איטליה פינת המידל איסט: ארנצ'יני פריקה על גספצ'יו
נועה לוי, השפית של קזינו סן רמו, עושה שילוב מקורי ואפילו קצת חצוף (בקטע טוב) בין המטבח האיטלקי והערבי עם מנה מפתיעה של ארנצ'יני פריקה, על גספצ'יו קר
נועה לוי, השפית של קזינו סן רמו, עושה שילוב מקורי ואפילו קצת חצוף (בקטע טוב) בין המטבח האיטלקי והערבי עם מנה מפתיעה של ארנצ'יני פריקה, על גספצ'יו קר
באופן מפתיע, דווקא היום, באמצע הקיץ הלוהט, חל יום האבוקדו הבינלאומי, אז לרגל החגיגות תעשו מאמץ למצוא אבוקדו טוב (כן, יש דבר כזה גם בקיץ), ותבחרו איך בא לכם לחגוג. הנה 10 הצעות
ברק יחזקאלי (בורק) מלמד אותנו איך להשתמש בשאריות הפירה כדי להכין פאי דייגים - מתכון משגע לנתחי דג ים ברוטב עגבניות פיקנטי עם שכבת פירה קטיפתי מעל
שניצל תירס מעורר בכולנו זכרונות ילדות, וגם היום לא נס לחו, אבל רגע לפני שאתם מתפתים להוציא מהמקרר בסופר שניצל תירס מוכן וקפוא, קבלו את הגרסה של קינן בסל לשניצל תירס ביתי ואיכותי מגרגרי תירס טריים, אחרי שתאכלו אותו לא תוכלו לחזור אחורה
קציצות אפויות, עשירות בטעמים עם ירקות שמסתתרים בתוכן. אין ילד שלא יאהב ואין אמא שלא תשמח לראות את הילדים אוכלים מהן
הסברס, פרי צמח הצבר, שעכשיו שיא עונתו, הוא פרי מתוק ועסיסי שהגיע הזמן להעלות לו קצת את המניות, הוא משתלב נהדר בקינוחים, סלטים, שייקים וסורבטים, ואחרי שתנסו אותו לא תבינו למה בעצם לא ניסיתם עד עכשיו
אם במקרה נפלה עליכם המוזה והמזגן עובד על המקסימום, קחו לעצמכם שעתיים, הכינו כמות גדולה של קציצות שאפשר וכדאי להקפיא ואתם מסודרים לשבועות הקרובים, קבלו כמה כללי זהב להפשרה ומתכונים בטוחים להצלחה
מתכון הכי פשוט שיש למנת עוף וירקות מוקפצים, רק לזרוק הכל למחבת אחת, קצת לתבל ואפילו הילדים יעופו על זה
אחת המנות המפורסמות והאהובות ביותר של מסעדת לה רפובליקה היא מנת הפולנטה, בעיקר עכשיו, כשבגינה האורגנית שבבעלות המסעדה, נקטפים מדי יום קלחי תירס עדין ומתקתק מזן יפני ("Super Sweet"), אשר משתלבים בה נהדר, קבלו מתכון ראשון מתוך הפקה איטלקית משגעת
אין תענוג גדול יותר מתפוחי אדמה קריספיים בטיגון עמוק, השף ברק יחזקאלי (בורק) חושף את המתכון שלו לפוטטוס מושלמים, רק תעקבו אחרי הכללים ואתם מסודרים
אם גם אתם גיליתם את הקסם של בישול ביוגורט ודאי נתקלתם בקושי - בנקודת רתיחה היוגורט מתפרק. ברק יחזקאלי מלמד טריק קטן ונותן מתכון בסיס לבישול ביוגורט