והיא עולה לגג, באמונה שלמה
מסעדת Rooftop נפתחה על גג מלון ממילא המפואר בירושלים ומציעה חוויה קולינרית מרוממת, גם בגזרת הקינוחים
מסעדת Rooftop נפתחה על גג מלון ממילא המפואר בירושלים ומציעה חוויה קולינרית מרוממת, גם בגזרת הקינוחים
עוף בקארי לצד אורז בתבלינים הודיים - שתי צלחות ואתם מרגישים כמו בהודו. אבי ביטון משתגע מהריח
מתחם התחנה בת"א מתחיל לגבש זהות קולינרית: בר הומה בליינים, סניף לקפה גרג, שוק אורגני ויריד בירה
חני שרעבי מוודאה שהקפה שלה הולם את נוף הגלבוע, או להפך וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
כל אבות המזון נפגשים בצלחת אחת, צבעונית ומרעננת. רון ביאלה עושה סלט ניסואז לארוחת צהריים
בריאות יום א' מכינה קציצות עוף בשתי גרסאות טעימות ברוטב בטטה וקוקוס או מלאות בהפתעות מזינות לילדים
בין חורבות בתי הקפה של אבן גבירול צמחה חמדה, ארץ מתוקה של עוגות ומאפים. תיגל נשיא חומדת
פרחי זעתר ובזיליקום, תאנים בצועות וקבב אחד שקוראים לו ביבי. עומר מילר מתארח אצל דנה מלמד
בא טבעי מסתחרר משפע הפירות בשוק וחוזר הביתה עם סלים עמוסים, ו-3 מתכונים לעוגות פירות נטולות ביצים
סביצ'ה, טרטר וקרפצ'יו - מתכוני דגים נאים קלילים וקיציים. השף אסף דוקטור מה'קרפצ'יו בר' נותן לכם מרשם להצלחה
הדוגמן הארגנטינאי מציג מחויבות לקפה הפוך עם חלב סויה ונטול קצף, בכל השאר הוא די גמיש
את מקומה של מסעדת בנג'מין סיגל שנסגרה במגדל האופרה, תופסת "פריים גריל" הכשרה. אולי הפעם זה יעבוד
אבי אפרתי לא מצא מטבח עילי ב'סושיאל קלאב' בתל אביב, אבל אוכל טעים לגמרי וגרוב אורבני שעובד - דווקא כן
הילה קריב מכינה מג'דרה לתפארת מאורז מלא ואורז בר, עם בצל שחום ומתקתק. אם יש לכם גפן מלבלבת, בכלל הרווחתם
מברוק ליקבי ברקן על שלישיית יינות האלטיטיוד רזרב שלהם, שהם לא פחות מהברקה. אבי אפרתי מתרשם
חנות קפה חדשה בתל אביב מציעה מכונות אספרסו, שעושות לכם גם תה עם לימון ושוקו חם ישר מהקפסולה
שנה ושלוק אחרי שנפתח, חובק בר היין התל אביבי 'בנימין' שף שעבר תחת ידיו של רמזי ומשיק תפריט חדש וערבי טאפאס
ספר הבישול של 'פרונטו' מהלל ומפאר את המסעדה מעבר לכל קנה מידה הגיוני, אך למרות זאת הוא אורח רצוי במטבח
דנה מלמד מתרפקת על העבר ונזכרת בשכנה לבית אזולאי, ובעיקר בקוסקוס המנחם שלה
עשור אחרי שננעצו בעיר, סניפי רשת ארומה בתל אביב עוברים שיפוץ. בזמן הרמונט, ימזגו למכורים קפה חינם מחוץ לסניפים
ניר צוק והפנטזיות הקולינריות הקימו מסעדת-זולה במתחם החווה שבפארק הירקון. בתפריט: מנות טאבון ויללות תנים
שעועית אדומה גם נותנת צבע, וגם לא מתפרקת כמו שעועית רגילה. אבי ביטון מבשל אותה עם קציצות כבש ולימון כבוש
אייל רוזנברג לקח פסק זמן מול הרי בוליביה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
מקור שמה הוא מהמילה 'לזלול' ואכן, מדובר בתענוג גדול. רון ביאלה מכין פפרדלה עם עוף, עגבניות וזיתים לארוחת צהריים
בריאות יום א' לא מפחדת מדגים כלל ומכניסה לתנור סלמון, דג לדגימופובים, עם רטטוי ובקראסט אגוזים
מטיל צל חיוור ביותר ולא קפאיני בעליל. למעשה הוא בכלל מעדיף אייס קפה. איך נפלו גיבורים...
יש לו חיוך ממיס, המון סבלנות וגם אחלה מתכון לבויוס, מאפי גבינה ממכרים. מיקי שמו מתארח אצל דנה מלמד
מתכון מנצח של הגולשת מירב מרדכי מעפולה
'בא טבעי' קופץ ראש לצלחת פסטה צבעונית וטבעונית, וכבר מרגיש איך העולם נהיה טוב יותר. שני מתכונים פחמימתיים
כיכר רבין חובקת קפה חדש שאוחז בשם הסקסי והמפתה "העירייה". לכו תדעו, אולי תתפסו שם ראש עיר
לקוח ותיק של קפה 'סיטי' בתל אביב מבקר בסניף החדש ביהודה הלוי ומגלה שהוא עדיין עושה לו טוב על הבוקר. וגם לנסיכה שלו
הקונספט של המיזם החדש של וינס מוסטר נשמע מבטיח, והבאזז בהתאם. אבי אפרתי סבור שהביצוע מחופף ורשלני
שני היינות האדומים החדשים של פסגות, יקב הבוטיק מהרי ירושלים, מספקים הצלחה אחת ואכזבה אחת. אבי אפרתי נתקע בקסטל
האמריקאים עושים לו כבוד כשהעונה מגיעה, אצלנו לא ממש יודעים איך לאכול אותו. הילה קריב עושה שלום לרובהרב
אם תהיתם אי פעם מה ההבדל בין חלב רגיל לחלב אורגני, כדאי שתתחילו לקרוא. הכל מתחיל בפרה. איך אפילו כוס הקפה שלכם יכולה להפוך לבריאה והוגנת יותר
דנה מלמד פוגשת ד' אחרת ומקבלת השראה לסלט משמשים ושקדים עם קוביות חלומי. וזוהי רק ההתחלה
רחוב טשרניחובסקי בת"א הופך לאטו מרחוב שולי לאטרקציה ממשית. השבוע נפתחה שם La maison, מסעדניית שרקוטרי מבטיחה
השף סהר רפאל מעדכן את עוגת הסולת המסורתית עם תוספת שוקולד, גרידת תפוז ושפיץ של הל
בופאלו, תאו או ג'מוס - לא משנה איך תקראו לו, כל עוד תנסו את החלב הנהדר שלו. רון ביאלה קופץ לחוות הבופאלו
פילה דג ברוטב שמנת ואגוזים על מצע אורז בסמטי מלא. מתכון קל להכנה של אבי ביטון
בריאות יום א' מכינה גלידה מבננות שנזנחו במטבח. בלי ביצים, בלי סוכר והעיקר - בלי מכונת גלידה
שכבות של תותים, קרם מסקרפונה ושטרויזל שקדים. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים של שבועות
ענבר בין תופסת רגע של נחת על המדשאה בטכניון וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
די.ג'יי צ'ופי, ההוא מאלנבי 58, מגיע למטבח של דנה מלמד ומתגלה כטבח דגול. בתפריט: שוק טלה עם שורשים
כשמבלים את בוקר שישי עם שלושה מחזרים ב'קפה זלמן' הנעים, באמת אין על מה להתלונן, אפילו לא לתיגל נשיא
'בא טבעי' מחזיר את שבועות למשמעות המקורית שלו, חג בו אוכלים ממיטב תבואת הארץ ולא מציקים לאף פרה
השף החדש של מסעדת קולומבוס ינסה לשבור את שיא גינס ולהכין את חלת הבצל הגדולה בעולם
אפשר להכין קוסקוס גם בעזרת מיקסר. המתכון הזוכה של רוזט טייב מבאר שבע
על הנייר, אסיה מוניקה החדשה נשמעת כמו מיש-מש חסר כיוון. בפועל, מדובר בשיחוק רציני. אבי אפרתי מתבדה