בגלל הבירה? צרפת משקיעה 200 מליון יורו בהשמדת עודפי יין
לכאורה זה אמור להיות סיפור עצוב: סכומי עתק מושקעים בצרפת לצורך השמדת עודפי יין. הבעיה היא שאת אחת הסיבות לכך, אנחנו דווקא מאוד מחבבים
לכאורה זה אמור להיות סיפור עצוב: סכומי עתק מושקעים בצרפת לצורך השמדת עודפי יין. הבעיה היא שאת אחת הסיבות לכך, אנחנו דווקא מאוד מחבבים
מסוכנות, נעלמות, מתחסלות, מושלמות: קרן אגם חוגגת את ספר המתכונים החדש שלה ("מה אופים היום?", בהוצאת מודן), ואנחנו מיישרים
ברוב המקומות החדשים נעים לשבת אבל האוכל טוב פחות. כאן זה היה הפוך
איחור לא אלגנטי אך נסלח, ומשקאות שיודעים מה הטמפרטורה בחוץ: טועמי חדש על המדף מצטננים
ארוחה משפחתית זריזה אבל מצוינת, שלא מכבידה על הכיס
לימור לניאדו תירוש, המתכונאית ובעלת הבלוג המצליח "מטבח מקומי" במתכון לסלט עם ירקות ופירות שמשקפים את סוף הקיץ
כריך טונה מושלם לעבודה או ללימודים עם איולי אריסה ולימונים כבושים. באדיבות קפה קסטל
רות אופק אופה לחם קופים מלוח ורך - כדורי בצק שמרים קטנים שהופכים ביחד למאפה מפואר
הפריזאית, הזוגית וזאת ששווה נסיעה מיוחדת, גם בשבת. כי מישהו צריך לעשות פה קצת סדר לפני שפותחים שולחן
טליה לוין משוחחת עם מי שהפך לסוג של מעצמת פסטיבלים וממליצה על יין שיפתיע גם אתכם
אתם יכולים להמשיך ללכת בדרככם. עדיף אבל שתפסעו בסימוני הנעליים שהושארו על השביל
השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם מכינה סלט בריאות המורכב מגרגרי חומוס, פרחי כרובית טריים, עגבניות מיובשות ועלי סלרי רעננים
אבי לוי במתכון לקציצות מחמאר מרוקאיות, נימוחות ומטוגנות, על בסיס תפוחי אדמה. לטרוף אותן כשהן רותחות
השפית איילת לטוביץ' מביתא קפה חוזרת למטבח הפרסי מבית סבתה, ומשתפת אותנו במתכון לדג ברוטב רימונים ופסטו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשיא הזיעה של אוגוסט אפשר לוותר על הדלקת התנור החם ולהכין קינוחים בלי אפייה. מתכונים לחטיפי חמאת בוטנים שוקולד, מיני פאי טירמיסו וכדורי שוקולד
תערוכת וויסקי לייב חוזרת לתל-אביב בפעם השישית. אסנת גואטה עם כל מה שצריך לדעת לפני שרוכשים כרטיס
סדרת אירועי הפופ-אפ הקולינאריים, שכבשה את ניו-יורק ולוס אנג'לס, מגיעה לראשונה לתל-אביב, העיר שבה נוצרה. המלצה שלנו: אל תוותרו על הקוקטיילים
מנות בודדות, ארוחות שלמות, והרבה מאוד הפתעות בדרך: מתנסי חדש על המדף עפו
לא רק שזה יותר בריא להכין פסטרמה בבית, זה גם מאפשר לכם לשלוט על המרקם שלה. ולא, זאת ממש לא משימה בלתי אפשרית
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סושי קליל ומלא בטעמים אסיאתיים, שאפילו לא תצטרכו להתאמץ ולגלגל - המנה הזו היא ללא ספק המרענן הרשמי של העונ ההחמה
האגרונומית תמר סוקולסקי, משתפת אותנו במה שעובר עליה ועל הכרמים שבאחריותה במהלך בציר 2023. כתבה שנייה בסדרה
הכמות תספיק לשניים, והמכשולים הוסרו עוד לפני הפתיחה: טועמי חדש על המדף הופתעו
בלי הרצאות ובלי קלישאות, עם הרבה טעם וכל החיוכים בעולם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש מעט מאוד אנשים שיכולים לעמוד בפני הדבר הזה. אנחנו הם לא האנשים האלה
הצ'ילי האדום והחריף גדל פה בארץ, וצריך להשתמש בו במתינות. אמיר קורנברג מכין ממנו מנת דג נהדרת
קחו קמח תופח, קחו יוגורט טוב עם אחוזי שומן גבוהים. לושו היטב ויש לכם בצק פיצה זריז וטעים
טרנד שצובר תאוצה בטיקטוק: ככה אפשר להכין קינוח מרענן וטעים מאוד משאריות הפירות שיש לכם בבית. בלוגרית אוכל שניסתה אותו העידה שהוא "מקיים את ההבטחה בניגוד להרבה טרנדים"
גם דרינק מול השקיעה הכי יפה בתל אביב, גם הרצאה על פוליטיקה ואלכוהול וגם תרומה למטרה חשובה. יש לכם משהו יותר טוב לעשות בחמישי בערב?
מירה איתן חותמת על חמישה עשר יינות יינות רוזה איכותיים ומעניינים שהיא תשמח שילוו את ארוחת החג שלה. לכם נשאר רק לבחור את אלו שהכי מתאימים לכם
מסדרונות וואלה רוחשים, הדלתות נסגרות והשמועות רצות מהר. הפעם בצדק
פסטיבל בירה, פסטיבל טקילה, פסטיבל ירושלים ופסטיבל יוון: החדשות הטעימות של ישראל
שילוב של קרמל מבושם בקינמון, פוגש תפוחי עץ, דבש פקאנים וגם פיסטוקים לקינוח נהדר לארוחת החג
קבלו שתי גרסאות ללחמג'ון טבעוני. הפעם המאפה הטורקי הפופולרי מגיע בגרסה מושקעת במיוחד, אבל גם בגרסה מהירה וטעימה גם היא לממהרים וממהרות
מהכינרת עד ליסבון, מפראג עד מצפה רמון ומסנט לואיס, מיזורי, עד למרתפי הבירה של מינכן. חבורת היעדים, הבקבוקים והמתכונים שיהפכו את חופשת הקיץ שלכם לבלתי נשכחת
כי להוציא 300 סטייקים בבת אחת זה פשוט. אבל נסו למצוא למלכה קינוח
מומלצי סוף השבוע של סנהדרינק: פופ אפ במבשלת קראפט, סינגל מאלט מחביות יין רימונים ויינות חדשים מפורטוגל. תבלו
משהו לבצוע, משהו למרוח, משהו לשתות ומשהו לקנח. עם כל השאר נסתדר
קופסת הפתעות, קרטון הפתעות ושוקולד הפתעות: טועמי חדש על המדף הופתעו, נו מה
כלום עבודה, כלום זמן, מקסימום טעם
אותה תקווה, אותה חגיגה, עם טוויסט
בשיתוף Wolt, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שגב משה מזמין הביתה ומכין במהירות מנה נהדרת, מושחתת מתחסלת
השם יפה, האווירה מזמינה והתמחור בלתי תל אביבי. עכשיו בואו נדבר על האוכל
כשהם עשויים מאלף ועד תו, סיגרים מרוקאים חריפים הם מעדן שקשה לעמוד בפניו. ביחד עם סלט ירוק בצד ואיזו כוסית ערק וקיבלתם אירוח מושלם
השף קונדיטור דודו אוטמזגין ביצירה פרי פיתוחו. מוקדש לכל מי שאוהבות ואוהבים להשקיע במלאכת האפיה
יש כאלה שאוהבים להכין חמין מקרוני עם פסטה רחבה וחלולה ויש שאוהבים עם אטריות דקות כמו של קיגל. כך או כך, אין מישהו שיכול לעמוד בפני הסיר השחום והפריך הזה. בשונה מחמין רגיל, כאן מדובר בתהליך מזורז ואפשר להכינו תוך 3-4 שעות
רונית אבידן הדרימה עד ליישוב הבדואי לקייה שבאזור באר שבע כדי ללמוד על סודות הבישול הבדואי וחילצה עבורנו מתכון למקלובה
שנים ארוכות של ידע, ניסיון ועבודת ידיים מאומצת הובילו את תמיר לוי לפתוח את מקרר הבשר הגדול שלו, ולחייך
פתרון אולטימטיבי למשבר בענף הנדל"ן: טועמי חדש על המדף התפרעו
יין שמדבר קיץ ישראלי, מה צריך יותר?
סקולפיני היא מילה יפה עם ניחוח איטלקי והרבה רושם לחזה עוף מוזהב ברוטב עגבניות טריות, עם זיתים ובזיליקום שכל המשפחה תטרוף