הפיקניק המושלם: עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
עוגיות חמאת בוטנים ממכרות וקלות להכנה שאפשר לנשנש ליד הקפה הקר במזגן או למלא בהן קופסה ולקחת אתנו לכל מקום . באווירת החופש והטיולים, מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה לנו ארבעה מתכונים לפיקניק המושלם
עוגיות חמאת בוטנים ממכרות וקלות להכנה שאפשר לנשנש ליד הקפה הקר במזגן או למלא בהן קופסה ולקחת אתנו לכל מקום . באווירת החופש והטיולים, מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה לנו ארבעה מתכונים לפיקניק המושלם
מבול המסעדות המושקעות במלונות בוטיק לא מפסיק. השבוע נפתחת מסעדת דון קמילו המשלבת טעמים מקומיים ואיטלקיים בצלחת אחת מבית מדרשו של שף מוערך עם בונוס מיוחד - מיקום שיספק את החוויה האסקפיסטית המושלמת
המונה פורס את משנתו לכל מה שצריך בשביל דוכן נייד, ומתאהב מהרגע ראשון במשאית האוכל של דורי, שבה יודעים בדיוק איך להכין קבב מנצח
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע לבקר חבר ותיק, השף יוגב ירוס שפתח לאחרונה את מסעדת הוטל דה ויל בת"א. ממנו הוא מקבל מתכון לארוחת קיץ בניחוח צרפתי: סלט קייצי מענג ובאגט קלוי עם רטטוי
אין אדם באזור השרון שלא מכיר את מסעדת הסושי מוג'ו מנתניה, עכשיו למקום המצליח נולד בר נקסט דור והוא אפילו לוהט יותר מהמקור
אי אפשר להתעלם מאינפלציית ההמבורגרים ששטפה בשנתיים האחרונות את הרחוב הישראלי. קיבצנו את הבולטים במיוחד שבהם לחידון שיבדוק אחת ולתמיד, עד כמה אתם משוגעים על המבורגרים
כשהשמש מתחילה לשקוע ומזג האוויר מאפשר פרידה מהמזגן, אנחנו מעדיפים לארוז את ארוחת הערב ולאכול אותה בחוץ. מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה 4 מתכונים לפיקניק המושלם אותו ניתן לקחת לחורשה, למדבר, לחוף הים ואפילו לגינה מתחת לבית
לכל אחד מאיתנו מותר מדי פעם להתפרע עם מנה מושחתת במיוחד, בפעם האחרונה שזה קרה לעז תלם הוא יצר הום פרייז ביתיים מושלמים בלי להשתמש ברוטב מוכן - יש שיגידו שאלו ההום פרייז הטובים בעולם, כדאי לכם לנסות ולהיווכח בעצמכם
קאלום האן, שף אוסטרלי שזכה במקום השני בתחרות מאסטר שף, מתקן כמה טעויות אופייניות שאנחנו עושים בצלייה של תפוחי אדמה בתנור וגם חושף: כך תעשו את זה נכון ותקבלו תוצאה מושלמת
מרגישים שאין לכם מספיק בראנצ'ים חדשים ומעניינים? גם מסעדת יריחו היפואית מצטרפת לטרנד ומציעה שפע של מנות בשבת. רעבים לעסקית חדשה? דיסקו טוקיו היפנית מספקת את הסחורה. ויש גם מעדנייה איטלקית חדשה ומסקרנת הנקראת ספונטיני. כל המקומות שיפריחו את שממת הקיץ
השבוע נפתח הבושוויק, בר תל אביבי טרנדי של קבוצת האימפריאל שכמו הועתק מהשכונה הטרנדית של ברוקלין. למעט קוקטיילים מושקעים יש כאן גם מנות של השפית אביבית פריאל והרבה סקס אפיל
לשמש החמה הקופחת מעל ראשנו יש גם יתרונות, למשל היכולת להפוך את העגבניות לאדומות ומתוקות הרבה יותר. זה הזמן להצטייד בעגבניות הקיץ מלאות העסיס והטעם ולהכין מהן מטעמים
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הנשנוש האולטימטיבי לכל ארוחה: הסודות של הטורשי העיראקי מתגלים. אז איזה תבלין חייבים להוסיף?
מזללת סנדביצ'ים מהירה, נשנושים בשוק מחנה יהודה, מסעדות כשרות ומסעדות שף שפתוחות בשבת - 10 המלצות מכל הסוגים לארוחות בין הסרטים לרגל פסטיבל הקולנוע בירושלים
אשלי וחברותיה, תיירות אוסטרליות שביקרו במזרח הרחוק, קיוו לקבל פיצה רגילה רק בלי הגבינה, אך במסעדה בחרו לעשות משהו אחר לגמרי: "התפוצצתי מצחוק כשראיתי את זה"
מרוקו היא אחד מהיעדים האהובים ביותר על השף אבי לוי. בביקורו האחרון במדינה הוא ביקר באגאדיר, מרקש וקזבלנקה והתמקד במקומות אותנטיים ומיוחדים. לפניכם רשימת ההמלצות המלאה של שף מסעדת המוציא הירושלמית
במזג האוויר הנוכחי הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו הוא משקה קר ומרווה. מפעילים מזגן, בוחרים אחת משבע האופציות, לא מתקמצנים על הקרח ומתחילים לשקשק
המעלות עולות, החופש הגדול מזדחל לו לאטו והחיפוש אחר אטרקציות לא מסתיים אף פעם. מזל שהמגנום בר נפתח ממש השבוע בתל אביב ומכניס לחיינו משב רוח רענן והרבה צבע. הצצנו רגע לפני כולם
בט"ו באב אין צורך לחכות לשולחן במסעדה מלאה בבלונים וקיטש. מיכל אפשטיין מקפיטריה EATS ארזה 4 מתכונים, בהם גם סקונס, לפיקניק המושלם. קחו אותם לכרם, למדבר, לחוף הים או סתם לגינה מתחת לבית, רק לא לשכוח יין מבעבע
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מבקר במסעדה האיטלקית המשפחתית ג'מה, מתאהב במנת פפרדלה שוק טלה, ומשיג את המתכון הפשוט לביצוע. סבלנות, זה כל מה שצריך בשביל תבשיל הפסטה המפנק הזה
שילה של השנים האחרונות היא אחת המסעדות החזקות בסביבה. גם אם מדובר במקום לא זול, תמיד מלא שם. אחרי כמה ביקורים מאכזבים אבי אפרתי מגיע לביקור חוזר ויוצא מופתע
בטעימה הנוכחית ארבעה יינות, שלכולם איכות יוצאת דופן בהתחשב במתינות המחיר ובטעמים שמתאימים לקיץ הישראלי הלוהט
כבר כששמענו על הקסטה החדשה של בן אנד ג'ריז הייתה לנו תחושת בטן שהיא תצליח. שתי עוגיות שוקולד חלומיות וביניהן גלידת חמאת בוטנים עם שבבי שוקולד לא הצליחו להשאיר אותנו אדישים
שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנת האורז האיטלקית והקרמית היא אחת האהובות עלינו, אבל הדרישה לציר ברוב המתכונים יוצרת רתיעה. בזכות פטנט קטן ומבריק את הריזוטו הזה כל אחד יכול להכין בבית
אבי ביטון קופץ לפרגן למונאר, אחת מהמסעדות ההודיות הכי תוססות בארץ ומקבל מתכון לבטטה מסאלה - מנה קלה לביצוע, ועשירה בטעם
וואלה! NEWS בשיתוף קוקה קולה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
איך רונה-לי שמעון מתחילה כל ארוחה? ובאיזה סדר שי מיקה טורפת מנת המבורגר עם צ'יפס? כל אחד מאיתנו אוכל מאכלים מסוימים בסדר שאהוב עליו, ואושיות הרשת חשפו בפנינו את הדרך המיוחדת שבה האוכל נעלם להם מהצלחת
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לפינוק אולטימטיבי של החצי השני בחג האהבה אספנו עבורכם 3 קינוחים עם מכנה משותף אחד ובלתי נפרד ממסורות החג - הקקאו
לרגל חג האהבה המסעדות מפנקות במנות בצורת לב, שוקולד, קוקטיילים, פרחים והמון אפרודיזיאק - חגיגות ט"ו באב הן הזדמנות לפרגן לבני הזוג בארוחה רומנטית מכל הלב
גם אתם מדי פעם שורפים סירים או מכינים אורז דביק ומימי? מומחה אוכל אוסטרלי חשף עצה שתפתור את הבעיות הללו ותשדרג את חוויות האכילה שלכם - אבל תבזבז לכם הרבה מים וזמן
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שילוב של מטבח איטלקי ומטבח גלילי הוא תמיד מרתק. אבי ביטון מגיע למסעדת איטליאנו דה לה קוסטה של חמודי עוקלה ומחלץ ממנו מתכון לשישברק חגיגי
המונה מגיע לעגלה של ישראל בנתניה, נזכר בגעגוע באוכל הפשוט של פעם ומתענג על ספינג' עם אבקת סוכר. נראה אתכם מסתפקים באחד
פיצריית מאמא שושה בצפון תל אביב אמנם הצליחה להתחבב במיוחד על תושבי השכונה, אבל בעליה החליט להזיז אותה כמה בלוקים ולפתוח במקומה חומוסיה. מבולבלים? הנה כל הפרטים
הדרך הקלה לשמור על הסוכר החום רך ולא גושי, איך לחמם את החמאה הקרה בקלות וביעילות וגם מה עושים עם קליפת ביצה סוררת שנפלה לתערובת. כל הטיפים שגרמו לנו לתהות - איך לא חשבנו על זה קודם?
בשיתוף שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אצל הצרפתים נהוג להגיש את הגבינות בסיום הארוחה, אבל למה לחכות איתן לסוף אם אפשר להפוך אותן למרכז? קבלו כמה טיפים קלים ליצירת פלטה חגיגית, שתגנוב את ההצגה
בבית קנדינוף משיקים בראנץ' יפואי - ים תיכוני, בגרקו הרצליה חוגגים בערב אלכוהול ומאזטים ללא הגבלה, מסעדות חדשות בנתניה, רעננה וחיפה, ועוד הרבה חדשות טעימות
לחמניות הכוסמין של רויטל אדמוני הן מסוג המתכונים שאפשר להכין בבית עם הילדים ולמחרת לארוז אותם כצידה לדרך לבילויים של החופש הגדול: לבריכה, לים או אפילו לסרט
לרגל יום הג'אנק פוד הבינלאומי אספנו עבורכם המלצות למסעדות שמגישות את המנות הכי מושחתות בישראל
בניגוד למה שנהוג לחשוב, פירות יער הם לא תענוג ששמור לארצות אירופיות רחוקות. ברמת הגולן תוכלו לקטוף אוכמניות ופטל ולהרגיש אירופה
למי שמעדיף לנוח בסוף השבוע ולא לעבוד קשה מדי במטבח מקדישה מירב שיינר את המתכון הבא: מקלות מלוחים עם גבינות ופסטו שמנשנשים עם סלט
מסעדת המקדש בקניון אושילנד בכפר סבא יצאה בהצהרות רבות. אבי אפרתי מזדעזע מהמעשים המגונים בבשר שמזכירים תוצרים בחוג בישול למתבגרים, ונאלץ להכתיר אותה כמסעדה המחניקה ביותר שהיה בה אי פעם
מסתבר שלא צריך להרחיק לכת בשביל יין טוב, אבי אפרתי מאתר יינות חדשים ומצוינים מיוון השכנה
בזמן שלמסעדות פאלומר וברברי של קבוצת מחניודה בלונדון קשה מאוד להשיג מקום, משלימים אסף גרניט וחבריו את כיבושה של הבירה הבריטית ופותחים בחודש הקרוב מסעדה נוספת בשם Coal Office
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקיץ מלא באירועים שדורשים להצטייד בנשנושים מהירים מחוץ לבית. לים, לבריכה, לפיקניק או כארוחה זריזה לילדים - 3 מאפים מהירים שמושלמים בדיוק למטרה הזו
בא לכם להכין גלידה איכותית בבית אבל אין לכם מכונה? אל דאגה, כל מה שאתם צריכים זה שתי שקיות זיפלוק ויכולת שיקשוק מרשימה ואתם בדרך הנכונה
את המתכון הבא כולם יכולים להכין, גם גדולים גם קטנים. יולי לשם, בת 11, מראה איך בקלות בני גילה יכולים להכין לעצמם ארוחה משביעה וטעימה של פסטה ברוטב עגבניות עם טונה
יש לכם בבית בעיקר עגבניות טריות ומתחשק לכם סלט? השף ברק יחזקאלי מבורק מעניק מתכון פשוט, טרי וכל כך טעים של סלט עגבניות קייצי עם זעתר וקרם לאבנה
ארוחה זוגית רומנטית, עם המשפחה הבעייתית, קבוצה של חברות או חגיגה כשרה. אתם ביקשתם, אנחנו ביצענו: 8 מסעדות מומלצות לכל סוגי חגיגות ימי ההולדת. שיהיה במזל
המונה מוצא מקום שמצליח לרפא אותו מפוביית הירקות שלו, בזכות מקלובה רטטוי בלתי נשכחת, במחיר שגרם לו לשפשף את העיניים. שלמות היא לא מילה גסה
בדקנו את המוצרים החדשים והמרגשים ביותר לקיץ הקרוב - פיצה וקולה כמובן. האם שווה לכם להשקיע בקולה לימון ופיצה צ'יזי קראסט של דומינו'ס?
במשך שלוש שנים עבד פאוור קאפל מקסיקני-ישראלי על לואיס טאקוס, טאקרייה הקטנה שנפתחת בימים אלה בירושלים ומגישה טאקוס מקסיקניים אותנטיים וגם כשרים