זרוק לי כדור
פרויקט מיוחד: בעקבות כניסתה של מנת הפלאפל החדשה של מקדונלד'ס נתנו למוסדות פלאפל נבחרים לטעום מהיצירה
פרויקט מיוחד: בעקבות כניסתה של מנת הפלאפל החדשה של מקדונלד'ס נתנו למוסדות פלאפל נבחרים לטעום מהיצירה
לקנות בסופר זה קל, אבל בפחות מחצי שעה תוכלו לאפות גם בבית. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קרקרים ביתיים ב-24 דקות
דוכן קפה חדש בלב שוק הכרמל ישמש את לקוחות השוק כתחנת תדלוק לקפה. בתפריט קרואסון, כריכים ושיק איטלקי לפרקים
מסעדת ליליות ביסטרו הכשרה מתל אביב פתחה השבוע אחות חדשה ברעננה, והיא לא פחות אקטיביסטית ממנה
ערבי יין בזיכרון יעקב, עסקית חדשה בטשרניחובסקי ואינה קארבצקי אחת שתבשל ארוחות בבליני - 4 המלצות לבילויים קולינריים
קדירות המתבשלות זמן רב בתנור אינן נחלתן הבלעדית של אוהבי הבשר. אורן גולדפינגר מכין 2 קדירות טבעוניות
שרי רוטמן הכינה לעצמה את ארוחת הבוקר המועדפת: קפה הפוך וקרמבל תפוחים וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
קחו בצק שמרים פשוט, פנקו אותו באגוזים וצימוקים ולבסוף תדאגו לו לסיומת שומשום. מיקי שמו מכין פלוט של בריאות מלא בדגנים
פסטיבל שוקולד יערך במהלך השבוע הבא בקניון לב חדרה. שלושה ימים של פרלינים, פאדג', קרפים משוחים בשוקולד, קאפקייקס ובצק סוכר
מתן שופן, גולש וואלה! אוכל ובעל בלוג טוניסאי מהמם, מכניס אותנו אליו למטבח ומלמד אותנו הכל על מפרום
אחרי יותר מ-13 שנה עוזב כתב האוכל המוערך מארק ביטמן את טור הבישול שלו בניו יורק טיימס ויתמקד בכתיבת טור דעה במדור הפוליטי של העיתון
אבי אפרתי אכל בגדרה 26 בשוק הכרמל בתל אביב וטעם מנות שבדיות ועיראקיות לא רעות בכלל, שסימנו את המקום כסימפטי בעליל
דיירת האח הגדול מתגוררת עדיין בערוץ 20, אבל בן זוגה יריב נתי ידע לענות על כל השאלות הכי חשובות שיש למדור בכיס האחורי
השף אבי ביטון מבשל ארוחה דלת תקציב עם מצרכים שלכולכם יש בבית במזווה או בפריזר כמו אורז, קבנוס וגם שוקולד
סטייק מדמם והרבה יין, זה כל מה שצריך. נועה רוזין עושה סיבוב איטלקי ונוחתת עם המלצות למסעדות וברי יין ברומא ובחבל טוסקנה
את העובדה שיש הרבה אנשים שמעדיפים לעבוד על המחשב הנייד מבית קפה גילינו מזמן. ענת ניר מצאה כמה שהשתכללו
הכל נא: החל מהדג ועד הארטישוק. השף עומר מילר מכניס את הטרטר לסלט ומפרגן לו גם ארטישוק ירושלמי ובורגול
עם גיא גיאור בפרונט, ויינות בוטיק בכוס להשלמת מצב הרוח, נפתח בר יין "הבוטיק" בשבוע שעבר בתל אביב
בפרק הראשון של מדריך הבישול: דגים, מסביר לכם השף איל לביא איפה קונים, איך בוחרים ומה לעשות כדי לטפל בדגים
במתכון השלישי מתוך ספרם החדש של אבי ביטון ובני סיידא, מכינים השניים צלי עוף עם כרוב ופטריות ביין לבן
ממעדניה הפכו השבוע בויוה רומא למסעדה. ייבאו חומרי גלם ושלחו את השף לאיטליה - הכל כדי לתת לכם הרגשה כמו רומאים
זו העונה לירקות שורש. השף הראל מק ממסעדת אדום מכין מהם מרקים פשוטים אבל מלאי טעם
היישר מהאייטיז חזר אלינו מק דיויד עם סניף חדש בנצרת עם לוגו מעודכן, מנות זולות יותר ובעיקר הרגשה נוסטלגית
אורלי פלאי-ברונשטיין מפנטזת על קדירת חורף ומכינה ביף בורגיניון שמשכשך ביין יותר מ-24 שעות
תחרות הפלייליסט של מיוזיקפה מאפשרת ליוצרים צעירים לזכות בהקלטה של סינגל באולפן מקצועי. שלחו את הסרטון שלכם ואולי תגיעו גם אתם לגלגצ
דים סאם ולובסטרים, מנות עונתיות בשקוף, וארוחת שחיתות של רפי כהן ביועזר בר יין הם הדברים שאנחנו הולכים לאכול השבוע
למרות המיקום המפונפן, פתח השף שאול בן אדרת מסעדה חדשה ולא יוקרתית ברוח דרום צרפת במתחם YOO בתל אביב
אצל אורן גולדפינגר כל יום הוא ט"ו בשבט. כדי לשכנע אתכם לעשות כמוהו הוא מתחיל דווקא ביום שאחרי החג
אייל יסקי - וייס יצא לטיול של שבת עם הקפה, הל והגזיה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
אם נשארו לכם שקדים ואגוזים מט"ו בשבט או שסתם אתם בעניין של הריח המשכר הזה, מיקי שמו אופה לשבת עוגיות פלורנטין
המנדיאנטים, דיסקיות השוקולד האירופיות עטויות הפירות היבשים עושים את כל הדרך מהכנסיה לט"ו בשבט. ויש גם מתכון
הגבינה לא מפסיקה לבעבע. 2 פיצריות נפתחו השבוע בתל אביב ועוד אחת בדרך. מגיפה? או הטרנד המאוס הבא?
הוציאו את הפירות היבשים מקערות הפיצוחים והכניסו אותם לתפריט. השף גיל אלמליח בהפקת מתכוני ט"ו בשבט
אבי אפרתי טועם את האוכל הסיני הכי טוב שאתם לא מכירים במסעדת סינג לונג בדרום תל אביב, ומפציר בכם לנסות גם
אחרי מפגש עם שבט חלפון ב"עונת החתונות וצרות אחרות" עומד לצאת לדרך הריאליטי הבא: "החלפונים". מדור קפה בודק מקרוב
שני יינות רזרב של רקנאטי הוציאו מאבי אפרתי קריאות התפעלות. נראה שהמהפך המקצועי של היקב באמת עובד
משקאות חמים זה טוב ויפה, אבל יותר טוב זה להוסיף להם קצת אלכוהול. השף יאיר פיינברג משדרג משקאות חמים ליום מחויך יותר
לפעמים כל מה שצריך לטעום זה את הקלאסיקה. נועה רוזין עושה סיבוב אירופאי ונוחתת עם 2 המלצות למסעדות בפריז
משמעת מפוקפקת וחיבה להפסקות צהריים של ימי שישי, הובילו את ערן אבן לבית הקפה הבלקני קאימאק, בשוק לוינסקי
תנו לסבתא את הפולקע, את החזה לחמותכם ולילד את הכנפיים. אבי ביטון ובני סיידא נותנים מתכון לעוף צלוי עם פטנט
אחרי שהבנתם איך עושים ומה עושים, הגיע זמן התכל'ס. הנה מתכוני שרימפס של השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
בפרק השלישי של מדריך הבישול נותן השף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה הסברים כיצד לקנות, לטפל ולבשל שרימפס
זוג מכונות קפה חדשות הצטרפו למגוון הרחב בשוק. יוקרתיות, מטאליות, לא רואות קפסולות בעיניים וממתינות בנשימה עצורה ללחיצת הכפתור
אם לרגע אתם רוצים להרגיש כמו אנג'לינה ג'ולי, הנה 3 ממתכוני הקוקטיילים שהוגשו לכוכבים בטקס גלובוס הזהב
קמח עם אקסטרה קקאו, עוגת שמרים של מיקי שמו (לא הקונדיטוריה) וקורנפלקס למי שבעייתי עם גלוטן. כל מה שחדש על המדף
מדריך המסעדות GaultMillau בחר לראשונה דוכן פלאפל וחומוסשל ישראלי לשעבר. לא בישראל, אלא באטוורפן שבבלגיה
אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את ט"ו בשבט כדי להכין ביסקוטי, העוגיה שהיא הכי אוהבת לטבול בתה, בפחות מ-40 דקות