הסוד נחשף: כך תבשלו את הביצה הקשה המושלמת
אחרי שנים של נסיונות נחשף המתכון שיגרום גם לכם בבית להביא את הביצה הקשה לשלמות - אמצע מושלם וקילוף מדויק שלא יפגע בצורה הנהדרת. ועל הדרך נחשף הסוד שאף אחד לא ידע - איזו ביצה לבחור
אחרי שנים של נסיונות נחשף המתכון שיגרום גם לכם בבית להביא את הביצה הקשה לשלמות - אמצע מושלם וקילוף מדויק שלא יפגע בצורה הנהדרת. ועל הדרך נחשף הסוד שאף אחד לא ידע - איזו ביצה לבחור
עוד לא התאוששנו מאוגוסט והחג כבר כאן. אם גם אתכם החגים תפסו לא מוכנים השנה, אנחנו יודעים בדיוק מי ישמח לעשות עבורכם את העבודה. אתם רק צריכים לבחור ולבוא לקחת. במקומות מסוימים תקבלו אפילו שירות עד הבית
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
רוסטביף מנתח יפה ועסיסי של סינטה תמיד גונב את ההצגה, במיוחד ברגע בו הוא מוגש לשולחן ונפרס לעיני הסועדים. השנה הוספנו לו גם רוטב חגיגי של פטריות, יין לבן וטימין שיגרום לאורחים לדבר עליו גם הרבה אחרי החג
הוטל מונטיפיורי אולי לא עוסקת בהמצאת הגלגל, אבל היא תספק את הבריחה המושלמת לכל מי שנעשה קצת יותר עצוב בקיץ הזה
לרחוב בתל אביב שהולך ונשטף לאחרונה בעוד ועוד פיצריות חדשות, מצטרפת PIZZOT, שחקנית חדשה עם פיצות שף וטופינגס שלא טעמנו עדיין באף מקום
בשורה חדשה לירושלמים: בעליה של מסעדת לבן הממוקמת באחד המקומות האסטרטגיים והיפים בבירה, נסגרה. אם אתם מודאגים, תשמחו לגלות שבמקומה נפתחה קפה אסיה עם תפריט מסקרן, שעושה חשק לאוכל רחוב אסייתי לצד אוויר הרים צלול כיין
אצל מיקי שמו גם עוגת גבינה בחושה, הופכת לנסיכה חגיגית בעלת שלושה מרקמים, כשבתוכה היא מחביאה תפוחי עץ מקורמלים ומעל היא נעטפת בקראמבל שקדים פריך עם פניני סוכר. לשנה מתוקה במיוחד
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מתקתק לכם לביבות טונה ותירס שילדים יעופו עליהן, הן פריכות מבחוץ עסיסיות מבפנים ויש להן צבע משגע, שילוב מנצח
לא בקלות מצליחים לעצבן את המונה, אבל שרשרת אירועים שהתחילה עם חיוך שלא הגיע, המשיכה עם שקשוקה מימית ונגמרה בצלחת שבורה, היו יותר מדי גם בשבילו. מזל שתמיד אפשר לסמוך על הלחם
דמיינו לחמניית חלב רכה ואוורירית מטוגנת בחמאה מזוקקת, כך שהיא הופכת לפריכה במיוחד. עכשיו דמיינו איך היא מתמלאת במילויים מושחתים, אבל גם מושקעים מאוד. את התענוג הזה תוכלו להפסיק לדמיין ולמצוא ממחר בדוכן NUNUNU של השף גיא גמזו
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם אתם מחפשים מנה שתפיל את האורחים בחג מהרגליים, זו המנה בשבילכם. השף יונתן רושפלד מכין סלט לוביה בתיבול ארומטי ומפתיע כמו שרק הוא יודע. ואם מעולם לא הכנתם לוביה, המתכון הקליל הזה יגרום לכם להתאהב בה ולצרף אותה באופן קבוע לשולחנכם
הדרך המקורית לשטוף תפוחי אדמה, השיטה להשיב לשמפניה את הגזים שאבדו, ומה לעזאזל הקשר בין מייבש שיער לעוף? כל זאת ועוד, ברשימת הטריקים שגולשי רדיט חלקו
אחרי שראיתם אותה על המסך בכל ריאלטי אפשרי, ג'קי אזולאי מזכירה לנו את המקורות שלה ופותחת דוכן שוק מרוקאי, עם תבשילים בטעם של בית
ברק אהרוני מארח את החווה החלקאית "עם האדמה" באלנה, תלמידי בית הספר לבישול דנון מארחים את השפית לילך רווה לשתי ארוחות מיוחדות, בבראסרי עין כרם יש תפריט חדש ועוד המון חדשות אוכל טעימות
קדירת בשר ראש בסגנון פרסי עם שעועית, דבש והרבה שום, מנה מנצחת לשולחן החג שלכם
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשר טחון עטוף בפירה וממולא בביצים - קציצות הבסטיל הטריפוליטאיות הן פינוק של ממש שמכינים בעונת החגים. מזל מעריק מסבירה שלב אחר שלב איך להכין את כדורי הפלא
בכל שבוע נמליץ לכם על שלוש מנות מעולות שאכלנו השבוע, מז'אנרים שונים: והשבוע - משהו בגבוה, משהו ברחוב, ומשהו מתוק
עוגת הבננות הבחושה הזאת, משובצת עם שבבי שוקולד יכולה לקבל כל מיני גרסאות, בשל החום הכבד, מירב שיינר שוזרת בין חתיכות העוגה, חתיכות גלידת שוקולד מלבניות, התוצאה יפיפייה, והכי חשוב - מצננת
השף יובל בן נריה לא נותר אדיש לטרנד ההמבורגרים, ונכנס למשחק עם שלושה בורגרים יפנים חדשים ומושקעים, שיוגשו לעת עתה במיאזקי, אך זה רק עניין של זמן עד שיקבלו מקום משל עצמם
השפית איילת לטוביץ' מביתא קפה חוזרת למטבח הפרסי מבית סבתה, עם סדרה של ערבים פרסיים במסעדה שלה. אחת המנות שתוגש שם היא דג ברוטב רימונים ופסטו טרגון ואנחנו קיבלנו את המתכון
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המתכונים שבסופו של דבר חוזרים אליהם שוב ושוב הם אלה שמוכנים תוך 10 דקות, שלא מצריכים כישורים מיוחדים, והם עשויים ממצרכים שתמיד יש בבית, כזו היא פסטת העגבניות עם טונה של אבי ביטון
גם אבי אפרתי כמו כולכם, ניצל את אוגוסט כדי לנסוע צפונה, וזאת הייתה הזדמנות מצוינת עבורו לבדוק את בנג'ולינה, ביסטרו סימפטי בסגנון אירופאי, שם מצא את אחת ממנות ההמבורגר הטובות בארץ
עוף טוב, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכל שף יש את הסודות שלו. השף יוסי שטרית מגלה לנו איך מנות העוף שלו מקבלות טעם עמוק ורוטב עשיר וסמיך בזכות ציר עוף בלתי רגיל עשוי כנפי עוף שהושחמו בתנור ובושלו עם יין ותבלינים. את הנוזל המתקבל הוא מסנן, שומר ומשתמש במנות העוף שלו
לקראת ראש השנה חברה עמותת לתת עם 50 מסעדות ברחבי הארץ, שיגישו במשך שבועיים מנות שכל הכנסותיהן ייתרמו למען משפחות נזקקות. בחרנו 9 מנות שכדאי לכם לאכול, כי אוכל עם מטרה טובה הוא תמיד טעים יותר
גם מי שלא ראה מטבח בחייו - יודע לטגן ביצה, אבל אם אתם כבר יודעים להכין משהו שלא דורש כל מאמץ - למה לא להכין אותו באופן מושלם? הנה כמה טיפים שיהפכו את ביצת העין שלכם למנה מנצחת
דיוויד צ'אנג, אחד השפים המפורסמים בעולם, עלה השבוע לכותרות בגלל צלחת פירות קטנה שעוררה סערה. אז מה הקשר של עומר מילר לסיפור הזה?
בניסיון לגלות איפה תושבי המקום אוכלים בנצרת, המונה נכנס למקום היחיד שיש בו שלטים בערבית בלבד. בזכות זה הוא מגלה פלאפל משובח ובר סלטים שהתל אביבים יכולים רק לחלום עליו
העיר נהריה חוזרת אל ימי הזוהר העליזים של שנות ה-60 עם בר טאפאס חדש על גג מלון בעיר, עם נוף לים, שמלבד אוכל מושקע וקוקטיילים יציע גם חוויה קולנועית יוצאת דופן
אוכל מנחם הוא לא רק עניין חורפי, לירז שדה ממסעדת בראסרי עין כרם, מנחמת אותנו עם קציצות מדג הבורי המעולה, עם תיבול של בצל וסומק, על פחמימה טובה, עם טחינה ויוגורט. מי צריך יותר מזה?
מתחם בילוי חדש בהוד השרון כולל בין היתר קנטינת קבבים (!), בגרינברג חוגגים שבוע סיציליאני, תפריט המבורגרים חדש ב-BBB ועוד חדשות אוכל חמות. תחזיקו מעמד, אוגוסט עוד רגע נגמר
מסורת ההפי אוור שוטפת את ת"א, לא מעט מסעדות מציעות דילים על תפריטי האוכל והאלכוהול, כך שאפשר לאכול במחירים נוחים במיוחד ולהשתכר עוד לפני תשע בערב, אז אם בא לכם לזרום ישר אחרי העבודה, הנה שש מסעדות עם הפי אואר שווה במיוחד
מחפשים פתרון קל לאירוח או סתם לארוחת ערב זריזה? רות אוליבר משדכת דפי מלוואח לקבבונים ברוטב משגע והופכת אותם באמצעות גלגול אחד פשוט למעין רוגעלך מלוח וממכר
אמנם יש במאפה הזה משהו מאוד חורפי, אבל גם בשיא הקיץ, עם המזגן דלוק כמובן, אפשר להתענג על שבלולי קינמון מפנקים, שממלאים את הבית בניחוחות משכרים. לא לשכוח לקנות גלידה
מאז שפרץ לתודעה בתכנית משחקי השף, חמודי עוקלה הוא אחד השמות הבולטים בקולינריה הישראלית, בזכות פרשנותו הייחודית למטבח הערבי המסורתי. התלווינו לחמודי לסיור בכפר הולדתו, ובסופו יצאנו עם מתכונים נהדרים לארוחת קיץ גלילית
תיירות קולינרית היא כבר לא עניין אקסקלוסיבי ששמור למעטים בלבד, כולנו רוצים לאכול אוכל מקומי ואותנטי כשאנחנו מגיעים לעיר חדשה, אבל מה הם יעדי האוכל המקומי האטרקטיביים ביותר בעולם? התוצאות מפתיעות
שף סושי אלמוני הצליח לפרוס אבוקדו במיומנות והפך לוויראלי בזכות חיתוך מושלם בצורה מקורית. עם זאת, גולשים רבים בפורומים של חובבי האוכל טענו שמדובר בתיעוד "קשה לצפייה". צפו והחליטו בעצמכם
פתיחתה של מסעדת זאדה העות'מאנית לוותה בהבטחה גדולה, אשר הצליחה לייצר הרבה סקרנות, אלא שבפועל לצד ניצוצות של פוטנציאל, מצאנו שם כרגע בעיקר בינוניות
תמיד הייתה לנו חיבה מיוחדת לקוקילידה, אבל בשנים האחרונות הקסטה הקלאסית קיבלה שדרוגים מפתיעים ואינטרפרטציות שאי אפשר להישאר אליהן אדישים. אז איפה תמצאו את הקוקילידות הכי שוות? יצאנו לבדוק
בדיוק בזמן לעונה החמה, אבי אפרתי מוצא סוף סוף יינות רוזה טעימים ואיכותיים שמגיעים מפרובנס, במחירים מעולים ושווים לכל כיס ולכל מטרה
אמא שבסך הכל רצתה לאפות עוגת יום הולדת לבניה התאומים, הצליחה למצוא פתרון פשוט וקל, עם הברקה עיצובית: "זו פשוט העוגה הכי מגניבה שראיתי בחיים שלי"
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הגיע הזמן להתחיל לחשוב על ראש השנה, ואם אתם אנשים שאוהבים לתכנן דברים מראש תעריכו במיוחד את לחם האנטיפסטי הזה. הוא צבעוני, חגיגי ואפשר להכין אותו מראש, ורק לחמם לפני שהאורחים מגיעים. חג שמח
בלי לשבור את הראש, בלי ללכת לסופר, ואם תרצו גם בלי להתאמץ יותר מדי. שלוש שאלות שיקבעו מה תאכלו היום לארוחת ערב
למרות שלא חסרות אופציות קולינריות בהרצליה, מסעדת שף חדשה מז'אנר המטבח הישראלי - ערבי שכה נפוץ בת"א, לא הייתה כאן עד היום. עכשיו תכירו את רוזנברג שמתכוונת לשנות את המצב
המונה מגיע ליישוב אורה בהרי ירושלים ומוצא שם את יואב, שמכין בעצמו קבב כבש ביתי עטוף בשומן, עם צ'יפס בלתי נשכח וסלטים תוצרת בית. יש רק בעיה אחת: להתאפק
איך הפכה אינסטגרם מרשת חברתית להעלאת תמונות לכלי העיקרי של הגולשים לבחירת מסעדה ואיזה מחיר משלמת על כך אפליקציית טריפ אדוויזור?
שבוע אחרי הפתיחה של סולטנה, ההייפ מסרב להירגע, רעות סהר עמדה חצי שעה בתור, בשביל לנגוס בשווארמה הטבעונית והמדוברת. שווה את ההמתנה? תלוי את מי שואלים
שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחד מהייננים המפורסמים בעולם הגיע לחנות "יין בשוק" בשרונה מרקט, כדי להשיק יין חדש ומופלא שנקרא בתרגום חופשי "צפרדע שחצנית". צפו
החופש הגדול בעיצומו וזה לא הולך ונהיה קל יותר, אין כמו אוכל טוב לנחם אותנו, ואין כמו מבצע של המבורגר ובירה ללא תחתית כדי לעשות אותנו מאושרים. וגם, המון תפריטי קיץ חדשים ומסקרנים. פותחים שבוע