אשת קיש
בישול בארבע ידיים: אורלי כרמלי-שטייניץ אמנם נשואה לשף, אבל המטבח בבית הוא לגמרי הממלכה שלה
בישול בארבע ידיים: אורלי כרמלי-שטייניץ אמנם נשואה לשף, אבל המטבח בבית הוא לגמרי הממלכה שלה
יומהולדת, אספרסו קצר וחברה טובה שעונה לשם קוד פופ סטאר, מביאים את תיגל נשיא לקבל החלטה
'בא טבעי' הולך עם הצאצא לשוק וחוזר הביתה עם שני מתכוני מנגו קיציים: סלסה חריפה לוהטת וגלידה, לצינון האווירה
הפנינג 'באלבסטה' בשוק מחנה יהודה: סיורים קולינריים, הופעות וגם תחרויות אולימפיות בין הבסטיונרים
אחרי 20 שנות התפרפרויות קולינריות, השף אליעזר לויה החליף טבעות עם רשת פרסקו. אבי אפרתי קפץ לרחובות ומילא פיו סלטים
השורד המתמיד, הוא גם בעליה של מכונת קפה ביתית, וגם עורך דין. מה עוד בחורה צריכה?
אבי אפרתי לוגם צמד יינות אדומים של יקב יפו, שמתאימים ללגימה גם בחום המקומי האלים. לא גדולים, אבל חביבים בדרכם
אחרי שנזל מרחוב העליה לרחוב אלנבי, התברג ערן אבן ב'בתה וגריגה', התאושש וגילה שהמצאי לא רע
על פניו, ספר שמוקדש לממולאים נשמע לנו די מעפן, אבל "הממולאים שלי" התגלה כספר מצטיין עם שם שעושה לו עוול
הערב, יועזר בר יין מציינת 15 שנה בארוחה שתכלול שלל מנות מן העבר. בתפריט: ביצים עם ביצים ושניצל מהתחת
פטיסרי קטן וחדש במסורת צרפתית נפתח בדיזנגוף. על אירוח חם אל תבנו, על קרואסון שווה, דווקא כן
ביום השלישי לקייטנת הילדים של דנה מלמד, היא מוצאת את המשתיק האולטימטיבי: ממתק קוקוס ממכר בציפוי שוקולד
קינוח בשניים: מיקה שרון ואורי שפט מכינים קינוח מושחת לחג האהבה בריוש עם קצפת, קרם פטיסייר וקרם פרש
פסטיבל "שף תאכל" חוזר בפעם העשירית, לסיבוב קיצי: עשרות מסעדות ברחבי הארץ מציעות ארוחה מלאה בתעריף אחיד של 79 שקלים
חוצים לחמניית בריוש ומפנקים אותה בקרם פרש ירוק, סלמון צרוב וביצי סלמון. מיקה שרון ואורי שפט מכינים מנה דקדנטית לט"ו באב
ט"ו באב במסעדות ובקונדיטוריות: מנות ספיישל, דילים מיוחדים, תועפות שמפניה וכל מה שאפשר להנדס לצורת לב
בריאות יום א' מתמכרת לפריקי, סוג של בורגול עם אטיטיוד רוקנ'רולי מעושן. מתכון בסיסי ועוד שני סלטים
שרה סבה צילמה את הקפה הביתי, ברגע של שלווה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
תיגל נשיא הרחיקה עד קפה וואי בגבעתיים, ולא במקרה. עוד ניסיון שווא לחצות את הירקון בשל לחצי דיור
ארוחת חטיפים בגודל ביס: השף יובל רוזנן מגיע למטבח של דנה מלמד עם הרבה סבלנות להתעסקות בפינגר-פוד
בא טבעי מתאהב בדלורית, האחות המתוקה של הדלעת, ומכין ממנה צ'יפס מתוק וקציצות עם עדשים ובורגול
זקנתה של מסעדת מאנטה ריי הוותיקה מביישת את נעוריה המזהירים. אבי אפרתי סעד שם השבוע ארוחה בינונית ומטה. היה פישי
גם אם הכוכבת הבלונדינית של ה"בורר" מדירה גרונה מצריכת קפה, השאלון אינו מוותר
מסעדת מחניודה בירושלים מציינת שנה של שבחים מקיר לקיר ומשיקה בר קטן מעבר לכביש. נעים מאוד, יודל'ה
פעמיים קאווה - אבי אפרתי מתרשם משתי קאוות לא אנינות, אבל שמספקות את הסחורה. וגם: מה עושים עם קאווה שנותרה בבקבוק?
לוקחים גבינה שאוהבים ומקיפים אותה בחבר'ה טובים טימין, שום, פלפל ושמן זית. אם זה לא אלוהי, הילה קריב צנצנת
דנה מאירזון יושבת בבית קפה בשדרות, יחד עם רובי אלמליח לשוחח על הסרט הדוקומנטרי שיעלה מחר במוזיאון פתח תקווה
מאנצ'יז לילי של שפים, מתכוני סאטלה, יוקו אונו במטבח מקרטון והגפילטע פיש שהביס את קונאן אובראיין. תכניות האוכל הביזאריות ברשת חלק ב'
דג זהב ועציצי תבלין במתנה בצומת קסטינה, ביקור במפעל עוגיות או סדנת סושי חינמית לגמרי כך תעסיקו את הילדים בחופש
מילק אנד קוקיס: באנגלית זה אפילו נשמע קצת סקסי, לא? דנה מלמד שועה לקול הפנימי שלה ומכינה עוגיות חמאה עם פקאן ושוקולד
החלק הקשה במתכון שלפניכם הוא להשיג תאנים בשרניות, מוצרלה בופאלו ובלסמי איכותי. האמת, לא כזה מסובך
שתי מכונות אספרסו חדשות של חברות קפה יצאו לשוק האחת, חתיכה והשנייה חכמה. את מי ניקח למטבח?
חנות חדשה לרשת "וויין אנד מור" נפתחה ברחוב בן יהודה בת"א, הכוללת איטליז וחדר יישון, פרומז'רי ולחמי בוטיק
לבריאות יום א' יש תמיד עדשים במזווה. אם היא זוכרת להשרות אותן שעתיים מראש, יש לה גם אחלה ארוחת צהריים
מארק פיינשטיין בישל קפה במהלך טרק בפרו וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
עם קצת עזרה מבקבוק פרנו, מעוז אלונים מ'הבסטה' משכנע את דנה מלמד לאכול את הפוביות שלה עם מלח גס. בישול בארבע ידיים
תיגל נשיא רוצה לעבור בדיוטי פרי בדרכה לנופש. עד שזה יקרה היא מסתפקת בקאפקייקס בבן יהודה
'בא טבעי' נעתר למנגולד, אחיו המגונדר של הסלק, ומכין ממנו סלט עם פלפלים קלויים וקציצות עם אורז ועדשים
הקפה המועדף על השחקנית והקומיקאית התוססת מזכיר אותה. גדול רותח ובכוס שאפשר לראות מה מתחולל בפנים
הרבה פוזה יש על מסעדת פורטרהאוס בתל מונד, שמיתגה עצמה לדעת כמקדש בשרים. אבי אפרתי אוכל אותה עם בשר בינוני
האחד איטלקי ונטול יומרות, השני מקומי ורציני שניהם נותנים בראש. אבי אפרתי על מאסיאנקו 2008 ודלתון מתתיה 2006
הילה קריב שמה את התבנית הקשוחה בצד ומכינה גאלט פירות קיץ - מאפה פריך בסגנון חופשי, שמתפצפץ בפה ומענג עד השמיים
ערן אבן מבקר את קפה נח. כשזה לא עומד לו, הוא הולך לחפש נחמה במקום אחר. חצי מצליח
פותנה ג'אבר חוזרת למסך בתכנית בישול חדשה ומסנג'רת את אלירז שדה בפרק הבכורה. אז מה היא בעצם יודעת להכין?
הללויה: אחרי רחובות וראשון לציון, השף אליעזר לויה פותח סניף נוסף ל'פרסקו' הבלקנית, הפעם בחוצות אשקלון
אפשר להישאר עם בישולה: ניסינו מתכונים מ"לסעוד" של כוהנת הבישול דונה היי, ואכלנו בעיקר כאפות של פרובינציאליות
סלטי קיץ לא שגרתיים מהמטבח האיטלקי והים תיכוני לימים הבוערים. השף ניצן רז הופך את הקערה על פיה
רשת קפה קפה מבינה שהבועה התל אביבית לא אוהבת רשתות. הבעלים רונן נמני בשיחה כנה מדבר גם על בעיות
מבשלים בבית: המתופף יונתן חרפק מכין לנו את הספציאליטה שלו מרק אסיאתי עם אטריות אורז
ספיישל גמר מונדיאל: הולנד מול ספרד, גרסת כדורי הבשר. השפית סבינה ולדמן מתלבטת בין כדורים עטופים בבייקון לבין גרסת הכוסברה