתם שלקסיקון תיאור טעמי היין מבדר, חכו שתראו מה קורה בתחום הקפה. על קפה מתכתי, מאובק או עצי
כרמי יוסף, יקב הפרופסורים, שחרר אל המדפים שני יינות חדשים ומצויינים. אבי אפרתי מאמין שעתידם עוד לפניהם
פאסט פוד חדש מציע לכם להפשיל שרוולים ולזלול כנפי עוף בטמפורה לצד רטבים חובקי עולם. צ'יק פאסט צ'יקן נפתח אמש בקרליבך
ברד הדרים וג'ינג'ר, תות-וניל או סודה עם לימון ונענע. בא טבעי מכין עצמו לעונה הבוערת עם שלל מתכוני גרניטה קפואים
לוקחים לימון ומלח, מחכים בסבלנות (החלק הקשה) ומקבלים מתנה - צנצנת של היופי בהתגלמותו. הילה קריב אומרת היי לכיבוש
לא סתם הפך הצמד הזה למטבע לשון, מדובר בזיווג משמיים. 3 מתכונים לעוגות עם קפה, שיהלמו קפה ועוגה
אחרי גיהנום קפאיני בבית האח הגדול, החיים של בנצי שני יפים יותר ורוויים בשחור. קפה שחור. והרבה
כדי לעבור את היום מדמיינת דנה מלמד שהחיים הם אפטר פארטי מתמשך ועפה על כנפיים שחומות עם המון עשבי תיבול ושום, על ערימת אורז בסמטי ריחני
מינסטרונה אביבי, ניוקי ריקוטה, פטוצ'יני במקרל ומעטפות פסטה ממולאות דלעת. סדנת פסטה טרייה עם שף יוגב ירוס
חברה אוסטרלית נאלצה להוריד מהמדפים 800,000 קופסאות שימורים של אננס ולתת אותן לארגון צדקה אוסטרלי בגלל תוויות שגויות. הארגון יחלק את הקופסאות למחוסרי דיור
עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה
"גם אבא יכול: המדריך לכיבוש טריטוריית המטבח" מנסה ללמד גברים לדבר ב'בישולית', ובדרך לוקה בנאו-שוביניזם. ביקורת
מה קורה כשמכינים גולאש עם עוף, במקום בקר? רק טוב, תסמכו עלינו. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים
ארוחת גאלה תגייס מימון לפרויקט חברתי-קולינרי חדש המכשיר נוער לעבודה במטבח. השפים איל לביא, יוגב ירוס ותמר כהן צדק יבשלו
העיר טולוקה שבמקסיקו הוכיחה שהגודל כן קובע. 30 יצרני נקניקיות איחדו כוחות ובמשך 3 ימים עמלו על הנקניקייה הגדולה בעולם. שיא גינס באורך של קילומטר ובמשקל של יותר מטון בשר
במיה, אוקרה או אצבעות גברת בריאות יום א' לגמרי בעניין. מתכון קלאסי עם עגבניות ועוד אחד עם טוויסט
עונת הפול הירוק בשיאה. אם אתם לא אוחזים ברגישות כורדית אליו, כדאי לנצל את זה
המטבח של דנה מלמד מארח את עידן אלתרמן לארוחת צהריים ספונטנית. זה ייגמר בבצק פסטה על הקירות
יש הרבה דרכים להכין עוף ותפוחי אדמה, אבל סופריטו ספניולי בן 23 דורות כמו זה של דרור פינטו יש רק אחד. מבשלים בבית
'בא טבעי' ממשיך לשפד את עצמו לדעת גם אחרי יום העצמאות. ולא, הוא כבר לא מתבייש להיות טבעוני כשמזמינים אותו למנגל
עם כרעי עוף, עגבניות והמון כוסברה. המתכון הזוכה של רחל גיגי מבאר שבע
זמרת הסלסה מסגירה את סוד האנרגטיות שלה: לפחות 4-5 כוסות קפה ביום, ואחד קסום במיוחד
אבי אפרתי חושב שמסעדת אונו החדשה היא מקסימום פיאט מקרטעת. העובדה שניצן רז חתום על התפריט רק מוסיפה לאכזבה
אבי אפרתי מופתע ומתפעל מהקברנה סוביניון 2008 של יקב אדיר, שפרץ לשוק רק בשנה האחרונה
לא מצליחים לקרוא את התפריט? רשת קפנטו משיקה גאדג'ט חדש דפים מיוחדים שמגדילים את הכיתוב פי 3
עם בוא האביב, נזכרת הילה קריב בלילות שבילתה עם ריצ'רד במנהטן ומכינה סלט שומר עם תפוזים, צימוקים וגעגוע
איילה גזית מביאה עימה ניחוחות רחוקים של שלג, זכרונות ילדות וקפה משובח. דנה מאירזון פגשה אותה ואת הצלחות המרגשות
דנה מלמד מביטה השמיימה ומתרגשת מזיקוקי דינור, וגם משיפוד אפרסקים, בננה ואננס בקוקוס
מה קורה כשמוסיפים לסלט ערבי אורז מלא וגבינת פטה? נכון, הוא נהיה ישראלי. אבי ביטון מערבב
אין יום עצמאות בלי על האש, ואין על האש בלי פק"ל קפה. קבלו כמה אלטרנטיבות לשדרוג הטקס הישראלי הקדום ביותר ומתכון לעוגיות שישרדו את נחל יהודייה
ריאות, טחול, אונגלה ושקדי עגל לא החשודים המיידיים למנגל יום העצמאות. יועזר בר יין בהפקת איברי פנים מדממת
לפני שמתחילים להעלות קורבנות על הגריל, כדאי לקלות ירקות ולהכין מהם סלטים שילוו אותם. שלושה מתכונים מהארסנל של שף יואב בלימן
קוקוס ורוד, תפוחים מסוכרים וסוכריות על מקל. לירן גרודה מתרפק על העבר, ובמיוחד על הממתקים, בהפקת מתכונים מיוחדת
ברומניה קוראים לה ממליגה, באיטליה פולנטה, ואצלנו אחלה ארוחת צהריים. רון ביאלה מפשט תהליכים בהפסקת צהריים
אפשר לנפנף באהבת בשרים גם על המרפסת, או בסלון. בריאות יום א' מכניסה לתנור סנייה בטחינה ופיתות ביתיות
איתן בלומרוזן צילם כוס קפה באווירת ליל כל הקדושים וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
תבשיל פירות יבשים שהולך נהדר עם אורז וקוסקוס או כרוטב לעוף. המתכון הזוכה של חביבה סבג מראש פינה
ממש כמו במיטב הקומדיות הרומנטיות, גם הסיפור של תיגל נשיא וקואטרו לא התחיל ברגל ימין, אבל הלך והשתפר
צ'אטני, מלאי כופתא ואפילו מאלאגטוני, המרק של הסופ נאצי. המטבח של דנה מלמד מריח כמו המיין באזאר
'בא טבעי' לא מתפשר על טיט בקופסאות מהמכולת ולומד להכין חומוס כהלכתו משני חומוסולוגים גדולים בתורת הניגוב
זמר המוזיקה המזרחית מעדיף את שלו בשחור, ואם אפשר - עם קרואסון שוקולד שנותן בסלסולים
כבר 40 שנה ששבתאי סקנדריון צולה דגים טריים על הגריל היפואי. אבי אפרתי נוגס בפיסת היסטוריה במסעדת שבתאי היפה
ארבעה שפים בלגיים עטורי מישלנים יגיעו לארץ בשבוע הבא ויבשלו ארוחת גאלה למען המחלקה הקורסת לקולינריה במכללת הדסה
אחד מאכזב, שלושה מספקים את הסחורה. אבי אפרתי טועם ארבעה יינות חדשים של יקבי רמת הגולן