חנוכה בטעמי ילדות: מה יוצא מדונאטס וקרמבו?
במסגרת פרויקט נוסטלגיה של חנוכה בוואלה! אוכל הקונדיטור של פיס אוף קייק מכין לנו דונאט קרמבו, ויש אפילו גרסה טבעונית
במסגרת פרויקט נוסטלגיה של חנוכה בוואלה! אוכל הקונדיטור של פיס אוף קייק מכין לנו דונאט קרמבו, ויש אפילו גרסה טבעונית
בקפה שרגא חוגגים את הנובי גוד, החגיגה הרוסית לציון השנה החדשה ואנחנו הרווחנו מתכון לפירושקי - כיסונים מטוגנים במילוי תפו"א שאי אפשר להפסיק לאכול
לא חייבים להזיע במטבח בשביל ארוחת סילבסטר מרשימה. השף אביב משה ממסעדת מסה מתקתק פינגר פוד שקל להכין אבל נראה כמו מליון דולר
במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי הקונדיטור דוד לאור נזכר בסנדביץ' פתי בר ושוקולד השחר ומשבץ את זכרון הילדות המתוק הזה בתוך סופגניית בריוש
רות אוליבר בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חיכינו כל השנה בסבלנות לרגע בו מזג האוויר יאפשר לנו להתמכר שוב לתבשילים המהבילים, הפעם בסגנון הונגרי - גולאש ברוטב אדום, סמיך ופיקנטי עם קוביות בשר נימוחות, הרבה בצל, תפוחי אדמה ושפצלה כמובן
20 מסעדות, 20 מדינות, 20 חודשים: חבורת שפים מהעילית העולמית חורשת את העולם במסע הופעות קולינרי ומקימה מסעדות לרגע ביעדים אקזוטיים. תפסנו אותם לריאיון בלעדי מהמסעדה שבפסגת האוורסט. רוצים להזמין מקום לארוחה באיסלנד או בטסמניה? | 2017 השנה שבה תחלמו בגדול
מילות סיכום אחרונות בהחלט ל-2016: מה היה הקונספט המוצלח של השנה, איזו עסקית כבשה את לבנו, מה היה מוצר השנה שקטף את הזכייה ברגע האחרון, ומי המסעדה המבטיחה של 2017?
זוכרים את שרשרת הסוכריות הצבעונית מהילדות? הקונדיטור ירין קארו מכין במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי, שרשרת דונאטס בהשראתן, שתגרום להדלקת הנרות שלכם להיות באמת בלתי נשכחת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
להתחיל את 2017 במתכונים עם טעם של עוד: לפינוק של בוקר כמו מסעדה מכין שי טנא ממסעדת הכובשים מנת אגס בנדיקט ברוטב הולנדייז, על מצע ופל בלגי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון יורד דרומה וזולל כדורים חמים וטעימים בפלאפל הלב הרחב. בהשראתו, הוא מכין פלאפל עדשים ביתי לחנוכה
איכות הדגים בראשונות הייתה משכנעת, הבשר היה לא רע וגם הקינוח צלח את מגבלות הכשרות. אבי אפרתי מאתר במסעדת כנען הכשרה הרבה פוטנציאל
2017 הולכת להיות שנה טעימה, הנה כמה מהפתיחות המסקרנות שאפשר לצפות להן בשבועות ובחודשים הקרובים, שלא תגידו שלא ידעתם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקור בחוץ מוציא את החשק לצאת מהבית ופותח את החשק לארוחה ביתית מזינה. אורלי פלאי מדגימה איך מבשלים בשניים פאייה מהירה עם אורז, עוף, סלמון ושפע תבלינים
תשכחו מלביבות וסופגניות, פרויקט חנוכה נוסטלגי מגיש לכם את הדבר האמיתי מהבייקרי סוויט בוקס בשוק לוינסקי - בצק מטוגן במילוי פסק זמן, לא תיקחו?
קשה למצוא אוכל ערבי משובח בתל אביב, ולכן כשמסעדת מאייר של אוסאמה דלאל נפתחה לצהריים חברות הפורום התייצבו מיד. לא זול כאן, אבל היצירתיות והטעמים שווים כל שקל
כמיטב המסורת יחגגו המסעדות ברחבי הארץ את ארוחת הסילבסטר בשלל הצעות מפתות שכוללות בין היתר שמפניה, תותים והרבה רומנטיקה - רק אל תשכחו להזמין מראש
השף אבי ביטון הופך את הלביבות הביתיות של אמא לתענוג בזכות תוספת קטנה של גבינת ברי לתפוחי האדמה, עשבי תיבול רעננים וטיגון בחמאה שמוסיפה להן טעם אגוזי
השף ניר צוק הגיע לבית של בנג'י ברעננה כדי לפנק כמנהג הישראלי היפה את החיילים הבודדים המתגוררים שם במנות שף מבשר טרי. יחד עם סוניה בורנשטיין, חיילת עולה לפני שחרור, הכין השף המבורגר משובח ושניצל עגל
באחד מהרחובות הסואנים ביותר בתל אביב, מסתתרת מסעדה הודית קטנה שבה הצלחות בקושי עומדות בעומס האוכל. המונה טועם סלאם בומביי
המוצר שעושה שילוב אגדי בין גלידונית לטראפלס, מה חשבנו על המילקי קרמל מלוח ומה קרה לצ'יפס הטבעי שכ"כ אהבנו? חדש על המדף
מ-4 בקבוקים ב-100 שקלים ועד ליוקרתיים ביותר - אבי אפרתי מגיש לכם את הסקירה המלאה ליינות המבעבעים הכי טעימים למסיבת הסילבסטר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמכינים המבורגר קלאסי לא באמת צריך תוספות למעט בשר איכותי. ניר צוק מכין את הקציצה האמריקאית קלאסי מבשר ישראלי
רוצים להפתיע את האורחים בסילבסטר במנה של מסעדה? השף אור הרשקוביץ ממסעדת בקפיקו מלמד להכין פסטה סלמון ברוטב חמאתי
מיקי שמו מתענג על השוקופאי המיתולוגי של בורגר ראנץ' ומכין במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי גרסה ביתית ומושלמת. מסתבר שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין מי שיכול לסרב לשניצל טרי שיצא עכשיו מהשמן הרותח. ניר צוק מפנק בשניצל עגל בציפוי פריך
השף יובל בן נריה לא נח: אחרי שפתח את מסעדת טאיזו המצליחה, ואת מזללת הראמן מיאזאקי בשוק צפון, באביב הקרוב הוא עתיד לפתוח ביסטרו יפני חדש ברחוב נחמני בת"א
דוכן צ'יפס חדש בשם פטאט נפתח בתל אביב, מסעדת מינאטו מהרצליה מתארחת בווילה הלבנה, ארוחת נובי גוד בקפה שרגא בירושלים ועוד אירועי אוכל מרגשים בשבוע האחרון של 2016
סדרת צילומים חדשה של האמן וצלם האוכל הנרי הארגריבס מציגה שחזור של הארוחות האחרונות של אסירים שהוצאו השנה להורג, במטרה לעורר מודעות לבעייתיות של העונש הקשה. התוצאה מצמררת
וואלה! אוכל בפרויקט חגיגי ומיוחד לחנוכה שמחזיר את הקונדיטורים אחורה בזמן לחטיפי ילדות אהובים. ראשון להתארח הוא הקונדיטור גל גבריאלי מהקונדיטוריה של גל בחיפה, עם קרונאט במילוי מרשמלו
הסבא החביב של גד, הדמות של מאיר בייגל, התינוק של במבה או קמח תמי. חיינו מורכבים ממותגים המורכבים מדמויות שנעות על הציר שבין מציאות לבדיה. אז מי קיים באמת ומי היה מקס ברנר?
אחד התענוגות הגדולים ביותר בחנוכה הוא הלגיטימציה לזלול בצקים מטוגנים. גייסנו את חמודי עוקלה ממסעדת איטליאנו דה לה קוסטה החיפאית שמדגים איך מכינים פנזרוטי, כיסונים מושלמים במילוי תרד, ריקוטה וגבינת עיזים
במיקום חבוי בתחנת דלק ליד חדרה, נפתחה מסעדה חדשה ומושקעת - תכירו את בריסקט, גן עדן לקרניבורים שמכורים לנתחי בשר
מירב שיינר נותנת מתכון מנצח למיני דונאטס עם טופינג מושחת של קרם שוקולד ומקדישה בטור השבועי מקום גם ל-6 טיפים חשובים לסופגניה ביתית מנצחת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי שטעם את הפריקסה של השף תומר אגאי בסנטה קתרינה וכמעט התעלף מרוב עונג, אבי ביטון מכין לכבוד החג את הגירסה האפויה, שכל אחד יכול להכין בבית
עם כבוד עצום לחומרי גלם מקומיים, פשטות אינטלגנטית, יצירתיות וכשרון מכינים במסעדת דוק בת"א אוכל טעים בתמחור הוגן. אבי אפרתי נהנה מכל רגע
אבי אפרתי טועם את האדומים החדשים של יקב מדבר ומיה לוצ'ה. איזה מהם מספק תמורה לא רעה לכסף ומי יהיה מהיינות הטובים בשטח עוד כמה שנים? כל הפרטים בביקורת
חג החנוכה כבר ממש מעבר לפינה כמו גם הכריסמס והמסעדות ברחבי הארץ מזמינות אתכם למבחר ספיישלים ברוח החגים. כל המבצעים במסעדות
מארחים את החברים בסילבסטר? השף ניר כרמלי מבר דגים מלמד כמה קל להכין מנת דגים קלאסית בזכות השימוש בחומרי גלם טובים, ומכין פילה מוסר ים בחמאת עגבניות עם מרווה, שום ויין לבן
מועדון ארוחת הצהרים מגיע ליהלומה בנמל ומגלה שלמרות הרבה כוונות טובות, הקסם של שוק לוינסקי לא צלח את המעבר לנמל ת"א, לפחות לא בשעות היום. תפריט עסקיות היה יכול לפתור כאן הרבה בעיות
הספר פוליש מוכיח שאוכל פולני יכול להצית את הדמיון: מתכון מקורי לפרוסות תפוחי עץ מטוגנות שירימו את האירוח של חנוכה
שניצל, המבורגר ואפילו מעורב ב-25 שקלים נדיר למצוא כיום. מסעדה חדשה בת"א בשם תחנת האוכל מגישה מנות עיקריות משביעות במחירים ששוברים את השוק
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תוספת של פלפלים קלויים ושמן זית לחומוס, נותנת לו טאץ' איטלקי מעושן. בזמן שהגרגרים מתבשלים, מתפיחים בצק ועד שממרח החומוס מוכן, כבר יוצאות מהתנור שתי פוקאצ'ות חמות ורכות לניגוב המושלם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך להבדיל בין בשר טרי לקפוא, מה אומרים הריח והמרקם ולמה הכי כדאי לקנות ממגדלי בקר מקומיים? הטיפים הכי טעימים שלא תמצאו במקררים של הרשתות הגדולות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי הרבה מאמץ אפשר לתקתק בסילבסטר ארוחה ביתית מפוארת ברמה של מסעדה איטלקית. קבלו מתכון לאספרגוס ופטריות ברוטב חמאת פרמזן של רונימוטי
מבול המסעדות החדשות בשוק מחנה יהודה לא פוסק - השבוע נפתחה שם מסעדה איטלקית חדשה, הסנדק שמה. המקום יגיש פיצה ופסטה כשרים למהדרין וארוחות בוקר בניחוח איטלקי
האישה הזו קנתה מקרר חדש עם בן זוגה, אך במקום להשתמש במתקן לצינון יינות, היא בחרה לשפוך את המשקה האהוב למתקן המים שבדלת המקרר. ברשת כבר בחרו להעניק לה את תואר אשת השנה
בשוק של לוד המונה מקבל התקף נוסטלגיה. במקום בו בילדותו זלל מרגז וספינג' הוא מתפנק על פלאפל נהדר, צ'יפס ואינספור סלטים, במחיר מצחיק של 10 שקלים
כולנו רוצים לקבל שירות טוב במסעדה ומתבאסים לפעמים להשאיר טיפ למלצר לא נחמד. אבל זוג שהפיץ לאחרונה את הסיפור אודות משחק הטיפים המרושע שלו הצליח להרגיז אנשים רבים ברשת
רכבת העמק המחודשת מעניקה גישה נוחה לבית שאן והסביבה ומאפשרת לגלות את האוצרות הקולינריים של האיזור - מעוגות הונגריות, דרך משתה פרסי ועד מאכלי בריאות אתיופיים
הלבנטיני, מקום חדש בתל אביב, מגיש לכם פטנט חדשני שנקרא השווארמה בוקס, שמציע פתרון מעוצב למי שמעוניין לוותר על הגלוטן. ואל דאגה, לחסידי הפחמימות מציעים כאן לאפות משובחות