המתכונים שהתבשלו אצלכם השנה
מתוך מאות מתכונים בחרנו את המתכונים הכי נקראים ואהובים עליכם בשנה החולפת. כדאי לשמור גם לשנה הבאה
מתוך מאות מתכונים בחרנו את המתכונים הכי נקראים ואהובים עליכם בשנה החולפת. כדאי לשמור גם לשנה הבאה
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט המנות העיקריות
טפאס בר חדש של נשות לילה ותיקות מתברג לו ברחוב הרצל בתל אביב ומנסה לתת מענה אוריינטלי לנשנושי הלילה
למעצבת האופנה קארן אוברזון יש מכונת קפה גם בבית וגם בחנות, מה שעוזר לקפה ללוות אותה לאורך כל היום. מצד שני זה מונע סוכר מיותר בצורת עוגה שליד הקפה
אבי אפרתי מגיע לגוז' ודניאל שבמושב בני ציון כדי למצוא מסעדה כפרית נעימה שלא נופלת ברמתה ממקבילותיה התל אביביות
רוצים להתחיל לבשל אוכל אסייתי ולא יודעים מאיפה? הכירו את 8 החומרים שחובה שיהיו בכל מטבח אסייתי
יהודה זרגרוב צילם את הקפה הזה, לאחר ניסיון לצייר את עצמו. לטענתו, יצא יחסית דומה. על האומץ לפרסם את התוצאה הוא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת קפה עלית
הן רק נראות פשוטות, אבל הריח הממכר והטעם יכולים להפוך את העוגיות האלו ללהיט היסטרי. ארז קומרובסקי מלמד אתכם לאפות עוגיות לוז
מסעדת מסה פותחת את המטבח לתחרות טבחים פנימית של בישול עם יין ומזמינה את וואלה! אוכל להציץ בין הסירים
מדור האוכל הערבי חוזר לכבוד חנוכה. הפעם, מכין עומר עילואן מחג' כחיל ביפו, מטוגנים כמו פטייר, ג'יבני ומקלות זיתים
המונה של קובי רובין עוצר באיזור התעשייה של סגולה כדי למצוא את השניצל הזול, הפריך והגדול ביותר שטעמתם באיזור
אבי אפרתי לוגם 17 מבעבעים שונים מ-30 שקלים ועד 414 שקלים ומוצא איזה בקבוק שווה לפתוח בפרוץ השנה האזרחית
אורלי פלאי-ברונשטיין מאסה בטיגונים ולכן לכבוד נר שביעי היא מכינה עוגת תפוזים ושמן זית בשעה בלבד
המתחם המתלהט של איזור מונטיפיורי בתל אביב הוסיף לשורותיו השבוע את מסעדת cena שמנסה לתת פייט איטלקי-ספרדי
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכינים רועי ענתבי ואור ברי ממסעדת ברטי טריו מזרח תיכוני
לאבי ביטון לא התחשק להתקבע על סופגניה ולביבה, לכן הוא הכין ארוחת מטוגנים שלמה מנשנוש פתיחה, עיקרית וגם קינוח
שף יפני שמכין לכם ארוחת טעימות, משתה יווני עם אוזו בלי הגבלה וגם ארוחת חג המולד בניחוח חנוכה. כל אירועי האוכל החמים השבוע
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכין יואב בלימן מפרידה קאלו טריו לטיני
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכינה תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר טריו איטלקי
עם שמפניה מבעבעת, ארוחת טעימות מפנקת או נשנוש לא מחייב. המסעדות שמציעות לכם ערב בלתי נשכח בסילבסטר. אל תשכחו להזמין מקום
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכינה מירי ארזי ממתוקה טריו ישראלי
אסקפיזם פריזאי ובאזז תל אביבי הביאו את אבי אפרתי לבראסרי, רק כדי לטעום אוכל בלתי מוקפד בעליל
המעצבת נעמה בצלאל, מלכת הרטרו המוכתרת, אוהבת את הקפה שלה חלש כל כך עד שלא מרגישים אותו. היא מעדיפה סוכר פירות, אבל מסתפקת בסוכר לבן, ולא בוחלת בעוגה ליד. טוב, היא רזה
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכין ניצן רז טריו בסגנון הסמבה
חורף זה לא רק יינות אדומים. אפשר וכדאי ליהנות היטב גם מלבנים במהלכו. אבי אפרתי לגם חמישה יינות לבנים שייטיבו להתאים גם לעונת הקור ולארוחות כבדות ועשירות
סופגניות הבומבולוני הן איטלקיות, קטנטנות ולוהטות. דיויד פרנקל ממלא אותן בקרם פטיסייר ומגיש בחנוכה
15 אלף סופגניות ביום, אבל החזקה מכולן היא ריבת התות. ערב חג החנוכה ביקרנו בסניף של רשת רולדין כדי לחזות בטירוף
במהלך כל ימי חנוכה, יתארחו בוואלה! אוכל שפים שיכינו בכל יום סופגניה, לביבה ופינוק לאירוח. היום מכינה חיה שיחור- קלור ארוחה בסגנון יווני
קונדיטוריית "חטאים מתוקים", קונדיטוריית "Cake Art", רשת "מתוקה" וקייטרינג Munier מציעים וריאציות על הסופגניה הקלאסית, זאת עם הריבה האדומה. הפשילו שרוולים
איך שלא תסתכלו על זה, הסופגניה היא לא מרכז העניינים אלא דווקא הריבה. הכירו את ההיסטוריה הארוכה של הדבר הכי מתוק בסביבה
סיר יצוק הוא הבסיס לכל מרק, תבשיל או קדרה שתחמם לכם את הלב בחורף הקרוב, והכי חשוב - הוא כבר לא דורש ממכם לשבור תוכנית חיסכון
בחנוכה הקרוב לא תאכלו עוד לביבות קלאסיות, אלא כאלו מפירה. אורלי פלאי-ברונשטיין מועכת ומטגנת לביבות משודרגות בחצי שעה
החורף מגיע לתפריטי המסעדות השונים, שם תוכלו לטעום הרבה אוכל בסגנון ערבי ותבשילי קדירה. כל אירועי האוכל השווים השבוע
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט הכופתאות
מרינה שולייקוב ממודיעין צילמה את כוס הקפה שלה לגמרי במקרה על רקע וואלה! קפה, ועל צילום נוגע ללב זה, היא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת קפה עלית
סופגניות במילוי צ'ייסרים, בירות, סוכריות קופצות, חטיף סניקרס או עוגיות חמאה - המילויים הכי משונים ויקרים של חנוכה 2011
מה היינו עושים בלי תרמוסים וכוסות תרמיות בחורף? גם שומרים על הקפה חם, גם מחממים את הידיים וגם גורמים לבנאדם להיראות מגניב. המצעד הגדול שיעניק לכם חום וריח של קפה מהפה
ב-1 בינואר תצא לדרך תחרות "מגש הזהב" בה נבחר את המסעדות הטובות ביותר בישראל ולשם כך אנחנו צריכים את ההמלצות שלכם
בטור השבועי נותן הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מתכון למאפים ללא גלוטן. השבוע הוא מכין מרנג שוקולד מפנק
שירלי בוגנים, הדוגמנית הבינלאומית, פרזנטורית רשת "המשביר לצרכן", לא מוותרת על עוגה, עדיף עם שוקולד, ליד הקפה שלה
ההחלטה של דניאל זך, שף כרמלה בנחלה בתל אביב, לשלב בתפריט אוכל אוסטרו-הונגרי, נעוצה היטב בשורשי ההיסטוריה. עכשיו הוא מציע הזדמנות קולינרית למסע בזמן
אבי אפרתי לוגם ארבעה יינות אדומים בטווח מחירים הוגן, שילוו ארוחת בשרים עשירה בערבים קרירים. הכינו את הקמין ושתו משהו
ריחן עם פסטה, נענע בתה וכוסברה - שאפשר לאהוב או לשנוא אותה. כל הדברים שלא ידעתם עשבי התיבול המוכרים לכם
המונית של קובי רובין עוברת למנוע טורבו, אחרי דגימה של חריף תימני מיוחד, ששם את הסחוג בצ?ל- המונה מבקר במסעדת הסאלוף בפתח תקווה
פסטה עם פטריות, יכולה להיות בנאלית ומשמימה. אורן גולדווסר מפסטה פיורי שבשוק המקורה בנמל, מכין 4 מנות שיוציאו אתכם מהשגרה
רשת בתי הקפה לנדוור מתחדשת בסניפים חדשים ומשנה את התפריט. "יש בתי קפה שיתמחו בקפה והסעדה קלה של כריך סלט ואלו שימכרו חוויית בית קפה עם אוכל ביסטרואי", אומר אחד מבעלי הרשת
ביסקוטי, הקונדיטוריה המנצחת בטעימות הסופגניות השנתית, הסכימה להכניס את וואלה! אוכל למטבח ולספר את סודות הסופגניה המושלמת
שלושה טועמים התקבצו כדי לטעום 18 סוגי סופגניות בצורה עיוורת, מתוכן בחרו את 10 המוצלחות. הסופגניה המנצחת תפתיע אתכם
אורלי פלאי-ברונשטיין חוברת להדרים המקומיים והכתומים ומשדכת אותם לחזה עוף. רומן של 25 דקות בין השניים מניב תבשיל תפוזים חורפי עם עוף צלוי ושומר
רוצים להכנס לעסקי בצק הסוכר ולא יודעים מאיפה להתחיל? ליהי רוזנברג מבוטיק סוכר "מותק" מראה איך מתחילים מאפס ומכינים קישוטי סוכר