קרמבולס: סופגניות טבעוניות וקלות להכנה
בלי שמרים, בלי ביצים ובלי גבינות: מירב שיינר דנצ'נקו הרחיקה עד גואה בשביל הקרמבלוס - סופגניות מטוגנות וטבעוניות עם סולת, שמן קוקוס, גרידת תפוז ומייפל שנראות כמו תכשיטים זהובים. תתכוננו להתמכר
בלי שמרים, בלי ביצים ובלי גבינות: מירב שיינר דנצ'נקו הרחיקה עד גואה בשביל הקרמבלוס - סופגניות מטוגנות וטבעוניות עם סולת, שמן קוקוס, גרידת תפוז ומייפל שנראות כמו תכשיטים זהובים. תתכוננו להתמכר
נוזל ארומטי עשיר בטעמים וריחות מתאילנד, נתחי בקר נימוחים, אטריות אורז והרבה ירוקים טריים- מרק הקוטייאו מצריך כמה שעות בישול, אבל בפועל הוא לא דורש יותר מ- 15 דקות הכנה. מתכון מחמם לסוף השבוע באדיבות מסעדת התאילנדית בהר סיני
בחיפושיו אחר הסנדוויץ' המושלם, הגיע אבי ביטון רגע לפני חנוכה למזווה בפרדס חנה - כרכור, שם הכין לו דור כהן, סופגניה טריה במילוי אסאדו מעושן' מפורק מvעצם' עם איולי לימונים כבושים. המצאה גאונית או שילוב הזוי?
אמש, המקום החדש שנפתח בלילינבלום, לא ממש החליט מה הוא רוצה להיות, אם בבר מדובר - התפריט חייב להשתנות, אם זאת מסעדה - עשו טובה ותחלישו את המוסיקה, כך או כך מתבקשת עבודה משמעותית על איכות האוכל, עד אז תביאו חשבון, כי הותשנו
הקונדיטור מיקי שמו במתכון לסופגניות השמרים המסורתיות שכולנו מכירים ואוהבים, מא'- ת' כולל כל הטיפים הקטנים שיביטיחו הצלחה מלאה
גם לכם נמאס להזמין אוכל מאותם חמישה מקומות כל הזמן? לא עוד! אפליקציית משלוחים חדשה, שפותחה בהלסינקי והושקה השבוע בת"א, הולכת לשנות לכם את החיים, בזכות שירות מעולה ונוח, ומבחר מדהים של מסעדות להזמין מהן, וכן - יש משלוחים מהוויטרינה
חנוכה הוא רק תירוץ לחגיגת מטוגנים כמו שאנחנו אוהבים, אז נכון שסופגניות ולביבות די גונבות את רוב תשומת הלב בחג, אבל אנחנו בעד חגיגות מטוגנות בשלל צורות. אז הנה 10 מנות ברחבי הארץ שעושות כבוד לשמן כל השנה
טראפיקו, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כולנו היינו שם, בשעות הקטנות של הלילה, אחרי בילוי או סתם עם תשוקה אדירה למשהו טעים ומשביע בלי שום רצון או יכולת לבשל. עבור הרגעים האלה בדיוק, יצרנו עבורכם את רשימת המסעדות הטובות והמומלצות ביותר לארוחה לילית שווה במיוחד
רגע לפני שחג הטיגונים נכנס בדלת ואופף את המטבח באדים של שמן, קבלו את הגרסה של הבשלן ארז גולקו ללביבות בטטה ושיבולת שועל, שאופים בתנור, והן אפילו מתאימות גם לטבעונים. מסתבר שגם בחנוכה אפשר להיות בריאים
לצד הרבה פתיחות מרגשות של מסעדות חדשות, 2018 ידעה גם הרבה סגירות מצערות של מסעדות שאהבנו, מסעדות שהיו מוסדות של ממש, וכאלה שקיווינו שיהפכו יום אחד למוסד. סיכום שנה עצוב - פרידה מ-12 מסעדות שנסגרו השנה, עם תקווה לעתיד קולינרי ורוד יותר
קניוני עזריאלי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא סתם בחר הזמר משה פרץ להשיק את הסניף הראשון של הגלידרייה שלו, קרמלה, במתחם האוכל "מלחה מרקט" בקניון עזריאלי ירושלים. המתחם החדש שהושק לפני כשנה בקניון הוותיק מציע חווה קולינרית צבעונית ותוססת עם מגוון רחב של דוכנים מסקרנים
המונה חוזר מהצפון עם המלצה חמה לפלאפל שכנראה לא הייתם עוצרים בו במבט ראשון; פלאפל צהוב, עם הרבה עמבה בצד, רוטב שום לימוני, שהוא הולך לחלום עליו עוד הרבה מאוד זמן, ופיתה שהיא הכי טעימה בארץ. עם כל ביס שתתקדמו בפיתה לא תאמינו שאתם בעתלית, עד כדי כך זה טעים
החורף אמנם עוד לא החליט אם הוא כאן כדי להישאר, אבל המסעדות כבר נכנסות לאווירה הקרירה ומספקות את הסחורה עם מנות חדשות שבהחלט שווה לצאת עבורן מהבית. אז איפה כדאי לאכול השבוע? הנה כמה אופציות לא רעות בכלל
שכונת רחביה הירושלמית מתחדשת בהמבורגריה חדשה ומגניבה, באווירה צעירה ועם תפריט מושחת במיוחד. אז איך ביבי קשור לכל הסיפור? הפרטים בפנים
אל רחוב לילינבלום התוסס הצטרפה בימים האחרונים L28 מסעדה שהיא פרויקט קולינרי, בייעוץ מקצועי של האחים ירזין, אשר תיתן במה לשפים צעירים ומוכשרים, ע"י החלפת שף המקום בכל חצי שנה. את הפרויקט פותחת השפית שולי וימר, בוגרת הריבר קפה בלונדון. הצצנו פנימה
במסגרת חיפושיו אחר הסנדוויץ' הטוב בארץ מגיע אבי ביטון אל לחם בורקין בבנימינה, המאפייה הוותיקה שפועלת כבר מעל שני עשורים מציעה מלבד לחמים נהדרים סנדוויץ' מושחת ונהדר במיוחד, ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות את זה בבית
אסף דוקטור ממשיך לנסח את המטבח הישראלי במיטבו; עם אוכל שהוא אמנות מקור, שירות לבבי וחף מהתנשאות ותמחור שפוי, אין מנוס מלקבוע שאייבי הוא המקום החם להיות בו בחורף הקרוב
בטעימה השבוע שני יקבים משאבלי: דומיין דה שרדונה עם עשייה הנוטה לקלאסית וטעם נקי מאוד, ודומיין לואי מורו עם איכות בלתי משתמעת ושאבלי אחד מרגש וגדול לכל דבר ועניין
סמסונג, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם אתם סובלים מירקות שקופאים, רעש בלתי נסבל וחוסר במקום למוצרים השונים? זה הזמן להיזכר בשלושת כללי הזהב של קניית מקרר חדש
וואלה! NEWS בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נמסיס שוקולד בטאטי, צנצנת של שכבות תותים במסה וברד פודינג של גוז' ודניאל - גם עבורכם לפעמים הארוחה היא רק תירוץ? אנחנו מבינים ללבכם: קבלו את שמונה המסעדות שמגישות את הקינוחים המפתיעים והממכרים ביותר בארץ
חנוכה בפתח ואת דמי החנוכה הקלאסיים של פעם מחליפים מוצרים כמו סנאי זהב של פררו רושה או סוכריות גומי בצורת סביבון, טעמנו אותם ועוד כמה דברים חדשים שעלו על המדפים
האיש שפיצל את הרשת: גולש החליט לשפוך את המרק הרותח על לחמניה מרוחה בחמאה, טען שזה "כריך קטלני" והטריף את הפודיז: האם צריך "לקרוא למשטרה" או להתמסר לחוויה? צפו בסנדוויץ' מעורר המחלוקת
הנוסעים צפונה יכולים להשאיר את הסנדוויצ'ים בבית: המסעדן שפתח את דוריס קצבים ב-2004 פתח בימים אלו את "פינת עישון" - מעשנת בשר טקסס סטייל עם תפריט של בשרים מעושנים המיובאים מארה"ב
וואלה! NEWS בשיתוף שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שרונה מרקט בשיתוף "יין בשוק" החלו להציג מגוון סדנאות "מאסטר קלאס" לקהל הרחב בתחום האלכוהול, עם דגש על עולמות היין, הבירה והוויסקי, והפתיחה של היקב המפורסם מספרד הייתה מסחררת בכל אספקט. צפו
קוקה קולה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בעולם האוכל לא מעט מנות נולדות דווקא מתוך טעויות, גם לטום אביב זה קרה, אך מעז יצא מתוק ואת נתחי השורט ריב שנשרפו לו הוא הפך לאחת המנות האהובות במסעדת קוקו במבינו, צפו בדרך שעבר עד הביס המושלם
טאקוס לואיס, אנחנו לא יודעים איך עשיתם את זה, אבל גרמתם למונה לצאת מגדרו, להזמין הרבה יותר מדי אוכל, להתענג על כל ביס ולצאת בקריאה נרגשת: בואו לתל אביב, אנחנו זקוקים לכם!
עבודות הרכבת הקלה לא הצליחו להשבית את השמחה בגן החשמל, ומתחם לבונטין מתחדש עם אורו - בר יין ומעדנייה עם תפריט אוכל מושקע, חומרי גלם איכותיים ואלכוהול במחירים ידידותיים
מרק עוף עם כופתאות בטעם של בית? או מוסקה חמה עם ניחוחות של נוסטלגיה ותבלינים? לא משנה מה המאכל שגדלתם עליו, אספנו עבורכם 8 הצעות בטוחות לאוכל שיעזור לכם להתמודד עם החורף ולהרגיע את הנפש
אחד הדברים הכי כיפיים במתכון הנהדר הזה, הוא שאפשר לשחק איתו בכל מיני צורות - זאת יכולה בקלות להפוך למנה טבעונית, או כשרה עם עוף או בקר, ואפילו למרק הודי ארומאטי
בקפה נורדוי סוף סוף פותחים דלתות גם לארוחות בוקר, בקיוטו יחנכו את הילדים שלכם עם סושי בחינם, אוראל קמחי מארח בפופינה וגם חיים טיבי בערב מיוחד עם שפים אורחים. פותחים שבוע טעים במיוחד
אין הרבה דברים שמשתווים להנאה שבסלט חצילים שרופים, עם עגבניות ופלפלים, אליהם משתדכת גבינת טולום עשויה חלב צאן. חגיגה ים תיכונית בצלחת
בשיתוף שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שכבות שבירות של בצק פילו דקיק, מלית אגוזים עשירה ומתובלת וסירופ מתקתק - יש סיבה מדוע הפכה הבקלאווה לאחד המתוקים האהובים ביותר במזרח התיכון. תתפלאו לגלות אבל ממש קל להכין אותה לבד בבית ובזכות תוספת קטנה היא תהפוך אצלכם ללהיט הבא
כמעט כולנו אוכלים בננות, אבל מסתבר שרק בודדים יודעים לקלף אותן נכון. גולש אנונימי העלה ליוטיוב סרטון שבו הוא ממחיש עד כמה קל לקלף בננה אם עושים זאת נכון - כמו הקופים. הסרטון בפנים
קפה קדוש עשו זאת שוב: השף קונדיטורים קרן ואיציק קדוש, בעזרתם של 40 תלמידי קונדיטוריה מבית הספר לבישול דן גורמה, השתלטו על האקווריום היפיפה בירושלים, והרימו שם אירוע פתיחה לפרויקט מסעדות פתוחות, עם לא פחות מ-4000 קינוחים, כולם מעוצבים בהשראת המצולות
הטור ניחוח עוגה של מירב שיינר - דנצ'נקו חוגג 5 שנים וזו סיבה בהחלט טובה לעוגת יום-הולדת משגעת לילדים גדולים עם אספרסו, ברנדי וקרם מסקרפונה מוקה משגע
רגע לפני שאתם ממהרים להשוויץ בגבינה תוצרת חוץ שרכשתם בנסיעתכם האחרונה לאירופה, תדעו שכאן בארץ, במחלבת שירת רועים שבקיבוץ לוטם מיוצרת גבינה שזכתה לאחרונה במדליית זהב בתחרות הגבינות הטובה בעולם
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע בחיפושיו אחר הסנדוויץ' הטעים ביותר, לדיינר ההיסטרי של השף גיא גמזו - נונונו, כדי לטעום את לחמניות החלב הרכות והממולאות מק אנד צ'יז, שהפכו בין לילה לדבר הכי חם בעיר, ומכין בהשראתן מנה מושחתת לא פחות
וואלה! NEWS בשיתוף YOLO, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה מאפיין את השוקולד השוויצרי? במה הוא שונה מהבלגי? ומיהי הדרום אמריקאית שתפתיע אתכם? כל טעימה של שוקולד מזכירה לנו שחיים רק פעם אחת אז חשוב ליהנות, אז הכנו לכם רשימה של מדינות שמייצרות עבורנו את הקקאו והשוקולד שעושים לנו טוב בלב וטעים בפה
בג'מה לא תמצאו יומרה או תחכום או יוצא דופן, אבל אוכל איטלקי טוב שמתאים לכל המשפחה, חומרי גלם טריים, שירות סימפטי, אווירה נעימה ומרגריטה נהדרת, בהחלט תמצאו, וזה כבר יותר מהממוצע הקיים כיום בסצנת המסעדות
אבי אפרתי לוגם מיינות רמת הגולן - ממגדיריו המובהקים של הטעם הישראלי. החל מ"גוורץ" שבנות אוהבות לאהוב ועד יין שהוא מפסגות האיכות של תעשיית היין המקומית
עם החורף בא התיאבון, ויצרניות המזון מנצלות את זה עם שלל מוצרים חדשים. בפלות בטעמים נוסטלגיים, מילקי בטעמים חורפיים, פסק זמן חדש, תה בטעם מאצ'ה ועוד המון חידושים. טעמנו בשבילכם
בשיתוף סמסונג, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בכמה מהבתים בישראל יש מקרר, איך נכון לאחסן את הירקות ואיזה אזור יותר קר - בדפנות או במרכז? קבלו שמונה שאלות שיגלו עד כמה אתם באמת מכירים את המכשיר שאתם פותחים וסוגרים עשרות פעמים ביום
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי כמה ימים מתוחים, השקט שב לדרום, ונקווה שהפעם לטווח ארוך. כעת אפשר לחשוב על לאפות שוב, שלושה סוגים של לחמניות חמות שימלאו את הבית בניחוחות מרגיעים ויתנו תחושה של מרחב מוגן אמיתי
עם ותק של עשור במסעדות שונות בת"א, ותפקיד מוביל בסנטה קתרינה, השף שאול קויפמן הרגיש שכעת הגיע הזמן לחזור לקיבוץ ילדותו ולפתוח שם מסעדה מעודכנת ומקומית, עם טאבון אבן, ערוגות תבלינים וחומרי גלם מהסביבה הקרובה. אנחנו כבר שמנו קיבוץ חצור ב-WAZE
סמסונג, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
5 הבעיות הכי נפוצות שיש לנו במערכת היחסים המורכבת שאנחנו מנהלים עם מוצר החשמל החשוב ביותר בבית - המקרר וגם האופן שבו אפשר להתגבר עליהן
שיטוט רגלי אקראי בכפר סבא, העיר שעל פי המונה יש בה את כל היופי והכיעור יחדיו, מוביל אותו אל מוסד הנקניקיות של סעדיה, כשהוא מגלה שכאן אוכלים סנדוויץ' עם נקניקיה וביצה חומה הוא לא שואל שאלות מיותרות ומצטרף לחגיגה
אחרי שהראמן שלו הפך לאחד האהובים בת"א, הבעלים של מן טן טן עובר ליעד הבא ופותח איזאקיה יפנית מושקעת בנחלת בנימין, בתכנית חוץ מאוכל יפני איכותי, גם חדר קריוקי. הכינו את הגרונות
וואלה! NEWS בשיתוף שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך יוצרים בלנדינג, מה מיוחד ביינות מאיטליה ומספרד והיקב המשפחתי מישראל שכדאי להכיר: יין בשוק ושרונה מרקט יזמו חמש סדנאות מקצועיות וחווייתיות בנושא אלכוהול, ואם אתם צמאים ללמוד על אלכוהול, זה המקום בשבילכם. מה ומתי? התשובות בפנים
אהבה לתהליכים קולינריים ממושכים לצד חוסר יכולת לזרוק אוכל לפח הולידו אצל הבשלן דור וגנר את האובססיה לכבוש כל דבר שנקרה בדרכו, בכתבה מיוחדת הוא משתף אותנו בשלושה מתכונים נהדרים לכובש המתחיל: לימונים קטנים, סרדינים טריים ונתח ויסבראטן שהופך לברזאולה נהדרת
חיים כהן חוגג למסעדה שלו שבע שנים טובות, ויקטור גלוגר משיק בראנץ' שישי עם הנוף הכי יפה בתל אביב, עידו פיינר מגריג מגיע לערב חד פעמי באוזריה ועוד הרבה חדשות חמות וטעימות