מתכון פשוט לטוסט הפך לאויב מדינה
החיפוש אחר מתכונים קצרים עלול להוות סכנה של ממש. סיפורה של אישה שכמעט הציתה את ביתה כשניסתה להכין טוסט לפי מתכון ויראלי גרם אפילו למחלקת כיבוי האש של לונדון לפרסם אזהרה
החיפוש אחר מתכונים קצרים עלול להוות סכנה של ממש. סיפורה של אישה שכמעט הציתה את ביתה כשניסתה להכין טוסט לפי מתכון ויראלי גרם אפילו למחלקת כיבוי האש של לונדון לפרסם אזהרה
פתיחות מסקרנות, סגירות מתוקשרות, הצלחות מעבר לים, קמפיינים, תוכניות טלוויזיה: עם סיום שנה סוערת במיוחד, זה הזמן להחליט מיהו איש השנה בקולינריה ומהי המסעדה החדשה הטובה ביותר?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סבתא מריקה הייתה אומרת שלגולאש טוב צריך בשר רך, פפריקה איכותית והררי בצל מטוגן היטב. במקום לעמוד ליד הכיריים 40 דקות, אורלי פלאי חושפת טריק לבצל שחום כהלכה ומכינה באמצעותו תבשיל גולאש חורפי מושלם
השפית התאילנדית הנודעת סנדרה סטפ מגיעה לסדרת סדנאות בארץ, ולקראת המאורע היא מביאה שלושה מתכונים תאילנדים לוהטים: עוף קצוץ עם מחית צ'ילי צהובה, עוף מוקפץ בג'אנגל קארי ודג ים מאודה עם צ'ילי וליים
מסעדת האחים מתחדשת, רוסטיקו חוגגת עשור,פיצרייה חדשה בקרית מוצקין בראנץ' חדש בחולון וסדנת אפיית לחם בבנימינה. איפה מומלץ לאכול השבוע?
עיסת בצק רטובה שתופחת בצורה פראית ויוצאת מהשמן במרקם אוורירי ופריך - בינינו, עם כל הכבוד לסופגניות, התענוג הכי גדול בחנוכה הוא לטגן ספינג' לוהט
העתיד כבר כאן: במסעדת פופ אפ חדשה יגישו ארוחה זוגית יוקרתית לחתולים ובעליהם. אל תשכחו לבקש דוגי בג
ג'יין קיסט הבריטית רצתה להכין חביתה, אולם לא ציפתה להפתעה שהסתתרה בביצה ששברה מעל המחבת. "מעולם לא ראיתי כזה דבר"
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שבלולי הבצק הרכים תופחים ונאפים בתוך אמבטיה של קרמל דבש ומייפל. נעמה אופה שבלולי שמרים ומסקרפונה שגדושים בקרמל, ויגרמו לכם ללקק את האצבעות והצלחת
שנים לפני שהטרנד הטבעוני תפס תאוצה, פעלה מסעדה קטנה בגאנה של קהילת הכושים העבריים. סיפורו של מקום שמבקש לגמול את המקומיים מג'אנק ומבקש לחולל שינוי בעזרת תזונה טבעונית וחקלאות אורגנית
לצד השווקים המודרניים שנפתחים כדוגמת שרונה מרקט ושוק צפון, גם השווקים הוותיקים כמו מחנה יהודה ולוינסקי עוברים שינויים. במסגרת פאנל שנערך בנושא, שאלנו את בעלי העסקים בשוק - האם האותנטיות הולכת לאיבוד?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השבוע בתוכנית, אבי קופץ לפרגן למסעדת על המים בהרצליה של השף הצעיר חביב משה. בהשראת המטבח הים תיכוני המהודק של המסעדה, קבלו מתכון מהיר לפילה דג במחבת עם סלסת עגבניות וזיתים
אם להעלים עין מהשירות המבולגן, כמקום לנשנוש לא מחייב מארץ סיאם, זאת בהחלט אופציה נחמדת. אבי אפרתי מבקר ב"התאילנדית בסמטת סיני" בת"א
אבי אפרתי טועם את יינות אבידן החדשים, ומאתר את היין הטיפוסי, את זה שיקלע לטעם הישראלי וגם מסמן יין ללגימת יומיום שמספק תמורה נאה לכסף
השפית-כוכבת הישראלית הכי מצליחה שאתם לא מכירים פותחת מסעדה רביעית בניו יורק שעושה שם מלא רעש. תכירו את קומבינה של עינת אדמוני
עולם הקפה המקומי מעולם לא היה גדוש יותר. כניסתו של מותג חדש לשוק היא סיבה לעשות סדר בסצינת הקפאין המקומית, החל מההבדלים בינינו לבין אירופה ועד לרשתות הקפה המוזלות, ולברר אחת ולתמיד - האמנם רק בישראל יודעים לעשות קפה כמו שצריך?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מצד אחד קרום זהוב, מצד שני מלית גבינתית מושחתת. מצד אחד ירקות ירוקים ומצד שני פרי מפתיע: מורן מזרחי מקפה מזרחי בירושלים מלמדת איך מכינים קיש מושלם
נקודת אור: מחקר חדש קובע שהוספת אצות למזון מעובד כמו פיצות קפואות, נקניקיות ושאר מזון מהיר, מפחיתה את הסיכוי למחלות לב וכלי דם
לקוח רעב במסעדה יפנית הזמין מרק דיונונים להאנתו. רגע לפני שנגס במנה, ציפתה לו הפתעה: המרכיב העיקרי בצלחת התעורר לחיים. חשבתם שזה הפריע ללקוח? חשבו שנית
הקינוח הכי פשוט, מושחת ומוגזם בו זמנית הוא כנראה טראפלס שוקולד מגבינת שמנת, נוטלה וביסקוויטים, שמומלץ לשדרג בקשים צבעוניים למראה חגיגי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך נקבעת רמת החריפות של הפלפל החריף, למה אנחנו נהנים מתחושת העקצוץ בפה ואיזה זנים נפוצים בארץ? כל מה שרציתם לדעת על חריפות ולא העזתם לשאול
בשר קציצות עגל וטלה טחונות שנצלות על הפלנצ'ה עם צנוברים, עגבניות ופטרוזיליה. המונה משתגע מסלופי ג'ו ישראלי שמזכיר לחמעג'ון המוגש בלחמניה
איזו סופגניה הפילה אותנו, איזו מאפייה מספקת את "הטעם של פעם" המושלם ואיפה המחירים שפויים? טעמנו למעלה מ-80 סוגים של סופגניות חמושים בכדורים נגד צרבת כדי לקבוע מהן הסופגניות המצטיינות של 2015
הרשת כמרקחה מחטיף ויראלי של אוריאו צ'ורוס שמוציא לגולשים את העיניים. מאיפה המוצר המופלא הזה הגיע ואיך שמים עליו את הידיים?
לא משנה כמה המבורגריות חדשות יפתחו - לנו זה אף פעם לא יספיק. תכירו את הפרוזדור, המבורגר חדש שנפתח במקום מסעדת וויטהול בת"א, שמבטיח לשים דגש על הטופינגס
שני יזמים מסן פרנסיסקו המציאו סוכריות גומי טבעוניות לחלוטין שמכילות קפאין וסוכר, ואמורות להחליף את כוסות הקפה הסטנדרטיות. זה הזמן להיפרד מסטארבקס?
יש אינספור דרכים להכין ביצים - אומלט, חביתה, שקשוקה, בנדיקט ועוד. הגיע הזמן לפסוק -מהי הדרך הכי טעימה לאכול את הביצים שלכם? הצביעו והשפיעו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמבשלים מרקים ותבשילים שונים, אפילו קציצות, יש פטנט אחד נפלא שהופך אותם למשביעים יותר ומעגל חמצמצות או מליחות יתר. אורלי פלאי מכינה מרק מנגולד עשיר עם קוסקוס
משהו טוב קורה בעיר הדרומית שמתעוררת דווקא אחרי העונה. אחרי מסעדת לויתן ופינה בים, נפתחת באילת מבשלת בירה מקומית שבערבים תתפקד כמסעדה וגם חומוסיה חדשה
קונספט חדש למרקיית זופה בת"א, ארוחה וסרט במסעדת סינמה 5, מנות חדשות בסורה מארה ותפריט צעירים בעל המים הרצליה. מה אוכלים השבוע?
מסתבר שהאופן שבו אתם אוכלים את המאכל האהוב ביותר בעולם, אומר משהו על האישיות שלכם. אם מה זה אומר אם אתם מקפלים את הפיצה לשניים או אוכלים אותה בסכין ומזלג?
לכבוד החורף קיבלנו הצצה לפס הייצור הכי חם בחורף - במפעל שמייצר את הפינוק האולטימטיבי, קרמבו. בדקנו למה בעצם אין קרמבו בקיץ ואיך שולחים קרמבו לישראלים שמתגעגעים בחו"ל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סושי ביתי הוא בכלל לא עניין מסובך, ומקבל אקסטרה שדרוג אם מעבירים אותו גם טיגון. רות אוליבר מעניקה מתכון לסושי משובח במילוי אבוקדו, בטטה ומוצרלה
זוכרים את הימים בהם ארוחת ערב הייתה מורכבת מפרוסת לחם לבן ותלולית אפונה? גם אנחנו לא, אך מתברר שפעם זאת הייתה ארוחת ערב לגיטימית
אנחנו רגילים להתלונן על השליחים שהם מאחרים, שהאוכל מגיע קר, ושבלבלו בין המנות שלנו. מסתבר שבין טיפים באגורות, לקוחות מעורטלים, ואפילו בתי זונות, גם לשליחים שבצד השני יש לא מעט מה לומר
סניף שני של מסעדה מראשון תביא גם לעיר הגדולה את הבשורה של שבירת השוק: מנות ראשונות ומנות ביניים במחירים של 10-15 שקלים ומנות עיקריות ב-30 שקלים
חשבתם שקודם כל אוכלים עם העיניים? מחקר חדש מגלה שרעש חזק, כמו במטוס, יכול להשפיע על חוש הטעם שלנו
רכות וממכרות - מירב שיינר מכינה עוגיות סנדביץ' שמזכירות שילוב של עוגה בחושה אישית, לחמניה קטנטונת מתוקה, פנקייק אפוי או סתם עוגיה. ואל תשכחו את המילוי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחת המנות האהובות על הישראליים היא בכלל איטלקית: אבי ביטון קפץ לשוק הפשפשים ביפו, אכל פסטה בולונז כמו באיטליה והחליט ללמד אתכם איך מכינים בבית בולונז בכלום זמן
כל עוד מסעדת באיירן תתרחק ממנות כמו שטרודל ורטבי דמי גלאס מפונפנים ותתמקד במה שהיא יודעת צפויה לכם חוויה מהנה. אבי אפרתי נהנה משניצל, נקניקיות ובירה במעוז האוכל הגרמני בתל אביב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בצק פאי פריך במילוי קרם לימון הוא הנחמה האולטימטיבית למי שאוהב גם חמוץ במתוק שלו. נעמה מכינה פאי לימון מתאילנד הרחוקה, ולחרוצים שבכם מציע לעטר אותו במרנג
בטעימת היין השבועית אבי אפרתי טועם את היינות הישראליים החדשים של יקבי ברקן, קסטל, גבעות והרי גליל
בשורה קשה לחובבי הגורמה, הפודיז, ועשירי ישראל. בעלי מסעדת מול ים שלום מחרובסקי, הודיע לפני שעה קלה כי לא יפתח מחדש את המסעדה האהובה והמפורסמת, שנשרפה בקיץ האחרון
זוכרים את ברבאבא? הדמות המצוירת מהילדות נכנסת לעסקי המזון ומקבלת בית קפה על שמה ומשתלבת במנות פנקייק, אקליירים במילוי צמר גפן מתוק ועוד
תוך ארוך משתרך בבית קפה מקומי בפיניקס בכל שעות היום. הסיבה: נערות צעירות בלבוש מינימלי המשרתות את הלקוחות. סניף נוסף עתיד להיפתח, למורת רוחם של המתנגדים
כדורי התמרים הוגשו באיזור כבר לפני 3,000 שנה והחומוס בכלל הגיע אלינו מכרתים. טובה דיקשטיין חוקרת אוכל והסטוריונית עורכת מסע בעקבות המטבח הפלישתי שעיצב את המטבח המקומי כיום
המרק הכי קל שתכינו: מרק חצילים קלויים לעצלנים במינימום מרכיבים שהכי כיף להגיש ולזלול ביום חורפי
פסטיבל הממולאים שיתקיים בסופשבוע הקרוב בנצרת בהשתתפות שפים בכירים כמו חיים כהן וארז קומרובסקי יהיה חגיגה לכל חובבי הסירים והאוכל הטוב. מתכון לעלי לשון הפר של שף חוסאם עבאס
ארגון המסעדות הבינלאומי פרסם רשימה של הטרנדים הצפויים בתחום האוכל והמסעדות בשנת 2016. יהיה בריא
לשחיתות משביעה ב-17 ש"ח, זולל המונה פחמימה בתוך פחמימה, בתוך פחמימה. בוריקה רותחת במילוי ביצה ותפוח אדמה שמסתתרת בתוך פיתה