דוקו שף
ערוץ האוכל מפיק סידרת דוקו-ריאליטי בשם "פותחים מסעדה" בה יתועדו ההכנות לפתיחת אונו, המסעדה החדשה של שף ניצן רז
ערוץ האוכל מפיק סידרת דוקו-ריאליטי בשם "פותחים מסעדה" בה יתועדו ההכנות לפתיחת אונו, המסעדה החדשה של שף ניצן רז
בא לכם משהו מתוק! אתם לא חייבים להאשים את ההורמונים או העצבים או את שביזות יום א' - 3 מתכונים מתוקים ובריאים (יחסית)
בועז שוקר שלח לנו תמונה הכי אירופאית וישראלית בו זמנית של קפה, וזכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
אוכל ערבי הוא לא רק חומוס, שישליק וצ'יפס, כך מסביר לדנה מלמד חוסאם עבאס ומכין איתה מחמר וכנאפה מתוקה
רגע לפני ט"ו בשבט, כדאי לכם להשתלט על הפירות היבשים ולהכין איתם עוגיות, חטיפים וגם תבשילי חורף
באמצע השלג ותוך כדי נסיעה, הילה קריב לא מצליחה להתאפק, קונה תפוחים ומכינה טארט טאטן מפנק ליום שישי
עד שהוא ימצא זמרת ליווי ל"תבורי'ס" דניאל יחפש בית קפה שמגיש טורקי חזק
לפעמים החיפוש אחר אהבה מוביל ללאביט בדיזנגוף, מקום שיותר כיף להירגע בו מאשר לאכול
בטורו החדש, בודק אבי אפרתי את סדרת "אדום" החדשה של יקב ססלוב וחוזר עם מחיאות כפיים סוערות
טור ביקורת חדש הוביל את אבי אפרתי למסעדת אמיצ'י, שהבין כבר אחרי המנה הראשונה למה השף ערן שרויטמן כבר לא שם
העוגיות הן של דודות, הגבינה לא באמת גבינה והחלב מתחיל לעשות קולות של עזים. כל מה שחדש על המדף
שינויים במסעדה האיטלקית "אמיצ'י" - לאחר חודשיים בלבד עוזב השף ערן שרויטמן את המסעדה
בטורו החדש, מבשל השף אבי ביטון תבשילים ביתיים פשוטים וקלים עם חומרים שלכולם יש בבית. הפעם, מהאורז של אתמול
מסעדת מול ים בתל אביב מוזכרת בתכנית הטלוויזיה האמריקאית "המשרד" ומקבלת את תואר הלובסטר הטוב בעולם
במתחם גן החשמל נפתח השבוע D project, בית קפה שהוא גם חנות בגדים, או ההפך
ארז קומרובסקי מגיח מהמצפה שלו במתת ודואג לכם למאפים שיכינו אתכם לאירוח בט"ו בשבט
מכונות הקפה המסורתיות של של 'לה פאבוני' מתחדשות בגרסה צבעונית, ששוברת את הלוק השמרני. שיטת ההכנה המכנית נשארה במקומה
דנה מלמד מפנקת את הילדים אבל גם את עצמה ומכינה סיר אדום ולוהט עם קציצות עוף וסלק
אתר תרגום סלנג ישראלי מחפש את התרגום המושלם ל"Happy Hour" וקורא לכם להצביע ולשתות בירה
המון חמוציות ואגוזים מאכלסים את העוגיות שלכם בט"ו בשבט הקרוב. לשם כך קבלו מתכונים מקונדיטוריית Piece of Cake
ממאכל עניים הוא התפתח לתבשיל שמוגש במסעדות יוקרתיות. זנב השור עולה ליגה ונכנס לרביולי ולמרק חורפי של קוצ'ינה תמר
לארוחת צהריים זריזה או לאירוח חברים, השף אבי ביטון מכין פילה דניס על מג'דרה של אורז מלא ועדשים כתומות
רוני שרון מתל אביב שלח לנו תמונה של טקס קליית קפה באתיופיה והוא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
לקראת ט"ו בשבט שכחו לרגע מהפירות היבשים והאגוזים והתמקדו במאש מונבט ובריא שיעזור לכם בחילוף החומרים
לת"נ נמאס מהכל, וגם זה לפעמים מותר. מזל שקפה מסריק מצליח לחבק גם את מי שאין לו כוח לכלום
דנה מלמד לקחה קצת שמרים, הרבה קמח ואיש אחד שמאוהב במקצוע שלו וקיבלה מתכונים ומאפים של האופה אורי שפט
לקראת שבוע הטעמים בעמקים שמתקיים שבוע הבא, אספנו מבחר מנות מהמסעדות המובחרות שיציעו לכם תפריט מוזל
הילה קריב חושבת לרגע על עצמה ועל חשקי האוכל שלה ומכינה ברוסקטה עם שעועית שהיא פינוק אישי
הונגרי, רומני ופרסי יושבים על אותו שולחן ואוכלים חמין. הנה המתכונים לכמה סגנונות חמין עדתיים
לבוגרים שביניכם, הקימו בר מסעדה חדש בתל אביב, נטול ווליום גבוה אבל עם אוכל איכותי של השף רן שמואלי
לקראת צאת ספרם המשותף של המאסטר בני סיידא וילד הפלא אבי ביטון תפסנו אותם לשיחה על פער דורות ומתכונים
הקונדיטור אורן דגן כפיר מציע גירסה שונה ומלאת קפה לקינוח הספרדי
שעועית ואורז הם קטניות כל כך לא סקסיות, אז הפכנו אותם לריזוטו וצ'ילי מקסיקני וטבעוני כדי שיהיה כאן לוהט
תפסיקו לחפון אותם בברים מעופשים או לנגוס בהם במשחקי כדורסל. הכניסו לאוכל שלכם בוטנים מכיוונים שלא הכרתם
וויקליף זאן קורא לתושבי ארצות הברית לגייס תרומות לצלב האדום, באמצעות בתי הקפה של סטארבקס
בלי סצנות מביכות עם גברברים, מכינה דנה מלמד שוקי עוף עם ירקות חורף צלויים בדבש על אורז לבן
חומרי הגלם מאיטליה אבל המחירים ישראלים. במתחם הארבעה נפתחה מסעדת פסטות מהירה ובה רטבים מתחלפים
בין הררי כוסברה, פטרוזיליה ובצל ירוק, אבי ביטון מכין אורז חגיגי עם בשר טחון והמון עשבי תיבול
נמאס לכם מהשיעמום ובא לכם להכניס צבעוניות למטבח? בשביל זה הבאנו לכם את הקומקום של חברת סאקו
תשתחררו מהמבורגר קלאסי ולכו על זה העשוי עוף, חזה אווז וגם ירקות. דנה טוכנר ממסעדת BURGERIM דואגת למתכונים
מסעדה יפנית כשרה נפתחה בתל אביב. כאן לא תמצאו שרימפס אלא פאד תאי עוף ומגוון מאקי זול
מתנחמת בזרועותיה של לזניה בריאה, עופרי זוטא לא מסתפקת במועט ומוסיפה למאפה גם פרוסות בטטה ותרד
מתן הולדנגרבר מקרית טבעון סוגר כל שישי עם קפה בטבע, לכל החברים, והוא זכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
עם הרבה עשבי תיבול ועגבניות, אבי ביטון מכין בזריזות פרגיות בסילאן על סלט בורגול וקינואה
ליליות BAKERY הוא בית קפה מקסים, רק חבל שהוא ממוקם בבית אסיה הקר והמנוכר
דנה מלמד מארחת שף צרפתי ואשתו הקונדיטורית לסשן שכולו סטייק, ניוקי, תותים ובעיקר חמאה
פיאנו בר חדש בנחלת בנימין בת"א, יעזור לכם לטפח תחושה שאתם נמצאים במדרחוב אירופאי, עם מאגר של 40 מנות שונות והופעות ג'אז באמצע השבוע