זכרונות מאיטליה: ארוחה חלבית מושלמת
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
השף ניר ויימן ממסעדת מל ומישל בת"א עוזר לכם לתכנן ארוחת שבועות מפילה עם פתיח של מטבל מוצרלה, לזניה פתוחה, דג בתנור וקינוח של פודינג אורז מתוק עם דובדבנים
לאירוח קצת אחר, מציעה רות יולס לבשל ארוחה הולנדית חלבית - אנדיב מוקרם, אספרגוס עם חמאה וגולת הכותרת: עוגת גבינה חמה שהיא מעין סופלה אוורירי
בשבוע הבא יחגגו המסעדות ברחבי הארץ את שבועות, עם שלל קישים, גבינות, מנות מוקרמות והרבה יין. החג במסעדות - מצפון ועד דרום
בלילה חלבית עדינה יכולה להפוך במחי יד לבלינצ'ס מתוקים בסגנון הונגרי, בליני רוסי, פנקייקס ואפילו קרפ דקיק - כך תכינו את הלהיט המושחת של שבועות
כשמשקיעים בקישים מנצחים ופשטידות מנקרות עיניים, כדאי שגם פינת הסלטים תיישר קו. השף קובי בכר ממסעדות מלון ממילא בירושלים מציע 3 אפשרויות לסלטי גורמה עם גבינות
הפיצה הטבעונית החדשה של דומינווס אמנם לא מצליחה לחדש בקטגוריה המקרטעת של תחליפי הגבינה אבל מקבלת צל"ש על היוזמה ועומדת בכבוד במבחן הפיצה הקרה
מירב שיינר מציעה שתתנו לאחרים לאפות קישים ועוגות גבינה מורטות עצבים ותפתיעו עם גוזלמה - מאפה טורקי חם עם בצק הכי פשוט וקל, שעשוי משני מרכיבים בלבד
משהו לא טוב עובר על צמרת המסעדנות הישראלית. אחרי פרשת רפי כהן, נודע היום כי השף הבכיר ירון שלו, מהמסעדה המצליחה טוטו בת"א, פוטר מתפקידו
אלרגיה ללקטוז או טבעונות לא סותרים חגיגת שבועות כהלכתה במטבח שלכם. השפית עינת מזור מכינה קינוחי "גבינה" טעימים וקלים לאירוח בלי טיפת חלב
אין לכם תנור בבית אבל מתחשק לכם לאפות? רוצים לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין טוסטר אובן לתנור? מאמן המטבח עושה לכם סדר באפייה
לא פשוט למצוא לחג השבועות יינות לבנים תוצרת ישראל שיספקו את הסחורה. הרשימה הבאה לבנים מקומיים שיצאו בחודשים האחרונים וחורגים מהשבלונה הזו
ארומה, פינתי, שווארמה השמן, ובורגרס בר הם רק חלק מהמקומות הירושלמיים שעשו את זה ובגדול ברחבי הארץ. לרגל יום ירושלים - הרשתות הירושלמיות שפרצו את גבולות שער הגיא
כמויות עצומות של שווארמה, לאפות ושניצלים, גורמות גם למונה לחפש אחר אופציה בריאה, מדי פעם. המונית עוצרת ברמת החייל בת"א כדי ליהנות מהאוכל הבריא והזול שמציעים במזללת ביסל'ה החדשה
איך התחילו לחבוץ גבינות, למה אחוזי השומן בארץ שונים מאחוזי השומן בחו"ל ומה הסדר הנכון בהגשת גבינות? נשיא איגוד הגבנים הבינלאומי חושף כמה סודות לקראת חג הביכורים
אורלי פלאי ברונשטיין מכתירה את הסלט - כוכב הבא: סלט כרובית ופטה שמקפל בתוכו מרקמים וטעמים מושלמים ועשוי להוציא מהאורחים את המחמאה הכי גדולה: "אפשר מתכון בבקשה?"
עוגות גבינה אפויות או עם פירורים הן מזמן לא האופציות היחידות שיש לקונדיטוריה הקרובה למקום מגוריכם להציע. חברי מערכת וואלה! אוכל טעמו עשרות עוגות צחורות כדי לאתר את עוגות הגבינה המנצחות לשולחן החג
אין הרבה סיכויים שהעוגיות הממכרות האלה יצליחו לעמוד בצנצנת על השיש מבלי להתחסל- רוני קדר אופה את ההתמכרות הבאה שלכם, עוגיה במרקם דומה להפליא למקור החמאתי
חוגגים את יום ירושלים ברופטופ מלון ממילא, משיקים תפריט עסקיות חדש בניניהאצ'י הכשרה בתל אביב ומסעדת פופינה עוברת לתפריט קיץ. מעוררי התיאבון של השבוע
כיצד מופק יין לבן, מה ההבדל בין יין לבן חצי יבש ליין לבן יבש ומתי הכי מומלץ לשתות יין לבן? יועצת היין קרן כהן עונה על כל השאלות
העונה הרביעית של משחקי הכס חורכת את המרקע, ומהווה תירוץ מושלם להכרות עם הזווית הקולינרית של הסדרה הנצפית. עז תלם יוצא מהגבולות המוכרים וגולש לארוחות מלכותיות שמציתות את הדמיון (זהירות, יש גם ספוילרים)
לרגל סיום חציה הראשון בעונה האחרונה של "מד מן", ערכנו מסע אופנתי בין קליפורניה שטופת השמש לבין ניו יורק האפרורית, ובין תרבות הנגד של שנות השישים לבין הייצוגיות המשרדית. תמונת מצב הגרדרובה בסדרה שבה אף אאוטפיט אינו מקרי
שואפים ליותר מבלינצ'ס וקישים בשבועות ולא רוצים לעבוד קשה מדי? יוגב ירוס מליטל איטלי מסביר איך מכינים ניוקי תפוחי אדמה עדינים בטעם אגוזי בשילוב גבינות
הקונדיטורית הכי מתוקה שיש, קרין גורן, חוגגת היום יום הולדת 40. לכבוד המאורע החלטנו לפרגן לכם את המתכון שלה לעוגת יום הולדת, מתוך הספר "אפיה זה משחק ילדים"
רות יולס מציגה קינוחים הולנדיים שמפתיעים בפשטותם הכובשת. תשכחו מכל מה שאתם יודעים על פאי תפוחים ופנקייקס- הגירסה ההולנדית לשני אלה היא אוורירית, קלילה ונימוחה
האוכל בחתונה הוא סוגייה מרכזית עם אינספור דרישות שנראות בלתי אפשריות. כדי להקל על בחירת הקייטרינג ליום הגדול, מצורפת רשימת הלהיטים של אולמות האירועים
בשבועות מניחים לגבינות מהסופר ומתנסים בגבינה מקומית שנחבצה באהבה - תכירו את משק קורנמל, חוות הבודדים שמתמחה בגבינות עזים משובחות
לניצול מקסימלי של עונת הדובדבנים המתוקים לוקחים את כל המשפחה לקטיף עצמי, שם תוכלו לזלול את פרי הקיץ האדום והעסיסי כאוות נפשכם
בהשראת יום ירושלים שיחול בשבוע הבא, אופה מירב שיינר טייק על עוגת הסולת הירושלמית: עוגות סולת אישיות במרקם אוורירי עם אגוזים, בציפוי סירופ מייפל
אבי אפרתי מתרשם מההשקעה הרבה שנעשתה במסעדת קלארו החדשה של רן שמואלי, עם אקוסטיקה נהדרת, ותשומת לב לפרטים הקטנים. אבל האוכל שם מתקשה להתרומם נכון לעכשיו
אבי אפרתי טועם את יינות אסמבלאז' ואלטיטיוד החדשים של יקבי ברקן
עונת הרחצה כבר יצאה לדרך ואתה גם מסעדות החוף שמתחילות להתמלא בסועדים. לצד המסעדות הוותיקות צצה גם ניקה ביץ' - מסעדת חוף יוונית חדשה בהרצליה
אחרי שבוע מונוטוני של אורז, ירוקים וירקות, שעועית המש מפיחה מעט רוח חיים בארוחות המשמימות של תהליך ניקוי הרעלים
כדי להכין עוגת גבינה קרה צריך להכיר טוב את הג'לטין. עז תלם מסביר לגולשת איך עובדים אתו נכון, מתי מוסיפים אותה לעוגה וחושף את הפטנט לעוגה יציבה ועמידה
המאסטר שף תום פרנץ מחליף את המקרוני אנד צ'יז המסורתי במנה מקורית וממכרת לא פחות פתיתים מוקרמים עם גבינת צ'דר
התפתחות נוספת בפרשת רפי כהן: מוקדם יותר היום התמוטט השף המוערך של מסעדת רפאל בביתו שבתל אביב. כהן פונה לבית חולים לקבלת טיפול רפואי
אם אתם מחובבי הברוקולי, אתם חייבים להכיר את הדבר הבא שיבוט יפני של התפרחת הירוקה ואספרגוס. יהונתן בורוביץ' מקפה 48 מלהטט עם ברוקומיני
מסתבר שלא רק שכיף לשתות יין מדי פעם, זה אפילו מומלץ. קרן כהן מיקבי כרמל מספרת כמה עובדות מעניינות על תרומתה של שתיית יין מתונה לבריאות
מצויד בלא מעט חשדנות הגיע המונה למסעדת קבביטר של הזמר אבי ביטר. את פניו קידם לחמג'ון טורקי חם וקריספי עליו מונחים 5 קבבונים נהדרים שבשרם העדין והניחוח האלוהי שיוצא מהם יכבוש כל מי שאוהב בשר