מי שאוכל לבד - מרוויח 1500 דולר לערב
חשבתם שראיתם הכל בתחום הריאליטי? במסגרת טרנד דרום קוריאני של אכילה מול מצלמת רשת - הצליח ילד בן 14 להרוויח 1,500 דולר לערב בתמורה לזלילה מול המסך
חשבתם שראיתם הכל בתחום הריאליטי? במסגרת טרנד דרום קוריאני של אכילה מול מצלמת רשת - הצליח ילד בן 14 להרוויח 1,500 דולר לערב בתמורה לזלילה מול המסך
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם אתם בקטע של להראות לאורחים איזה בשלנים גדולים אתם, המקלובה הזאת בדיוק בשבילכם, כי הופכים אותה לעיני הסועדים חצי שעה מתום ההכנה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המנה הלוהטת הזאת, של שף אבי קונפורטי מטופולופומפו, שולחת את הפה למסע המשלב בין כל החושים. הדליקו אש בכיריים, דמיינו תנור אש אימתני, ותנו לעצמכם להיסחף בטעמים האקזוטיים
צביקי עשת, יחד עם שף הקבוצה אליאב גולדברג, פותח פיצרייה חדשה במתחם באיזורי חן הכולל כבר שלוש מסעדות שלו: גרינברג ביסטרו, גרקו וג'לטרייה.
כל החדשות והאירועים שיעשו לכם את חול המועד: חומוסייה חדשה בתל אביב, סדנאות בישול בחינם של נוף עתאמנה בנהלל, פסטיבל טעם הנגב בבאר וחגיגות אוקטוברפסט ברחבי הארץ
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות דגים שטוחות ברוטב מתקתק מהוות מנה קלאסית מדוכני המזון של רחובות בנגקוק שתהיה השוס של הסוכה. מומלץ ללוות אותה בבירה תאילנדית קרה
במקום לשלם הרבה על מעט אוכל במתחמי ענק, מאתר קובי רובין מנה ראויה באמת לתקופת חול המועד: סמבוסק עצום מימדים בדרום תל אביב ב-18 שקלים בלבד, שישביע מורעבים תפרנים, משפחות וגם לבליינים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים לארח בסוכה בסטייל? אם אתם שייכים לאלה האוהבים מרק גספצ'ו, אתם חייבים לנסות את הפטנט של אורלי פלאי, שיהפוך אותו לנימוח וגם לא משפריץ
כולנו אוהבים לראות תכניות בישול ולדפדף בספרי מתכונים, אבל בפועל אנחנו עצלנים גרגרנים, שהפנטזיה מחזיקה אותם בחיים - דביר בר מסביר על המנגנון. ישראל אהרוני עורך אורח בוואלה! אוכל
בשנת 1976 הוציאה זיוית אנגלמאיר ספר מתכונים גרוע שממש לא מומלץ להכין משהו ממנו בבית. זאב אנגלמאיר מתארח בסוכה של העורך האורח של וואלה! אוכל, ישראל אהרוני
מה שהתחיל בתפיסה של "אוכלים כדי לחיות" הפך במהרה ל"חיים בשביל לאכול". נחמן אינגבר מסביר לעורך האורח ישראל אהרוני כיצד השתנה האוכל בקולנוע לאורך השנים מפופאי ועד השף כרוקסטאר
מה יש בו באוכל שמאפשר שוויון חברתי יחסי ולמה הוא הפך לתחביב בקרב כל בני המעמדות בישראל? עפרה טנא מנתחת מהזווית האנתרופולוגית את עולם האוכל הישראלי. ישראל אהרוני עורך אורח בוואלה! אוכל
אוכל הוא צורך בסיסי שנועד בסך הכל לתדלק את הגוף אבל מביא אתו אינספור משמעויות נוספות. השף ישראל אהרוני מסביר מדוע בחר להשתתף כעורך אורח בוואלה! אוכל מזווית כל כך לא שגרתית
ארוחת ערב סוכות מפוארת לא חייבת לכלול בשר וביצים. השף אביב משה ממסעדת מסה מגיש 3 מנות טבעוניות שכל אחת מהן תקצור מחמאות
הקציצות של סבתא, חומרי גלם טריים שהדייג הביא הבוקר או בלאדי מהכפר - יש משפטים שאנחנו פשוט לא יכולים לשמוע יותר מטבחים/שפים. ישראל אהרוני עורך אורח בוואלה! אוכל ומבקש להיפטר מכמה קלישאות מאוסות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סלט שהוא גם ארוחה- נתחי וייסבראטן (תגידו לקצב נתח 19) חרוכים עם עלים, עגבניות מיובשות, ארטישוקים צרובים, בצל סגול ותפוזים בשביל הטוויסט
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכבוד שבת אפשר להכין מלבן בצק עלים ולהעמיס עליו כל מה שטוב בעונה הלוהטת. נעמה נויהאוז נפרדת מהקיץ ומפירותיו במאפה משגע, מלוח-מתוק, מושלם לאירוח בסוכה
השנה נולדה לשף לירן גרודה שלישייה חדשה: חנות אינטרנטית חצופה בתמחוריה, אפליקציה שמאיימת לשנות סדרי עולם בתחום המסעדנות ובן זכר, שני במספר. עכשיו הוא גם מרשה לעצמו לראשונה לפתוח פה על השקרים הגדולים של עולם הקולינריה הישראלי
השף הבריטי המפורסם ג'יימי אוליבר פרסם את רשימת 100 מזונות העל שיעזרו להאריך חיים. אז אם אתם בעניין של טעים ובריא - קחו דף ועט ותתחילו לרשום
מיד אחרי יום כיפור אופה מירב שיינר קינוח מתחשב במיוחד: בייגלה טבעוניים בלי ביצים וסוכר, שהכי טעימים לצד כוס תה מנחמת
סלט, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח סתווי בטעמים שיקפיצו את הסוכה - השפים רן שמואלי ועומר אבישר ממסעדת קלארו מציגים ארוחת חג לתפארת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה כל כך פשוטה עם מרכיבים כל כך נגישים - נתחי דג, ירקות טריים ורטבים, וכל כך טעימה, שמומלץ להפוך אותה למנת ברירת המחדל שלכם, כשאין זמן וכוח להתעסקות רבה במטבח
לשווא חיפש אבי אפרתי לאורך הארוחה במסעדת לה אוטרה החדשה, משהו להתנחם בו. מנה אחר מנה הלכו הציפיות והתפוגגו, לכדי ריסוק מוחלט
עולם האוכל הוא שלם העולה על סך חלקיו וכולל היסטוריה, תרבות, מנות, חומרי גלם, סועדים, יצרנים, שפים ושיטות בישול. אבל מה אתם יודעים בכלל על כל אלה?
שף צעיר צייץ בטוויטר שפוטר בגלל שהוא חולה במחלת האפילפסיה והשף הבריטי המפורסם בעל הדימוי הבעייתי הפתיע ומצא לו עבודה. גורדון רמזי כפי שלא הכרתם
ארוחה מפסקת נשענת בדרך כלל על המנות הכי קלאסיות. מרק עוף יכול לפתוח כרגיל את הארוחה, אבל למה לא להוסיף לו טעמים שונים מארץ רחוקה?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כריך עסיסי משתי פרוסות לחם טוב, ביניהן פרוסות דקות של בשר רך וטעים, על ממרח מלא טעמים היישר מהבלנדר וירקות טריים: מה צריך יותר מזה בחיים?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים להכין משהו קטן וטוב ליד הקפה עבור הדקה שאחרי הצום? אם אתם מחובבי האניס, אורלי פלאי אופה עוגיות מיוחדות במינן עם טעם וארומה ים-תיכוניים בזכות שני פטנטים
מצננים לכם את השבוע: הרברט סמואל מציעה תפריט שקיעה מיוחד לחודש ספטמבר, סמורסבי משיקים גלידה למבוגרים בלבד, תחילת חגיגות האוקטוברפסט בטאפאס בר ובאילת נפתחה מסעדה חדשה תחת השם פיפט אבניו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לפניכם מתכון מוצלח במיוחד לעוגת שוקולד ואגוזי פקאן ולוז בחושה עם ציפוי שוקולד פריך. רות אוליבר מכינה עוגה עסיסית ואוורירית, הנשמרת מצוין למספר ימים
חצי שנה ו-1,500 דולר נדרשו לאנדי ג'ורג' כדי להכין סנדביץ' - כי כשלא קונים אף מרכיב ומכינים מאפס גם גבינה , לחם ומלח זה עשוי לקחת זמן מה, להשפיע על הטעם וכמובן גם על הצפיות הביוטיוב
הצלחה בתכנית טלוויזיה בפריים טיים, ארבע מסעדות מלאות בישראל, מסעדה בדרך בקיסריה ובניו יורק לא מספיקות לשף הרעב מאיר אדוני. כעת, הוא מדבר על המקום החדש שהוא עתיד לפתוח בקרוב בלונדון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגת התפוזים המדויקת והמעודנת הזו הפכה לעוגה האהובה על בנות משפחת מיקי שמו, ואין לו ברירה אלא להכין אותה על בסיס שבועי, ווודאי לארוחה המפסקת של יום כיפור וכן לשבירת הצום
אבי אפרתי שמח לשמוע על החזרה של ג'קו דגים לשוק המסעדות בארץ לאחר היעלמות של מספר שנים. כמה מצער היה לגלות כי בעוד גריל הדגים מצדיק קפיצה מיוחדת למקום, עדיין נדרש מקצה שיפורים בחלקים האחרים של המטבח
אבי אפרתי לוגם את היינות חדשים של יקב דלתון ואת הפתעת העונה: היין של יקב אחת "אחת 2014"
אחרי 16 שנות העדרות מעולם המסעדות, ישראל אהרוני חוזר לבשל בהירו ראמן החדש במתחם שרונה. " הספיק לי ממסעדות, זאת הרפתקה מסוג אחר", אומר אהרוני
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נתח כף העגל הוא בעל אחוזי שומן נמוכים וטעם ייחודי. במתכון הבא צולים אותו בצורת קוביות עם עשבי תיבול, תפוחי אדמה ושזיפים עד לריכוך מושלם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי החג קשה להביט לכיוונו של אוכל כבד. שף קובי אוחיון למסעדת הרברט סמואל הרצליה משתף במתכון לדג לברק בתנור הנצלה כשהוא עטוף בטעמי המזרח הרחוק, ויוצא רך, רענן וכל כך טעים
בשנה החולפת, מאז הוקמה, המסעדה הלונדונית פאלומר השייכת לקבוצת "מחניודה", הוכתרה פעם אחר פעם כאחת המסעדות הטובות והנחשקות בעיר. כעת, נחשו איזו מסעדה מעטרת את כריכת מדריך המישלן לשנת 2016 של העיר לונדון?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כאשר אומרים "בננה לוטי" למי שבילה חופשה בתאילנד, הוא ישר מתחיל להשמיע קולות משונים ולעצום את העיניים בניסיון לשחזר את הטעם. אפשר להפסיק לדמיין, ופשוט להכין בבית
השאלון הבא יחשוף את פרצופכם האמיתי: האם הנהנתנות שלכם מוגזמת ומושחתת או שמא אתם סגפניים וצדקניים?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היום שאחרי החג מעמיד אותנו מול מציאות של שאריות. עם קצת עיבוי של ירקות ותבלינים אפשר לאלתר איתן וליצור מנות מצוינות. למשל תבשיל קארי מגפילטע פיש על אורז לבן
כל השפים גברים, משלוח ממסעדה לוקח 90 דקות, אין מסעדות כשרות טובות במחירים שפויים ובאילת אין מה לאכול. לא יאמן שהשנה היא תשע"ו ועדיין עולם המסעדנות מתמודד עם תופעות הזויות שלא הולכות לשום מקום
אלפי שוקולדים ופרלינים יחודיים וטעימים נארזים במפעל מקס ברנר בימים אלו. הצצה למקום הכי מתוק בארץ לקראת ראש השנה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גאלט (Galette) הוא השם הצרפתי לעוגות פריכות, עגולות ושטוחות. הגאלט שרות אוליבר אופה הפעם ממולא בתפוחים ומרציפן, ומתובל בקינמון ומייפל מעל. כל כך הרבה מרכיבים נהדרים במאפה אחד
במקום לנסות ולהמציא את הגלגל, השפית עדי לוי ממסעדת ז'אז'ו מבשלת את מתכוני החג המוכרים עם טוויסט: מתכונים לשוק טלה ממולא, תפוחי אדמה ממכרים ושני סלטים מהירים ומרשימים
בראיון חושפני וגלוי, יורם ניצן, מבכירי השפים בישראל, מספר על החופשה שנחתה עליו בעל כורחו, על הוריו וילדותו ומה הוא מתכנן לנו במול הים המתחדשת?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמכינים בבית או טסים לחו"ל, אין על אוכל תאילנדי. השפית סוואלי אלדר ממליצה על חמישה מאסטים בבנגקוק: מסעדות מלכותיות, אוכל רחוב מושלם ומסעדה מפתיעה על הנהר. וגם טיפים למטיילים
מי הייתה הכי כיפית, איזו מסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב ומי נתנה לנו את החוויה המושלמת? אבי אפרתי מסכם שנה במסעדות החדשות שנפתחו בתשע"ה