במקרה הכינותי מראש: מוצרי מזווה
יש לכם זמן פנוי? למה שלא תכינו כמה מוצרי מזווה, שיקלו עליכם את החיים בהכנות? קונפיטורות, רטבים וממרחים שכדאי שיהיו בבית
יש לכם זמן פנוי? למה שלא תכינו כמה מוצרי מזווה, שיקלו עליכם את החיים בהכנות? קונפיטורות, רטבים וממרחים שכדאי שיהיו בבית
חשבתם שנאצ'וס קונים רק מוכנים? טעות. אפשר לייצר בבית, ובקלות. השף איתמר דוידוב מלמד איך מכינים נאצ'וס מטוגנים או אפויים, ומוסיף מתכונים לפריחולס עדשים ולראפ אבוקדו
סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים ומאפינס סילאן - השף יוסי שטרית מפשיל שרוולים עם אמו פאני, והשניים מבשלים ארוחת חג מסורתית ועשירה בת 9 מנות
לפני מספר שבועות חזר השף פיני לוי לירושלים עם מסעדה חדשה "המטבח של פיני", בה הוא מבשל עם בנו איציק. בתפריט: חלקי פנים ותבשילים ארוכים כמיטב המסורת
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים סלט גזר ביתי עם פפריקה ואריסה שייתן את הסיפתח לארוחה
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג: סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים, ולקינוח: מאפינס סילאן ברוטב וניל
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג שכוללת גם מנה חגיגית של בשר טלה רך על מצע בורגול מתקתק
שף יוסי שטרית הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג לתפארת: למנה העיקרית מוגשת שוק טלה מלאה בכל טוב
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג וקינוח מתוק במיוחד: מאפינס סילאן חגיגי ברוטב וניל
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג: סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים, ולקינוח: מאפינס סילאן ברוטב וניל
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג ואת המנה העיקרית המנצחת - פרגיות ממולאות בשלל הפתעות
כשקאפקייקס דבש מתוקים פוגשים ממרח לוטוס קרמלי ושוקולד מריר, קורה סיפור אהבה - קינוח שיפתח את השנה החדשה ברגל ימין
תוספת טעימה, חגיגית ולא שגרתית: פתיתים עם צימוקים, אספרגוס, קשיו וראס אל חנות - שילוב שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו. מנה חגיגית, שיכולה לשמש גם כמנה עיקרית לצמחונים
גלילות סינטה מממולאות בסלט עדשים, ברוטב בלסמי מצומצם. מנה חגיגית וקלה להכנה שדורשת מינימום עבודה וסוחטת מקסימום מחמאות
תבשיל השכבות המהביל מהמטבח הערבי יגנוב את ההצגה בארוחת החג - לאחר הבישול הופכים את המקלובה על צלחת ומתגלה מעין עוגה מפתה של קציצות, אורז וחצילים
ראש השנה הוא חגם הגדול של הדגים. השף עמוס שיאון מהלנה בנמל קיסריה מכין סנייה בורי, תבשיל מושט חריף, מוסר בלימונים כבושים וסלט של תפוחי אדמה וקוד מומלח
אבי אפרתי הגיע למזרח ירושלים, כדי לבקר במסעדת טורקיז. למרות שנורא קיווה, ועל אף המחירים הנמוכים והאווירה החו"לית, המסעדה לא מצדיקה נסיעה מיוחדת
מה שעד לא מזמן היה קשה במיוחד הרכבת רשימת יינות מקומיים מומלצים לחגים הפך השנה למשימה מענגת. אבי אפרתי אסף המון יינות טובים באמת, שכדאי ללגום בארוחות החג
האתגר הכי גדול בארוחת ראש השנה הוא הקינוחים. הקונדיטור אורן בקר מציע מתכונים לקינוחי פרווה מפתים ולא מסובכים שיוצאים כמו בקונדיטוריה
בין שלל ההכנות לארוחת החג, מתבקש להכין מנה שלא דורשת הרבה עבודה אבל קוצרת שבחים ומחמאות. השף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 מתקתק אוסובוקו בבישול ארוך על מצע סלט חיטה
מסעדת הדגים שילה חוגגת השבוע יום הולדת 8. במסגרת המאורע מבשל השף שרון כהן ארוחת טעימות גדושה כל טוב ומספר מה סוד ההצלחה
אתם אתם, אלה שלא מתחשק להם לבשל ולארח בבית - בתי המלון מציעים מגוון ארוחות חג לכל המשפחה. המחיר? לא ממש נמוך. סקירה מצפון לדרום
שוברים את הראש איזה פתיחים להכין לארוחת החג? לשף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 יש כמה רעיונות לסלטים מיוחדים: חיטה ועשבי תיבול, דגים מלוחים או קולרבי צלוי
ללכת למכון טסטים שלא על מנת לעשות טסט, אלא רק כדי לאכול זה עסק מוזר. המונית הגיעה למכון דינמו בת"א, וגילתה קציצה דשנה ומוסקה טעימה
מנות ראשונות מרשימות, עיקריות מגוונות, קינוחים, ואפילו אופציה של הזמנת בשלן הביתה, לגיבוי שלפני החג. המעדניות והמסעדות ברחבי הארץ חוסכות לכם עבודה קשה
למי שרוצה לצייד את הילדים בקצת יותר מממרח שוקולד בין שתי פרוסות לחם, קבלו מתכונים ל-5 סנדביצ'ים מושקעים שיעזרו להתחיל את שנת הלימודים ברגל ימין
בעוד כשבוע תיפתח בקרליבך 10 בתל אביב מסעדה חדשה עשר שבה שותף נחי אלקין, האיש והזקן ממושב רמות. בתפריט: חלקי פנים, פירות ים ודגים טריים. תהיה גם ארוחת טעימות
השף ניר צוק פתח לאחרונה את "הבזאר הקולינרי", שוק אוכל ואמנות מקורה בירושלים עם דוכנים צבעוניים של פיצה, דגים טריים, סושי, וגבינות. טעימה מהשוק החדש
תשכחו מדעות קדומות על גזר מבושל. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה צימעס טעים להפליא, עם ג'ינג'ר מסוכר וראס אל חנות, שלתוכו היא מכניסה גם קציצות עוף נימוחות
רשת לאביט חוגגת את סוף הקיץ, ברוקח 73 משיק השף אייל לביא תפריט חדש, מיקי שמו יחלק עוגיות בספייסס, ובטורו הירושלמית משיקים עסקית כשרה. האירועים הטעימים של השבוע
אינסוף יתרונות יש בשיבולת שועל: היא עשירה בוויטמינים, מעניקה תחושת שובע ומסייעת לירידה במשקל. השפית נלי קרפנר מהמטבח של נלי ביפו משלבת אותה במרק קרם גזר
עוגה לחה ועסיסית, אוורירית עם תפוחים ואגוזים או ממולאת בטחינה וסילאן?עוגות הדבש הטובות ביותר מהקונדיטוריות ברחבי הארץ
איתמר דוידוב כבר היה שף מנוסה כשהתאהב במטבח המקסיקני. בחודש הקרוב הוא יחשוף את סודותיו של המטבח העשיר, הסוער והצבעוני הזה. והשבוע: מתכונים ממטבחי וואחקה
תשאלו את רותי ברודו וצוות השפים של קבוצת המסעדנות התל אביבית M2R, שעובדים לפני חגים כמו משוגעים. הכל, כדי שבסוף יוכלו המארחות להחביא את האריזות ולציין בגאווה: הכנתי הכל בעצמי
ממרח נוטלה עם מריחואנה, ההמלצות של פראן אדריה למסעדות הטובות בעולם, ג'יימי אוליבר מנצח את מקדונלד'ס, והמסעדה החדשה של גורדון רמזי ודיוויד בקהאם. דברים שאהבנו השבוע
בארוחת החג של אבי לוי ממסעדת "המוציא" בירושלים תמצאו טנזייה מתקתקה מפירות יבשים, פסטייה עם פרגיות, וטחול ממולא שמחכים לו כל השנה
בלו סקיי, הכשרה החדשה של מאיר אדוני בקרלטון בתל אביב, היא מסעדה שיכולה וצריכה להיות טובה יותר. אבי אפרתי ביקר בה והוא סבור, שבמונחי תמורה לכסף היא בהחלט יקרה מדי
אבי אפרתי לוגם שישה יינות ישראליים חדשים, מיקבי כרמל, דלתון ופלם, ומייחל לכך, שכל סקירות היין המקומי ייראו כמו זו של השבוע
הקונדיטור דודו אוטמזגין חבר לשרון אילון, ויחד הם הוציאו ספר מתכוני אפייה וקינוחים, שכל ההכנסות ממנו יועברו לילדים בסיכון. קבלו רעיונות מהספר, לקינוחי רושם מושקעים לחג
קחו שעועית לבנה עדינה, בשלו עם פלפלים, בצל ורסק עגבניות, מלאו דפי אורז בתבשיל, והכניסו לאפייה בתנור. כך תתקינו מנה ראשונה מרשימה, טעימה וקלה להכנה
הדיי וינון עפאים היו חיפאים אורבניים להפליא, עד שהחליטו לשנות כיוון ולהקים משק של חקלאות בת קיימא. היום משמש המשק שלהם, כמודל בישראל, שמניב ירקות ופירות
הזמרת בוגרת "דה וויס" משחררת שיר חדש, "אף אחד", בהפקתו המוזיקלית של אמיר צורף ובליווי קליפ בבימויה של רות (תותי) אידלשטיין. צפו והאזינו
בלי פלצנות, בלי כאילו, ליד או בערך. המונית של קובי רובין עוצרת במרכז המסחרי של נווה שרת, שם הוא נהנה מהאוכל הביתי של פאני ובנה אלירן. והפעם: קציצות בבגט ב-23 שקלים
מסעדות ראשון לציון חוגגות בימים אלו את "טעם ראשון" - פסטיבל קולינרי מקומי. הצצה אל מאחורי הקלעים של כמה מהמסעדות המשתתפות
הבמיה היא אמנם קוצנית ורירית, אבל בטיפול נכון מדובר במעדן מלכים. עד ספטמבר היא אתנו, אז מהרו לנצל את הזמן ולהתחיל לבשל
מחר (שלישי) ייפתח סניף נוסף למזנון הפיתות של השף אייל שני ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב. החידוש: גלידה מסטיק שתוגש בפיתה
לא חייבים ללכת לקולנוע בשביל ליהנות מפופקורן מקצועי. אורלי פלאי ברונשטיין מסבירה איך מכינים אותו בסיר או במכונה, ומציעה רעיונות לתיבול מלוח או מתוק
ארוחה לכל המשפחה בדיקסי ראשון לציון, עסקיות צהריים בדיזנגוף סנטר, ותפריט ארוחות בוקר אורגניות במשק ברזילי. כל המטעמים שנאכל השבוע
היג'יקי היא אצת ים עשירה בסידן, המאזנת את רמת הסוכר בדם ומסייעת בהורדת הכולסטרול. נלי קרפנר, מהמטבח של נלי ביפו, מקפיצה אותה עם טופו, ג'ינג'ר וסויה