שף מישלן חשף: טריק המקפיא להכנת תפוחי אדמה קריספיים ומושלמים
אף ארוחה חגיגית לא תהיה שלמה ללא תפוחי אדמה בתנור. אבל איך מכינים אותם שיהיו פריכים כמו במסעדות המובחרות? אדם סמית', שף בריטי בכיר, חשף טיפ קטן וחשוב מאוד שיעלה גם אתכם על דרך המלך

אף ארוחה חגיגית לא תהיה שלמה ללא תפוחי אדמה בתנור. אבל איך מכינים אותם שיהיו פריכים כמו במסעדות המובחרות? אדם סמית', שף בריטי בכיר, חשף טיפ קטן וחשוב מאוד שיעלה גם אתכם על דרך המלך
פסטיבלים חורפיים, חגיגות יום הולדת וטוויסטים כיפיים במיוחד: החדשות הטעימות של ישראל
רוזי גרנט אוהבת לנסות מתכונים חדשים, אבל עם טוויסט: כולם מגיעים ממצבות בבתי קברות
הימים המוזרים (והמפחידים) שבהם אנחנו חיים עכשיו מכניסים איכשהו לאותה כתבה שני כהנים עם כוונות שונות לגמרי
נשנוש פתיחה, חטיף המשך, מנה עיקרית, קינוח וגם קוקטייל: טועמי "חדש על המדף" הרכיבו משתה
אלואיז הד מתמחה במתכונים מתוקים ופשוטים להפליא, ומתמחה עוד יותר בקינוחים ויראליים והיא מלמדת איך מצליחים להכין סינמון רול מ-2 מרכיבים בלבד, ואז ממתינים דקה אחת בלבד מול המיקרו
אחד השלטים המכוערים ביותר קיבל את פניהם של יקי וישראלה לאחר שחזרו מההפגנה בירושלים. שעות ספורות לאחר מכן, האהבה התגברה על הגועל
חובב אבוקדו ניסה שיטות שונות לאחסון ושימור אבוקדו והגיע למסקנה חד משמעית מהי הדרך הטובה ביותר - וכנראה היחידה - לעשות את זה
המצאות, פיתוחים, חגיגות ופסטיבלים: החדשות הטעימות של ישראל
מכירים מישהו עם עץ פקאן? זה הזמן לצאת לאסוף אותם ולפתוח במבצע פיצוח משפחתי. פאי פקאן הוא כמובן החשוד המיידי, אבל אפשר גם עוגיות משובצות פקאנים ושוקולד, מאפינס רכים ועסיסיים ואפילו עוגת גבינה ללא קמח עשויה קלתית מאגוזי פקאן וקרם קרמל
התמתחויות משמחות, חביות מעושנות וקינוח בתוך קינוח: טועמי "חדש על המדף" הפריזו
תערוכת היין הגדולה והמשמעותית בישראל שהתקיימה השבוע, משכה אליה את חובבי ומקצועני היין של המדינה. ניר קיפניס היה שם ושוחח עם כמה מהם
לחם חם שנאפה לפני רגע, גלידה שנותנת פייט לאיטליה וההיא שהעמידה בחוץ את התור הכי מוצדק באזור. וזה עוד לפני הכלניות, כן?
האנשים שנלחמו במשך שנים על הזכות לחיות בישראל יורדים לסוף שבוע אחד למרכז, ואין שער שיישאר סגור מולם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חן מזרחי עושה זאת שוב ואתם הולכים לגלות כמה הטעם המתוק של הבטטה משתלב עם טעמיו של תבשיל החומוס המרוקאי. מנה צבעונית ומרשימה, שיכולה בקלות להיות ארוחה שלמה או תוספת חגיגית
אולי הגיע הזמן לשינוי? בחנו את היתרונות והחסרונות של מארזי הפיצות הנמצאים בשימוש מאז שנות ה-90 והגענו למסקנות נחרצות
פסטיבלים, מפגשים, חגיגות ובשרים: החדשות הטעימות של ישראל
ראינו כבר לא מעט סלבס שמנסים לבשל בקטע ויראלי, אבל כאן יש משהו הרבה פחות קרינג' והרבה יותר בינג'
משתמשת טיקטוק גרמה לאלפים לרוץ ולקנות את חטיף השוקולד המוכר לנו מהדיוטי פרי, מלטיזרס, כדי להכין את ארוחת הבוקר המושלמת, לדבריה. המתכון יעבוד לכם יופי גם עם חטיף נגיש יותר - קליק
קינוח בשוק הכרמל, פינוק ספורטיבי והפתעה די גדולה במקפיא: טועמי "חדש על המדף" התאמנו
התמחור מאופק, האיכות רחוקה מזה. כדאי לשים לב ליקב הזה
שעות השינה, האמוק, הרצון לנצח והרגע שבו את מרימה את הראש וקולטת שגם את זה צילמו: ברברה צליל אבי ותמר כהן צדק מתכוננות לגמר
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חן מזרחי עושה זאת שוב והפעם עם מתכון לתבנית משפחתית וצבעוניות של קוביות חזה עוף עסיסיות וגרגרי חומוס, שמקבלים קריספיות נהדרת בתנור
אם חיפשתם סיבה להיגמל מגלוטן, כנראה שהמידע הבא יעשה את העבודה: מחקרים הראו שלחמים עשויים להכיל עקבות של שיער אדם או נוצות של ברווז ותרנגולת. ברשת מתחרפנים מהמידע הזה
אנשי מזקקת M&H, חזרו מתחרות World Whiskies Awards של 'וויסקי מגזין' עם ערימה של פרסים. לא תאמינו מי הספיק לראיין אותם לפני שהם נסעו
בדרך למשחק, בדרך חזרה מהמשחק, ועדיף גם בזמן המשחק עצמו
החג הכי מושמץ והכי צנוע על לוח השנה מרים את הראש: החדשות הטעימות של ישראל
לכבוד יום הולדתו של המשורר והשתיין הסקוטי רוברט ברנס, התכנסנו באולפני וואלה, עם כמה בקבוקי וויסקי חדשים, מעניינים וסתם כאלה שאנחנו אוהבים. היה שמח
רוצים לדעת איך מכינים את הצ'יפס המושלם, שהוא קריספי מבחוץ אך אוורירי ונימוח מבפנים? שף מוביל חושף את הסוד שלו
איך האוכל במסעדה שגרפה את המקום הראשון, כמה כיף למנהלת עמדת הביצים בארוחת הבוקר של המלון בימים כאלה, ומה בדיוק הסיפור עם כדורי הטניס של תומר טל?
מטוס מטען איטלקי, סיור ליקוט ישראלי ולא מעט פינוקים שדורשים הפסקת קפה: טועמי "חדש על המדף" התחממו
כשיש לנו קרייב למתוק אבל אין שום דבר מבטיח במזווה או במקרר, אנחנו מוכנים לעשות כמעט הכל, אפילו עוגה ויראלית שנראית מדהים. אבל האם עוגת שוקולד במיקרו באמת ראויה ואכילה? אתם לא מבינים עד כמה, במיוחד כשמוסיפים לה כל מיני פינוקים
הסאגה הקולינרית-פוליטית-כלכלית נמשכת עם חדשות טובות, בדמות אישור משרד התיירות להתקדם לקראת חתימה על הסכם מול מדריך המסעדות היקורתי
אורי שפט לא חשב שהדבר הזה יעבוד. שני חיסולים ממוקדים אחר כך הוא מוכן להודות (בפה מלא) בטעות