ברוכים הבאים לתור הכי לוהט בת"א
שקט כבר יש פה, עכשיו יגיעו גם האנשים

שקט כבר יש פה, עכשיו יגיעו גם האנשים
נאוד חסיד מכרמלה מכיר הכי טוב את שוק הכרמל ודוכניו, ויודע הכי טוב איך לקטוף מהם את הירקות והפירות המושלמים. ברור שביקשנו ממנו לשתף
בשיתוף יקבי כרמל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במסגרת פסטיבל Chef & Show, זוכה "משחקי השף" שחר תמיר מביא פרשנות מקורית לסיגר מרוקאי קלאסי במילוי זנב שור - שילוב בין טכניקה מקצועית, חומרי גלם איכותיים ונגיעות שמדברות לשפה קולינרית עדכנית, בתוך סדרת מפגשים שמפגישה בין מוזיקה, אוכל ושפים
ליאת נעמי שירית מכינה לחמניות מתוקות במילוי גבינה וריבה עם פירורי שטרויזל, פינוק מושלם לבראנץ', לסופ"ש ולכל יום בעצם
דברי עברית
ג'ונגל, מקרר ורוד, ובצק מפורסם: החדשות הטעימות של ישראל
איחור לא אופנתי אמנם, אבל וולקאם משמח מאוד: טועמי חדש על המדף הקישו